17,5 % ποσοστό μεταπώλησης του έχουμε βάλει.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Το επόμενο βήμα στην καριέρα του κάνει ο Στέλιος Μαλεζάς, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού. Ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε το καλοκαίρι από την Κ19 του ΠΑΟΚ για να αναλάβει την ομάδα του Μακεδονικού.

____
____
Καλή επιτυχία στο Στέλιο, που τους "μούτζωσε" και έφυγε.
Καλη επιτυχια Στελαρα!
Απο τα πιο συμπαθη και ευγενικα παιδια.
Σιχαθηκε την βρωμια τους και τις κλικες και εφυγε.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω του Μακεδονικού να ανέβω επίπεδο, για να αποδείξω στον εαυτό μου και στους υπόλοιπους το τι μπορώ να κάνω. Αν δεν πίστευα στον εαυτό μου δεν θα έφευγα από την ακαδημία του ΠΑΟΚ και θα βολευόμουν.
Καλή επιτυχία Στελάρα...
Όταν κάποιος άλλος βολευόταν για τα λεφτά, εσύ την κοπάνησες ...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ο Στέλιος είναι υπέροχος και ευγενής ως άνθρωπος και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.!!
Ίσως ποτέ να μην τον δούμε ως χεντκοουτς στον Π.Α.Ο.Κ. γιατί όπως και κάποιοι άλλοι (Παύλος, Βλαδίμηρος) είναι τρομερά ευαίσθητος
Ανεκαθεν τον εκτιμουσα και δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που εχει προβλημα μαζι του.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρήκε στην Τουρκία τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θα αγωνίζεται στην Κόνιασπορ, με τον Πορτογάλο επιθετικό να αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
Ο Νέλσον Ολιβέιρα αγωνίστηκε δύο χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε 45 συμμετοχές σημείωσε 10 γκολ (4 ασίστ).
Ο πρώην φορ του «Δικεφάλου», που είχε περάσει και από την ΑΕΚ, δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ και με ανάρτηση του στα social media θέλησε να πει το δικό του αντίο στους «ασπρόμαυρους».
Πιο αναλυτικά έγραψε:
«Σας ευχαριστώ και αντίο στον ΠΑΟΚ! Αυτό το κλαμπ και η μοναδική πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν το δεύτερο σπίτι και η οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις αξέχαστες αναμνήσεις, την αγάπη και την άνευ όρων υποστήριξη των οπαδών. Θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».
Πηγή: sfina.gr
____
____
Και από κάτω σχόλιο της ΠΑΕ και του Κυρ Κυρ με ευχές κλπ.

Θα εύχεστε άμπαλοι, να είχατε ανανεώσει τον παικταρά τον Ολιβέιρα φέτος, με τον ντεμέκ τανζανό κίλερ που φέρατε.
Καλη τυχη στον παικταρα.
Δεν ηταν μονο φορ, αλλα ηξερε πολλα κιλα μπαλας.
Λοιπόν, με λίγη τύχη (γιατί ήταν τρομερά άτυχος ο παικταράς) φέτος θα έκανε παπάδες, διότι θα ήταν η πρώτη χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ., που θα έκανε κανονική προετοιμασία.
Δεν εκανε για τον απατεωνα και τους "ειδικους"
Θελαμε ....κιλλερ και εναν να μην τραυματιζεται συνεχεια!
Στο καλό παικταρά και καλή τύχη...
https://twitter.com/i/status/1703009509109543034
Του ταιριάζει περισσότερο η Γερμανία...
Μπράβο μικρέ.
Κάτι θα τσιμπήσουμε κι από αυτόν.
Μπράβο στον Χρηστάρα τον Τζόλαρο!! 👍