77. Kiril Despodov

Notifications
Clear all

77. Kiril Despodov

333 Posts
10 Users
204 Reactions
3,722 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μοίρασε σακούλες σε πολύ κόσμο.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 24/10/2025 12:58 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ!»

Για την ψυχολογία που είχε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και μετατράπηκε σε νίκη: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικές αυτές οι δύο νίκες που πήραμε απέναντι στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Μας έδωσαν περισσότερη πίστη για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και με μεγαλύτερο πείσμα. Μετά από αυτές τις δύο νίκες λοιπόν, έφτασε η ώρα να κερδίσουμε και στην League Phase. Θέλαμε την νίκη, ξέραμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μέσα στο γήπεδο της».

Για την δύσκολη συνέχεια με τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, όπως μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, που το καθένα έχει την δική του δυσκολία είτε εντός Ελλάδας, είτε στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε στο δικό μας δρόμο, σε αυτόν της δουλειάς κάθε μέρα και της βελτίωσης. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι το πνεύμα αυτής της ομάδας: να μην τα παρατάει ποτέ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που έχουμε κάνει αυτές τις σερί νίκες, θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Είναι και οι τρεις πολύ σπουδαίες, τις αξίζαμε και είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά πλέον και ομαδικά αλλά και ατομικά ο καθένας μόνος του». 

Για το γεγονός ότι έγινε ροντέο το δεύτερο ημίχρονο αν και ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0: «Το περιμέναμε στο ημίχρονο, στα αποδυτήρια, ότι θα γίνει το παιχνίδι με τέτοιο ρυθμό. Η Λιλ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα μεσοεπιθετικά με εξαιρετικούς παίκτες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πάρα πολύ καλά και σε άμυνα και σε επίθεση. Πετύχαμε τρία γκολ, δείξαμε ότι σε κάθε φάση μπορούμε να τους τιμωρήσουμε. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε σαν να είναι το ματς στο 0 0-0 και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε μπαλιά. Γνωρίζαμε ότι το δεύτερο μέρος θα ήταν πιο δύσκολο από το πρώτο ακόμη και αν το σκορ ήταν στο 3-0 υπέρ μας. Κάναμε όμως πολύ καλή δουλειά μέχρι το φινάλε και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 1-2 γκολ παραπάνω». 

Για τα στοιχεία που έδωσαν την νίκη στον ΠΑΟΚ μέσα στην Γαλλία: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ματς, κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά και φτιάξαμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά και είχαμε εμείς τον έλεγχο μέχρι που έγινε το 1-3 και εκεί έγινε... χάος. Δημιουργήθηκε ατμόσφαιρα από την εξέδρα, χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα κοντά στην περιοχή μας και να φτιάξουν ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη που πετύχαμε και για το ότι στο δεύτερο μέρος σκοράραμε ένα ακόμα γκολ και στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό στο τέλος, να κρατήσουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς με κάθε τρόπο».

Για την εξαιρετική του ενέργεια στην φάση του 4-2 που αρχίζει από τον ίδιο για να σκοράρει ο Ζίβκοβιτς: «Είναι καθαρά θέμα ομαδικής προσπάθεια αυτό το γκολ, δεν είναι δική μου δουλειά μόνο. Ο καθένας που συμμετείχε σε αυτή την φάση έχει βάλει το δικό του κομμάτι. Ελπίζω να συνεχίσουμε και να κάνουμε και άλλες τέτοιες ωραίες φάσεις. Οι προϋποθέσεις ήταν πολύ καλές σε αυτή την κατάσταση. Είδα τον Γιακουμάκη που έκανε κίνηση και τράβηξε μαζί του, τους δυο κεντρικούς αμυντικούς της Λιλ και με αυτόν τον τρόπο άνοιξε χώρο για τον «Ζίλε». Τον είδα με την άκρη του ματιού μου ότι ερχόταν από πίσω και η δουλειά μου ήταν απλά να του δώσω μια καλή πάσα για να σκοράρει»

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 24/10/2025 4:52 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!

Posted : 11/11/2025 4:36 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Χρονια πολλα στον καλυτερο παικτη μας στα στημενα.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 11/11/2025 11:33 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Δεν εμπνέει ανησυχία το μυικό πρόβλημα του Ντεσπόντοφ

Ελπιζω να ειναι ετσι, αν και στο report των προπονησεων δεν αναφερεται κατι.

Posted : 19/11/2025 1:53 pm
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

ΓΚΟΛΑΡΑ πέτυχε και είχε και μία ασιστ...

«Είναι 50-50 τα συναισθήματα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το είπα στη συνέντευξη Τύπου ότι θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουν ποιοτικούς παίκτες και το έδειξαν.

Στο τέλος μένει η πίκρα ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το παιχνίδι»..

Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ του:
«Είναι η παλιά μου ομάδα, όταν πήγα στον ΠΑΟΚ κρατήσαμε καλή επικοινωνία. Τους σέβομαι και με σέβονται. Θα ήταν άτοπο εκ μέρους μου να πανηγυρίσω σαν τρελός. Είχα πει ότι θα έκανα τα πάντα για να νικήσει η ομάδα μου, αλλά υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με την παλιά μου ομάδα.

Αν κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην αγωνιστώ καλά ή να μην παίξω απέναντι σε μια ομάδα της πατρίδας μου, μάλλον δεν με ξέρουν καλά».

Για το τι γεύση του αφήνει το παιχνίδι:
«Έχουμε ακόμη δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αντιμετωπίσουμε μεγάλες και δύσκολες ομάδες. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, θα πάμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 11/12/2025 10:55 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολύ καλός ο Ντέσπο, απέναντι στην παλιά του ομάδα. Γκολ, ασσίστ και στημένα ξυράφι.

Posted : 12/12/2025 12:04 am
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Λογικο με τετοια εμφανιση.

Posted : 14/12/2025 5:03 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Δεν ήμασταν ο ΠΑΟΚ - Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Για το τι δεν πήγε καλά απόψε:
«Παρόλο που μπήκαμε στο παιχνίδι με το τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη πνευματική ενέργεια, ούτως ώστε να μπούμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στις φάσεις και να έχουμε καλύτερες επιλογές. Καταφέραμε να φτιάξουμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε, ενώ είχαμε και κάποιες στημένες μπάλες και δεν δούλεψε κανένα πλάνο που είχαμε. Δυστυχώς δεν ήμασταν ο ΠΑΟΚ σήμερα». 

Για το αν υπήρχε ανατροπή του μέσα στη μεγάλη περιοχή:
«Δεν ξέρω αν δεν το είδαν στο VAR, αλλά δεν έχω ιδέα τι έγινε. Καλύτερα να ρωτήσετε τους διαιτητές και όχι εμένα. Πάντως δεν ήταν αυτή η αιτία που χάσαμε σήμερα. Γνωρίζουμε πως αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν πρωταθλητή και είμαστε υποχρεωμένοι να τα κερδίζουμε αυτά. Δεν πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση από το επόμενο ματς και αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Τούμπα και να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Posted : 14/12/2025 10:24 pm
nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο του που δεν ψάχνει δικαιολογίες για την ήττα.

Posted : 14/12/2025 10:55 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε πολύ μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ:

Για το γεγονός ότι δεν παίζει πάντα βασικός στον ΠΑΟΚ: «Ρεαλιστικά, από όσα βλέπω ήδη τρίτη σεζόν από τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του, μπορώ να πω ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Παίζουμε 55-60 αγώνες τον χρόνο, υπάρχουν παιχνίδια για όλους. Δε γίνεται 11 άνθρωποι να αντέξουν 55 ματς σε μία χρονιά. Αυτοί οι ισχυρισμοί ότι είμαι αναπληρωματικός προέρχονται από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο. Οι κύριοι που κολλάνε τέτοιες ταμπέλες δεν γνωρίζουν την ομάδα μου και ίσως να καταλαβαίνουν από άλλα πράγματα, αλλά όχι από ποδόσφαιρο».

Για τη φετινή μάχη του τίτλου: «Αυτή τη σεζόν η μάχη για το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είμαστε σε απόσταση ενός βαθμού, θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δύναμη, την ποιότητα και τη συνοχή για να γίνουμε πρωταθλητές. Θα είναι σημαντικό να χαρίσουμε τον τίτλο στους πιστούς φιλάθλους μας με αφορμή τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ».

Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ισχυρούς αντιπάλους, αλλά χάσαμε βαθμούς που ήδη θα μας είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση. Αν το κάνουμε με τον πιο δύσκολο τρόπο, στο τέλος θα είναι πιο γλυκό. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο είναι δυναμικό και απρόβλεπτο. Υπάρχουν δύο μεταγραφικές περίοδοι κάθε σεζόν, αλλά θέλω να σας αποκαλύψω ότι αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Είμαι ήρεμος, παίζω συνεχώς, είμαστε δυνατοί. Τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη και πέρασε πολύ γρήγορα. Έχω συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν θέλω να κάνω σχέδια, γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε 24 ώρες, αλλά νιώθω καλά στη Θεσσαλονίκη και δεν μου περνά από το μυαλό να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Το λέω αυτό για να μην υπάρχουν εικασίες, γιατί έρχεται μεταγραφική περίοδος και συχνά το όνομά μου εμπλέκεται σε σενάρια. Παρ’ όλα αυτά, ποτέ μη λες ποτέ».

Για το πρόσφατο ματς με τη Λουντογκόρετς: «Το συναίσθημα ήταν πολύ όμορφο. Επέστρεψα στο Ράζγκραντ, είδα πολλούς φίλους, συναδέλφους, συμπαίκτες, υπαλλήλους του συλλόγου με τους οποίους είχαμε και έχουμε καλές σχέσεις. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ. Στο τέλος, και αυτοί μπορούσαν να κερδίσουν, αλλά και εμείς μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προφανώς έτσι έπρεπε να τελειώσει αυτό το ματς».

Για τον φετινό νικητή του βραβείου του Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς στη Βουλγαρία: «Ποτέ δεν θα έλεγα τον εαυτό μου. Το μεγάλο φαβορί και ο άνθρωπος που το αξίζει περισσότερο είναι ο Ιβάιλο Τσότσεφ. Με τα χρόνια έχει αποδειχθεί εξαιρετικός επαγγελματίας. Το αποδεικνύει και τώρα στη Λουντογκόρετς. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας και έχει πετύχει πολλά σημαντικά γκολ, συμπεριλαμβανομένου και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι αυτός αξίζει περισσότερο να κερδίσει το βραβείο Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς, τόσο για την παρουσία του το 2025 όσο και για τη συνολική του προσφορά».

Posted : 27/12/2025 7:03 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Δεν βλεπω να στεριωνει, μακαρι να βγω λαθος.

Posted : 27/12/2025 7:07 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Κάτσε να δούμε Κύριλε αν θα είσαι μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου εδώ.

Posted : 28/12/2025 12:34 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Θα στεναχωρεθηκε ο πατερουλης παντως.

«Πρόταση της Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ για Ντεσπόντοφ»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπεσίκτας φέρεται να είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με Τούρκο δημοσιογράφο να αναφέρει ότι οι Αετοί της Πόλης έκαναν πρόταση στον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Όμως, ο Ντεσπόντοφ απέρριψε την πρόταση, τονίζοντας ότι για να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να έρθει μια πρόταση μόνο από τα Τοπ-5 πρωταθλήματα, με τη Serie A να αποτελεί τον ιδεατό του προορισμό.

Posted : 11/01/2026 4:05 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Θα τον πουλήσει ο πατερούλης και αυτόν...

ΜΜΕ Βουλγαρίας: «Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ετοιμάζει πρόταση για τον Ντεσπόντοφ»

Posted : 17/01/2026 5:47 pm
Page 21 / 23
Share: