Razvan Lucescu (Coa...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu (Coach) #Reloaded

584 Posts
9 Users
368 Reactions
12.7 K Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Είναι ταπεινός.

Ο ίδιος, ο Μίστερ Λουτσέσκου είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων.... 😎 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 04/10/2023 7:22 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

🤣 🤣 🤣 🤣 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 04/10/2023 10:15 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τμήμα των δηλώσεων της συνέντευξης τύπου, πριν το ματς με την Άιντραχτ.

Για τον Σάστρε, την ανάρτησή του και την κατάσταση στη θέση του: "

Το λάθος -πρώτα από όλα- ήταν η ανάρτηση που έκανε. Το συζητήσαμε και το λύσαμε. Γενικότερα, μπορεί να είχε κάποια συναισθήματα και συναισθήματα μπορεί να είχα κι εγώ μετά τον τελικό στον Βόλο. Ο Γιόαν έχει τη δική του ποιότητα και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να παίξει στο ματς με τον Ατρόμητο, είναι ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι όλο αυτό. Θα πρέπει να έχουμε την ομάδα έτοιμη για το επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μας και με τον Γιόαν. Πέρα από όλα αυτά, είναι ένα φοβερό παιδί".

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, κατηγορεί το προπονητικό ''κουνάβι'', τον Σάστρε για τον χαμένο Τελικό στο Βόλο, τη στιγμή που η ομάδα έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το έκτο λεπτό;

Πόσο πιο χαμηλά....

Posted : 04/10/2023 11:36 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Γ@μω την ρουμανια σου κομπλεξικε μ@λακα. 🤬 🤬 🤬 🤬 

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 04/10/2023 11:38 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Πολυ λιγος προπονητης για τον ΠΑΟΚ.

Αλλα αυτοι μας αξιζουν με τους πουτ@νας γιους που τον αβανταρουν.

Posted : 04/10/2023 11:39 pm
m01can4, Bersekeros and jim reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έτσι ακριβώς αδερφέ.

''Λίγος''. Η καταλληλότερη επιεικέστερη λέξη.

Posted : 04/10/2023 11:52 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

ΞΕΦΤΙΛΑΣ!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 05/10/2023 7:28 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Αποψε χυνουν οι πουτσ@γλυφτες, αποθεωθηκε ο απατεωνας, οποτε παμε ολοι μαζι για ΝΕΟ 3ΕΤΕΣ με χιουτζ κοφιντενς!

Posted : 06/10/2023 1:18 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του ΠΑΟΚ» - Αποθέωση για «Κούλιε», Βιεϊρίνια, Κοτάρσκι

Το αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε δείχνουν αν ήταν σωστή η επιλογή να παρατάξουμε μία ενδεκάδα με πέντε διαφορετικά πρόσωπα. Το έχω ξαναπεί για το πώς καταναλώνεται η ενέργεια η πνευματική και θα έλεγα όμως το ίδιο και να χάναμε»

Για την εμφάνιση των Κουλιεράκη και του Κοτάρσκι: «Για όλους λέω καλά λόγια, ο Κουλιεράκης είμαι χαρούμενος [που σκόραρε το γκολ της νίκης], δεν ήθελα να φύγει από το γήπεδο με την αίσθηση του λάθους, μέχρι εκείνο το σημείο έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο, συμμετέχει στο παιχνίδι, έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι

Όσο για τον Κοτάρσκι του λέω κάθε μέρα πόσο μεγάλη συνεισφορά έχει με την προσωπικότητά του στην ομάδα.   Είναι ένα ακόμη μικρό βήμα μπροστά, έχουμε ακόμη τέσσερα ματς, 12 βαθμοί. Ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες, πώς σκέφτομαι, κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς, τώρα είναι ο Ατρόμητος».

Για την φάση της έντασης: «Ίσως δεν ξέρει τον Αντρέ, την καριέρα του, δεν είναι υποχρεωτικό να το ξέρει, έχω τεράστιο σεβασμό στον Αντρέ, σε αυτό που έδωσε σήμερα, ξεπέρασε τα όρια του, και ήταν φυσιολογικό στο τέλος να έχει κράμπες. Καθυστερούσαμε και την αλλαγή του Μπράντον γιατί μας έλεγε ότι μπορούσε να χρειαστεί αλλαγή. Ο Αντρέ δεν κοροϊδεύει… Έχω δει πολλά ματς να γίνονται κράμπες. Δεν ήθελαν να το κάνουν το φερ-πλέι, οκ…  θα πάμε με τα όπλα ματς στην Φρανκφούρτη, είναι έμπειρη ομάδα, πριν δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, έχει δυνατή έδρα θα πάμε με τα όπλα μας εμείς».

Για την διακοπή που έρχεται και αν θα κάνει κακό στην ομάδα : «Ο Οζντόεφ όσο έπαιξε ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, έχει ανεβάσει την απόδοση του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι σύμμαχος μας. Ο Ντεσπόντοφ έχει δείξει μια διαφορετική προσέγγιση στο πως πηγαίνει στις φάσεις, είχε μάθει αλλιώς αλλά δείχνει να προσαρμόζεται, μπήκε στο ματς και έβγαλε μια επιθετικότητα μας έδωσε αυτό που ζητάμε.

Αυτή την περίοδο δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι προς το αρνητικό σε ότι αφορά τους παίκτες και ειδικά αυτούς που ήρθαν το καλοκαίρι. Σε αυτή την στιγμή ο χρόνος δεν είναι αρκετός λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά πρέπει να γίνουμε ένα σύνολο και να ενσωματωθούν όλοι.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, είχαμε μια κουβέντα με τους παίκτες την Δευτέρα πάνω από 20 λεπτά και τους είπα ότι η ατομική τους ποιότητα είναι αυτό που δίνουν στην ομάδα μέχρι να γίνουν ένα σύνολο. Φυσικά η ατομική ποιότητα παίζει ρόλο και την χρειαζόμαστε ωστόσο τους είπα μόλις φτάσουν στα επίπεδα ετοιμότητας των υπολοίπων, θα είναι και οι ίδιοι ακόμα καλύτεροι και πιο χρήσιμοι».

Για την ένταση στο φινάλε του ματς και αν θα έπρεπε να το αποφύγει ο ΠΑΟΚ αυτό: «Προτιμώ να μην μιλήσω για αυτό. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει ένταση και ειναι λογικό σε ματς και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό. Έχω σεβασμό για τον αντίπαλο, το παιχνιδι ηταν δυσκολο αλλά δεν δέχομαι να μιλάνε για παίκτες μου, όπως μίλησαν για τον Αντρέ. Ήθελα να τον υπερασπιστώ σε σχέση με αυτά που είπε ο προπονητής της Άιντραχτ.

Εμείς θα πάμε να παίξουμε εκεί και δεν νομίζω να επηρεάζει σε κάτι. Εμείς χάσαμε τον Μειτε, αυτοί έχασαν τον Τραπ. Δεν ξέρω πόσα ματς θα λείψει ο Μεϊτε, μου δίνει την δυνατότητα να ξέρω πότε θα λείψει ο Μεϊτέ και πόσα ματς θα χάσει, αφού ούτως ή αλλως θα πρέπει να αποφάσεις για διαχείριση παικτών ενόψει των επόμενων αγώνων».

18 τελικες εγραψαν αυτοι, 12 ειχε ο πρασινος γαυρος προχθες.

Τεσπα, δεν μπορω να ασχοληθω με αυτον σε μια τετοια μερα.

Posted : 06/10/2023 1:40 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

"Άψογος ο Στρατηγός σε ολα του! Ελπιζω να βλέπουμε το ιδιο ολοκληρωτικο και επιθετικό παιχνιδι και στην Ελλάδα πιο συχνα!"

Ξεκιναω απο τη μ@λακια του συνοπαδου που ειδε ολοκληρωτικο και επιθετικο παιχνιδι με 18 τελικες των αντιπαλων και 4 δικες μας..Καθως επισης οτι απο το 30 ' και μετα και μεχρι το τελος του αγωνα δεν καναμε τιποτα...

Μεγαλη νικη η χθεσινη με MVP παλι τον Ζιβκοβιτς και κυριως τον Κοταρσκι..Απο κοντα και οι Μειτε, Μπαμπα  και Κουλιερακης...

Στα υπολοιπα δεν μπορω να δεχτω οτι στο πλανο ηταν να παιξει ο Βιερινια για 96 λεπτα (στα πρωτα λεπτα ηταν η κυρια εστια κινδυνου) ουτε οτι ο Μπραντον (απο αυτον ξεκινησε το δευτερο γκολ) ηταν στον παγκο μεχρι το 86' για να παιζει μεσα ο Πιου...

Φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα τελειωσει η κ@λοφαρδια του Ρουμανου και αν πεσουμε σε τιποτα αποτελεσματικους αντιπαλους θα γραψει ασχημα το κοντερ...

Επισης οσοι εισασταν στο γηπεδο πρεπει να χορτασατε γιομα με το συστημα η μπαλα στον Μπαμπα και απο εκει σεντρα...Εξου και τα κορνερ που κερδισε ο Μπαμπα...

Οσες φορες πιεσαμε ψηλα ειχαμε σχετικα καλα εποτελεσματα..Επσιης ο Μουργκ δεν καταλαβα ποτε γιατι ξεκινησε...

Αυτα..Κραταμε τη νικη με δυο στημενα και την ικανοτητα του Ζιβκοβιτς καθως επισης και τον απιστευτο Κοταρσκι...

Τα υπολοιπα κατω απο το χαλακι και περιμενουμε τον Ιανουαριο που θα εχουν ενταχθει πληρως οι νεοι παικτες και η ομαδα θα πεταει...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 06/10/2023 9:39 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Μπράβο για την νίκη και την εμφάνιση, εκτός από το ΝΤΑΜΠΛ θέλω και το Coferenece.

Και αν όχι το ΝΤΑΜΠΛ (επειδή το έχουνε στημένο) το Coference ΣΙΓΟΥΡΑ!

Κλείνω με αρκετή δόση χιούμορ...

PAOKPASOKilektrosok
17 μέρες ακόμα για να δούμε ξανά τη μεγάλη ΠΑΟΚαρα. Σε αυτή τη διακοπή μόνο ένα πράγμα ζητάμε. Ανανέωση λουτσεσκου. Τώρα ιβαν και πολύ το αργήσαμε. Ανανεώστε το στρατηγό μας.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 06/10/2023 11:50 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Εχω διαβάσει απιστευτα πραγματα απο το πρωί με κορυφαιο το σχόλιο "για την εξαιρετικη τακτικη που εστησε την ομαδα"...

Εαν εξαιρετικη τακτικη ειναι η εξαφανιση της ομαδας απο το 30' και μετα και η συνεχομενη αμυνα , τοτε τι να πω... Αλλαζει ξαφνικα η ομαδα και νιωθεις οτι κατι θα γινει με το που βγαινει ο Πιου και μπαινει ο Μπραντον..Μια χαμενη μπαλια την κλεβει απο τον αμυντικο και καπως ετσι προκυπτει το στημενο και απο εκει το γκολ...Μεχρι εκεινη τη στιγμη σχεδον ολοι εχουμε συμβιβαστει με το "Χ"....Η μπαλα στα πλαγια και γιομα..Η μπαλα στον Βιερινια και γιομα με το εξωτερικο φαλτσο...Με την εισοδο Μπραντον αλλαζουν ολα μεσα στα τελευταια 10 λεπτα...

Δεν θελω να ειμαι μηδενιστης ουτε εμπαθης...Κερδισαμε και αυτο μετραει...Απο το πως κερδισαμε μεχρι οτι ο Λουτσεσκου ειναι ο μαγος της τακτικης , υπάρχει αβυσσος...

Σε καθε ματς ξεκιναμε να λεμε εαν θα ειναι ο Κοταρσκι MVP...Απο τα ευρωπαικα με εξαιρεση το ματς με τη Χαρτς στην Τουμπα μεχρι το χθεσινο... Αυτα δεν ειναι φυσιολογικα...Και φυσικα ειναι on fire που λεμε και στην Καλαματα ο Ζιβκοβιτς...

Ευχομαι να μην στραβωσει πουθενα και βρεθουν αντιπαλοι ευστοχοι οπου οι ευκαιριες θα μετουσιωθουν σε γκολ...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 06/10/2023 1:13 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Μην ασχολειστε με διανοητικα καθυστερημενους και πανηγυρτζηδες.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 06/10/2023 5:37 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Στατιστικό:

O ΠΑΟΚ του Răzvan Lucescu έχει πετύχει 381 γκολ σε 213 επίσημους αγώνες.
Ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη έχει πετύχει 379 γκολ σε 214 επίσημους αγώνες.

* Ο Răzvan Lucescu έχει δύο εξωαγωνιστικές ήττες, συνεπώς έχει 211 ολοκληρωμένους αγώνες, 1 που έχασε λόγω διακοπής (με ΑΕΚ) και 1 που έχασε χωρίς αγώνα (με Ολυμπιακό).
* Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει από μία εξωαγωνιστική νίκη και ήττα, συνεπώς έχει 212 ολοκληρωμένους αγώνες, 1 που κέρδισε (Νίκη Βόλου) και 1 που έχασε (Maccabi Tel Aviv) χωρίς αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι εντυπωσιακή η σχεδόν όμοια επιθετική επίδοση στις περιόδους των δύο κορυφαίων σε συμμετοχές προπονητών στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Η διαφορά προκύπτει στην άμυνα, όπου η περίοδος του Ρουμάνου καταγράφει 56 αγωνιστικά γκολ λιγότερα.

* Πηγή: Η Ασπρόμαυρη Βίβλος στο Fb

Posted : 07/10/2023 1:20 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Συγχαρητηρια!

Posted : 07/10/2023 1:38 pm
Page 20 / 39
Share: