Να βάλουμε και κανένα ρεκόρ 😆

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Εγραψε ιστορια με τον ονομα του σε αυτο.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Το ΝΤΑΜΠΛ θελω.
Καλα τα ρεκορ αλλα οι κουπες και οι τιτλοι μενουν.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Το ΝΤΑΜΠΛ θελω.
Καλα τα ρεκορ αλλα οι κουπες και οι τιτλοι μενουν.
Με ένα δεξί μπακ (γιατί ο ένας είναι πλέον βετεράνος και οι άλλοι δύο, δεν πολύ υπολογίζονται) και ένα κανονικό σέντερ φρο, ίσως με αφήσουν να διεκδικήσω επί ίσοις όροις τους δύο εγχώριους τίτλους.
Όταν εννοεί καρδιάς σημαίνει με αυξημένες αποδοχές προφανώς.
Μάγκας αφού μπορεί, καλά κάνει...
Αυτό εννοείται, ότι θα είναι με αυξημένες αποδοχές.
Ο έρωτας, ως γνωστόν, περνάει πρώτα από το στομάχι και σε άλλες περιπτώσεις, πολλές φορές και από την τσέπη.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τον ήπιαμε
Το ΝΤΑΜΠΛ να φερει!
Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:
Για την εικόνα της ομάδας του και το τι ήταν το πιο σημαντικό σε αυτό το ματς: «Περίμενα να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και έπρεπε να τις εκμεταλλευτούμε. Όταν σου δίνονται αυτές οι ευκαιρίες πρέπει να τις κάνεις γκολ. Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που φέτος έχει παίξει πολύ καλά και έχει δημιουργήσει προβλήματα, εμείς προερχόμασταν από ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς στην Φρανκφούρτη αλλά δείξαμε καλή νοοτροπία και είχαμε την σωστή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Πήραμε μια νίκη στη Γερμανία που θα μπορούσε να φέρει προβληματισμούς, αλλά ήταν μια πραγματικά πολύ καλή στάση από τους παίκτες σήμερα. Η νίκη μας σήμερα είναι απολύτως λογική γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς».
Για το γεγονός ότι τα σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει 10 γκολ από τα 51 συνολικά μέχρι στιγμής: «Θα σας πω ότι τα άλλα 41 γκολ τα έχουν βάλει παίκτες μας επίσης. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, ο στόχος είναι να μπει μέσα στο γήπεδο να παίξει καλά, να κερδίσει και να βάλει γκολ. Αν οι άλλοι έχουν βάλει 41 γκολ σημαίνει ότι έχουν κάνει καλή δουλειά και οι επιθετικοί επίσης. Γιατί τα γκολ προέρχονται και από ενέργειες των επιθετικών που δημιουργούν χώρους με τις κινήσεις τους. Έχουν συμμετοχή στα γκολ όλοι οι παίκτες και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί οι επιθετικοί μας βοηθάνε φτιάχνοντας χώρους για τους άλλους. Είναι μια τεράστια δουλειά τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν δεν την έχουμε, έχουν πολύ μεγάλη συνεισφορά οι επιθετικοί μας και δεν κρίνονται μόνο από τα γκολ τους».
Για το τι είπε στον Κωνσταντέλια όταν τον έπιασε η κάμερα να γελάει και να του μιλάει: «Αφορούσε κάτι για τα επόμενα ματς. Αν ήταν κάτι άλλο θα σας το έλεγα».
Για το αν θέλει να βελτιωθεί κάτι στην ομάδα σε μια περίοδο που φαίνονται να πηγαίνουν όλα καλά: «Έχει να κάνει με το θέμα το πνευματικό, το πώς θα πηγαίνουμε από το ένα ματς στο άλλο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μέσα σε 11 μέρες έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Είχαμε αυτό το ματς με την Άιντραχτ, τώρα παίξαμε με την Λαμία, παιχνίδια που το καθένα τους σε κάνουν να ξοδεύεις πολύ πνευματική ενέργεια. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό, πρέπει να ξεχνάμε τα αποτελέσματα το επόμενο πρωί κιόλας. Πήραμε μεγάλη χαρά στην Φρανκφούρτη και έπρεπε να βρούμε ισορροπία. Και τώρα με την Λαμία πρέπει άμεσα να ξεχάσουμε τη νίκη και να αφοσιωθούμε στο ματς της Πέμπτης σε μια διοργάνωση που θέλουμε να φτάσουμε και πάλι στον τελικό. Η ομάδα βήμα βήμα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή γιατί μεγαλώνει ο βαθμός προσαρμογής των νέων παικτών. Όλη αυτή την περίοδο έχουμε δύσκολα παιχνίδια και η χημεία μας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Με κάνει να έχω αυτοπεποίθηση όλο αυτό, με τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες και το κλίμα που υπάρχει. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες που συμμετέχουν σε όλο αυτό που κάνουμε φέτος. Είχαμε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».
Για τον Τάισον, για το αν μπορεί να γίνει παράδειγμα τους νέους παίκτες και το αν το περίμενε να έχει αυτή την εικόνα φέτος: «Πέρσι τον χειμώνα μου προτάθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη αυτός ο παίκτης και είπα αμέσως ναι. Απάντησα ναι γιατί ξέρω τι παίκτης είναι, τι ποιότητα έχει και την θέληση που έχει για να παίζει. Τον γνωρίζω γιατί τον είχε παίκτη ο πατέρας μου, γνώριζα την αγάπη του για το άθλημα και για την προπόνηση. Στην Βραζιλία είχε έναν τραυματισμού και χρειαζόταν χρόνο, άρχισε να προσαρμόζεται και να δείχνει την τεράστια ποιότητα. Παίζει ένα απίστευτο ποδόσφαιρο. Όσο για το αν μπορεί να γίνει παράδειγμα, αυτός και ο Αντρέ είναι πάντα ανάμεσα στους νέους παίκτες και δεν ξέρω αν ο Τάισον και ο Αντρέ είναι αυτοί οι... νέοι ή αν είναι οι νέοι ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. Καμιά φορά είναι και το ανάποδο! Έχουν ψυχή νέων παιδιών ο Τάισον και ο Αντρέ είναι πολύ σημαντικοί για το γκρουπ που έχουμε φτιάξει.
Δεν ξέρω τι να σας πω για την ανανέωση του Ταισον. Παίζουμε ανά τρεις μέρες, κάθε μέρα έχουμε πολύ δουλειά. Ξυπνάω πέντε το πρωί για να αναλύσω τα παιχνίδια. Η διοίκηση γνωρίζει τι θέλω και τι πρέπει να κάνει και με το θέμα του Τάισον. Αν αρχίσουμε να χάνουμε την συγκέντρωση μας με διάφορα άλλα θέματα τότε θα χάσουμε αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Πρέπει να προστατεύσω την δουλειά που κάνουμε. Ξέρω πάρα πολύ καλά πως αν παρεκκλίνεις είναι εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωση. Καταλαβαίνω την ανάγκη των δημοσιογράφων για θέματα, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια. Αν με ρωτάτε για το αν ο Τάισον πρέπει να είναι εδώ, τότε θα σας πω ότι ναι πρέπει να είναι. Ο Ταισον είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας, ο αγαπημένος της εξέδρας, είναι χαρούμενος εδώ».
Για την συζήτηση με τον Σαββίδη με τα μετεγγραφικά και τη δική του επιθυμία: «Είστε εσείς από το υπάρχον ρόστερ; Αν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, τότε θα είναι καλό για εμάς. Αν υπάρξει κάτι καλύτερο θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αν έχουμε πιθανότητα να βρούμε ικανούς παίκτες για να κάνουν αναβάθμιση στο ρόστερ, τότε θα θέλαμε να το κάνουμε».
Νορμάλ και φυσιολογικές δηλώσεις. Του πιστώνω το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, ιδίως τον τελευταίο καιρό που φέραμε και μεγάλες νίκες, καθώς και τους ωραίους συνδιασμούς που κάνει η ομάδα, σε συνάρτηση με ένα επιτυχημένο rotation.
Τέτοιου σοβαρού ύφους δηλώσεις περιμένω από εδώ και στο εξής, όταν θα του γίνονται και δύσκολες ερωτήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές δεν πρόσφεραν και πολλά πράγματα. Σίγουρα το φοβήθηκε και αυτός το παιχνίδι όπως πήγαινε στο τέλος, μην γίνει καμιά στραβοκλωτσιά και μας ισοφαρίσουν.
Για το πώς πήγε το παιχνίδι: «Σε αυτά τα παιχνίδια και ειδικά κόντρα στον Βόλο που έχει αλλάξει στυλ, μας δημιούργησε προβλήματα. Είχαμε έλλειψη ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην γυρίσουμε την μπάλα καλά. Ήταν ένα ματς που δεν ήταν κρίσιμο, δεν ήταν ένα ματς που είσαι ή δεν είσαι και αυτό ίσως να έφερε μια χαλαρότητα. Οι παίκτες ήταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά το γεγονός ότι δεν παιζόταν μια πρόκριση ή βαθμούς στο πρωτάθλημα έφερε μια χαλαρότητα. Κάναμε εύκολα λάθη και ο Βόλος μας έφερε σε αυτή την θέση, αλλά εμείς είχαμε ένα σοβαρό πρόσωπο στο ματς.
Ο λόγος που δεν τελείωσα τις αλλαγές ήταν όπως εξελίχθηκε το ματς. Ήθελα να βάλω τον Μάρκος αλλά η ομάδα δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση και ο αντίπαλος έπαιζε με μεγάλες μπάλες. Μια άλλη αλλαγή που θα μπορούσα να κάνω ήταν του Τζίμα αλλά θα έβγαινε ο Ντέλιας και θα είχαμε ένα κενό στο κέντρο. Οι άλλες αλλαγές στον πάγκο ήταν αμυντικογενείς και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα έμπαιναν στο κλίμα του παιχνιδιού. Για τον Τσιγγάρα ισχύει το το ίδιο, προτίμησα να παίξει ο Μεϊτέ που θέλαμε να πάρει λεπτά για να είναι έτοιμος για αυτό που έρχεται για την ομάδα. Προτίμησα να κρατήσω τον Σβαμπ που θεωρώ πως ήταν από τους καλύτερους στο γήπεδο, δίνοντας μας ασφάλεια με τις μεγάλες μπαλιές. Να πω και για τον Μουργκ που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα».
Για το αν είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η διακοπή του πρωταθλήματος και την αποχή των διαιτητών: «Δεν ξέρω τι να πω για αυτή την κατάσταση για το γεγονός ότι δεν έχουμε ματς. Για μας είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε αυτό το παιχνίδι με την Ελσίνκι και αυτή την εβδομάδα μέχρι αυτό το ματς θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε σώμα και πνεύμα. Ενδεχομένως να είναι ένα πρόβλημα που κερδίζουμε συνεχώς και δεν ξέρω τι να σας πω.
Θα μπορούσα εύκολα να κάνω μια επίθεση, αλλά θα μείνω μακριά από όλο αυτό. Δεν ξέρω τι συνέβη, ποιος έχει αναμειχθεί στο θέμα των διαιτητών και στέκομαι στο πλευρό τους. Είναι στα χέρια των αρχών για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Είναι απίστευτο αυτό που τους συμβαίνει. Ελπίζω ότι όσοι εμπλεκόμαστε στον χώρο του ποδοσφαίρου να μην έχουμε ανάμειξη σε αυτή την ιστορία. Εμείς που είμαστε εντός χώρους πρέπει να μείνουμε εκτός».
Για το αν άλλαξε τα πλάνα του η αναβολή: «Βρισκόμασταν σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Είχαμε παίξει την Πέμπτη στη Γερμανία, την Δευτέρα και είχαμε μια ροή συγκεκριμένη. Δεν άλλαξε τα πλάνα μου η αναβολή της αγωνιστικής. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι δύσκολο ζήτημα για τους παίκτες να είναι έτοιμοι από ματς σε ματς και να κερδίζουν σε όλα. Έχουμε παίξει 25 παιχνίδια και δεν είναι εύκολο, από αυτή την πλευρά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα σήμερα, δείχνοντας κατανόηση της κατάστασης και της έλλειψης έντασης. Αυτό προέρχεται από τα συνεχόμενα ματς που όλα είχαν την δική τους ένταση. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα και δεν είναι εύκολο για αυτούς. Κρατάμε τη νίκη σήμερα και κρατάμε την έλλειψη έντασης, τι δημιούργησε αυτή η έλλειψη έντασης.
Πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από το κάθε παιχνίδι, το οτιδήποτε που μας προσφέρει ο αντίπαλος, το έχω πει και άλλες φορές. Το μέγιστο που μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα ήταν η νίκη και πήραμε την νίκη. Έτσι θα προχωρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια».
Για να καταλαβω.
Σημερα δεν επρεπε να παρουμε δηλαδη ενα ασφαλες σκορ προκρισης και δικαιολογει την χαλαροτητα?
Αν ενα απο τα 2 γκολ του αντιπαλου ηταν κανονικα και εληγε 1-1, τι θα ελεγε?
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!