Πω πω Τόργκελσεν, τι μου θύμησες ρε Μπερ, τι (δεν) έχουν δει τα ματάκια μας!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Δυσκολα να ξαναπαιξει μεσα στην σεζον.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ παικταρα!!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ σε δύο ουσίες
Από ό,τι φαίνεται δεν θα ασχολείται και για πολύ ακόμα.
Ταλέντο δίνεται σε πολλούς ανθρώπους, άλλα εφόσον μέσα στο μυαλό υπάρχει ένας μικρός κλόουν, τότε αργά ή γρήγορα, η κατεύθυνση προς το τσίρκο είναι σίγουρη.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αντίθετα με το βραζιλιάνο κοπρίτη, ο Τζόλης συνεχίζει την ανοδική του πορεία...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Έτσι. Γιατί έχει το μυαλό στο κεφάλι του και όχι στον π@τσο του.
Ενέα Μιχάι: Ένας πρώην του ΠΑΟΚ που διαπρέπει στην Πορτογαλία

Αγωνιζόμενος στη Φαμαλικάο μετά τη συμφωνία, που επήλθε με τους «ασπρόμαυρους» για παραχώρησή του στο πορτογαλικό κλαμπ, με ορίζοντα τριετίας, ο Ενέα Μιχάι βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μένει να φανεί εάν παρατείνει την παρουσία του στην τρέχουσα ομάδα του.
«Όταν μου έκαναν την πρόταση να έρθω στη Φαμαλικάο, μίλησα με τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και συνειδητοποίησα ότι είχαν πολύ καλή άποψη για μένα.
Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.
Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο και επιθετικό αμυντικό, που προσπαθεί πάντα να διαβάζει εγκαίρως το παιχνίδι.
Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την καθημερινή δουλειά.
Υπήρχαν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα μου είπε καλά πράγματα για τον σύλλογο και πως θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα», είχε επισημάνει χαρακτηριστικά ο Ενέα Μιχάι με αφορμή τη μεταγραφή του στην Πορτογαλία.
Πηγή: sfina.gr
Το καρφωσε ξανα!
⚽️ GOAL: Tzolis
🇧🇪 Club Brugge 1-0 Anderlechtpic.twitter.com/RQvxNunQbX— Goals Xtra (@GoalsXtra) March 30, 2025
“Χτύπησε” ξανά με γκολάρα ο Τζόλης
Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά

Η Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Άντερλεχτ, στα πλέι οφ του Βελγίου, με τον Χρήστο Τζόλη να βάζει την “υπογραφή” του στο παιχνίδι.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε στο 34ο λεπτό το σκορ στο μεγάλο ματς, σε μία φάση όπου έκλεψε την μπάλα και συνέκλινε, για να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για το 1-0.
Αυτό ήταν το 14ο γκολ στην 46η εμφάνιση του Τζόλη φέτος με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ έχει να επιδείξει και 10 ασίστ.
Πηγή: paok24.com
⚽️ GOAL: Tzolis
🇧🇪 Club Brugge 1-0 Anderlechtpic.twitter.com/RQvxNunQbX— Goals Xtra (@GoalsXtra) March 30, 2025
Σε σχέση με διάφορους σέντερ φορ, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, όπως ο Λέων της Ζανζιβάρης, ο Κουλούρης είναι Λεβαντόφσκι μπρόστα τους.

Ο...Μεσι 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Το ποδόσφαιρο από σήμερα είναι πιο φτωχό.😆
Τεράστια παλτουδιά...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Τεράστια παλτουδιά...
Γούνα βιζόν. 😆