Razvan Lucescu (Coa...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu (Coach) #Reloaded

584 Posts
9 Users
368 Reactions
12.7 K Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Η ολη ιστορια γινεται επειδη εχουμε τα τρια παιχνιδια μεσα χωρις κοσμο.

Το ειπε κιολας.

Ας κοψει τον κ@λο του, να τους κερδισει και να παρουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Τιποτα λιγοτερο.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 13/12/2023 4:10 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Βάζει τον σκούφο, κρυφτείτε...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 14/12/2023 9:43 pm
teododo reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Το έχουν πάει σε άλλο λέβελ το ''γλείψιμο''.... 🤣 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 14/12/2023 11:36 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μια ζωη πανηγυρτζης ηταν ο ΠΑΟΚτσης, δεν μου κανει εντυπωση.

Posted : 15/12/2023 12:07 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Για το αν περίμενε αυτό το ματς να πάει έτσι και το ότι στα ματς του ΠΑΟΚ έχουν μπει 26 γκολ: «Αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Να παίζουμε, να προετοιμαζόμαστε και να βάζουμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο απλά είχαμε την μπάλα αλλά δεν το... διασκεδάζαμε. Δεν μου άρεσε το πρώτο μέρος. Στο δευτερο μέρος αλλάξαμε διάθεση και ήμασταν πιο ενεργητικοί. Κάναμε φάσεις και για αυτό και σκοράραμε.

Είπα στους παίκτες ότι αν θέλετε να είμαστε έτσι, θα έπρεπε να κάνουμε τις φάσεις μας γκολ. Η συμπεριφορά μας είναι από το πρώτο ματς με αποφασιστικότητα, με aggressive παιχνίδι. Αυτά μας έφεραν εδώ και να κερδίζουμε παιχνίδια. Δεν είμαστε σε ένα σημείο που να μπορούμε να χάσουμε όλο αυτό και αυτό γιατί δεν γίνεται να κερδίζουμε παιχνίδια με άλλον τρόπο.

Έπρεπε να βελτιωθούμε στις αντιδράσεις μας όταν χάναμε την μπάλα, στις δεύτερες μπαλιές και να αυξήσουμε το πρέσσινγκ μας. Αλλάξαμε στάση και αυτό βοήθησε στο να γυρίσουμε το σκορ, κλείσαμε την ευρωπαϊκή πορεία στους ομίλους και αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και το πόσο ικανοποιημένος είναι μέχρι τώρα: «Αυτό που θα έλεγα είναι ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν γίνεται να αλλάξουμε. Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Η προσοχή μας είναι εκεί. Δεν έχουμε τελειώσει, η βελτίωσή μας συνεχίζεται. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα παιχνίδια με κάθε αντίπαλο. Θα ήταν λάθος να μιλήσουμε για το μέλλον, για 2-3 μήνες αργότερα. Είναι προτιμότερο να διατηρούμε την επιθετικότητα και την ένταση που μας χαρακτηρίζουν.

Τα παιχνίδια με Άιντραχτ και Ολυμπιακό ήταν τα καλύτερα μας μέχρι στιγμής φέτος, είναι παιχνίδι που μας χαρακτηρίσε η ένταση και η επιθετικότητα που είχαμε. Το είχα πει και μετά τον Βόλο, ότι πρέπει να έχουμε αυτή την ένταση στο παιχνίδι μας. Αυτή η ομάδα δεν είναι ολοκληρωμένη ακόμα, έχει πολλά να βελτιώσει ακόμα.  

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην δινουμε στον αντίπαλο να μην νομίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς και μέσα από αυτό να παίρνουμε ψυχολογία εμείς». 

Για το ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον όμιλο και για το ότι σε όλα τα ματς δέχτηκε γκολ: "Η ομάδα, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες νιώθουμε ότι πετύχαμε έναν στόχο. Είμαι χαρούμενος που ακούω για ρεκόρ, αλλά αυτά είναι να αναμνήσεις για το μέλλον και είμαι αφοσιωμένος μόνο στο επόμενο παιχνίδι, που είναι και το πιο σημαντικό.

Σας έχω πει ότι είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από το κάθε ματς. Να παίρνει νίκες, να ξέρει να αντιδράει, να αμύνεται για 92 λεπτά και να μπορεί να σκοράρει στο 93ο λεπτό. Όταν κερδίζεις, σε κάνει να προχωράς. Είναι δική μου προσωπική... τρέλα, το ότι δεν θέλω να βλέπω την ομάδα να πηγαίνει στα δίχτυα της ομάδας μου, αλλά είναι κάτι που θέλω να το δω να βελτιώνεται.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε συνέχεια και αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο θέμα άμυνας, είναι θέμα γενικό. Αν δείτε το πρώτο γκολ, το δεχόμαστε επειδή είμαστε γενικά χαλαροί και δεν πιέζουμε, δεν είχαμε πίεση στη μπάλα, με συνεχείς λανθασμένες αξιολογήσεις. Αυτό είναι το κλειδί για να μην δεχόμαστε γκολ, να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε ένταση, να έχουμε έτοιμα και να είμαστε επιθετικοί.

Για την απουσία του Αντρίγια και αν υπάρχει λόγος ανησυχίας: «Δεν ήταν προγραμματισμένο να λείψει. Έχει παίξει πολύ φέτος, έχει υπερφορτωθεί, ένιωσε πόνο και δεν ήταν έτοιμος για αυτό το ματς. Όταν ο Αντρίγια είναι έξω, μας λείπει, αλλά στην άλλη πλευρά δεν παραπονιέμαι για απουσίες, για τραυματισμούς. Έχουμε μια ομάδα έτοιμη να παλέψει, με έξυπνο παιχνίδι και να κερδίσει ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Για την επιστροφή του Μπάμπα και την παρουσία του Ράφα μέχρι τώρα: «Μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε περισσότερες επιλογές, να έχουμε καλό rotation και επιλογές με φρέσκο μυαλό και φρέσκα πόδια. Όταν παίζεις ανά τρεις μέρες, χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Μας δίνει λύσεις να έχουμε έτοιμους παίκτες συνέχεια, μας δίνει μια ελευθερία. Ο Ράφα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μας έχει βοηθήσει αρκετά με την ποιότητά του».

Οταν κερδιζει η ομαδα, ολοι καλοι ειναι!

Τεσπα, η αληθεια ειναι οτι η ομαδα εχει ανεβει αρκετα, βγαζει συνδυασμους που δεν βλεπαμε μεχρι προτινος ενω εχει ελαττωσει τις γιομες.

Posted : 15/12/2023 12:11 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Του έγινε μια σωστή ερώτηση, για το γεγονός ότι φάγαμε γκολ σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι των ομίλων. Είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί.

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο και πάντα χρειάζεται να βλέπουμε και τις λεπτομέρειες. Ακόμα και στις νίκες.

Posted : 15/12/2023 12:16 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Posted by: @m01can4

Βάζει τον σκούφο, κρυφτείτε...

Προφητικό το πανό.

Προς τιμήν του και της πορείας της ομάδας, θα ετοιμάσουμε πανο που θα χύνει στα μούτρα τους π@υτσογλύφτες του στο τουιτερ...

Έτσι για δικαίωση!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ - ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, θα τον παραδεχτώ...

Posted : 17/12/2023 9:10 pm
teododo and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

😆 😆 😆 

Posted : 17/12/2023 9:12 pm
(@Anonymous 8)

Κακά τα ψέματα, η ομάδα ώρες ώρες δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι.

Μικρή παραφωνία η αμυντική λειτουργία της.

Posted : 17/12/2023 9:33 pm
teododo and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Συμφωνω.

Περσι δεν τελειωναμε παιχνιδι κατω απο 40 γιομες.

Εξαιρεση ελαχιστα παιχνιδια.

Φετος ο μ.ο ειναι 20!!

Οποιος θελει, ας το ψαξει.

Posted : 17/12/2023 9:39 pm
Bersekeros and m01can4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Κάναμε φανταστική δουλειά, να πάμε έτσι μέχρι το τέλος»

Για τις απουσίες που είχε και το πώς ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να ανοίγει όλες τις άμυνες: «Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας, γιατί βλέπω κάθε μέρα τι κάνει η ομάδα, καταλαβαίνω την δουλειά των παικτών. Δεν είναι μόνο ότι κερδίζουμε, αλλά κάνουμε και πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Με εξαιρετικά γκολ μέσα από ομαδικές ενέργειες. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε φανταστική δουλειά, δυο γκολ με ανάκτηση μπάλας σε όχι εύκολες καταστάσεις. Ήμασταν ταπεινοί, δώσαμε στον αντίπαλο μας τον απαραίτητο σεβασμό και πήραμε το μάξιμουμ.  

Αυτή η αυτοπεποίθηση μας, που είμαστε σε μια περίοδο που η ομάδα την έχει κερδίσει και δεν την βγάλαμε σε αλαζονεία αλλά σε υπευθυνότητα στο γήπεδο. Και το άλλο που έχουμε πει είναι ότι πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από κάθε ματς και αυτό κάναμε σήμερα. Σε όλους τους τομείς να τα κάνουμε με την δουλειά σε κάθε ματς, όπως κάναμε σήμερα. Τα τελευταία 10 λεπτά οι παίκτες του Αστέρα δεν μας βρήκαν ανοργάνωτους γιατί είχαμε αυτή την ταπεινότητα στο γήπεδο για να βγάλουμε την υπευθυνότητα μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το σημερινό ματς, είναι ήδη στην ιστορία. Την Πέμπτη έχουμε ένα άλλο παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε αυτοθυσία, ταπεινότητα και υπευθυνότητα». 

Για το αν είχε στα ξανά στην καριέρα του τέτοια μεσοεπιθετική γραμμή σε επίπεδο παραγωγικότητας και αν ο Μουργκ ήταν Τάισον και ο Ντεσπόντοφ ήταν Ζίβκοβιτς στο ματς: «Ακόμα και αν είναι σε στυλ... χαριτολογώντας, δεν θέλω να παίξω αυτά τα παιχνίδια. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ στην ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί, όλοι έχουν ποιότητα στο ρόστερ. Αν θέλεις να είσαι επιτυχημένος και να πετύχεις πράγματα πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα, αυτό το έχω πει αρκετές φορές στους παίκτες. Πρέπει να παίρνουμε από το κάθε ματς το μάξιμουμ και αμέσως να πηγαίνουμε στο επόμενο παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία. Το πιο σημαντικό για εμένα δεν είναι τόσο τα τέσσερα γκολ, όσο το πρέσινγκ που κάναμε και η ένταση που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτή η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Πάντα γίνονται λάθη στο ποδόσφαιρο, αλλά μέσα από την δουλειά μπορείς να τα καλύψεις και να αφαιρέσεις την αυτοπεποίθηση από τον αγωνιστικό χώρο». 

Για τις επιλογές στην άμυνα και το αν λειτουργεί καλύτερα με τις αλλαγές που έγιναν: «Δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Κάθε ματς είναι σημαντικό. Σήμερα ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς, ειδικά μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Είχαμε σημαντικά ματς όλα για τον δικό τους λόγο. Διαχειριζόμαστε την ομάδα έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα παιχνίδια. Συμπεριφερόμαστε σε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός, σκεφτόμαστε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το κάθε ματς. Στην Κηφισιά δηλαδή θα είναι ένας εύκολος αγώνας; Φυσικά και όχι, πρέπει να είμαστε με τον ίδιο τρόπο. Το βασικό κέρδος φέτος είναι ότι με το rotation οι παίκτες κέρδισαν αυτοπεποίθηση με την ομάδα να δείχνει τον χαρακτήρα της. Ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του καλά και τα δικά του αρνητικά. Εμείς έτσι θα πηγαίνουμε από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος».

Συμφωνω για οσα ειπε.

Posted : 17/12/2023 9:43 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Αυτό που αναφέρει ο Τεο είναι μια πολύ αημαντική παράμετρος.

Άλλαξε ο τρόπος παιχνιδιού και αυτό φαίνεται.

Απλά δεν είναι η 1η επιλογή η ..γιόμα όπως πέρσι.

Παρόλα αυτά σήμερα είχαμε 6/20!

Ωστόσο αφήνω τα καρναβάλια και τους πανηγυρτζήδες, να χαίρονται.

Στο τέλος θέλω το ΝΤΑΜΠΛ και το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.

Posted : 17/12/2023 9:51 pm
Bersekeros reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Η ομαδα λειτουργει πολυ καλα και αποτελεσματικα.

Εχει δεσει, εχει ψυχολογια και μενει να δουμε την διαρκεια.

Αν την κρατησουμε, θα παμε ως το τελος και θα ειμαστε καλα.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 17/12/2023 10:21 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Έχει λεπτομέρειες η ομάδα, που θέλουν προσοχή. Επειδή το πρωτάθλημα, το κύπελλο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, πρέπει πλέον να εστιάζουμε στο τι μπορούμε να βελτιώσουμε από εδώ και πέρα, ώστε να κόψουμε πρώτοι το νήμα, καταρχάς στην Ελλάδα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, έχουμε θέματα στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, όταν ο βασικός μας σέντερ φορ δεν σκοράρει.

Φταίει ο προπονητής γι' αυτό; Όχι απαραίτητα, στο βαθμό που αυτός ήταν που τους επέλεξε ή όχι, κάποιους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, πρέπει να βρει λύσεις.

Η ομάδα και πέρσι είχε μια περίοδο που πήγαινε φοβερά, σε μεγαλύτερη βέβαια απόσταση από την κορυφή και χωρίς Ευρώπη και μετά στα πλέι-οφ κατέρρευσε, όπως και πρόπερσι.

Οπότε σίγουρα είμαστε πολύ καλύτερα από πέρσι, έχουμε ξεφορτωθεί και πολλά ''βαρίδια'', με τα οποία είχε εμμονή, αλλά επειδή ακόμα είμαστε πολύ νωρίς, στο ξεκίνημα του 2ου γύρου, αφήνω κι εγώ τους ''γελοίους'' πανηγυρτζήδες στα πανηγύρια και θα εστιάσω σε αυτά που χρειάζεται, εκφράζοντας τη χαρά μου και την ικανοποίηση μου, για το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και είναι πολύ βελτιωμένη αγωνιστικά σε σχέση με πέρσι.

Posted : 17/12/2023 10:40 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Δεν χρειαζεται να συμπληρωσω τιποτα.

Με καλυψες απολυτα.

Posted : 17/12/2023 11:46 pm
Bersekeros reacted