ΠΑΟΚ και Γιόσκο Μιλενκόσκι συνεχίζουν μαζί!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι παραμένει στον πάγκο του Κυπελλούχου Ελλάδος για δεύτερη σερί σεζόν, προερχόμενος από μία αγωνιστική σεζόν με τίτλο, όμορφο βόλεϊ, και σπουδαίες εμφανίσεις.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Ξέραμε και οι δύο πλευρές, στα τέλη της περασμένης σεζόν, ότι θα ανανεωθεί η συνεργασίας μας, οπότε η υπογραφή του νέου συμβολαίου ήταν κάτι τυπικό. Είμαι χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Στην παρούσα φάση προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για τη νέα σεζόν. Συμμετείχα μαζί με την Διοίκηση στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, δηλαδή τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε σε όλες τις θέσεις. Έχουμε υπογράψει με κάποιους καλούς παίκτες, χτίζοντας μία καινούργια ομάδα από την αρχή. Θέλουμε να προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν να κατακτήσουμε τρόπαια, έχοντας μία πετυχημένη χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος με το χτίσιμο της νέας ομάδας, και αυτό είναι μία νέα δοκιμασία για όλους μας».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Βόλεϊ ανδρών: Εισιτήρια διαρκείας 2023-2024!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, πιστός στο... ραντεβού του με τον πρωταθλητισμό, ετοιμάζεται για μία ακόμα υψηλών... πτήσεων, και σε χρειάζεται δίπλα του με στόχο την κορυφή.
Δώσε επιπλέον «φτερά» στον Δικέφαλο, και γίνε ο έβδομος παίκτης στο τάραφλεξ!
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
Απλό: 50€
VIP Silver: 100€
VIP Gold: 150€
VIP Lounge: 400€ (Κατόπιν συνεννοήσεως με τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο 2310988000)
Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει τους εντός έδρας των κάτωθι διοργανώσεων:
Volleyleague ανδρών
Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών
League Cup «Νίκος Σαμαράς»
CEV Cup
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται από τα εξής σημεία διάθεσης:
PAOK BC Store (PAOK Sports Arena): 11:00-18:00
Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (Γήπεδο Τούμπας): Δευτέρα - Πέμπτη 10:00-18:00 & Παρασκευή 10:00-15:00
* Η διάθεση των απλών εισιτηρίων διαρκείας (50€) θα είναι άμεση, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες των διαρκείας θα υπάρχει προεγγραφή και παραλαβή από το σημείο στο οποίο έγινε η προεγγραφή από τις 30 Ιουλίου.
____
____
Αρκετά οικονομικό το Εισιτήριο Διαρκείας στο Βόλεϊ Ανδρών. Όσοι πιστοί, προσέλθετε!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
50 ευρώ και με ομάδα πολύ δυνατή!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Μακαρι να βοηθησει ο κοσμος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
CEV Cup: Με Mladost Zagreb ή Arcada Galati ή Las Palmas στους «32»!
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο, το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουλίου, η κλήρωση για τους «32» του CEV Cup, με τη συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος, καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα η οποία θα τερματίσει στην τρίτη θέση από τον πρώτο προκριματικό του CEV Champions League, σε διπλούς αγώνες νοκ-άουτ, με στόχο την πρόκρισή του στους «16» του θεσμού.
Στον πέμπτο όμιλο του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League συμμετέχουν οι ομάδες: Mladost Zagreb (Κροατία), Arcada Galati (Ρουμανία) και Las Palmas (Ισπανία).
Οι αγώνες, σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της CEV, είναι προγραμματισμένοι για τις 21-23/11, με τον επαναληπτικό να είναι στις 28-30/11.
Καλή επιτυχία!
Καλή επιτυχία να έχουν τα παλικάρια μας!
Συμπληρώνει «σούπερ» δίδυμο στο λίμπερο με Δημήτρη Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στις 05/08/1993, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 188cm.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Ορεστιάδας τη σεζόν 2009-10, και παρέμεινε εκεί μέχρι και τη σεζόν 2015-16, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα τη σεζόν 2010-11 όπου φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Volley league ανδρών, του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17. Με τον Δικέφαλο αγωνίστηκε στην φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το CEV Champions League, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα.
Στον ΠΑΟΚ παρέμεινε μέχρι τη σεζόν 2019-20, προσθέτοντας μαζί με το πρωτάθλημα της πρώτης σεζόν του στα «ασπρόμαυρα» και δύο κύπελλα.
Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στον Φοίνικα Σύρου. Στο νησί των Κυκλάδων κατέκτησε το Σούπερ Καπ τη σεζόν 2021-22, έχοντας μάλιστα ως προπονητή τον Γιόσκο Μιλενκόσκι.
Πλέον, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη «θητεία» του στα «ασπρόμαυρα», συνθέτοντας μαζί με το Μενέλαο Κοκκινάκη μία εκπληκτική δυάδα στη θέση του λίμπερο.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την πρόταση την οποία μου έκαναν να συνεργαστούμε και πάλι. Έχω περάσει τέσσερις πολύ όμορφες σεζόν της καριέρας μου εδώ, το περιβάλλον για μένα είναι πολύ γνώριμο και οικείο, και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για να πάρω άμεσα την απόφαση μου. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τη τελευταία δεκαετία η ομάδα πρωταγωνιστεί και διεκδικεί όλους τους τίτλους. Αυτό φαίνεται πως είναι ο στόχος της να κάνει και φέτος, καθώς το σύνολο το οποίο δημιουργείται διαθέτει εμπειρία και βάθος, και είναι ικανό μέσα από τη καθημερινή προπόνηση να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να παίξουμε ωραίο βόλεϊ το οποίο θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, για να πετύχουμε μαζί όσο το δυνατόν περισσότερες και σημαντικές νίκες. Εύχομαι μία τέλεια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, και χωρίς τραυματισμούς!».
Καλώς ήρθες και πάλι, Δημήτρη!
____
____
Καλωσήρθε και πάλι στον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος λίμπερο! Καλή επιτυχία!
Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Αναστάσιος Γάτσης!
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αναστάσιο Γάτση, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Έλληνας κεντρικός, γεννημένος το 1991 και με ύψος 198cm, συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ, έχοντας προσθέσει στο παλμαρέ του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Γάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ξεκινώντας την πέμπτη χρονιά μου στον Σύλλογο, εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου, και να έχουμε μία πετυχημένη χρονιά σαν όλες τις προηγούμενες που έχουμε ζήσει, πετυχαίνοντας και κάτι καλύτερο. Καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά μας, όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια, και δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο με την έναρξη της νέας σεζόν!».
____
____
Για τρίτη χρονιά, ο έμπειρος κεντρικός στον ΠΑΟΚ! Καλή επιτυχία!
Μιλενκόσκι: «Τίτλοι στην Ελλάδα, βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει και τη νέα χρονιά κάποιον τίτλο; «Για αυτό είμαι εδώ, πιστεύω στην ομάδα που φτιάχνουμε. Νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε κερδίσει κάποιον τίτλο. Είμαι πεπεισμένος ότι κι η επόμενη χρονιά θα είναι απόλυτα επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ»
Κάποιοι άλλοι προπονητές, φοβούνται να μιλήσουν για τίτλους....
Ανεβασα κατι σχετικο γιατι μου αρεσε αυτο.
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει και τη νέα χρονιά κάποιον τίτλο; «Για αυτό είμαι εδώ, πιστεύω στην ομάδα που φτιάχνουμε. Νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε κερδίσει κάποιον τίτλο. Είμαι πεπεισμένος ότι κι η επόμενη χρονιά θα είναι απόλυτα επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ»
Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Οχι, μιλανε και απλα λενε με φυσικοτητα οτι δεν θα παρουμε!
Και καθεται το ΒΟΔΙ ο ΠΑΟΚτσης και το ακουει μια χαρα!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Μούχλια!
http://www.acpaok.gr/gallery/Images/Volley_men/Mouclias_2023_2024_.pn g" target="_blank">http://www.acpaok.gr/gallery/Images/Volley_men/Mouclias_2023_2024_.pn g"/>
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Μούχλια, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Έλληνας ακραίος, γεννημένο το 1996 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Μούχλιας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Στόχος κάθε χρονιά είναι η κορυφή, και γι' αυτό θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία πάνω απ' όλα».
Επιστροφή στα «ασπρόμαυρα» για τον Χρήστο Στεφανίδη!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Στεφανίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στις 18/01/1993, ο Χρήστος Στεφανίδης αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 191cm.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή τη σεζόν 2009-10, δημιουργώντας από νεαρή ηλικία παραστάσεις τόσο από την Volley League, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στον Άρη, για να ακολουθήσει μία διετία στον ΠΑΟΚ (2012-14), στην πρώτη του θητεία στα «ασπρόμαυρα».
Η τριετία 2014-17 τον βρήκε και πάλι με την φανέλα του Ηρακλή, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν (2017-18) στον Φοίνικα Σύρου.
Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον ΑΜΣ Νέστωρ, ενώ ακολούθησε μία τριετία (2019-22) στον Φίλιππο Βέροιας, παίζοντας για την ομάδα της Ημαθίας στην Volley League. Τη περσινή περίοδο (2022-23) αγωνίστηκε στον Άρη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις.
Ως διεθνής με την Εθνική Νέων, έχει κατακτήσει το 2012 το αργυρό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι φέτος στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, η ομάδα να έχει υγεία, και να κάνουμε μία καλή αρχή!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Χρήστο!
____
____
Καλώς ήρθε!
Είναι έμπειρος διαγώνιος και θα βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.
Καλη λυση, ελπιζω να βοηθησει.