Βάλε ένα γκολ ρε μλκ, να χαρούν και κάτι άμπαλα παιδάκια και όσοι σε παίζουν any time σκόρερ και μέχρι τώρα πηγαίνουν κουβά.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Με άκουσε !!😂
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Καλησπέρα!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Τώρα που πήρε μπρος, θα τα δώσει όλα για ανανέωση του συμβολαίου.😂
Σε 454 μέρες πάλι 🤣 🤣
Σ Α Σ Ι Ρ Μ Α !!!!!!!
Μετά από 500φεύγα μέρες με δικαίωσε.
Εύγε στο ακατέργαστο διαμάντι του Κιλιμάντζαρο, μέχρι στιγμής κάθε γκολ στοιχίζει 300.000€.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Για την επιστροφή του στα γκολ και στην ευρωπαϊκή λίστα, πως αισθάνεται: «Νιώθω υπέροχα, όταν είμαι ικανός να βγω έξω και να παίξω για αυτή την ομάδα. Να τα δίνω όλα, κάθε φορά για τους οπαδούς και για την ομάδα. Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις και να βοηθάς την ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε σαν οικογένεια όταν βγαίνουμε στο γήπεδο. Από την πλευρά μου θέλω να έχω την δυνατότητα να βοηθάω αυτή την ομάδα».
Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά τις δύσκολες μέρες: «Νομίζω πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα. Οφείλουμε να παίζουμε πάντα σαν οικογένεια, σαν μία γροθιά. Έτσι προσπερνάμε τα δύσκολα, όταν μένουμε ενωμένοι και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό έγινε και σήμερα, ήμασταν μαζί και ενωμένοι και τα καταφέραμε. Αν πράξουμε το ίδιο στο μέλλον, να κρατήσουμε αυτό το πνεύμα μαχητή, αυτό θα μας οδηγήσει στις χαρές»
Βγήκε να μιλήσει ο άνθρωπος 😆 , MVP θα είναι και επίσημα του αγώνα, σε λίγες μέρες.
Πάντως ανεξάρτητα το γεγονός ότι είναι για κλάματα, σαν άνθρωπος είναι ένας πολύ ευγενικό παιδί, που ποτέ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, όπως ο Μπακαγιόκο π.χ
Όλοι μέσα στην ομάδα έχουν να πουν τα καλύτερα γι αυτόν...
Ζησαμε να δουμε να βαζει δυο γκολ 🤣 🤣 🤣
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Αφού τον έβαλε στην ευρωπαική λίστα και η συμμετοχή του Τσάλοφ είναι πολύ αμφίβολη λόγω του τραυματισμού, ελπίζω να σκοράρει και εκεί.
Το κάρφωσε...
Αν την πάρει στην μεγάλη περιοχή, ακόμα και αυτός μπορεί να σκοράρει...
Με Πελκα μεσα που παιζει με την μπαλα κατω, ακομα και αυτος εχει πιθανοτητες να σκοραρει.
Προς το παρόν έχω την αίσθηση ότι είναι περισσότερα τα γκολ που του έχουν ακυρώσει στον ΠΑΟΚ, παρά αυτά που τελικά μέτρησαν.
Πέτυχε σε 2 αγώνες, όσα γκολ είχε βάλει σε 55 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ!
Όλοι στους δρόμους αδέρφια 😆 😆