Καθημερινές είναι -πια- οι αναφορές στον Στέφανο Τζίμα, με το Kicker να καταγράφει και το ενδιαφέρον της Στουτγάρδης, υπογραμμίζοντας όμως πως ο παίκτης προτιμά την Premier League.
Ας μεινει Γερμανια. Στην Αγγλια μπορει να φυγει και νυχτα!
Αλλο τι θελουμε, και αλλο τι ειναι καλυτερο.
Ας το σκεφτει.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αν παει Αγγλια θα εχει την τυχη του Τζολη δυστυχως.
Μακαρι να κανουμε λαθος.
Ειπαμεε πρωταθλημα σαν του Βελγιου με αστειες αμυνες ειναι ιδανικα για επιθετικους.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Οπως το λετε...Αλλωστε η σκληρη πραγματικοτητα το εχει αποδειξει...Μονο αμυντικοι κανουν καριερα στην Αγγλια και αυτο υπο προυποθεσεις... Στο νησι αντε μεχρι το πρωταθλημα Σκωτιας οπου ελαμψε το αστερι του Σαμαρα...Γαι ελληνες επιθετικους ειναι Βελγιο , Ολλανδια και -παλι- υπο προυποθεσεις Πορτογαλια και καμμια Γερμανια...Μεχρι εκει...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Βγάλτε την λέξει ΔΑΝΕΙΚΌς 😥
Νικόλα άστη να υπάρχει, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ok οψόμεθα
Ο Τζίμας αν πουληθεί, που δεν πιστεύω να φτάσει σε αυτό το σημείο της πώλησης, θα είναι η μεγαλύτερη πώληση. Όλα τα συμβόλαια έχουν μια διάρκεια και εμείς οι άνθρωποι που έχουμε την υπογραφή μας σε αυτό θα κατηγορούμασταν για απιστία αν δεν προστατεύαμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ.
Για να μην το επεκτείνουμε θα σας το πω το εξής: Αν ο Τζίμας πιάσει τα 30.000.000 ευρώ, θα είναι πιο συμφέρον να δώσει στον ΠΑΟΚ τα 25.000.000 ευρώ. Ούτε την Νυρεμβέργη συμφέρει να προχωρήσει σε αυτή την αγορά. Είναι μια συμφωνία που διασφαλίζει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ απόλυτα. Κάποιες αποφάσεις σίγουρα είναι λανθασμένες, η στρατηγική μας είναι να προωθούμε νέους παίκτες αλλά δεν γίνεται να υπάρχει μια ροή σε αυτό. Έχει να κάνει και με τις φουρνιές των παικτών. Ο κ. Σαββίδης είναι πολύ ευαίσθητος με παίκτες που έχουν φερθεί καλά στην ομάδα, η γενική στρατηγική είναι να παίρνουμε το αγωνιστικό όφελος και στην συνέχεια να υπάρχει κάποια πώληση όταν ο παίκτης φτάνει στο πικ της απόδοσής του»
Ποια είναι η στρατηγική? 🤣
Τι λες ρε αποτυχημένε κυρκυρ?
Καλά αυτό που είπε για τα 30 εκατομμύρια είναι μια ασυναρτησία και μισή, που μόνο αυτός ο ''μπαρουφολόγος'' έχει καταλάβει τι είπε.
Καλά κρασιά.
Ποιά 30 εκατομμύρια ρε ''ούφο'';
Με 18 που είναι η ρήτρα, έχει γίνει καπνός και ούτε σε ρωτάει κανένας.
Μα που τους βρίσκουμε τέτοιους μεγάλους διοικητικούς υπαλλήλους ήθελα να ήξερα! Στα γαριδάκια;
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Για το ότι έχει εγκατασταθεί στην Φραγκονία και την εκτός γηπέδου ζωή: «Από την αρχή που ήρθα είμαι εκεί. Ο αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε, ο προπονητής Μίροσλαβ Κλόζε και όλο το περιβάλλον με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Όλος ο σύλλογος φρόντισε αμέσως για όλα, όπως να μου βρει ένα διαμέρισμα, ένα αυτοκίνητο κ.λπ. Αυτό μου επιτρέπει να συγκεντρωθώ πλήρως στο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή τους.
Ρε τον αλητη τον Ρεμπε...Αποφασισε να μας εκδικηθει και γι' αυτο πήρε το παλτο τον Τζίμα στην Γερμανια...Για να του μεγαλωσει το κασε με τα κονε που εχει...Μαλλον παρακαλει ο Ρεμπε να γυρισει στην ΠΑΟΚΑΡΑ... 🤣 🤣 🤣 🤣
Για το γεγονός ότι μοιάζει εντελώς διαφορετικός παίκτης τώρα: «Ναι, αυτό είναι απολύτως σωστό. Οφείλεται κυρίως στον κόουτς Κλόζε, ο οποίος άλλαξε εντελώς την άποψη μου για το ποδόσφαιρο. Βλέπω και κάνω πολλά πράγματα διαφορετικά τώρα. Πώς κινούμαι, πώς σκέφτομαι τώρα, μικρές συμβουλές από αυτόν μέχρι μεγαλύτερα πράγματα - βασικά τα πάντα. Είμαι εντελώς διαφορετικός παίκτης τώρα. Επιπλέον, με βοηθάει το ότι παίζω στους αγώνες, κάτι που συμβαίνει πλέον πολύ συχνά, καθώς στον ΠΑΟΚ δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου. Με κάθε παιχνίδι και γκολ η αυτοπεποίθησή μου δυναμώνει. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις ποδόσφαιρο υπό τον Κλόζε εδώ στη Νυρεμβέργη»
Σαν δεν ντρεπεται το αχαριστο κ@λοπαιδο...Αντι να κατσει στον παγκο της αγαπημενης του ομαδας και να διδαχθει το συστημα του Ρουμανου και τις κινησεις του Πιου στο γηπεδο, προτιμησε να φυγει με τον προοδοτη τον Ρεμπε...Ντροπη σου...Σιγα και την μ@λακια την ομαδα που πηγε...Στον Λεβαδειακο της Γερμανιας πηγε.. 😡 😡 😡 😡
Η ιστοσελίδα «Anfieldwatch» με νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «η Λίβερπουλ θα πληρώσει ποσό-ρεκόρ για το λαμπρό παιδί», σημειώνοντας στο ρεπορτάζ πως οι πρωτοπόροι της Premier League εμφανίζονται θετικοί στο να δώσουν 25.000.000 λίρες (περίπου 30.000.000 ευρώ!) στη Νυρεμβέργη για να τον αποκτήσουν τα δικαιώματα του 18χρονου Έλληνα επιθετικού, που αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.
Ο Στέφανος Τζίμας των 8 γκολ και των 2 ασίστ σε 14 εμφανίσεις με τη Νυρεμβέργη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας προορίζεται ώστε να καλύψει το πιθανό κενό του Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει στην Σαουδική Αραβία.
Δακτυλος του ΠΟΚ, του γιου του Θεοδωριδη στην ΟΥΕΦΑ και του Μαρινακη για να μας τρυπησουν ειναι...Μην τα πιστευτε αυτα... 😎
Ο παίκτης αποτελεί ήδη παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Το ζητούμενο είναι πώς θα φύγει.
Για τα ποσά που ακούγονται κρατάω μικρό καλάθι. Και το εξηγώ.
Αν οι Γερμανοί θέλουν τον μικρό, δίνουν τα 18 χαρτιά και τον παίρνουν. Δεν πιστεύω ότι θα δώσουν τόσα χρήματα.
Θα προσπαθήσουν να τον κάνουν να ζητήσει να φύγει με λιγότερα. Με 15 ας πούμε. Εξάλλου ξέρουν και ξέρει και ο manager του παίκτη, ότι στον ΠΑΟΚ όποιος θέλει να φύγει, απλά φεύγει. Το μότο είναι "Δεν κρατάμε παίκτη που θέλει να φύγει με το ζόρι".
Εκεί θέλω να δω τι θα κάνει η ΠΑΕ.
Επίσης, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τη Λίβερπουλ. Γιατί να δώσει 30 εκατομμύρια στη Νυρεμβέργη η Λίβερπουλ; Δηλαδή αν δώσει 20 στον ΠΑΟΚ, θα πούνε στην ΠΑΕ, ότι όχι δεν τον δίνουμε;
Όχι μόνο θα μας τον πάρουν, αλλα δεδομένου ότι ο παίκτης θέλει να φύγει, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πάρουμε καν τα λεφτά - ποσά που γράφονται.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τα ποσα φυσικα και ειναι παπατζα... 🤣 🤣 🤣 🤣 Για παραδειγμα ο Λουκμαν της Αταλαντα κοστιζει 55 εκ. και υπαρχει συλλογος που θα δωσει 30 εκ. για τον Τζιμα ? Προφανως και ειναι απιστευτα τα ποσα...Περισσοτερο το ανεβασα για τα σχολια του ιδιου αλλα και για την γενικοτερη εξελιξη του...Να υπογραμμισω απλως οτι ο συγκεκριμενος παικτης εγινε αλλαγη στο 45' σε ενα ματς γιατι δεν ειχε αποδωσει τα αναμενομενα...
Δεν θα είναι 30, θα είναι 15-20.
Για εμάς απλά, δεν έκανε γιατί έπρεπε να πάρει...εμπειρίες!
Σιγα τον παικτη μωρε τωρα να πουμε.
Εδω εχουμε Σαματτα που killer 🤡
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ευτυχως που τον διωξαμε και γλιτωσαμε...

Αν φύγει ο Νούνιες, θα ορμήξουν οι Άγγλοι, δεν πα να ρίξουν ότι θέλουν οι Γερμανοί...