Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ο στα τέλη του Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στις 28 του μήνα!
Ρε μολις 21 ετων εισαι, που πας ρε ανθρωπε? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
"Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου", λέει ο λαός
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Δεν ρωταει και κανεναν ο Ντέλιας ?
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Αγαπούλας ο μικρός...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Όλο το δημιουργικό κομμάτι περνάει από πάνω του και χωρίς τον Ντέλια ο ΠΑΟΚ δεν είναι ίδια ομάδα.
Αλλά διανύει μία περίοδο που δεν στην τελική επιλογή ή προσπάθεια, δεν του βγαίνει τίποτα, είναι πνευματικά κουρασμένος και δεν ξέρω που οφείλεται.
Βέβαια όλη η ομάδα κάπως έτσι είναι και απλά περιμένουμε από τον μικρό να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Συμφωνω Μπερ, γι αυτο και λιγος παγκος σου "καθαριζει" το μυαλο.
Όλο το δημιουργικό κομμάτι περνάει από πάνω του και χωρίς τον Ντέλια ο ΠΑΟΚ δεν είναι ίδια ομάδα.
Αλλά διανύει μία περίοδο που δεν στην τελική επιλογή ή προσπάθεια, δεν του βγαίνει τίποτα, είναι πνευματικά κουρασμένος και δεν ξέρω που οφείλεται.
Βέβαια όλη η ομάδα κάπως έτσι είναι και απλά περιμένουμε από τον μικρό να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη.
Τον βάζει ο "στρατηγός" να τρέχει και να πρεσάρει μπροστά εν ειδη Τομας με αποτέλεσμα να χάνει πολύ ενέργεια και όταν ανακτά την μπάλα να είναι με δυο και τρεις αντιπάλους ομοίως όταν φτάνει στην τελική δεν έχειμέινει και πολύ ενέργεια και μυαλό
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κωνσταντέλια που παρουσίασε επίσης συμπτώματα φαρυγγίτιδας
Καλύτερα να μην παίξει...
Ειπε ο Γιοβανοβιτς οτι νιωθει καλυτερα, θα φανει μετα το τελος της προπονησης.
Σήμερα κάποιος μου ανέφερε πως η κοπέλα του είναι ..έγκυος 😮 γι αυτό και ο γάμος τον Δεκέμβριο...
Ειλικρινά αν αληθεύει, δεν ξέρω τι να πω!
Στο περσινό Christmas project no 7, την ώρα που παρουσιάζει το καλλιτεχνικό του ταλέντο ο Ντέλιας, για να γίνει η σύνθεση της χριστουγεννιάτικης μπάντας, λέει ο Ρουμίνιο στον σβούρα και στον κάρυ, "σας είπα, το παιδί δεν είναι σοβαρό".
Ουδέν σχόλιο.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Σήμερα κάποιος μου ανέφερε πως η κοπέλα του είναι ..έγκυος 😮 γι αυτό και ο γάμος τον Δεκέμβριο...
Ειλικρινά αν αληθεύει, δεν ξέρω τι να πω!
Αν μπορεις μαθε αν ισχυει Μοικ, αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι το παιδι πρεπει να ειναι χαζο! 🙄
Χαζο με πλουσιο ταλεντο.
Ειναι ο συνδυασμος στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο που παντα ευδοκιμει!
Τεσπα, στην προσωπικη του ζωη ας κανει οτι γουσταρει.
Στον ΠΑΟΚ να παιζει καλα, και αυτο μας νοιαζει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!