Πάμε δυνατά!!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Νικόλας Κουκμίσης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νικόλα Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο Έλληνας πλέιμεϊκερ, γεννημένος το 1999 με ύψος 180cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από μία σεζόν η οποία είχε την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και την δική του ατομική διάκριση, ως MVP του τελικού.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νικόλας Κουκμίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ για τρίτη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε υγεία, μακριά από τραυματισμούς, και πιστεύω ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από την πολύ δουλειά!».
____
____
Δουλειά και επιτυχία!
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Μανώλης Λαδάκης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μανώλη Λαδάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο Έλληνας ίντερ, γεννημένος το 1996 και με ύψος 197cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μανώλης Λαδάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα, μετά από τόσο καιρό, και να βοηθήσω την ομάδα».
____
____
Συγχαρητήρια για την ανανέωση και καλή χρονιά!
Δεύτερη σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Λευτέρης Παπάζογλου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Λευτέρη Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένος το 1997 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και την επόμενη χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρυσι κατακτήσαμε το κύπελλο Ελλάδος και η χρονιά μας ήταν άκρως πετυχημένη. Φέτος, το κίνητρο είναι εξίσου υψηλό και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!».
&w=960&h=650&zc=1" alt="paok" data-lightbox="cat1" data-title="paok_1" />Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Βίκτορ Γκίγκοφ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, γεννημένος το 1978 και με ύψος 191cm, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την περσινή πετυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βίκτορ Γκίγκοφ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ικανοποιημένος για την επέκταση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ καλή και μας έφερε επιτυχία. Ελπίζω ότι η περσινή σεζόν θα είναι η βάση, ώστε να χτίσουμε περισσότερες επιτυχίες, κάνοντας βήματα προς τα πάνω. Εύχομαι μία καλή και υγιή σεζόν σε όλους»
Ποσο χρονων ειναι αυτος ? 😆 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Σαν τον Μαθουσαλίξ στα Αστερίξ, που ήταν ο μοναδικός κάτοικος του γαλακτκού χωριού που πολέμησε στη Ζεργκοβία.!!
😆 😆 😆
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Σαν τον Μαθουσαλίξ στα Αστερίξ, που ήταν ο μοναδικός κάτοικος του γαλακτκού χωριού που πολέμησε στη Ζεργκοβία.!!
Νέος είναι φίλε ακόμα. 🤣
Ο Τοχούρογλου τώρα κρέμασε τα παπούτσια του, πριν από λίγες μέρες. στα 51 του !!
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντής Κουκμίσης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Κωνσταντή Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο Έλληνας αριστερός εξτρέμ, γεννημένος το 2001 και με ύψος 182cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν, με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντής Κουκμίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Μετά από μία απαιτητική αλλά και πετυχημένη σεζόν, στην οποία κατακτήσαμε το κύπελλο Ελλάδος, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Παπαγεωργίου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Παπαγεωργίου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο Έλληνας δεξιός εξτρέμ, γεννημένος το 1998 και με ύψος 181cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον κυπελλούχο Ελλάδος, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Χαίρομαι για την ανανέωση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου, ο πήχης είναι ψηλά. Ξεκινάμε την χρονιά, έχοντας κίνητρο να τον ξεπεράσουμε. Εύχομαι σε όλους υγεία!».
Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης!
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στις 14/05/1999, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και έχει ύψος 195cm.
Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2016-17 από τον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, παίρνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στην Handball Premier.
Η σεζόν 2019-20, τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα της ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Την σεζόν 2020-21 επέστρεψε και πάλι στον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.
Τις επόμενες δύο σεζόν (2021-2023) αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας την πρώτη του θητεία στα «ασπρόμαυρα».
Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023-24), αγωνίστηκε στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, σκοράροντας στην Handball Premier, 114 γκολ σε 22 αγώνες.
Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από έναν χρόνο, επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ήδη πολύ καλά πόσο ιστορικός σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ, και ότι μοναδικός στόχος είναι να πρωταγωνιστεί, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τέλος, εύχομαι και φέτος ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, και είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε».
Καλώς ήρθες και πάλι, Δημήτρη!
Ο ΠΑΟΚ. και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γρηγόρη Ιωάννου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στις 15/04/1995, ο Γρηγόρης Ιωάννου αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ και έχει ύψος 183cm.
Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χάντμπολ το 2012, παίζοντας στην Γαλλία, με τη φανέλα της Pontault-Combault Handball. Εκεί, έμεινε έως το 2018, έχοντας μάλιστα το 2016-17 την ατομική διάκριση της πρώτης πεντάδας «rookie» του πρωταθλήματος.
Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην γαλλική, Grenoble Saint-Martin d’Heres GUC, αποκομίζοντας περισσότερες εμπειρίες.
Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2019-2022) στην γαλλική, Angers SCO Handball, με την οποία πανηγύρισε στην πρώτη του σεζόν την άνοδο της ομάδας στην Β' Κατηγορία.
Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν (2022-2024), αγωνίστηκε στην Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην CSM Bucuresti, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές σεζόν στην πρώτη κατηγορία της χώρας.
Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει συμμετάσχει σε προκριματικά Euro αλλά και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γρηγόρης Ιωάννου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα την οποία πάντα παρακολουθούσα από μακριά. Οι παίκτες και το προπονητικό σταφ με καλωσόρισαν θερμά από την πρώτη προπόνηση. Ήξερα κάποια από τα παιδιά, αλλά και τους προπονητές, με τους οποίους έχω ιδιαίτερη σχέση και εκτιμώ βαθύτατα. Με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη έχουμε συνεργαστεί παλαιότερα στις εθνικές των ηλικιακών τμημάτων. Με τον Βασίλη Σκανδάλη γνωριζόμαστε επίσης πολλά χρόνια, και είναι ο άνθρωπος ο οποίος με έβαλε στο άθλημα, οπότε του οφείλω πολλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους αγώνες και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας. Τέλος, εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, και να χαρίσουμε αξέχαστες στιγμές στο Λαό του ΠΑΟΚ».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γρηγόρη!
Πολυ εμπειρος.
Προσθέτει ποιότητα και ταχύτητα στην περιφέρεια του με Χρήστο Τσιγαρίδα ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Τσιγαρίδα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στις 13/09/2000, ο Χρήστος Τσιγαρίδας αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 182cm.
Έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο χάντμπολ από τον Διομήδη Άργους, το 2018, μένοντας στους «λύκους» έως το 2021. Σε αυτή την τριετία αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από την Handball Premier, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του.
Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στον ΑΣΕ Δούκα, πραγματοποιώντας μία άκρως παραγωγική σεζόν με 82 τέρματα σε 18 αγώνες, δηλαδή 4.5 γκολ μέσο όρο.
Την επόμενη σεζόν (2022-23) επέστρεψε στον Διομήδη Άργους, στον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Handball Premier, πετυχαίνοντας 114 τέρματα σε 24 αγώνες, δηλαδή 4.75 γκολ μέσο όρο.
Την προηγούμενη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή, πραγματοποιώντας πολύ καλές ατομικές εμφανίσεις.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ενσωματώνομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ, μία ομάδα με ιστορία στον χώρο του χάντμπολ. Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά, με απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Εύχομαι μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Χρήστο!
Να δούμε τι ομάδα θα κάνουμε φέτος.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"