Ειδήσεις για το Han...

Notifications
Clear all

Ειδήσεις για το Handball

129 Posts
6 Users
14 Reactions
2,965 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Χρύσανθος Τσαναξίδης!

Δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» για τον Μανώλη Λαδάκη!

Παικτες κορμου!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 18/06/2023 4:32 pm
Topic Tags
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Σημαντική ενίσχυση στο πίβοτ με Γιάννη Μπάτζιο για τον ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στις 22/04/1999, ο Γιάννης Μπάτζιος αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 192cm. 

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ στην ΧΑΝΘ, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2017. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία εξαετία στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο πήρε σημαντικές παραστάσεις από την Handball Premier, ενώ ήταν μέλος της ομάδας η οποία κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2021-22. 

Καλως ηρθε!

Posted : 18/06/2023 4:32 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Δυναμώνει στα εξτρέμ με Κωνσταντή Κουκμίση ο ΠΑΟΚ!

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2009 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, μένοντας εκεί μέχρι και την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε σημαντικές παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της Ελλάδας, σε μικρή ηλικία, όντας μάλιστα μέλος της ομάδας η οποία κέρδισε το κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2021-22.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος θα δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου.

Παικτης με προοπτικες!

Posted : 18/06/2023 4:33 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συγχαρητήρια για την ανανέωση στον πλεϊμέικερ της ομάδας.

Στόχος για φέτος η καλύτερη πορεία.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 19/06/2023 4:38 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Νίκος Νικολαΐδης: Στα «ασπρόμαυρα» και τη νέα σεζόν ο Αρχηγός!

Ο ΠΑΟΚ. και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Νικολαΐδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1992 και με ύψος 184cm, παραμένει πιστός στο ραντεβού του με τα «ασπρόμαυρα», συνεχίζοντας για ακόμα μία αγωνιστική χρονιά στον ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι που θα αποτελέσω για ακόμα μία χρονιά μέρος της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τίτλους».

____
____

Πάμε γερά φέτος Αρχηγέ!

Posted : 23/06/2023 5:35 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για τον Βίκτορ Γκίγκοφ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Viktor Gigov, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, γεννημένος το 1978 και με ύψος 191cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Viktor Gigov, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος για τη νέα σεζόν, στην οποία θα συνεχίσω να είμαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, το προπονητικό σταφ, και τον Κόσμο, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά με επιτυχίες, και όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε!».

____

____

Ο ορισμός του πολύπειρου. 45 χρονών!!

Αυτά βλέπει ο Βιερίνια και θέλει να παίζει μέχρι τα 45. 🙂 

Posted : 24/06/2023 5:10 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Νομίζω πως πλέον πάει πάγκο αυτός, αν και θα έχει χρόνο συμμετοχής.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 24/06/2023 5:14 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Για κανενα 5 λεπτο τον κοβω.

Posted : 25/06/2023 12:29 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ελευθεριάδης!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Ελευθεριάδη, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Ο Έλληνας διεθνής ίντερ, γεννημένος το 2001 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», και τρίτη συνολικά.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και τρίτη συνολικά, θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η ομάδα έχει δυναμώσει σημαντικά, και θα δώσω και εγώ τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει τους στόχους της. Περιμένω τον Κόσμο δίπλα μας, και εύχομαι μία σεζόν με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς».

Posted : 25/06/2023 7:12 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συγχαρητήρια για την ανανέωση, στον ψηλό ίντερ της ομάδας.

Posted : 25/06/2023 9:35 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλόμοιρος!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Καλόμοιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 23/05/1998, ο Γιάννης Καλόμοιρος αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 194cm.

Έκανε τα πρώτα τού βήματα ως επαγγελματίας στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο κατέγραψε τις πρώτες τού συμμετοχές στην Handball Premier.

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στο EHF Challenge Cup, δημιουργώντας τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα διετία (2018-20) στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από το 2020 μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023), αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στη πρώτη τού σεζόν στην ΑΕΚ, κατέκτησε το «τρεμπλ», ενώ την περσινή σεζόν πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλόμοιρος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Γνωρίζω καλά τους περισσότερους συμπαίκτες μου, όπως επίσης και τον προπονητή, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν. Εύχομαι μία γεμάτη χρονιά, με υγεία και όμορφο χάντμπολ».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιάννη!

____

____

Αν και 25χρονος, είναι αρκετά έμπειρος και θα βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της.

Posted : 30/06/2023 8:58 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για τον Θανάση Παπάζογλου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Θανάση Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός, γεννημένος το 2002 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Παπάζογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς!».

____

____

Συγχαρητήρια στον Παπάζογλου για την ανανέωση!

Posted : 02/07/2023 10:18 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μακάρι φέτος να παρουσιάσουμε πιο δυνατή ομάδα!!

Posted : 02/07/2023 10:39 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για το Νίκο Τζωρτζίνη!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2002, συνεχίζει για τέταρτη σερί χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν για ακόμα μία σεζόν. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ' όλα!».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση, στο νεαρό εξτρέμ μας!

Posted : 03/07/2023 7:02 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Πολύ καλός παίκτης...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 03/07/2023 9:09 pm
Page 1 / 9
Share: