Razvan Lucescu (Coa...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu (Coach) #Reloaded

584 Posts
9 Users
368 Reactions
12.7 K Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Η απίθανη ιστορία του Λουτσέσκου

Μια όμορφη, κι άκρως «ασπρόμαυρη» βραδιά στην Αθήνα ήταν αυτή της Παρασκευής (22/12), στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Βασιλόπουλου ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK. Σε αυτή βρέθηκε μεταξύ άλλων κι ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, όπου αποκάλυψε μια ιστορία που ξεκίνησε από ένα μπαρ εστιατορίου, πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε:

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες που έχουν ειπωθεί. Θα ήθελα να σας πω μια από τις πιο αστείες ιστορίες του νταμπλ και αυτή έγινε στο ξενοδοχείο που είμαστε τώρα. Τον Φλεβάρη πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ήμασταν 8 βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και είχαμε παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό παιχνίδια πολύ σημαντικά για εμάς. Η ιστορία ξεκινάει το βράδυ πριν το ματς, όταν με τον Κυριάκο και τον Παντελή πήγαμε για δείπνο.

Περιμένοντας για ένα τραπέζι οι άνθρωποι του μπαρ μας κοιτούσαν κάπως επιθετικά και μας είπαν αύριο θα έχετε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο. Και εγώ απάντησα εσείς έχετε δύσκολο ματς. Την επόμενη είχαμε μίτινγκ με τη ομάδα. Ανέλυσα τα πάντα. Προσπαθούσα να τους ανεβάσω γιατί οι παίκτες ζουν με μεγάλο άγχος τα κρίσιμα παιχνίδια. Μετά από όλα αυτά έδειχνα στο video από τον αντίπαλο. Μετά ήρθε μια ιδέα στο μυαλό μου.

Ένιωσα πως έπρεπε κάπως να τους χαλαρώσω, να αποβάλλω την πίεση του αγώνα από μέσα τους. Θυμήθηκα πως το πρωί μιλούσα με τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο και μου είπε νίκησε αν θες σήμερα να κάνεις σεξ μαζί μου. Τότε είπα παιδιά ξέχασα να σας πως κάτι παρακαλώ σήμερα παίξτε για εμένα, ποτέ δεν το έχω ζητήσει αυτό. Τους είπα ξέρετε ότι δεν το ζητάω, αλλά σήμερα σας το ζητάω επειδή το πρωί η γυναίκα μου, μου είπε νίκησε σήμερα αν θες να κάνεις σεξ μαζί μου.

Άρχισαν να γελάνε γιατί στους παίκτες αρέσουν αυτές οι μαλ@κίες, το χάρηκαν πήγαμε στο ματς ήρθε ισοπαλία παίζαμε με 10 όμως και ήταν μια μικρή νίκη με εμάς. Πήγα στα αποδυτήρια τους είπα συγχαρητήρια, πήγα στα κρεβάτια των φυσιοθεραπευτών τους έδωσα συγχαρητήρια. Εκεί ήταν ο Μαουρίσιο, τον φίλησα και πήγα να φύγω και μου είπε, κόουτς ξέρεις καταλαβαίνω τόσο καλά, το ίδιο μου είχε πει και η γυναίκα μου».

Πηγή: forzaonline.gr

____

____

Λέει και ''έξυπνα'' αστειάκια, ο ''πονηρούλης'', ο Στρατηγός.

Η σύζυγος του Ραζβάν, Άνα Μαρία, ξέρει να μιλάει σχεδόν άπταιστα ελληνικά και διαβάζει με άνεση ελληνικά βιβλία.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 23/12/2023 5:14 pm
(@Anonymous 8)

Μπράβο η Άννα Μαρία Καλουτά.!!

Posted : 23/12/2023 5:16 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τα έχουμε πει εδώ και 1,5 μήνα τουλάχιστον αλλά οι πουτσ@γλύφτες σαν ΟΡΝΙΑ που είναι δεν έχουν πάρει χαμπάρι καν τι γίνεται...

Συμφωνία Λουτσέσκου με Σαββίδη για νέο συμβόλαιο!

Απόφαση ελήφθη, συμφωνία επετεύχθη!

Ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε πάνω του και τα υπόλοιπα είναι ιστορία... Εξάλλου το ζήτημα της ανανέωσης του Ρουμάνου ήταν υπόθεση του προέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Μία συζήτηση των δύο ανδρών. Ακόμη και για ευχές, όπως έγινε και σήμερα όταν ο ισχυρός άνδρας, λόγω της ημέρας, επικοινώνησε με τον προπονητή του Δικεφάλου και το καλύτερο το κράτησε για το τέλος. Σε μία τηλεφωνική επικοινωνία όπου σφραγίστηκε και το μέλλον του Δικεφάλου.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024 αλλά από κοινού αποφάσισαν να πορευθούν για πολλά χρόνια ακόμη. Οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από τους αρμόδιους προσεχώς και το συμβόλαιο θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες μετά την άδεια.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 25/12/2023 9:37 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Επισημοποιήθηκε κάτι που είχε αναφερθεί εδώ μέσα, εδώ και καιρό.

Όσοι ''παίρνουν'' μάτι, ήταν ενημερωμένοι. Οι υπόλοιποι περίμεναν τα Χριστούγεννα για να ξυπνήσουν.

Posted : 25/12/2023 11:13 pm
Billysm-4 reacted
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

Δεν είμαι μηδενιστής.... φέτος βλέπουμε πολλά καλά απλά παραμένω σκεπτικιστής και επιφυλακτικός🤔

Posted : 26/12/2023 12:36 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Να χαρεί και αυτός λίγο... 😆 

Posted : 26/12/2023 2:35 pm
teododo reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τον Κυριάκο τον βλέπω που έχει βάλει εμότικον και ''χαιρετάει'' στρατιωτικά, τον Στρατηγό. 😆 

Και μου ήρθε ένα τζιφάκι στο μυαλό.... 🤣 

Posted : 26/12/2023 2:43 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

Posted : 26/12/2023 4:19 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Αυτό είναι το "χρυσό" deal με τον Λουτσέσκου!

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το οικονομικό κομμάτι θα συζητηθούν με την επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στην Ελλάδα ύστερα από την άδεια λόγω των εορτών. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως η χρονική διάρκεια θα είναι για πάνω από δύο χρόνια (το πιθανότερο έως το 2027), καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι ο προπονητής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει το 2026 τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Παράλληλα, ο 54χρονος τεχνικός θα διατηρηθεί και στην πρώτη θέση όσον αφορά στον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ισχύουσα συμφωνία απέφερε στον Λουτσέσκου 1.800.000 ευρώ, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο θα ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ ετησίως, πάντα συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που "καρπώνονται" οι συνεργάτες του.

Συγχαρητήρια.....

Posted : 26/12/2023 5:17 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ο Λουτσεσκου ανανεωσε, την ωρα που οι αλλοι εχουν διωξει τους προπονητες και μενει ο Αλμειδα!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 26/12/2023 9:31 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Γεννάνε και τα κοκκόρια μας φέτος. Μόνος ουσιαστικός αντίπαλος που απέμεινε για τον Λουτσέσκου , ο Αλμέιδα. 

Posted : 26/12/2023 10:12 pm
m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Και αυτός βλέπω να έχει "θέματα" σε κανένα 2 στραβά αποτελέσματα ακόμα...

Posted : 27/12/2023 9:48 am
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Να πω και εγω συγχαρητηρια στον προπονητη και περιμενω το τελος της σεζον για να πανηγυρισουμε το ΝΤΑΜΠΛ!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 27/12/2023 9:51 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Εγώ είμαι ΠΑΟΚ! Ανανεώνουμε χωρίς μεγάλες σκέψεις και διαπραγματεύσεις»

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε αυτή την στιγμή. Δεν κρύβω ότι κάναμε αυτή τη συζήτηση και το καλοκαίρι και πάντα έλεγα ότι εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Ανήκω στον ΠΑΟΚ! Εδώ γράψαμε ιστορία και ζήσαμε μοναδικές, εκπληκτικές στιγμές, αλλά και μεγάλη απογοήτευση. Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ θέμα υπερβολικής σκέψης ή μεγάλης διαπραγμάτευσης».

Σε ερώτηση για την συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, ο 54χρονος κόουτς τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα, δεν θα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Και αυτό έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων. Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε μαζί. Μετά του είπα να ασχοληθούν οι εκπρόσωποί μας και θα δούμε και οι δύο τι πρέπει να κάνουμε για το νέο συμβόλαιο, γιατί είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την ομάδα και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Παντα ηταν ΠΑΟΚ γι αυτο αφησε την ομαδα 2 μερες πριν την προετοιμασια.

Αλλα ποιος το θυμαται αυτο?

Οι πανηγυρτζηδες?

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 30/12/2023 12:32 am
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Η Μπεσίκτας στα χνάρια του Ραζβάν Λουτσέσκου» - Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΠΑΟΚ!

Δεν παίζει γιατί πρώτον έχει συμφωνήσει αλλά και αυτό να μην ίσχυε, δεν είναι ηλίθιος να αφήσει πίσω ότι έχει φτιάξει εδώ και δεν εννοώ την ...ομάδα...

Posted : 02/01/2024 4:21 pm
Page 34 / 39
Share: