Είναι τελείως άχρηστος.
Βάλτε του πούλιες και τούλι να κάνει τη μπαλαρίνα στα Μπολσόι.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αντε εγω να πω οτι οντως ειναι λογω του απατεωνα.
ΡΕ ΠΑΠ@ΡΑ, επαιξε σε τοσα παιχνιδια, ειχες τοσες ευκαιριες, επαιζε βασικος σε τοσα παιχνιδια, γιατι του εφταιγε ο Λουτσεσκου?
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Δεν μπορεί να τρέξει και να μαρκάρει. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που παίζουμε. Στο πρέσινγκ ψηλά.
Είναι ''τεμπέλης'' ποδοσφαιριστής.
Παλιάς κοπής, αργός, ντελικάτος, για να παίζει μεσα στο κουτί, μαζί με ακόμα ένα σέντερ φορ ή πίσω από αυτό.
Δεν έχει ψυχολογία, δεν έχει δυνατό σουτ, αποτυχημένη μεταγραφή.
Δεν μπορεί να τρέξει και να μαρκάρει. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που παίζουμε. Στο πρέσινγκ ψηλά.
Είναι ''τεμπέλης'' ποδοσφαιριστής.
Παλιάς κοπής, αργός, ντελικάτος, για να παίζει μεσα στο κουτί, μαζί με ακόμα ένα σέντερ φορ ή πίσω από αυτό.
Δεν έχει ψυχολογία, δεν έχει δυνατό σουτ, αποτυχημένη μεταγραφή.
Για σε παρακαλώ.
Λίγα λόγια για το τσακάλι της φιλικιάς εταιρείας. Λίγα.
Εξάλλου μπορεί να παίξει και χειρότερα.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Οταν θα μας ξελασπωσει με δικα του γκολ θα ειναι αργα για να δεχτω τη συγγνωμη σας...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Οταν θα μας ξελασπωσει με δικα του γκολ θα ειναι αργα για να δεχτω τη συγγνωμη σας...
Να στείλεις την Τσαλόφεβα να μας μαστιγώσει. 😆 😆
μπροστά του ο γερεμέγιεφ φαντάζει με λεβαντόφσκι. τι να λεμε τώρα..
In my mind, the power i find
«Ο Βάργκα δεν είναι ο ατζέντης μου και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντά μου. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο μιλά εκ μέρους μου. Όσα ανέφερε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν με εκφράζουν σε καμία περίπτωση. Έχω ήδη ενημερώσει τη διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ για αυτό».
Μάλιστα, ο Ρώσος επιθετικός όπως ανέφερε, ενημέρωσε τόσο τη διοίκηση του ΠΑΟΚ όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την κατάσταση, για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση γύρω από το πρόσωπό του. Όπως επισήμανε, το κλίμα στην ομάδα παραμένει απολύτως φυσιολογικό και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα στη μεταξύ τους συνεργασία.
«Δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος, τις υποθέσεις μου χειρίζεται αποκλειστικά η Base Soccer Agency», ολοκλήρωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.
Ο άλλος που μίλησε είδε εκ μέρους του, είδε φως και μπήκε και άρχισε να μιλάει από μόνος του;
Κάτι δεν κολλάει....
Χαμός από...προτάσεις... 🙄
Ρωσικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως σύλλογοι από την Ρωσία, την Τουρκία αλλά και την Κύπρο εξετάζουν την περίπτωση του Φιόντορ Τσάλοφ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Θέλουν να τον πουλήσουν και δεν μπορούν.
Είναι τελείως άχρηστος.
Βάλτε του πούλιες και τούλι να κάνει τη μπαλαρίνα στα Μπολσόι.
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 κορυφαίο ρεσπεκτ!
αυτός ούτε τις βαλίτσες μόνος του δε μπορεί να φτιάξει.
πίστευα ότι ποτέ πιά δεν θα βρούμε χειρότερο στην θέση από τον σαμάτα.
κι όμως! ποτέ μη λες ποτέ!
In my mind, the power i find
Η παπατζα παει συννεφο που ειναι μελος της ομαδας.
Η ιστοσελίδα «Sport24» να ζητά ενημέρωση για την κατάσταση του Τσάλοβ και το αν υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων για να φύγει με μεταγραφή και πήρε απάντηση από τον επίσημο ΠΑΟΚ.
«Δεν έχουμε καμία προσφορά για τον Τσάλοφ. Δεν έχουμε λάβει καμία απόφαση για τον Φέντορ. Είναι μέλος της ομάδας», δήλωσαν οι «ασπρόμαυροι» στο ρωσικό Μέσο.
Τη φετινή σεζόν, ο Τσάλοφ έχει καταγράψει 24 συμμετοχές με 947', έχοντας σκοράρει μόλις3 γκολ και 1 ασίστ
Ναι, είναι μέλος της ομάδας, μέχρι να έρθει καμία προσφορά. Αλλά έλα που δεν έρχεται.
Δεν τον θέλει κανένας.