Πολύ κοντοκουρεμένος είναι.
Θα πάει φαντάρος τυπικά, όπως όλοι οι αθληταί.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Πήγε φαντάρος;
Απο Στρατονομια εισαι? 😆
Ασε τον ανθρωπο τωρα που πηρε ξανα τα πανω του.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Εμένα μου αρέσει το νέο look, με το κοντό μαλλί.
Ούτε και με τα μακριά μαλλιά φυσικά έχω πρόβλημα, ίσα ίσα στη μουσική που ακούω γουστάρω το πολύ μακρύ μαλλί, αλλά λέμε τώρα.
Πολύ καλός ο Ντέλιας, έκανε ''πλάκα'' στα τσέχικα κοτόπουλα, που είχαν ζαλιστεί και αδυνατούσαν να τον μαρκάρουν.
Κάρφωσε και ένα πανέμορφο και πανέξυπνο γκολ.
Δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, με αλλαγή ψυχολογίας προς το θετικότερο και πιστεύω ότι με την ενδυνάμωση στα χαφ, δεν θα χρειάζεται να γυρίζει τόσο πίσω στο γήπεδο για να κάνει παιχνίδι, οπότε θα μπορεί να έχει περισσότερες δυνάμεις για να είναι πιο αποτελεσματικός στον φυσικό του χώρο μπροστά.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Πήγε φαντάρος;
Απο Στρατονομια εισαι? 😆
Ασε τον ανθρωπο τωρα που πηρε ξανα τα πανω του.
Από αερονομία, ✈️🤣🤣🤣🤣🤣
😆 😆 😆 😆
Ο γαμος του ανεβασε την ψυχολογια 🙃
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ναι, έτσι είναι.
Ανεβαίνει η libido και η τεστοστερόνη και τους γ@μάει καλύτερα τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ.
Καιρό είχε να σκοράρει, το έκανε και 3 φορές.
Ώρα να ανεβαίνει...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Χάρμα ιδέσθαι και φουλ αποτελεσματικός. Χατ τρικ όνειρο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι το πρώτο μου χατ τρικ. σκεφτόμουνα πως κάποια στιγμή θα γίνει και σήμερα έγινε. Παίρνω την αυτοπεποίθηση μετά από αυτό, μου δίνει μεγάλη χαρά, αλλά και που είχαμε και τους οπαδούς μας μαζί, παρά την βροχή. Ήταν μία πολύ καλή βραδιά για εμάς.
Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά και παίρνει αυτοπεποίθηση από τις προπονήσεις. Ο Σαμάτα είναι ένας πολύ καλός παίκτης, κάτι που το γνώριζα. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, κάποιες μπορεί να σου κάτσουν και κάποιες όχι. Μία χρονιά μπορεί να μην είναι καλή και την επόμενη να είσαι τοπ.
Η ομάδα βρίσκει ρυθμό και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε όλοι. Εγώ κοιτάω ψηλά, θέλω το πρωτάθλημα, η ομάδα θέλει να κάνει το back to back, είναι κάπως δύσκολο, γιατί είμαστε πίσω, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να μειώσουμε την διαφορά.
Σίγουρα υπάρχει κούραση, όταν παίζεις Ευρώπη και πρωτάθλημα και προσπαθεί ο προπονητής να κάνει το ροτέισον και εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.
Για τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι:
«Πιστεύω στην ανατροπή, εγώ δεν ένιωσα πως είμαστε κατώτεροι, δεχθήκαμε και την κόκκινη που δεν ήταν, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ».
Για τον Τάισον:
Ο Τάισον είναι ένας αγαπητός μου φίλος και όλη η ομάδα τον στήριξε, ένιωσε την αγάπη μας και είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και είναι παράδειγμα για όλους. Ο λαός του ΠΑΟΚ λατρεύει τον Τάισον και εισέπραξε την αγάπη του κόσμου».
Ποια απ ολες? 😆
Παντως πηρε αυτοπεποιθηση οπως ειπε και αυτο ειναι καλο.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Σε 40 ματς με 7 γκολ και 1 ασίστ, και χωρις νεο συμβολαιο τον βλεπω να την κανει το καλοκαιρι!!!!
Δεν ξέρω αν του πρότειναν νέο συμβόλαιο ή του το πρότειναν και αρνήθηκε, πάντως, με 500 χιλιάρικα τον έχουν, τη στιγμή που κάτι άλλα παλτά που έφεραν, παίρνουν τα διπλάσια.
Αν τους προτείνουν πάλι συμβόλαιο κοντά στα περσινά λεφτά, κοντά δηλαδή στην περσινή πρόταση, πιστεύω ότι φέτος θα τον πουλήσουν.
Για ποιο λογο ρε κρατουσες τοσο πολυ την μπαλα σημερα, και δεν την εδινες?
Χθες με εκνεύρισε.
Ρε τον κερατά σε εκείνη τη φάση....
Με τη μπάλα στα δίχτυα ήθελε να μπει;