Τους πείραξε τους πουτσ@γλυφτες που έγραψαν την αλήθεια...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Η αλήθεια "πονάει" τους χειροκροτητές και τα payroll.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Χρόνια Πολλά Ζοάν
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ζοάν Σάστρε, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 27, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.
Ο Ζοάν Σάστρε γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1997 στην πόλη Πορέρες της περιοχής της Μαγιόρκα. Από μικρή ηλικία αγάπησε το ποδόσφαιρο και το 2009 εντάχθηκε στις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας.
Πέρασε όλες τις.. εκπαιδευτικές βαθμίδες και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τη Β’ ομάδα, στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.
Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε για πρώτη φορά και με την πρώτη ομάδα σ’ έναν αγώνα κόντρα στην Ουέσκα για το Copa Del Rey, ενώ με τις εμφανίσεις του κέρδισε και μία θέση στην Εθνική Ισπανίας Κ19.
Τη σεζόν 2017-18 πήρε μόνιμη προαγωγή για την αντρική ομάδα, η οποία είχε υποβιβαστεί στην Segunda B.
Με τον Σάστρε ως βασική επιλογή η Μαγιόρκα κέρδισε δύο σερί ανόδους κι επέστρεψε στη La Liga, με τον παίκτη να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από την ομάδα, που του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023.
O Ισπανός δεξιός μπακ συνέχισε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα για τις επόμενες δύο σεζόν, με την Μαγιόρκα να υποβιβάζεται μεν στη Segunda, αλλά να παίρνει άμεσα το εισιτήριο της επιστροφής για τα μεγάλα σαλόνια την επόμενη σεζόν.
Τη φετινή σεζόν ο Σάστρε στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε εννιά συμμετοχές κι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση του ΠΑΟΚ για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.Ο Ισπανός έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ 76 φορές, έχοντας έξι γκολ και εφτά ασίστ.Χρόνια Πολλά Ζοάν!
____
____
Χρόνια Πολλά παικταρά !!
Γράψε στα @@ σου τον κομπλ€ξικό Ρουμάνο και συνέχισε να τον ξ3φτιλίζεις μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή σου.
Λιγο πριν το γκολ χωλαινει και κραταει το ποδι του.
Και μετα ριχνει μια πουτσ@ στους κλεφτες!!
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που εχει αδικηθει παρα πολυ απο τον απατεωνα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
"Εσβησε" τον Μασούρα και τον ΚΛΟΟΥΝ Ποντένσε!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Επικό ματς από το Σάστρε. Σε μερικά σημεία του αγώνα, φάνηκε ότι πονούσε, από το προηγούμενο χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την άεχ, αλλά έσφιξε τα δόντια και συνέχισε, κάνοντας ένα τεράστιο ματς.

ΘΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! 🤫
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΣΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!
Η γκολάρα με την άεχ, το σημείο που κατάλαβα ότι κάτι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν στον γαλαξία και όλα θα άλλαζαν.
-Πιστεύεις ότι μετά από ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα όπως αυτό, ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια τροπαιούχος;
«Φυσικά και ναι. Όπως έδειξε η βαθμολογία ήμασταν η πιο συνεπής ομάδα. Όλη την σεζόν δουλεύαμε παιχνίδι με το παιχνίδι για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Στην τελική φάση (σ.σ. πλέι οφ) κερδίσαμε κατά σειρά ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη και αυτό είναι φανταστικό, είναι κάπως απίστευτο ότι καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
-Ποιες θεωρείς τις πιο σημαντικές νίκες του ΠΑΟΚ στην πορεία προς τον τίτλο;
«Όλες οι νίκες είναι σημαντικές, αλλά είναι αλήθεια πως υπάρχουν παιχνίδια που έκαναν την διαφορά, όπως το 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ ή νίκη στο φινάλε στο γήπεδο του Άρη».
-Στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, το σημείο καμπής ήταν το παιχνίδι στην Λαμία. Θα ήθελες να μας πεις τι είπατε στα αποδυτήρια μετά από εκείνη την απρόσμενη ισοπαλία και πώς καταφέρατε να το γυρίσετε;
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ταυτόχρονα, όμως, μας έκανε να αντιδράσουμε για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το Πρωτάθλημα».
-Μπορείς να μου πεις τους τρεις MVP της σεζόν για τον ΠΑΟΚ;
«Θα προτιμούσα να επιλέξω την ομάδα. Μία ομάδα είναι ένα γκρουπ ανθρώπων που δουλεύει για να πετυχαίνει τους στόχους της. Πολλοί άνθρωποι δεν παίζουν στους αγώνες, αλλά είναι στο πλευρό μας κάθε μέρα δίνοντας το καλύτερο που έχουν έτσι ώστε στις καθοριστικές στιγμές να δίνουμε και εμείς τον καλύτερο εαυτό μας. Αναφέρομαι στους εργαζομένους του συλλόγου, στους φροντιστές, στο ιατρικό τιμ, τους φυσιοθεραπευτές, το τεχνικό τιμ. Αυτοί είναι οι πραγματικοί MVP».
-Ποια είναι η γνώμη σου για τον προπονητή Λουτσέσκου; Πιστεύεις ότι ο ρόλος του στην κατάκτηση του τίτλου ήταν καθοριστικός;
«Ο Λουτσέσκου είναι ένας μεγάλος προπονητής , όπως έχω πει, ξέρει πώς να καθοδηγεί αυτή την ομάδα και να μας προετοιμάζει να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις».
-Πώς αισθάνθηκες που 50.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ αποθέωναν εσένα και τους συμπαίκτες σου στην φιέστα για τον τίτλο;
«Ήταν μια εντυπωσιακή βραδιά. Μερικές φορές κάθομαι ακόμα και βλέπω ακόμα βίντεο από το γήπεδο, από τη διαδρομή με το λεωφορείο μέχρι τον Λευκό Πύργο. Ήταν μια μέρα γεμάτη συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μας ακολουθούν και μας εμψυχώνουν σε κάθε παιχνίδι»
-Μπορείς να συγκρίνεις το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, άλλους οπαδούς κάποιας ισπανικής ομάδας;
Δύσκολα… Το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και ο σεβασμός, η εκτίμηση γι’ αυτά τα χρώματα, είναι κάτι πολύ δυνατό, μπρουτάλ και το βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι. Σε δύσκολες στιγμές, σε παιχνίδια καθοριστικά, πάντα είναι εκεί, μας ενθαρρύνουν και μας δίνουν δύναμη να πετύχουμε τη νίκη».
-Πόσο δύσκολο θα είναι για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει ένα δεύτερο σερί Πρωτάθλημα; Πλέον, όπως βλέπουμε, ο ανταγωνισμός είναι τρομερά μεγάλος και συμμετέχουν σε αυτόν τέσσερις ομάδες...
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πρέπει να μάχεται για να κερδίζει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Μόνο με αυτή τη νοοτροπία μπορεί κανείς να πετύχει τους στόχους που θέτει. Το να νικάς, είναι το πρώτο, δεν είναι εύκολο, αλλά θα δώσουμε την μάχη μας να είμαστε ανταγωνιστικοί, για να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο».
-Αλήθεια, Γιοάν, θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να παίξει καλύτερα κόντρα στην Μπριζ και να προκριθεί ή απλά η βελγική ήταν μία καλύτερη ομάδα;
-«Πάντα μπορείς να παίξεις καλύτερα. Πάντα, σε κάθε παιχνίδι της σεζόν. Οι αντίπαλοι παίζουν και αυτοί και κυνηγάνε τον ίδιο στόχο με εμάς: τη νίκη. Η Μπριζ ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος, μας πήρε την πρόκριση. Δυστυχώς, δεν μπορείς να είσαι πάντα ο καλύτερος».
«Ως επαγγελματίας θέλω πάντα να παίζω, ωστόσο κανείς παίκτης δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ»
-Πώς αισθάνθηκες για την απόφαση να μείνεις εκτός λίστας UEFA; Ο προπονητής μίλησε μαζί σου γι’ αυτό;
-«Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πάντα θέλω να συμμετέχω στις καλύτερες διοργανώσεις. Θα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και να βοηθήσω την ομάδα. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανείς παίκτης που είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ».
-Γι’ αυτό το θέμα είχες κάνει μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την οποία ο Λουτσέσκου είχε πει ότι μιλήσατε μαζί. Πιστεύεις ότι αυτός ο διάλογος σας έφερε πιο κοντά, να κατανοήσει καλύτερα ο ένας τον άλλον;
-Εχω σεβασμό στον προπονητή μας. Ο Λουτσέσκου με εμπιστεύτηκε να έρθω στην Θεσσαλονίκη για να παίξω ποδόσφαιρο και του είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Όπως σε κάθε ανθρώπινη σχέση, μερικές φορές κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάστασή του, αλλά μιλάμε και επαναφέρουμε τα πράγματα στον σωστό δρόμο».
-Συνιστά μία δικαίωση για σένα, για την δουλειά σου το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκες πολύ έντονα μετά από ένα πρώτο, δύσκολο σε προσωπικό επίπεδο, κομμάτι της σεζόν;
-«Το να παίζω είναι αυτό που με κάνει χαρούμενο. Ως ποδοσφαιριστής πάντα θα προετοιμάζομαι για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όταν η ομάδα με χρειαστεί. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και θα συνεχίσω να την εφαρμόζω: προσπάθεια, ενθουσιασμός και μεγάλη επιθυμία να αγωνιστώ».

-Μπροστά σας υπάρχει η πρόκληση του Champions League. Είναι ένας στόχος, μεγάλος μεν, αλλά ρεαλιστικός; Αν ο ΠΑΟΚ περάσει έναν προκριματικό γύρο θα είναι σίγουρα σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος για εσάς;
-«Το να αγωνιστώ στο Champions League είναι ένα όνειρο για μένα από τότε που ήμουν μικρός, πολύ περισσότερο τώρα που μπορώ να το πετύχω με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολο να φτάσουμε στην φάση του league stage, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε, έτσι ώστε οι οπαδοί μας να μπορούν να απολαύσουν το Champions League».
-Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Τζίμας, νεαροί, ταλέντα του ΠΑΟΚ. Ποια είναι η γνώμη σου για εκείνους; Τους δίνεις κάποια συμβουλή;
-«Είναι η βάση και ο χαρακτήρας του συλλόγου. Η κατάστασή μου στην Μαγιόρκα, στην ομάδα της περιοχής μου, ήταν παρόμοια με την δική σας. Οι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της, πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω, έχουν αποτελέσει μέρος της ομάδας σε μικρότερες κατηγορίες και σε δύσκολες στιγμές, πάντα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την την ομάδα.
-Μίλα μας για την συνύπαρξή σου με τον Γιόνι Ότο. Δύο συμπατριώτες που αγωνίζεστε στην ίδια θέση
-«Τα πάω πολύ καλά μαζί του. Είναι ένας πολύ καλός τύπος και ένα μεγάλος ποδοσφαιριστής».
-«Ο Βιεϊρίνια είναι ένας θρύλος για τον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα με βοηθά. Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να μπορεί να αποφασίσει ο ίδιος, και γι’ αυτό, ο δρόμος που θα αποφασίσει να επιλέξει θα είναι ο σωστός».
«Είμαι περήφανος που έχω έρθει στον ΠΑΟΚ, εδώ έχω βελτιωθεί»
-Αυτός ο τίτλος που κατέκτησες φέτος με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος στην καριέρα σου. Τι πραγματικά σημαίνει για σένα; Είναι μία απόδειξη ότι πήρες την σωστή απόφαση ερχόμενος στον ΠΑΟΚ; Αισθάνεσαι καλύτερος ποδοσφαιριστής τώρα;
-«Ναι, είναι αλήθεια ότι είναι ο πρώτος τίτλος που έχω κερδίσει, αν έχω πετύχει βέβαια και δύο ανόδους στην πρώτη κατηγορία με την Μαγιόρκα, που δεν είναι κατάκτηση τίτλου, αλλά μοιάζει πολύ.
Η κατάκτηση του τίτλου με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι φανταστικό, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόφαση που είχα πάρει τότε, πολύ περήφανος που αποδέχθηκα την πρόταση να έρθω. Στην διάρκεια αυτών των δυόμισι ετών, έχω βελτιωθεί ως επαγγελματίας, έχω μεγαλύτερη εμπειρία και επιθυμία να συνεχίσω να προοδεύω».
Φαντάζομαι ότι θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα φέτος και να μην προτιμηθεί ο Βιειρίνια ξερωγώ, για να γράψει κι άλλες ευρωπαϊκές συμμετοχές για το ρεκόρ....
Μην το λες.
Βουλωσε στοματα οσο χρησιμοποιηθηκε, δεν αναφερω καν την γκολαρα που πετυχε.
Απο κει και περα, αν θελουν να εκτεθουν περισσοτερο, ας τον αφησουν εκτος λιστας.
Αλλα δεν ειναι χαζοι.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!