“Από τον ΠΑΟΚ, όσο ήμουν εκεί, προσπάθησαν όλοι να με βοηθήσουν. Να ξεκαθαρίσω ότι εμένα με πήρε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, έκανε την εισήγηση, έκανε την πρώτη κουβέντα για να πάω στον ΠΑΟΚ. Πήγα να μιλήσω στο γραφείοτου, γιατί δεν καταλάβαινα τι ήθελε. Είναι βασικό να ξέρεις τι θέλει ο προπονητής.
Είχα κάνει τα λάθη με την Λέφσκι που σε ρίχνουν λίγο. Έτυχα σε μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου είχε πίεση, πρέπει να σκεφτεί την ομάδα, την δουλειά του. Ο προπονητής ξέρουμε ότι μετά από ένα ματς μπορεί να μην είναι προπονητής” τόνισε αρχικά ο Κιλκισιώτης στόπερ, ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης πλέον, που ερωτηθείς για τον Ιβάν Σαββίδη, είπε:
“Εγώ προσωπικά με τον πρόεδρο, έχω μιλήσει 3-4 φορές. Γενικά προσπαθεί να είναι δίπλα στους παίκτες. Όταν μου μίλησε, ποτέ δεν μου είπε τι έκανες εκεί, ήταν υποστηρικτικός. Όταν είναι με την ομάδα, μπορεί να πει και κάτι παραπάνω”
Αναφορικά με τον αγαπημένο του συμπαίκτη στον Δικέφαλο: “Ήρθα κοντά με όλα τα παιδιά, δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Προτιμούσα να είμαι με τους Έλληνες στο δωμάτιο. Ο Βιεϊρίνια είναι πιο Έλληνας από εμάς».
Ερωτηθείς δε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τι συνέβη μετά την αποβολή του στη Νέα Φιλαδέλφεια; “Ο Λουτσέσκου λειτουργεί πολύ με το αποτέλεσμα. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, ήταν μαγικός, όταν η ομάδα πήγαινε κακά, έλεγες τι θα περάσουμε σήμερα στην προπόνηση. Σαν προπονητής είναι τρομερός, στην ανάλυση, στην τακτική, στο να πάρει το 100% από τους παίκτες είναι ο καλύτερος που έχω δουλέψει.
Ότι έγινε μέσα στην ΑΕΚ, έγινε. Βγήκα στα αποδυτήρια και είπα «δεν ζητάω συγγνώμη για την κόκκινη, ζητάω συγγνώμη που τρέχατε 80′ σε αυτό το γήπεδο». Το διαγράφουμε από την μνήμη μας, μπαίνω στο λεωφορείο και βλέπω τον προπονητή να πηγαίνει σε έναν έναν να μιλήσει και όταν έφτασε σε εμένα μου είπε «μ@λ@κ@ μην σε πάρει από κάτω». Εκεί αισθάνθηκα ότι όλο αυτό θα μείνει πίσω.
Με παίρνει τηλέφωνο ο γενικός αρχηγός και μου είπε ότι υπάρχει πρόστιμο όταν τρώμε κόκκινη και μου είπε να πάω να προπονηθώ με την δεύτερη ομάδα. Εκείνη την στιγμή επειδή είχα χάσει την γη κάτω από τα ποδάρια μου ρώτησα ποιανού ήταν η απόφαση και μου είπε του προπονητή. Εκεί ένιωσα προδομένος. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν κόκκινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήξερα ότι έκανα αντιαθλητικό μαρκάρισμα.
Πριν βγούμε για προπόνηση δεν ήθελα να δώσω το χέρι στον Λουτσέσκου, έμεινα στα αποδυτήρια και με παίρνουν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα συνεχίσω να κάνω προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα, οι αρχηγοί πήγαν και ζήτησαν να επιστρέψω στην ομάδα. Ζήτησα να μιλήσω με τον πρόεδρο, του εξήγησα. Ένιωσα ότι δεν με στήριξαν“.
Μόνο οι μπούφοι και οι ηλίθιοι δεν κατάλαβαν ότι ο Κάργας ήταν το κατάλληλο "θύμα" για το ξέπλυμα της 4αρας.
Και εννοείται ο κλεφτοκοτάς φέρθηκε πουστικ@....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Τα έγραψα και στο άλλο ποστ, στο τόπικ του Σάστρε, για το προπονητικό ''κουνάβι'' και ότι είναι ''μουλωχτός'' προπονητής.
Να συμπληρώσω κάτι, χωρίς να έχω κάτι με τον αποδιοπομπαίο ''τράγο'' Κάργα. Μας έλεγαν κάτι ''ηλίθια πτηνά και εξαπτέρυγα φερέφωνα'' ότι τον Κάργα, τον έφερε ο Μπότο. Λες και τον ήξερε από την Πορτογαλία....
Τόσο ''φυτά και δούλοι π@τσογλείφτες'' του ρουμάνου.
Ο Κάργας το λέει ξεκάθαρα, ότι τον έφερε ο Γουαρδιόλα των Καρπαθίων στον ΠΑΟΚ.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο τον απατεωνα.
Τι συμεπριφορα δηλαδη θα ειχε?
Χρεωσε την ξεφτιλα σε αυτον μαζι με το παρεακι και οι πουτ@νες του ρουμανου στο τουιτερ, ουρλιαζαν για το δικιο τους!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ακομα χωρις ομαδα ειναι! 🙄
Η επόμενη μεταγραφή στο Futsal. 😊
Δεν πιστεύω να θέλει και λεφτά. Κανονικά, δωρεάν πρέπει να ζητήσει να παίξει.
Απίστευτες ατάκες Μπίσεσβαρ για το νταμπλ του ΠΑΟΚ: «Δεν σκεφτόμουν αν θα κερδίσουμε, αλλά πόσα γκολ θα βάλουμε»
Δηλαδή έπεσες από τα σύννεφα ε? 😆
Στο Futsal θα έκανε παπάδες.😎
Απίστευτες ατάκες Μπίσεσβαρ για το νταμπλ του ΠΑΟΚ: «Δεν σκεφτόμουν αν θα κερδίσουμε, αλλά πόσα γκολ θα βάλουμε»
Δηλαδή έπεσες από τα σύννεφα ε? 😆
Γι αυτον ΟΧΙ. Για τα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ του τουιτερ και των σοσιαλ ομως που τον λιβανιζαν συνεχεια, ΝΑΙ!
Πήρε μεταγραφή ο Λούκας Τέιλορ
Στην Πολίσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Τέιλορ, που παραμένει στην Ουκρανία. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από την Σαχτάρ και πλέον αγωνίζεται στην ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Ουκρανικού πρωταθλήματος.
Ο Τέιλορ μέτρησε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαχτάρ, ενώ νωρίτερα, ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε γράψει 29 συμμετοχές με 5 ασίστ.

Βετεράνος....πολέμου ο Λουκάς !! 😊
😆 😆 😆 😆
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ολλανδίας, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και μάλιστα στο επίπεδο της Eredivisie, της πρώτης κατηγορίας στην Ολλανδία. Για τον 35χρονο ποδοσφαιριστή, το γεγονός πως έμεινε χωρίς ομάδα μετά το καλοκαίρι δεν αποτελεί λόγο να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.
«Όχι ακόμη επίσημα δεν έχω αποσυρθεί. Δεν έχω δημοσιεύσει ακόμη τίποτα σχετικά με την παραίτηση, γιατί θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Δυστυχώς, οι επιλογές δεν είναι πολλές. Θα προτιμούσα να βρω ένα κλαμπ στην Ολλανδία τώρα, γιατί είμαστε πίσω με την οικογένεια. Τα παιδιά πάνε σχολείο εδώ. Ελπίζω ότι ένας ολλανδικός σύλλογος θα ρίξει μια ματιά και θα με πάρει», ανέφερε αρχικά ο Μπίσεσβαρ και στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως μπορεί ακόμη να σταθεί στο επίπεδο της Eredivisie.
____
____
Μου φαίνεται λίγο από τις δηλώσεις, σα να παρακαλάει για να βρει ομάδα.
Βέβαια "παρακαλετό μ@νί - ξινό γ@μήσι", αλλά αυτά μάλλον είναι λεπτομέρειες....
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπορεί να αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, αλλά παραμένει στη λίστα των ελεύθερων, καθώς δεν κατόρθωσε να βρει ομάδα.
Ο Μαροκινός βρίσκεται ακόμα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα οι δύο γιοι του επέστρεψαν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Ο ίδιο συνεχίζεται να ψάχνει ομάδα για τον Γενάρη και πλέον έχει επικεντρώσει το ψάξιμο στη Super League, καθώς στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να βρει κάτι.
Πηγή: forzaonline.gr
Για να δούμε, αν θα πάει τελικά στον Πανσερραϊκό.
Μπα, δεν το βλέπω...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Τα γενέθλια του έχει σήμερα η δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας, που κλείνει τα 77 έτη του.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη γόνος του Ιωάννη Κούδα από την Τυρολόη Ανατολικής Θράκης και της Ελευθερίας Μακρή (Κούδα) από τη Σταυρούπολη Ξάνθης. Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Το 2003 ψηφίστηκε ως ο πέμπτος καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής από την Ε.Π.Ο. για το εορτασμό των 50 χρόνων της ΟΥΕΦΑ.
Σε συλλογικό επίπεδο
Ήταν άριστος τεχνίτης της μπάλας, πολύ καλός οργανωτής και εξίσου καλός σκόρερ. Οι περίτεχνες ενέργειές του τον έκαναν εξαιρετικά αγαπητό στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε από το 1963 έως το 1984. Ήταν όμως ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου” και στα εφηβικά τμήματα του συλλόγου, ήδη από το 1958. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον αποκαλούσαν “Μεγαλέξανδρο”.
Το καλοκαίρι του 1966 αποκτήθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού, στην οποία όμως ουδέποτε συμμετείχε σε επίσημο αγώνα, γιατί δεν δόθηκε συγκατάθεση από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ (δεν υπήρχαν ακόμη τα επαγγελματικά συμβόλαια) κι αυτό ως αποτέλεσμα είχε να μείνει για περίπου 2 χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης. Η ιστορία εκείνη προκάλεσε και βεντέτα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που κράτησε πολλά χρόνια.
Αγωνίστηκε σε 504 αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε 133 γκολ, ενώ στο κύπελλο σε 70 συμμετοχές σκόραρε 27 γκολ. Συνολικά μαζί με τους ευρωπαϊκούς αγώνες και τους φιλικούς έχει αγωνιστεί 780 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σκοράροντας 220 τέρματα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας την περίοδο 1975-76 και 2 κύπελλα Ελλάδας, το 1972 και 1974. Ως αρχηγός της ομάδας, ευτύχησε ο ίδιος να σηκώσει πρώτος αυτά τα τρόπαια.
Στις εθνικές ομάδες
Στο διάστημα 1967-1982 ο Γιώργος Κούδας υπήρξε διεθνής 43 φορές με την εθνική Ελλάδας, ενώ υπήρξε μέλος της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 1980 στην Ιταλία.
Τον Σεπτέμβριο του 1995 δόθηκε προς τιμήν του φιλικός αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γιουγκοσλαβία, στον οποίο αγωνιζόμενος στα πρώτα λεπτά του αγώνα έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην εθνική ομάδα, σε ηλικία 49 ετών.
Κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων 1968 με την εθνική Ενόπλων. Επίσης αγωνίστηκε με την εθνική Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1965 σε δύο αγώνες πετυχαίνοντας ισάριθμα τέρματα, καθώς και στην εθνική Ελπίδων, με την οποία το 1969 κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο.
Πηγή: sfina.gr
«Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ του πρόσφερε μια άλλη θέση στον σύλλογο, αλλά ο Μπίσεσβαρ θεώρησε ότι ήταν πολύ νωρίς για να παραιτηθεί. Ωστόσο, δεν έχει βρει ακόμα νέο σύλλογο. Υπήρξε ενδιαφέρον από Τουρκία και Ελλάδα, όχι όμως για πόλεις που προσέλκυσαν τον Μπίσεσβαρ. Ενδιαφέρον έδειξαν και οι Φορτούνα Σιτάρντ, Τσβόλε και Αλμίρε Σίτι αλλά αυτό δεν υλοποιήθηκε. Τώρα έχουν περάσει λίγοι μήνες και δεν υπάρχει ακόμα τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσιεύμα της Voetbal International για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Καλά, είχε πρόταση για να πάρει θέση και την αρνήθηκε, πιστεύοντας ότι μπορεί να παίξει ακόμα μπάλα;
Ήδη πρέπει να το έχει μετανιώσει.