Θ Α Σ Ε Β Ε Σ Τ Ε 😎
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Είναι η 2η φορά που του δίνουν την μπάλα μέσα στην περιοχή...
Έκανε ταξίδι αστραπή στην Τανζανία πριν από λίγες μέρες και πήρε ευλογία από τον μάγο της φυλής, να σκοράρει σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. 😎
Ταξίδι αστραπή του Σαματα πριν λίγες μέρες στο χωριό του να πάρει ευλογία από τον μάγο της φυλής δεν επιβεβαιώνεται.
Το διαψεύδει η ΠΑΕ#PAOK #PAOKLAM pic.twitter.com/h7u3Tc8Zgd— Jackal (@jackal1926) February 16, 2025
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τελικά φαίνεται να πήρε μπροστά το ακατέργαστο διαμάντι του Κιλιμάντζαρο και με δικαιώνει.
Πάμε ΣΑΣΙΡΜΑ.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Εχει παρει ψυχολογια απο εκει που δεν σκοραρε ουτε με αιτηση!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
To Τανζανικό Λέοπαρντ καλείται να σκοράρει για 4o συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά σε πιο δύσκολη αποστολή, σε συνθήκες ψύχους.
Ελπίζω ο Σαμάνος φίλος του, να έχει χρησιμοποιήσει δυνατά ξόρκια, για να κάμψουμε την αντίσταση που θα φέρουν τα δρακουλίνια από το Βουκουρέστι.
Ο συμπαθης Αλι εχει καλη ψυχολογια, μακαρι να κανει ακομα ενα γκολ.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ε, ενταξει, αρα κανει! 😆
Ελπίζω μόνο να μην ακούσουμε κανένα ανέκδοτο ωσονούπω για ανανέωση....
«Είμαι χαρούμενος για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα τώρα, αλλά και για το πώς συνεχίζουμε ως ομάδα. Ήμουν χαρούμενος ούτως ή άλλως που είμαι στον ΠΑΟΚ. Είμαστε ένα υπέροχο σύνολο. Ο ένας στηρίζει τον άλλον.
Δεν έχει αλλάξει κάτι. Καταβάλλω την ίδια προσπάθεια όπως πάντα, έχω την υποστήριξη και την αγάπη του κόσμου και όλων στην ομάδα. Καμιά στο ποδόσφαιρο δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλεις.
Κανείς στην ομάδα δεν είναι χαρούμενος να χάνει παιχνίδια και στόχους μέσα στη σεζόν. Όλοι πιέζουμε τους εαυτούς μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον στην ομάδα. Να βρίσκουμε τον τρόπο να επανερχόμαστε. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά εμείς πάντα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να επιστρέψουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Θα βρούμε το δρόμο μας για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας»
Χαλαρωσε "κιλλερ", δεν κρατιεσαι βλεπω 😆
#Samatta 🪄 #Taison ⚽ #PAOK #OurWay pic.twitter.com/tlljS6C1In
— PAOK FC (@PAOK_FC) March 3, 2025
Απίστευτο ζογκλερικό και ασσίστ μισό γκολ από τον Τανζανό!
Έφτασε τα 5 γκολ φέτος.
Αν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν έχει 10 γκολ, θα είμαι ικανοποιημένος.
Ηρθαν ετσι τα πραγματα που ο Μπραντον ειναι στον παγκο και ο Σαματτα ξεκιναει βασικος!
Ο Μπράντον ήταν άτυχος, γιατί το δολοφονικό φάουλ που του έκανε ο ξυλοκόπος στα τέλη Αυγούστου, ήταν αρνητικός καταλύτης για την φετινή χρονιά και τελικά φαίνεται ότι ακόμη και μετά από 6 μήνες δεν μπορεί να επανακάμψει.
Όσον αφορά για το ακατέργαστο διαμάντι του Κιλιμάντζαρο εύχομαι πέρα από την πλάκα που κάνουμε, να μας δικαιώσει τελικά και να πάρουμε μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
O Μπραντον επισης αρνηθηκε να υπογραψει με τα χρηματα που του δωσανε, και προφανως παιρνει μπουλο.