😆 😆 😆 😆
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Στην ψηφοφορία για τον MVP του Ιουλίου/Αυγούστου 2024-25, ο A.Ζίβκοβιτς κέρδισε την πρώτη θέση με ποσοστό 48%, ξεπερνώντας τους Τάισον και Μπάμπα , που ήταν επίσης εξαιρετικοί.
Τωρα πρεπει να φορτσαρει που ξεκινανε τα δυσκολα.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ακρογωνιαίος λίθος θα είναι και φέτος.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Και σήμερα θέλω να είναι στους διακριθέντες...
Στο αρχικό του σχόλιο μίλησε για το γεγονός πως έπιασε σήμερα τις 200 συμμετοχές: «Ήθελα να το συνδυάσω με νίκη σήμερα αυτό. Μακάρι να κάνω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται. Ήθελα να σκοράρω στο σημερινό παιχνίδι. Παίζω στην ομάδα που αγαπώ και θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ, θέλω να παίζω εδώ μέχρι να πεθάνω»
Και να μην ήθελε, αυτό θα γίνει... 😀
Πολύ ωραία αυτά που είπε, αλλά χθες δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα.
Θα έλεγα ότι καιρό είχαμε να τον δούμε να βρίσκεται σε τόσο μέτρια μέρα.
Έδινε την αίσθηση, σα να ήταν κουρασμένος ή κάπως άκεφος, χωρίς πολλή ενέργεια ή όρεξη, πάντα σε σύγκριση με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που συνηθίζει να κάνει.
Πιστεύω θα ανέβει σε απόδοση, έρχονται καλά παιχνίδια...
Συμπλήρωσε 2 κίτρινες κάρτες, με την πολύ άδικη και ανάποδη κάρτα που έφαγε, από τη Σλοβενική "κάμπια".
Στην επόμενη κίτρινη, θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.
Με τον Κομποτη αν τυχει.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Χαζομπαμπάς... 😀

Ο τεχνικός της Σερβίας σε δηλώσεις του μίλησε για την κατάσταση του εξτρέμ του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως ο παίκτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.
Ο Ντράγκαν Στοϊκοβιτς επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στις δηλώσεις του ο προπονητής της εθνικής ομάδας τόνισε πως ο παίκτης πονάει αρκετά στο γόνατό του και του είναι δύσκολο ακόμα και να περπατήσει, ενώ επισήμανε πως ο παίκτης του “Δικεφάλου του Βορρά” είναι επαγγελματίας και αν ήταν στο 100% θα είχε συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στοϊκοβιτς:
«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε μαγνητική σήμερα το πρωί και λάβαμε την ενημέρωση ότι πονάει στο γόνατό του. Επίσης, είναι δύσκολο γι’ αυτόν τώρα, ακόμα και να περπατήσει. Είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί και επαγγελματίας. Θα ήταν λάθος να ζητάμε από κάποιον να παίξει όταν δεν είναι 100% έτοιμος»
Πηγή: sfina.gr
____
____
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί έτσι λέγαμε και με τον Μπράντον και φτάσαμε να είναι ενάμισι μήνα εκτός.
Ας μεινει εδω , καλυτερα.
ΓΚΟΛΑΡΑ ΕΒΑΛΕ, ελπίζω να ανέβει, γιατί δεν είναι και στα καλύτερά του...
Για το γκολ του και τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η μπάλα: «Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Ήταν ένα σκληρό, ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Ο κόουτς μας είχε προετοιμάσει για ένα τέτοιο παιχνίδι, είπε να είμαστε σκληροί, να παλέψουμε, να βγάλουμε επιθετικότητα και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Για το γκολ όντως ήταν ένα ωραίο γκολ και είμαι χαρούμενος γι' αυτό, αλλά περισσότερο χάρηκα για τους τρεις βαθμούς».
Πρόσθεσε: «Μπορώ να παίξω και στις δύο πλευρές, η πλευρά μου είναι η δεξιά, αλλά μπορώ να παίξω και στις δύο μεριές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε και ήταν δίπλα μας και μας υποστήριξε»
Κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι να σουταρεις με τις γιομες που εχει κολλησει να κανει!
ΥΓ, ΓΚΟΛΑΡΑ!!!!
«Χαρούμενος για το όμορφο γκολ, περισσότερο όμως για το τρίποντο»
Για το γκολ του και τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η μπάλα: «Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Ήταν ένα σκληρό, ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Ο κόουτς μας είχε προετοιμάσει για ένα τέτοιο παιχνίδι, είπε να είμαστε σκληροί, να παλέψουμε, να βγάλουμε επιθετικότητα και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Για το γκολ όντως ήταν ένα ωραίο γκολ και είμαι χαρούμενος γι' αυτό, αλλά περισσότερο χάρηκα για τους τρεις βαθμούς».
Πρόσθεσε: «Μπορώ να παίξω και στις δύο πλευρές, η πλευρά μου είναι η δεξιά, αλλά μπορώ να παίξω και στις δύο μεριές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε και ήταν δίπλα μας και μας υποστήριξε»
Κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι να σουταρεις με τις γιομες που εχει κολλησει να κανει!
ΥΓ, ΓΚΟΛΑΡΑ!!!!
Για πάρτι του δεν έκαψα την μπλούζα που φέρει την υπογραφή του και αυτή του μαλάκα του Ρουμάνου