Μπα , μανίκι από (γυναικείο) ρούχο είναι 😆
Στα δικά μας ,έγινε μια τεράστια ανατροπή, ο παίκτης πείσθηκε από τον Ιβάν πως αξίζει να μείνει για να παλέψει το όνειρο του C.L, εξάλλου από οικονομικής άποψης έχει και ΘΑ καλυφθεί όσο δεν γίνεται...
Είναι στα πόδια του να πετύχει πολλά παραπάνω και να ανεβάσει την αξία του ακόμα περισσότερο.
Τελικά μίλησε το συναίσθημα, πείσθηκε ο παίκτης να μείνει και προχωράμε.
Προσωπικά αν ήμουν στην θέση του Ιβάν, θα τον πουλούσα πάντως γιατί υπάρχει ρίσκο.
Ελπίζω να βγει στο μέλλον.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Μίλησε ο Ιβάν παιδιά...
Περισσότερα αύριο με πιο νηφάλιο κεφάλι 😃
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΝΤΕΛΙΑ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ !!
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Η αλήθεια είναι ότι μας ζάλισαν τα @ρχίδια ΟΛΟΙ οι ΑΡΔ του ΠΑΟΚ, τόσες μέρες, ότι ντεμέκ θέλει να φύγει και έχει κάψα να πάει στη Σάλτσμπουργκ.
Λες και τα λεφτά θα έμπαιναν στην τσέπη τους, αυτά τα παπαγαλάκια.
Πήραν τα @@ μου, όλοι αυτοί οι φωστήρες ΑΡΔ της ντεμέκ ενημέρωσης, με τις σούπερ ουάου πληροφορίες.
Είχαν, δυστυχώς, πείσει τους περισσότερους από εμάς.
Μεγάλη υπόθεση, το ότι το πήρε πάνω του ο Ιβάν και τον κράτησε. Τους ξεφτίλισε τους ΑΡΔ!
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Να πω την αληθεια το αργα το βραδυ ειδα το ποστ του Μοικ αλλα δεν ειχα και εγω κουραγιο να γραψω κατι
για τους ιδιους λογους με τον Μοικ 🤣
Εμεινε ο ΜΑΓΟΣ και θα χαζεψει ακομα περισσοτερους την σεζον που ερχεται.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΙΒΑΝ!!!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Τα χρήματα που του έδιναν οι Αυστριακοί, θα τα πάρει από τον ΠΑΟΚ!
Καλη εξελιξη...Αυτο δειχνει οτι ο Ιβαν (ο οποιος εχει πυκνωσει τις εμφανισεις του και ειναι πολυ θετικο) εχει ως μονοδρομο την εισοδο στους ομιλους του ΤΣ.Λ.
Βεβαια για τον ελληνα Σικαμπαλα ολα θα εξαρτηθουν απο τις προθεσεις του Ρουμανου...Θυμηθειτε οτι για παραδειγμα στο ματς με την Δυναμο Ζαγκρεμπ ηταν σχεδον αφαντος (γιομα γαρ) ενω στα 4 τελευταια ντερμπι ηταν ολα τα λεφτα λογω αλλου αγωνιστικου σχεδιασμου...
Και εδω μπαινει αυτο που εγραψε ο ινδιανος πιο πανω...Περα απο τους τραυματισμους οπου εκει μπαινει συνολικα θεμα υγειας και καριερας , καποιες μη ικανοποιητικες εμφανισεις στην Ευρωπη ισως εχουν ως αποτελεσμα πολυ πιο χαμηλα ποσα σε μια μετεγγραφη...Εκει ειναι και το ρισκο...
Γιατι μετεγγραφη καποια στιγμη θα γινει...Αυτο ειναι δεδομενο...
Κλεινω με ενα τελευταιο που ειναι δικη μου κριση...Το συναισθημα επαιξε ρολο στον Ιβαν...Οχι στο 100% γιατι ειναι και επιχειρηματιας και κοιταει και την τσεπη του...Στον Ντελια επαξε ρολο μονο το οικονομικο...Ικανοποιηθηκε οικονομικα και συνεχιζει...Και καλα εκανε...Ειναι το πιο βαρυ περιουσιακο στοιχειο στην οικογενεια του...Μην τρελαθουμε κιολας...
Τελευταιος ποδοσφαιριστης στον πλανητη που αρνηθηκε τα παντα και λειτουργησε 100% συναισθηματικα ηταν ο Τοτι...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Επίσης ο Βάρντι της Λέστερ.
Τώρα στα δικά μας. Ο Σαββίδης εξαντλεί την απαίτηση του για οικονομικά κέρδη από τις υπόλοιπες επχσεις του και όχι από τον Π.Α.Ο.Κ..
Το ότι τα τελευταία χρόνια πούλησε κάποιους παίκτας για να βγουν οι χρονιές είναι απόρροια και του ότι δεν ήταν σε θέση να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα όπως στο παρελθόν και οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να ξοδέψουν και επομένως να του δώσουν λογαριασμό τώρα που με το καλό φαίνεται ότι ανακάμπτει.
Αυστριακό δημοσίευμα για Κωνσταντέλια: «Η τελική προσφορά ήταν ανάμεσα σε 17 και 20 εκατομμύρια»
Πρώτα θα παίξει ο παικταράς Τσάμπιονς Λιγκ με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και μετά βλέπουμε.
Με έκανε πολύ περήφανο ο Ιβάν, με την μάγκικη απόφαση να τον κρατήσει, λειτουργώντας συναισθηματικά και όχι μόνο με στυγνή λογιστική προσέγγιση, όπως θα έκαναν άλλοι, για έναν παίκτη που το ταλέντο του, βγαίνει κάθε 30 χρόνια ή και περισσότερο.
Ο διάλογος Σαββίδη - Κωνσταντέλια σύμφωνα με το sfina.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης του είπε και το ξέκοψε: “Θα μείνεις σίγουρα για ένα χρόνο στην ομάδα, ούτε τώρα, ούτε τον Ιανουάριο θα σε πουλήσουμε, αλλά παίξε μπάλα, για να δείξεις ότι αξίζεις σε όλη την Ευρώπη και βοήθησε την ομάδα μας να πάρει κι άλλους τίτλους. Μετά, βλέπουμε…”
Ο Κωνσταντέλιας φυσικά, συμφώνησε με τον πρόεδρο και του είπε ότι “θέλω να πάρω κι άλλους τίτλοςυ πρόεδρε, εγώ μεγάλωσα μέσα στον ΠΑΟΚ, σε ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξες…”
____
____
Ένδοξο ρεπορτάζ, που θυμίζει "ΣΠΟΡ του Βορρά".
Καρδούλα.😁
Ο διάλογος Σαββίδη - Κωνσταντέλια σύμφωνα με το sfina.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης του είπε και το ξέκοψε: “Θα μείνεις σίγουρα για ένα χρόνο στην ομάδα, ούτε τώρα, ούτε τον Ιανουάριο θα σε πουλήσουμε, αλλά παίξε μπάλα, για να δείξεις ότι αξίζεις σε όλη την Ευρώπη και βοήθησε την ομάδα μας να πάρει κι άλλους τίτλους. Μετά, βλέπουμε…”
Ο Κωνσταντέλιας φυσικά, συμφώνησε με τον πρόεδρο και του είπε ότι “θέλω να πάρω κι άλλους τίτλοςυ πρόεδρε, εγώ μεγάλωσα μέσα στον ΠΑΟΚ, σε ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξες…”
____
____
Ένδοξο ρεπορτάζ, που θυμίζει "ΣΠΟΡ του Βορρά".
Καρδούλα.😁
Σπορ του Π.Α Ο.Κ, τι μου θύμησες τώρα ρε Ρίνο. Γιώργος Μπούζας λέμε "κι ο ουρανός εδάκρυσε".
Με σχολια του τυπου "μιλησε η ασπρομαυρη καρδια του μικρου Κουδα- Δεν παω πουθενα, εδω θα μεινω απαντησε δακρυσμενος ο παικτης" 😀 😀 😀
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Η Χιονατη και οι 7 νανοι λειπουν μονο απο την παραπανω συνομιλια 🤣 🤣 🤣
Τερματισμενο το μαλ@κιομετρο!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Με τον Γιοβάνοβιτς ,τελειώνουν και τα "παιχνίδια" στην Εθνική πλέον, "σε καλώ αλλά δεν σε βάζω...."