Σήμερα κέρδισε η ομάδα και το ρόστερ, που οι π@τσογλείφτες και οι κ@λογλείφτες τους ρουμάνου, είχαν βγάλει προκαταβολικά άχρηστους μέσα στην εβδομάδα, μετά τον μπουλκουμέ από τον Αλμέιδα.
Τώρα είναι καλό το ρόστερ, για τα φυτά;
Αντί να χαρούν για τον ΠΑΟΚ, το μόνο που ενδιαφέρει σε κάποιους ''λοβοτομημένους'', είναι να επιβεβαιωθεί ο ρουμάνος.
Το σημερινό μότο είναι '' Είναι καλός ο Ρουμάνος τώρα''; Τόσο κόμπλεξ.
Αντί να χαρούν που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιβεβαιωθεί ο ρουμάνος.
Εεεεε, κομπλεξάρες του ρουμάνου.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Χαρείτε. Χαρείτε για τον ΠΑΟΚ. Όχι για τον ρουμάνο, ρε προσωπολάτρες.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Μην ξεχνας οτι απευθυνεσαι σε καθυστερημενους.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αδερφέ έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει σωτηρία γι' αυτούς. Ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί μεταμόσχευση εγκεφάλου.
Ποτε επιτελους θα σταματησει την καραμελα με το συστημα που βοηθαει ολους τους αλλους ? Εχθες πιο συστημα βοηθησε το γαυρο που αρπαξε 4 ? Ποιο συστημα βοηθησε την κουλα που εφερε "Χ" με την Κηφισσιά ? Ποιο συστημα βοηθησε την κουλα που αρπαξε 2 στον ΟΦΗ ?
Ποιο συστημα βοηθησε την κουλα που εφερε "Χ" με τον Πανσερραϊκό ? Ποιο συτημα μας τσακισε που χασαμε χωρις ευκαιρια στο 2-0 με την κουλα ? Δεν ειναι αναγκη να φτιαχνει αλλοθι για μελλοντικα κλαρινα...
Μπορεις βρε γελοιε να μην ξαναβαλεις Βιερινια, Νασμπεργκ, Εκονγκ και Σαματα ?
Μπορεις να αξιοποιησεις τον Σαστρε που σε εχει ξεβρακωσει ? Μπορεις να παιξεις με μια σχετικη πιεση ψηλα ? Μπορεις να φανεις ανταγωνιστικος στα πλει-οφ που καταρρεουμε ?
Κερδισαμε και ο μ@λακας το βιολι του για το "συστημα"...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Αφού σε πανηγυρτζήδες "λοβοτομημένους" απευθύνεται.
Πιο γραφικός δεν γίνεται...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Τον ξελάσπωσε ο Μουργκ και ο Σάστρε, που τους είχε εξαφανίσει. Του βγήκε ο Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας.
Να πούμε όμως και δυο λόγια για το παιχνίδι, που από άποψη σκορ, γράφτηκε ιστορία;
Μέχρι να πνίξει το πρώτο γκολ ο Πασχαλάκης από το σουτ του Ζίλε στο 39', βλέπαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε κάνει μισή υποψία ευκαιρίας και κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Τόσο σούπα ήταν το ματς.
Μάλιστα κανένας σήμερα δεν αναφέρεται στο προβληματικό μπιλντ - απ από πίσω, που κινδυνεύσαμε να χάσουμε αρκετές φορές την μπάλα, αλλά ευτυχώς οι γαύροι ήταν αρκούντως άχρηστοι, δεν μας έκλεψαν την μπάλα και δεν προηγήθηκαν.
Μετά το πέναλτι που προηγηθήκαμε με 0-2 στην αρχή του Β' ημιχρόνου, οι άλλοι κατέρρευσαν κανονικά, οι δικοί μας ανέβασαν ψυχολογία και η ομάδα έβγαλε πολύ ωραίους συνδιασμούς και επιθετικό transition και τους ξεσκίσαμε τους κ@λόγαυρους.
Πάλι όμως, η ομάδα, έφαγε 2 γκολ αστεία στο τέλος και το 0-4, έγινε 2-4.
Πιο πολύ και από τον ίδιο τον "παπατζή" - κ@λόφαρδο - όσο δεν πάει φέτος Λουτσέσκου, τείνω να "σιχαθώ" τα Λουτσόσκυλα.
Έκανε το λάθος, ένας φίλος χθες, να μου στείλει στο Viber μετά το τέλος του παιχνιδιού και αντί να χαίρεται που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ξεκ@λιάσαμε τον γαύρο, ξέρετε ποιό ήταν το πρώτο πράγμα που μου έγραψε;
"Είναι καλός ο Λουτσέσκου τώρα ; "
Μετά πήρε τις απαντήσεις που έπρεπε και λογικά δεν θα μου ξαναστείλει ανάλογο μήνυμα....
Σήμερα που κέρδισε η ΠΑΟΚΑΡΑ με ενδιαφέρει μόνο αυτό και έχω πραγματικά γραμμένους στα @@ μου, τόσο τους κομπλεξικούς π@τσογλείφτες του ρουμάνου παπατζίογλου, όσο και τον ίδιο τον ρουμάνο, που δεν με έπεισε για τίποτα, πλην του μεγέθους της φετινής κ@λοφαρδίας του.
Η προπονητική του αξία, φάνηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αλμέιδα, που τον έχει κάνει πελάτη.
Εδώ ΜΟΝΟ αλήθειες γραφονται.
Πανηγύρια, στα τουίτα και στα μαγαζάκια.
Δεν χρειαζεται να συμπληρωσω τιποτα απο οσα εγραψες Μπερ.
Με καλυψες Α Π Ο Λ Υ Τ Α!
Αντεδρασε ο αρδ την προηγουμενη εβδομαδα για την ξεφτιλα απο τους κλεφτες, και οι ΠΟΥΤΣ@ΓΛΥΦΤΕΣ του απατεωνα , του την φυλαγαν....
Φυσικα μιλαμε για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ που δεν βλεπουν ουτε την μυτη τους.

Μάλιστα κανένας σήμερα δεν αναφέρεται στο προβληματικό μπιλντ - απ από πίσω, που κινδυνεύσαμε να χάσουμε αρκετές φορές την μπάλα, αλλά ευτυχώς οι γαύροι ήταν αρκούντως άχρηστοι, δεν μας έκλεψαν την μπάλα και δεν προηγήθηκαν.
Με αφορμη αυτη την προταση του Μπερ θα ηθελα να γραψω δυο-τρια πραγματα...
Αλλαξε το συστημα του ΠΑΟΚ σε σχεση με το ματς με την κουλα ? Αλλαξε μηπως το πλανο του προπονητη ? Επαιξε πιο επιθετικα ? Επαιξε με βαθιες μπαλιες-ασιστ στην πλατη της αντιπαλης αμυνας ? Φυσικα και οχι...
Σε αυτο το σημειο -πριν προχωρησω -να υπογραμμισουμε οτι εγιναν αναγκαστικες αλλαγες και βαριδια τυπου Βιερινια, Εγκονγκ, Πιου και Νασμπεργκ βρεθηκαν εκτος ομαδας..Αρα μια αλλαγη σε σχεση με το ματς της κουλας υπηρχε αλλα σε επιπεδο προσωπων...Και ευτυχως θα πω που υπηρξε αυτη η αλλαγη...
Αρα τι αλλαξε σε σχεση με το προηγουμενο ματς ? Η απαντηση για εμενα ειναι η εξης : Ο αντιπαλος...Αυτος αλλαξε...
Η κουλα ξεκινησε το ματς με 5 παικτες της (4-1-3-2 επαιξε ο αμπαλος ο Αλμειδα) να πιεζουν ψηλα...Ο Κοταρσκι ουτε τη μπαλα δεν μπορουσε να βγαλει απο την περιοχη...Ομοιως και οι υπολοιποι...Οποτε εφτανε η μπαλα στο κεντρο επεφταν επανω στον παικτη μας δυο και τρεις αντιπαλοι...Ο Αλμειδα σε καποια σημεια επαιζε με μαν του μαν στους αμυντικους και στα χαφ που ειχαμε...Μπροστα με τον Πιου ειμασταν ουτως ή αλλως ακινδυνοι...Αλλα ακομα και ετσι η μπαλα λογω του ασφυκτικου πρεσινγκ και του μαν του μαν δεν εφτανε ποτε μπροστα...
Ο γαυρος ? Τιποτα απο τα παραπανω δεν εκανε...Παρολα αυτα ηταν αρκετες οι φορες που ξεκινουσαμε απο πισω και με λιγη πιεση εγκλωβιζομασταν... Εβλεπα φασεις που πραγματικα εκνευριζομουν οταν ο Κοταρσκι επιχειρουσε να διωξει τη μπαλα και αυτη εφτανε χαμηλα στο κεντρο και σε παικτη του γαυρου...Παρομοια προβληματα ειχαμε και στο κεντρο της αμυνας και κυριως στα πλαγια και ειδικα απο τα αριστερα...Μαλιστα ο γαυρος στο πρωτο 20λεπτο εβγαινε με περισσοτερες αξιωσεις μπροστα και ηταν πιο επικινδυνος...Ασχετως αν τελικα ηταν τελειως αστοχος..Την ιδια ωρα εμεις περα απο ενα κρατημα μπαλας και καποιες σπασμωδικες κινησεις τυπου πιεση στον Πασχαλκη δεν καναμε τιποτα...Επισης σχετικα επιθετικος ηταν ο γαυρος και στις αρχες του β' ημιχρονου...
Υπαρχει ομως ενα πραγμα που το χρεωνω στα θετικα του ρουμανου Μουρινιο...Ολα τα γκολ ακομα και η φαση του πεναλντι εγιναν απο τη δεξια πλευρα του γαυρου που ηταν ο Ροντινει...Ο Βραζιλιανος σαν ενας αλλος Ματος παιζει πολυ καλα στο επιθετικο κομματι αλλα αμυντικα ειναι χαλια...Ουτε γρηγορες επιστροφες εχει και κυριως ουτε ο Ποντενσε (επισης επιθετικογενης παικτης) δεν μπορει να καλυψει το κενο...Ετσι εμενε ο Ρετσος να τρεχει σαν παλαβος ενω και το σεντερ μπακ του γαυρου ο Ποροζο αλλαζε θεσεις για να καλυψει το κενο και το παιχνιδι που τους καναμε απο την δεξια πλευρα...Φυσικα υπηρχε ενας Μουργκ που εκανε παπαδες και ενας Ζιβκοβιτς που στο δευτερο ημιχρονο γυριζε πιο πισω και εκοβε και εκανε παιχνιδι...
Εκει ο Ρουμανος Αμπελ Φερρειρα το διαβασε σωστα το παιχνδι..Και εκει δημιουργηθηκαν τα ρηγματα και απο εκει ηρθαν και τα 4 γκολ...
Απο εκει και περα θεωρω ανεπιτρεπτο να τρως δυο γκολ (ειδικα το δευτερο με κεφαλια) στο τελος του ματς...Δηλαδη αν ηταν 0-2 το σκορ θα μας ειχαν ισοφαρισει ? Δεν ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας σταθερος κορμος στην αμυνα...Καποτε οι Βαρελα -Κρεσπο επαιρναν τις φανελες στο σπιτι τους...Ο Ισλανδος δεν εβγαινε παρα μονο αν ειχε συμβει τροχαιο πηγαινοντας στην προπονηση...Στο ονομα ενος ροτεισον δεν μπορει να μην υπαρχει ουτε ενας σταθερος παικτης ενδεκαδας...Σιγα και τις ομαδες που παιζουμε στην Ευρωπη (εξαιρεση η Αιντραχτ) αλλα και τις ομαδες που παιζουμε στην Ελλαδα...Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σταθερος παικτης που να ξεκιναει απο αυτον η αμυνα ?
Επομενως, το διαφορετικο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στον αντιπαλο και επισης στην καλη αναγνωση του ματς απο τον ρουμανο Αριγκο Σακι που διεγνωσε το προβλημα δεξια και ασκησε και καποια υποτυπωδη πιεση ψηλα...
Το build up συνεχισε να υπαρχει απλως με λιγοτερους κινδυνους και λογω αυτου ηταν και πιο αποτελεσματικο..
Υ.Γ. Θα σας στενοχωρησω αλλα το πρωταθλημα θα κριθει μεταξυ βαζελου και κουλας...Τοσο εμεις οσο και ο γαυρος θα ειμαστε απλως ρυθμιστες...Τις π@πες του ρουμανου περι "συστηματος" τις ακουω βερεσε και γελαω...Οπως και περυσι ετσι και φετος υποστηριζω οτι το πιο σημαντικο κρας τεστ ειναι τα ματς με την κουλα...Ας μην μας θολωνει την μεγαλη εικονα η 4αρα στο γαυρο...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Τελη, με τον γαυρο, βγηκαμε πιο μπροστα στο γηπεδο και ειχαμε σχεδον 50-50 κατοχη.
Αυτο με τους κλεφτες δεν εγινε ουτε κατα διανοια.
Καθομασταν πισω γιατι μας ειχαν εγκλωβισει στο κεντρο με 5 παικτες, οποτε δεν ειχαμε χωρο αλλα και διαθεση να βγουμε πιο μπροστα.
Εννοειται πως σε οσα αναφερεις, επαιξε ρολο για την νικη, αλλα οι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ δεν παιρνουν χαμπαρι.
Εξαιρετική η ανάλυση του @telis-stallone.
Με κάλυψε και είναι όαση αυτά που διαβάζουμε και γράφονται εδώ μέσα.
Τέλη πολύ σωστά τα περιγράφεις...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου, εν όψει του ευρωπαϊκού ματς με την Αμπερντίν:
«Η νίκη στο Καραϊσκάκη πέρασε, είναι ήδη παρελθόν. Το σήμερα ειναι... σήμερα και ειναι εντελώς διαφορετικό», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου πριν αρχίσουν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.
Για την αντίδραση στο τέλος του ντέρμπι και την απόφαση του να ακυρώσει το ρεπό παρά την μεγάλη νίκη: «Ποια ήταν η αντίδραση μου στα γκολ που δεχτήκαμε; Το αποτέλεσμα ήταν πολυ ωραίο για εμάς, θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας και είμαι. Αυτό που με έκανε έξαλλο ήταν ότι είχαμε μέχρι το 86ο λεπτό τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με σκορ στο 4-0 και ο αντίπαλος ήταν πεσμένος.
Έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα και δεν έπρεπε να δώσουμε την κατοχή στον αντίπαλο για να μπορέσει να φτιάξει φάσεις, γιατί είναι μια ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός. Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τις αντιδράσεις μας και την κατοχή. Αντέδρασα έτσι γιατί ο Κουλιεράκης έκανε σουτ από τα 40 μετρα, ενώ είχε επιλογές για εύκολες πάσες δίπλα του. Ένιωσα σε εκείνη την στιγμή μια αίσθηση υπερβολικής αυτοπεποίθησης και ήδη του είχα μιλήσει από πριν. Από την εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο μπορώ να αντιληφθώ πως όταν πας να κάνεις το κάτι παραπάνω, κάτι που δεν είναι της στιγμής μπορεί να το πληρώσεις και να δεχτείς γκολ. Το διαισθανόμουν με κάποιο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση είναι ωραία εμπειρία να μαθαίνεις και αυτό το λέω σε όλους τους νέους παίκτες της ομάδας. Τους έδωσα συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους, έχουν τον σεβασμό μου και το δεύτερο σκέλος ειναι ότι θα πρέπει να ξεχάσουν το αποτέλεσμα της Κυριακής.
Θα πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από την νίκη. Επίσης τους είπα ότι στην ζωή και στο ποδόσφαιρο όταν γίνεσαι αλαζονικός, το πληρώνεις. Αυτό έγινε και στην Σκωτία. Ήρθε ο Ντέβλιν όταν έγινε το 2-0 και προς το μέρος μου... μοίραζε φιλιά. Ειναι κάτι το οποίο δεν είναι δυνατόν.. και στο τέλος του ματς κερδίσαμε με 3-2. Μπορεί να το έκανε τώρα ο Κουλιεράκης το συγκεκριμενο στο 4-0, αλλά μπορεί να το ξανακάνει στο 1-0 ή στο 2-0 σε κάποιο άλλο ματς. Δεν πρέπει δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία στον αντίπαλο μας να επιστρέφει στο παιχνίδι.
Την επόμενη μέρα με τον Ολυμπιακό στην προπόνηση είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ καλά για ένα ματς που μπορεί να μας δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».
Για την αντίδραση του παίκτη της Αμπερντίν και αν τους έδωσε εξτρά κίνητρο: «Να είμαι ειλικρινής δεν το είδα, αλλά μου το είπαν οι συνεργάτες μου! Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του Ντέβλιν ότι ήταν προκλητικοί οι πανηγυρισμοί μας μετά τη νίκη μας στο Αμπερντίν. Δεν το είδα εκείνη την ώρα, αλλά αν το έβλεπα πραγματικά δεν ήξερα τι θα μπορούσε να γίνει και πως θα αντιδρούσα. Καλύτερα που δεν το είδα!».
Για την σύγκριση των αγώνων με την Χαρτς και την Αμπερντίν: «Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στο χθες, είτε την Κυριακή είτε στα άλλα ματς του ομίλου. Ο αντίπαλος μας ειναι καλά οργανωμένη ομάδα, όχι τόσο επιθετική αλλά με έντονο πρέσινγκ μπροστά. Η Αμπερντίν είναι μια συμπαγής ομάδα που προσπαθεί να παίξει στο τρανζίσιον, έχω δει αρκετά παιχνίδια τους τελευταία και είδα οτι είναι μια ομάδα που επιβάλλεται της δείξουμε το απόλυτο σεβασμό.
Για εμάς είναι κομβικό ματς για την πρόκριση στην επόμενη φάση, δεν ξέρω πως το διαχειρίζεται η Αμπερντίν αλλά είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά με δυο γραμμές, μια με τέσσερις παίκτες και μια με πέντε στην άμυνα. Η παράδοση των βρετανικών και των σκωτσέζικων ομάδων είναι γνωστή και γνωρίζουμε ότι είναι ομάδες που παίζουν με ένταση και παλεύουν για το αποτέλεσμα για όλα».
Για τις ατάκες του Ιβάν Σαββίδη στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την ομάδα και για την ενίσχυση τον Γενάρη: «Είναι ο ιδιοκτήτης, εξαιτίας του ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να ανταγωνίζεται την Αθήνα, εκείνος είναι ο ηγέτης και εκείνος έκανε και εμένα νικητή. Δεν είμαι έκπληκτος από τα όσα είπε, γνωρίζω πως αισθάνεται και τι σκέφτεται. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και αυτός δίνει το στίγμα».
Για τα δίδυμα στα χαφ, τον Μάρκος Αντόνιο και το αν ήταν στοχευμένο από την αρχή να χωρίσει με αυτόν τον τρόπο τους διαθέσιμους παίκτες στον άξονα: «Ο Μάρκος Αντόνιο για τρεις μήνες ήταν εκτός, τώρα άρχισε να προπονείται. Έχει κάνει 1 ή 1.5 προπόνηση με την ομάδα, άρα θα πρέπει να περιμένουμε. Ο Μάρκος Αντόνιο λόγω της σωματοδομής του ίσως να μπει νωρίτερα σε σχέση με άλλους που μένουν τόσο καιρό έξω, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε. Ο κάθε παίκτης λειτουργεί διαφορετικά στους τραυματισμούς μας. Θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να μην έχουμε πρόβλημα».
____
____
Καταρχάς είναι τραγικό και απαράδεκτο να έχουμε δηλώσεις για ευρωπαικό ματς και αυτός να ασχολείται στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης, να μας λέει για το ελληνικό πρωτάθλημα και το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ για εκείνο το παιχνίδι έγιναν και δηλώσεις και συνέντευξη τύπου.
Στη συνέχεια ρίχνει το αναμενόμενο ''γλείψιμο'' στον Σαββίδη, όπως κάνει τον τελευταίο καιρό, για να τον ανανεώσει.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι ένα δίκιο το έχει. Αν δεν ήταν ο Σαββίδης, ακόμα προπονητής για ομάδες επιπέδου Ξάνθης θα ήταν. Αυτό ήταν το πραγματικό επίπεδό του. Πώς είναι ο Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης; Κάπως έτσι.
Μακάρι να μπει ο Μάρκος Αντόνιο το συντομότερο, γιατί το μισό πρωτάθλημα σχεδόν έφυγε.