Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με οψιόν αγοράς. Ο ποδοσφαιριστής θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 88.
Στην Εστορίλ έμεινε για επτά μόνο μήνες, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και μοίρασε δύο ασίστ. Τον Φεβρουάριο του 2019 η Σαχτάρ Ντονέτσκ προσέφερε 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ στην Εστορίλ και έκανε τον 18χρονο τότε αμυντικό μέσο δικό της. Με τη Σαχτάρ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα Super Cup, είχε 101 συμμετοχές, σκόραρε εννιά φορές και μοίρασε πέντε ασίστ, σε τέσσερις σεζόν.
Η απόδοσή του στην Ουκρανία κέντρισε το ενδιαφέρον της Λάτσιο, η οποία τον απέκτησε το 2022 για 7.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Σε μία σεζόν στην Ιταλία μέτρησε 22 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.
Ο Μάρκος Αντόνιο είναι πλέον έτοιμος για νέες περιπέτειες στη Θεσσαλονίκη, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.
Καλώς ήρθες Μάρκος!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Καλως την παικτουρα!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ελπιζω σε εμας να αναγεννηθει οπως εχουν κανει τοσοι και τοσοι παικτες.
Μετά την διακοπή, πιστεύω θα τον δούμε.
Καλώς όρισε... 😊
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ηρθε ενας παικτης που μπορει να κανει την διαφορα.
Μονο να προσαρμοστει και να ειναι γερος.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Καλώς ήρθε ο παικταράς!!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκος Αντόνιο στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ:
Για το πως νιώθει που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα: «Νιώθω ευγνώμων, πολύ καλά, είναι μια φανέλα που μου ταιριάζει πολύ και αισθάνομαι ευτυχής».
Για το τι τον οδήγησε να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και είμαι πολυ ευτυχισμένος που ειμαι εδώ».
Για το ποιος ήταν αυτός που μίλησε μαζί του πριν παρει την απόφαση του: «Είδα κάποιους αγώνες του ΠΑΟΚ, έχω φίλους εδώ, μίλησα με τον Τάισον. Είναι μια ομάδα με μια τακτική που μου ταιριάζει και ειμαι ευτυχής γι' αυτό».
Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο: «Πρέπει να περιμένετε έναν παίκτη που θα προσφέρει πολλή δουλειά, πολλή αφοσίωση και ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πάμε μπροστά! Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πραγματα».
Οι Ιταλοί αρδ, ασχολήθηκαν σε δημοσιεύματα με τον Μάρκος Αντόνιο.
«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 τον Βόλο. Ο Μάρκος Αντόνιο δεν ήταν ακόμη μεταξύ εκείνων που κλήθηκαν. Ο Βραζιλιάνος μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα που τον ταλαιπωρεί πριν από τη μετακίνησή του στην Ελλάδα».
Τι σκ@τά; Προσαγωγούς έχει τόσο καιρό; 🤔
Το προβλημα αυτο ειναι σοβαρο και δεν ξεπερνιεται ευκολα.
Δυστυχώς, έτσι φαίνεται. Καλό Νοέμβριο φοβάμαι....
Μην είναι με το νέο έτος.!!
Μπα, ελπίζω πώς όχι.
Ο παίκτης ήρθε με πρόβλημα.
Είτε έπαθε υποτροπή, είτε εξαρχής ήξεραν ότι θα παίξει κατά το Νοέμβριο και δεν είπαν τίποτα.
Καλα εχουμε καιρο μπροστα μας. Υπαρχουν και τα Play offs. 😆
Ιταλοί για Μάρκος Αντόνιο: «Προσπαθεί να ανακάμψει και να παίξει με τον ΠΑΟΚ»
Σατανάααααααα
Ιταλοί για Μάρκος Αντόνιο: «Προσπαθεί να ανακάμψει και να παίξει με τον ΠΑΟΚ»
Σε 10 μέρες θα είναι αποστολή για να μάθεις να ειρωνεύεσαι....