Νομίζω ότι το είπε κιόλας ο άνθρωπος...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!

Γράφοντας 2 ασσίστ και κάνοντας καταπληκτικό παιχνίδι, ήταν ο αδιαμφισβήτητος MVP, στο σημερινό ματς απέναντι στο Βόλο.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Οτι και να πεις γι αυτον τον παικταρα ειναι λιγο.
Υποδειγμα ειναι ο ανθρωπος, σε καθε τι που κανει.
Η ταχυτητα για τα χρονια του, ειναι απο αλλον πλανητη.
Βγηκε στην κοντρα μεσα σε λιγα δευτερα, απο την μια περιοχη στην αλλη και στο τελος εδωσε και ασιστ!!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Δηλώσεις του απίστευτου MVP, Τάισον, μετά το ματς με τον Βόλο:
Για το πώς εξηγεί ότι περνάει... δεύτερη εφηβεία: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι η ηλικία είναι ένα νούμερο. Θέλω να κερδίσω τίτλους, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους ανθρώπους που μας βοηθούν να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε».
Για τις ιδιαίτερες σχέσεις με τα νέα παιδιά της ομάδας: «Συμπαθώ όχι μόνο τους Κωνσταντέλια - Τζίμα αλλά και τους Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη. Μου άρεσε πολύ να μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά με τις εμπειρίες μου, να τους βοηθήσω καθημερινά στις προπονήσεις γιατί έχουν όλη την καριέρα μπροστά τους».
Για τον Κωνσταντέλια: «Μου αρέσει πολύ να παίζω με τον Κωνσταντέλια, έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Με την ποιότητα που έχει μπορεί να κάνει κάτι ξεχωριστό. Μακάρι να παίξω πολλά παιχνίδια δίπλα του»
____
____
Πολύ ωραίες οι δηλώσεις του !! Εύγε!
Οτι και να πεις γι αυτον τον παικταρα ειναι λιγο.
Υποδειγμα ειναι ο ανθρωπος, σε καθε τι που κανει.
Η ταχυτητα για τα χρονια του, ειναι απο αλλον πλανητη.
Βγηκε στην κοντρα μεσα σε λιγα δευτερα, απο την μια περιοχη στην αλλη και στο τελος εδωσε και ασιστ!!
Μονο που τον βλεπεις με αυτη την ορμη να βγαινει στην κοντρα η να ερχεται κατα πανω σου, τρελαινεσαι!
Ο ανθρωπος σαν γνησιος λατρης του ποδοσφαιρου, εχει ενα και μοναδικο σκεπτικο.
Να παει η μπαλα ΜΠΡΟΣΤΑ, και οχι πισω.
Κατι που κανει μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις.
Παρατηρηστε το.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ο κεφτές με πόδια, τα ίδια έλεγε.
Αυτούς τους άμπαλους αν τους ακούει ο ΠΑΟΚτσής, πέρα από το να γελάει ή να μαθαίνει κανένα κουτσομπολιό, γιατί στα κουτσομπολιά είναι πρώτοι, άμπαλος θα γίνει.
Και δεν εξαντλείται μόνο εκεί η προσφορά του στην ομάδα. Είναι σωματοφύλακας του Βιείρίνια στα αποδυτήρια, δάσκαλος για τα νέα παιδιά και ειδικά για τον Κωνσταντέλια που αν χρειαστεί τον μαλώνει κιόλας, ένας παίκτης που δίνει το παράδειγμα σε όλους τι σημαίνει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Γι’ αυτό και δεν του αρέσει να γίνεται αλλαγή στα παιχνίδια, όπως είπε στον Λουτσέσκου, μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Βόλο.
Ανοίγει η συζήτηση για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ
Με όλα αυτά τα δεδομένα είναι λογικό στα γραφεία της ΠΑΕ να γίνονται πρόωρες σκέψεις για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μπορεί στην Βραζιλία να έχουν γράψει επανειλημμένα για επιστροφή του στην Ιντερνασιονάλ, όμως, ο ίδιος περνά καλά εδώ, στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν την αξία του και ο κόσμος τον θέλει.
Ρεπορτάζ για καθυστερημένους....
Εκεί που λέει, σωματοφύλακας του Βιερίνια, έκλαψα....😂😂😂😂
Σιγά μην είναι και ο Νταρντανιάν!!
Αν και θα ειναι διαβασμενοι πιστευω , μπορει να τους χαζεψει με την ταχυτητα του.
Περιμενω 2 παικτες πανω του, αλλα δεν θα ειναι ευκολο.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Τάισον συγκέντρωσε το 73,91% των ψήφων και κατέκτησε το βραβείο.

Έκανε αυτό που έπρεπε και χθες...
Υπαρχει ο παλαιμαχος με τον σκεμπε, υπαρχει και αυτος που γονατιζει 10 χρονια μικροτερους του.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!