Συμφωνα με την Opta (κορυφαια βρετανικη εταιρεια αναλυσεων) ο Τζιμας ειναι λογικο να μην εκανε στον ΠΑΟΚ.
Αφου παιζει κατι που εχει πλεον ξεπεραστει!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού που έχει ο Λουτσέσκου, "ευνουχίζει" τελείως τους σέντερ φορ.
Και δυστυχώς δεν πρόκειται να τον αλλάξει. Νομίζω όμως ότι έχει παραγίνει τελευταία. Τα σέντερ φορ μας γυρνάνε υπερβολικά πίσω στα παιχνίδια μας και παίζουν περισσότερο έξω από το κουτί, παρά μέσα.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τωρα πλακωσαν οι παντες!
Αγγλικά ΜΜΕ: «Η Τότεναμ παρακολουθεί την περίπτωση του Τζίμα»
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της πλευράς του παίκτη με τους βιόλα για συμβόλαιο 5,5 ετών και μια φόρμουλα για συμφωνία με και ΠΑΟΚ και Νυρεμβέργη που θα φέρει 18 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Δικεφάλου, άλλα 4-5 που θα πάνε στην Νυρεμβέργη, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει και το 15% μεταπώλησης που υπάρχει στη συμφωνία με την γερμανική ομάδα και στο deal με την Φιορεντίνα.
Από τα γραφεία της Τούμπας διαψεύδεται ότι έχει φτάσει πρόταση στην ΠΑΕ και επισημαίνει ότι ο παίκτης αυτήν την περίοδο είναι δανεικός στην Νυρεμβέργη.
Ο παίκτης δεν θα γυρίσει πίσω, νομίζω το έχουν καταλάβει όλοι...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
λάθος κίνηση η Φιόρε πιστεύω ...θα ΔΕΊΞΕΙ
Συμφωνώ @nikolasf4 .
Θα δυσκολευτεί στην Ιταλία και δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα εξελιχτεί, όπως εξελίχτηκε στη Γερμανία.
Πολλά ταλέντα που πήγαν Ιταλία, βλέπε Βρακάς, ο τερματοφύλακας ο Μπότης, σχεδόν εξαφανίστηκαν.
Ο Τζίμας έπρεπε σε αυτή την ηλικία, για το καλό του, να μείνει σε σύλλογο της Γερμανίας, για να εξελιχθεί ακόμα 1 - 2 χρόνια. Όπως είχε μείνει ο Χάαλαντ στην αυστριακή Ζάλτσμπουργκ, μετά γερμανική Ντόρτμουντ και μετά στη Μάντσεστερ Σίτι.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Στη θεση που παιζει αν καταφερει να βαλει 10 γκολ στην Ιταλια θα το θεωρησω θαυμα..
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Για φορ κτλ, μονο Βελγιο.
Ο Τζολης δεν ειναι τυχαιο οτι κανει οτι θελει.
Αν παει σε κορυφαιο πρωταθλημα τωρα , θα ζοριστει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Βελγιο, Ολλανδια, Σκωτια αντε και μεχρι την Πορτογαλια...Για παραδειγμα στην Ιταλια πρωτος σκορερ ειναι ο Ρετεγκι της Αταλαντα με 16 γκολ και ο Λαουταρο οπως και ο Λουκακου με 9 γκολ ειναι 5οι...
Που να κοντραριστει με τις ιταλικες αμυνες ο Τζιμας ....
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται από το πρωί στην Αγγλία και πριν λίγη ώρα έβαλε την υπογραφή του στο νέο ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «Γλάροι».
Το deal «κλείδωσε» στα 25 εκ. ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του τα 22,5 από αυτά.
Αυτή είναι η ακριβότερη πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το φλερτ των δύο πλευρών υπήρχε εδώ και καιρό και η Μπράιτον κατάφερε να κερδίσει τη μάχη από όλες τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό στράικερ.
Ο Τζίμας μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να κάνει τρομερά πράγματα στη Γερμανία με την φανέλα της Νυρεμβέργης και ανάγκασε σχεδόν όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του.
Τελικά η επιλογή του ήταν… Αγγλία και η μετακίνηση του εκεί έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.
Αύριο (3/2) το πρωί αναμένονται οι ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές και εκεί θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Μπραβο στο παλικαρι!
Σε εμας δεν εκανε!!
Δεν έκανε γιατί έπρεπε να πάρει ...εμπειρίες... 😆
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει οτι η FC Nürnberg εκτέλεσε το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του Στέφανου Τζίμα με την καταβολή της προβλεπόμενης ρήτρας. Ένα επιπλέον 15% της συνολικής συμφωνίας παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την Νυρεμβέργη στην αγγλική Μπράιτον θα καταβληθεί στην ομάδα μας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ θα γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Νυρεμβέργη για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προς όλους τους οπαδούς της Νυρεμβέργης: Ανυπομονώ για τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα ήθελα να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ σε μια επιτυχημένη σεζόν».
Καλη τυχη παλικαρε, ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις εκει που θα πας.
Απολαυσε το και με πολυ δουλεια και τυχη, θα πας ακομα καλυτερα.

ΥΓ. ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ!