Πιστεύω πως είναι μόνο δικαιολογία για τους περισσότερους για να βγάλουν τον εαυτό τους ή την ομάδα τους έξω από την πραγματικότητα για να έχει ο κόσμος να ασχολείται με κάτι άλλο. Εγώ αποφεύγω να κάνω αυτό το πράγμα. Καλύτερα να δέχομαι εγώ την κριτική και να έχω τους παίκτες μου μακριά απ' αυτά.Αν θέλω να κρύψω και εγώ τις δικές μου αδυναμίες μπορώ να τα ρίξω κάπου αλλού όλα».
ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
ΣπανούληςΟ Παοκ κατεβαίνει στην Λεωφορο και αγωνίζεται λες και είναι η Λαμια Έπρεπε να φάει 3-4 γκολ, αλλά παίρνει το Χ Τι φταει για τον Λουτσεσκου; Η διαιτησία και το καθεστώς της Αθήνας... Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
«Είναι ντροπή. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με το fair play όχι με την οποιαδήποτε άλλη βοήθεια. Δεν μπορεί να υπάρχει στήριξη σε μια από τις δύο ομάδες σε κάποιες στιγμές. Θα πάω τρεις μέρες πριν που δόθηκαν πέναλτι εκτός περιοχής, οφσάιντ που δόθηκαν χωρίς να είναι και φάουλ. Ο Παναθηναϊκός βοηθήθηκε με σφυρίγματα.
Μια κίτρινη στον Τάισον στο πρώτο μέρος, ένα φάουλ στον Μπάμπα, η φάση με τον Κουλιεράκη που γίνεται ξεκάθαρο φάουλ και πάνω από όλα το γκολ το οποίο μπήκε μετά το τέλος των καθυστερήσεων. Δεν είναι συναγωνισμός, δεν υπάρχει ο σωστός ανταγωνισμός. Ας αποφασίσουν ότι πρέπει να πάρει μια ομάδα το πρωτάθλημα, να τελειώνουμε. Είναι υπερβολικά αυτά που συμβαίνουν. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Δεν είναι η κατάσταση που θέλουμε να έχουμε. Δεν είναι ο ανταγωνισμός που θέλουμε. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται και έχουν και την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να αντιδράσουν διαφορετικά μέσα στο γήπεδο γιατί θα πάρουν κάποιο σφύριγμα. Είναι υπερβολικό», δήλωσε αρχικά ο 54χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει:
«Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, αξιολόγησης και δύναμης. Να σου δοθεί ένα φάουλ υπέρ σου. Αυτό ταράζει την ψυχολογία σου. Το γκολ που δεχθήκαμε με τον ΟΦΗ είναι διαφορετικό με αυτό που δεχθήκαμε σήμερα. Σήμερα μιλάμε για ένα γκολ που ήρθε σε νεκρό χρόνο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πίεζε πολύ. Έχει ένα δυνατό σύνολο και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βοηθηθεί από τον διαιτητή. Θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει εντελώς διαφορετικά. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπιζόμαστε εμείς και οι άλλες ομάδες. Στο ματς με τον Άρη μια δεύτερη κίτρινη δεν δόθηκε και ήταν ξεκάθαρη φάση.
Στα παιχνίδια μας αναλύονται τρία τέσσερα λεπτά μια φάση. Αν παρόμοιες φάσεις συνέβαιναν στα ματς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα γινόταν αυτά. Είναι πολύ όλο αυτό. Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος μας διέλυσε, δεν υπήρχε τρόπος να αντιδράσουμε. Αν μου λέγατε ότι στο τέλος του πρώτου ημίχρονου το σκορ θα ήταν 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, θα συμφωνούσα. Στο δεύτερο επιστρέψαμε, είχαμε διαφορετική στάση και αποφασιστικότητα, ήμασταν πιο συμπαγείς και είχαμε ευκαιρίες. Δεν είμαι σίγουρος αν υπήρξε οφσάιντ στη φάση στο τέλος. Είναι δύσκολο να χάνεις το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο».
Έπειτα, σε σχετική ερώτηση για το αν έχει ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός την τελευταία διετία, ο κ. Λουτσέσκου απάντησε: «Ναι πολύ».
Ακολούθως, σε ερώτηση γιατί ο ίδιος του δεν τοποθετείται σε περιπτώσεις που οι Θεσσαλονικείς ευνοούνται από τη διαιτησία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Πες μου ένα κρίσιμο παιχνίδι που κερδίσαμε με τη διαιτησία. Ίσως δεν καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο. Μπορεί η ομάδα μου να βοηθήθηκε αλλά πρέπει να γυρίσω πολύ πίσω. Όταν δεν δόθηκε πέναλτι στη Λαμία αλλά στην επόμενη φάση δίνεται κόκκινη στον Κάνιας. Δεν θεωρώ ότι είναι βοήθεια. Όταν έβαλε ένα γκολ ο Ατρόμητος και δόθηκε οφσάιντ. Ήταν καθαρά τα σκορ που είχαμε τότε. Μιλάω για τώρα όμως. Δεν χρειαζόταν βοήθεια ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει στην Τρίπολη. Θα μπορούσε να το κάνει όπως και με τη Βιγιαρεάλ. Είναι μια συνεχόμενη βοήθεια που είναι ντροπή. Μιλάω για αυτή τη στιγμή».
Κλείνοντας, για τα όσα συζήτησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φινάλε του ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε: «Η κουβέντα που κάναμε είχε να κάνει με την συμπεριφορά του Σένκεφελντ, ο οποίος γύρισε προς το μέρος μου στο τέλος της αναμέτρησης και μου είπε γιατί θέλω να παραπονεθώ στο διαιτητή αφού μας διέλυσαν. Είναι ποδοσφαιριστής και αρχηγός και πρέπει να κοιτάει την ομάδα και τους παίκτες του. Ήθελα να του πω αυτά τα πράγματα. Είναι ντροπή να είσαι αρχηγός και να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο στους αξιωματούχους».
Ποσο δικιο εχει ο ΤΕΛΗΣ τελικα.
Εχει εξασφαλισει ο Σαββιδης την ηρεμια του με αυτον εδω για 20 χρονια!
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ! 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ μας πονάνε τα μυαλά μας
Κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολείται με ότι χάσαμε δικούς βαθμούς.
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΡΝΙΑ, ασχολούνται με την....διαιτησία!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ο ανθρωπος αυτος ντροπιαζει το ονομα του ΠΑΟΚ...Εχει καταντησει την ομαδα να γελαει ο κοσμος μαζι της εξαιτιας των ηλιθιων δηλωσεων και αντιδρασεων...
Εχθες κοντρα στη ροη του αγωνα προηγηθηκαμε 2 φορες...Ξεκινησε ο αγωνας και ο Κοταρσκι επιασε αμεσως δουλεια...Παρολα αυτα προηγηθηκαμε 2 φορες και ξαφνικα απο το 60' και μετα μεχρι το τελος του αγωνα δεν μπορουμε να περασουμε τη σεντρα....Μοναδικη εξαιρεση η μαλ@κια του Πιου απο την Τανζανια στο 93' !!!!
Και αφου τρωμε το γκολ στο κεντρο της αμυνας απο κεφαλια ,αρχιζει να ωρυεται οτι αδικηθηκαμε για ενα πλαγιο , για ενα φαουλ, για μια κιτρινη και για τον διαιτητη οτι μας εσφαξε !!!
Που αν ηθελε να σε σφαξει θα ειχε δωσει ενα πεναλντι και μια αποβολη και θα σε ειχε καθαρισει... Συν οτι εληξε το ματς με επιπλεον καθυστερηση 1 λεπτου...Λες και στην υπολοιπη Ευρωπη τα ματς με το που δειχνει το τελος των καθυστερησεων κλεινουν τα φωτα στα γηπεδο και τελειωνει το ματς...
Ενας γελοιος τυπος ειναι που μικραινει την ομαδα σε καθε ευκαιρια...Εχει γινει συνωνυμο τρολαρισματος απο ολο τον κοσμο..
Να τον χαιρονται αυτοι που τον εφεραν και τον κρατησαν...Αλλα ειπαμε η οικογενεια Σαββιδη εχει εξασφαλισει την ηρεμια της για οσο χρονο θα εχει τον καραγκιοζη στον παγκο...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Τα είπες όλα Τέλη.
Ανέκδοτο κατάντησε.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ε ρε και να σε έπιανε ο βλάκας με τα κουμπάκια και οι λοιπές πουτσ@γλυφτες του κλεφτοκοτά, και θα δεις αν θα ξαναέμπαινες στο τουιτερ! 🤣
Αυτά τα δίποδα του τουίτερ που βελάζουν και γλείφουν ρουμάνικες οπές, παίζει και να έφαγαν όλο το Σάββατο, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, να μαλώνουν δημόσια, με γνωστό "εξαφανισμένο" υπάλληλο της ΠΑΕ.
Μιλάμε για "ξεκατίνιασμα". Ούτε "παρατημένες γκόμενες" δεν κάνουν έτσι.
Ώρες ατελείωτες....
Κ@ρ@γκιοζάκια, εντός - εκτός και επί τ' αυτά...
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ξεφτιλιζουν τον ΠΑΟΚ τα μπ@σταρδα!
Με μία τετοια αγωνιστκη εικονα αρνουμαι να κανω το οποιοδηποτε σχολιο περι διαιτησιας...Και μάλιστα οταν το σκορ ειναι δυο φορες υπερ μας...
Το ενα πλαγιο , η μια κιτρινη ή το ενα φαουλ που δοθηκε ή δεν δοθηκε δεν αλλαζει την εικονα και φυσικα δεν αποτελει στοιχείο αβαντας...
Σε σφαζω με πεναλντι μαϊμου, με αποβολη μαϊμου , με πεναλντι που δεν σου δινω ή με ακύρωση γκολ μαϊμου...Τα υπολοιπα ειναι μ@λακιες...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Τελη, ειλικρινα σημερα ντραπηκα που στην δουλεια μου εδειχναν την παραπανω εικονα και με ρωτουσαν "που αδικηθηκε ο ΠΑΟΚ, που επρεπε να εχει αρπαξει 2-3, αν δεν ηταν ο Κοταρσκι"
Τι να τους πω?
Οτι ο ρουμανος ειναι πουτ@νας γιος?
Το ξερουμε καικ δυστυχως το ξερουν.
Ενας εμμονικος κομπλεξικος μ@λακας, που τα εριξε στην διαιτησια για να καλυψει το ποσο ΛΙΓΟΣ ειναι σαν προπονητης.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Παρε το πρωταθλημα και το Κυπελλο, ρε καραγκιοζη και ασε τα υπολοιπα, που μας ξεκολιασαν στις ευκαιριες.
Αιντε απατεωνα και εσυ και τα ΦΥΤΑ ΣΟΥ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
" Ο Βιερίνια είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων αλλά πρέπει να επιλέγουμε που θα χρησιμοποιούμε την ποιότητα του"
Αει στο δι@ολο μ@λακα γλυφτη 🤣 🤣 🤣