1. Jiri Pavlenka

Notifications
Clear all

1. Jiri Pavlenka

87 Posts
8 Users
50 Reactions
1,248 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα, Γίρι Παβλένκα, με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Παβλένκα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για 1+1 σεζόν και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 1.

Ο Γίρι Παβλένκα γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1992 στην Τσεχία και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπανίκ Οστράβα, όπου αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2016, μετρώντας 68 συμμετοχές με 18 clean sheets.

Το 2016 πήρε μεταγραφή στη Σλάβια Πράγας. Στην Πράγα παρέμεινε για 1,5 χρόνο, έπαιξε σε 41 αγώνες κρατώντας ανέπαφη την εστία του 19 φορές και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Το 2017, ο Παβλένκα έκανε το μεγάλο βήμα στη Γερμανία, μετακομίζοντας στη Βρέμη για λογαριασμό της Βέρντερ. Στη Bundesliga έπαιξε για εφτά σεζόν, κατέγραψε 221 συμμετοχές και κράτησε ανέπαφη την εστία του 44 φορές, όντας ένας από τους κορυφαίους κίπερ της λίγκας.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Παβλένκα έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές.

Καλώς ήρθες Γίρι!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/09/2024 6:26 pm
Billysm-4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Καλώς ήρθε και ελπίζω να δικαιώσει...

Posted : 30/09/2024 6:29 pm
Billysm-4 and nikolasf4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Γερμανια επαιξε, δεν μπορει να ειναι και τοσο κακος.

Νομιζω ειναι καλη επιλογη.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 30/09/2024 9:16 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μια χαρά θα είναι ο Παβλένκα, σε αυτό που ήρθε για να είναι. Δηλαδή αναπληρωματικός του Κοτάρσκι.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 30/09/2024 10:57 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Μακαρι να δειξει καλα στοιχεια.

Το βιογραφικο το χει παντως.

Τα υπολοιπα ας τα δουμε στο χορταρι.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 30/09/2024 11:42 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Καλως ηρθε και με το καλο να τον δουμε.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 01/10/2024 6:07 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με σπουδαία ιστορία και ανυπομονώ να ξεκινήσω και να γίνω μέλος αυτής της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα και τις πληροφορίες που συγκέντρωσε, τόνισε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ποιοτικό, έχει πολύ καλές ομάδες που συμμετέχουν και στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε χρόνο στο Conference League, στο Europa League και βεβαίως ο στόχος μας είναι να παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν. Βάσει όσων είπα λοιπόν, ανυπομονώ γι΄αυτήν την πρόκληση. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, με αυτούς τους καταπληκτικούς φιλάθλους.

Μιλώντας για τον εσωτερικό ανταγωνισμό κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ και το πώς θα το αντιμετωπίσει, ανέφερε: «Πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ναι, είναι ένα είδος ανταγωνισμού, όλοι μας θέλουμε να παίξουμε αλλά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Θα βάλω τα δυνατά μου και σίγουρα θέλω να παίζω. Ξέρω πως ο Ντόμινικ κάνει μία πολύ καλή χρονιά αλλά πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο και να δω αυτήν την φανταστική ατμόσφαιρα».

Posted : 01/10/2024 7:02 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Πρωτη προπονηση.

Posted : 01/10/2024 9:52 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ντεμπούτο αύριο...

Posted : 29/10/2024 10:33 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Για να τον δούμε τον Τσέχο. Πιστεύω δεν θα έχει θέμα.

Posted : 29/10/2024 11:40 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Ξέρω ότι ο Κοτάρσκι είναι το νούμερο ένα, αλλά τον στηρίζω - Θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο»

«Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν εύκολος ο αντίπαλος, αλλά εμείς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Παίξαμε καλά, πήραμε τη νίκη, χαιρόμαστε που είμαστε στα playoffs και θα παλέψουμε για μια καλύτερη θέση. Ήταν όμορφο το σκηνικό που έζησα με τους φίλους του ΠΑΟΚ στο φινάλε. Μας στηρίζει ο κόσμος, αλλά ήταν ξεχωριστό που ήμουν εγώ σήμερα μπροστά τους. Ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι ο Κοτάρσκι είναι το νούμερο ένα, αλλά τον στηρίζω φυσικά. Συνεχίζουμε ως ομάδα».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Θέλω φυσικά να παίζω σε κάθε παιχνίδι, όπως άλλωστε κάθε ποδοσφαιριστής. Θα μιλήσουμε τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με τη νέα σεζόν, αλλά τώρα μετράει η ομάδα».

Όσον αφορά το τι θα συμβούλευε τον Κοτάρσκι: «Είναι εξαιρετικός ο Κοτάρσκι. Έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό για τον ίδιο να κάνει κάποια στιγμή το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό θα του έλεγα εγώ».

Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι διαφορετικά από την Bundesliga. Έχει ωραία γήπεδα στη Γερμανία, με γεμάτα γήπεδα. Εδώ η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική, αλλά η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι υψηλή».

Τι μπορεί να καταφέρει ο ΠΑΟΚ στα playoffs: «Τώρα υπάρχει το ματς με την Καλλιθέα που προέχει. Να πάμε να πάρουμε τη νίκη και εκεί. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα playoffs»

ΡΕΣΠΕΚΤ ΠΑΛΙΚΑΡΕ.

ΕΒγαλες τρεις καθαρες φασεις!!!!

Posted : 03/03/2025 12:06 am
m01can4 reacted
The People
(@the-people)
Noble Member

Παρά πολύ καλός.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 03/03/2025 12:14 am
m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Πανέτοιμος παρά το ότι είχε να παίξει καιρό...

Posted : 03/03/2025 12:33 pm
nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολύ καλός, έτοιμος, με εμπειρία και ωραίες επεμβάσεις.

Απορώ γιατί δεν τον χρησιμοποιούσε ο Λουτσέσκου τόσο καιρό.

Θα μπορούσε να γίνεται καλύτερη διαχείριση και με τον Κοτάρσκι, ώστε και να μην έχει ήδη 40 παιχνίδια στην πλάτη του, με αντίστοιχα παιχνίδια πήγαινε - έλα - ταξίδια - πνευματική κόπωση, αλλά και να μην είναι τόσο εφησυχασμένος ότι έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Posted : 03/03/2025 1:18 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

MVP

Posted : 09/03/2025 9:38 pm
jim reacted
Page 1 / 6
Share: