Με τον ιδιο τροπο μπηκε και το γκολ του Ντελια προχθες.
Ανευ.......γιομας!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Μακάρι να βάλει καθοριστικά γκολ τώρα στο τέλος ο Βούλγαρος κίλερ.
Γιατί και με αυτόν άκουσα ότι είχε ένταση πριν το παιχνίδι και αρπάχτηκε με άλλο παίκτη (Μεϊτέ) στα αποδυτήρια.
Μετά από αυτό το τελευταίο, αποφάσισε για το γεύμα πριν το παιχνίδι ο Ραζβάν.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

«Νιώθω ευλογημένος, νιώθω ευτυχισμένος, δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, το αξίζαμε. Παλέψαμε πολύ, είχαμε πολλές δυσκολίες, φτάσαμε μακριά στην Ευρώπη και τώρα πήραμε το πρωτάθλημα.
Οι άσχημες στιγμές χτίζουν σκληρές προσωπικότητες, μετά το αποτέλεσμα με τη Λαμία πεισμώσαμε για να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια, βγάλαμε αντίδραση. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη, δεν έχω ξαναδώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου και ελπίζω να είναι το ίδιο και του χρόνου».
ΕΤΣΙ Γ@ΜΑΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ@!
ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΩΡΑ!!! 😀
Θέλω να σου πω πω πω, πόσο πολύ σ' αγαπώ πω πω.
«Συγκινήθηκα με τον ΠΑΟΚ! - 60.000 τραγουδούσαν το τραγούδι μου!» - Τριαντάφυλλος για φιέστα ΠΑΟΚ!
ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ....
«Όταν πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, πολλοί με επέκριναν. Είπα ότι δεν μετανιώνω στιγμή γι' αυτό το βήμα. Ένιωσα εσωτερικά ότι εκεί θα μου πάνε καλά τα πράγματα. Αυτό που ένιωσα, έγινε.
Ξεκινάμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ευθύνη είναι πολύ μεγαλύτερη. Έχουμε πραγματικές πιθανότητες να προκριθούμε στους ομίλους».
Για το βράδυ της φιέστας, τόνισε πως:
«Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε. Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί! Αυτή η αγάπη των φιλάθλων, αυτή η χαρά... Φαινόταν στα μάτια τους. Δεν υπήρχε άνθρωπος στο γήπεδο που να μην έκλαψε.
Με είχαν προετοιμάσει κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν κατακτήσει τον τίτλο. Μου είπαν: «Θα δεις περί τίνος πρόκειται!» Το περίμενα σε γενικές γραμμές αλλά στο τέλος της ημέρας μάλλον δεν ήμουν έτοιμος γι΄αυτό που έζησα.
Ο τίτλος με τον ΠΑΟΚ είναι μοναδικά γλυκός. Είναι εκπληκτικό, βλέπετε τι έγινε, 40 χιλιάδες μέσα στο γήπεδο. Κάναμε κάτι εκπληκτικό. Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Τέτοια αγάπη, να κλαίνε, είναι κάτι εκπληκτικό.
Ο τίτλος αυτός είναι Νο1 στην καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων για όλους τους τίτλους μέχρι στιγμής, με τη Λουντογκόρετς ήταν επίσης κάτι δυνατό, αλλά αυτός με τον ΠΑΟΚ μάλλον θα παραμείνει για πάντα νούμερο 1 στην καριέρα μου».
Για τον «τελικό» με τον Άρη: «Σίγουρα δεν χάρηκαν που δεν έφεραν ισοπαλία. Πήγαμε στο σπίτι τους, στο γήπεδό τους και πήραμε το πρωτάθλημα, αυτό πονάει. Έχουν μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το Κύπελλο στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουν κατακτήσει τρόπαιο εδώ και 56 χρόνια...
Είμαι χαρούμενος που κατακτήσαμε αυτό το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική. Μετά την ισοπαλία που φέραμε με την Λαμία, είχαμε ακόμη μεγαλύτερο πείσμα ενόψει των τεσσάρων ντέρμπι που είχαμε μπροστά μας. Στην Ελλάδα υπάρχουν πέντε ομάδες που είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο, είναι ισάξιες, με καλούς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο θα συνεχίζει να αναπτύσσεται, η Ελλάδα έχει ομάδα στον τελικό του Conference League»
ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!!!
Άφησαν τον Λουτσέσκου, έπιασαν τον Ντεσπόντοφ οι Τούρκοι: «Στη λίστα της Μπεσίκτας»
Πιο γραφικοί και από το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη οι Τούρκοι...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
😆
Οι μεγαλύτεροι ''παπατζήδες''.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ:
«Δεν χρειάστηκε ούτε μια μέρα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα γιατί την επισκεπτόμουν συχνά. Μου αρέσει να πηγαίνω στη θάλασσα, μου αρέσει επίσης η μουσική και το φαγητό. Μου αρέσουν τα πάντα. Με τον ΠΑΟΚ κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν καταπληκτικό. Πετύχαμε ένα μεγάλο επίτευγμα. Όλοι λένε ότι αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ήξερες ποιος θα είναι πρωταθλητής.
Από ποδοσφαιρικής άποψης το 70-80% των στόχων μου έχουν γίνει πραγματικότητα. Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League και να είναι με μια ομάδα με την οποία θα νιώσω τη συγκίνηση του κόσμου. Υπάρχουν, επίσης, κι άλλα πράγματα που θέλω να πετύχω σύντομα»
ΓΕΡΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑΑ 
Έτσι. Και δικό μας όνειρο επίσης, να παίξουμε στους ομίλους του Champions League !!
😎 😎 😎
#SeasonInReview 2023-24
His name is Kiril! Kiril #Despodov!#TheIncredibles 🏆#Despodov 7️⃣7️⃣#PAOK #FightBack pic.twitter.com/1wSjbjIY4L
— PAOK FC (@PAOK_FC) June 17, 2024
Στη νέα σεζόν, με προετοιμασία μαζί μας, γιατί πέρυσι άργησε να έρθει, θα είναι ακόμα καλύτερος.
Ξεμάτιασμα θέλει...?