Razvan Lucescu (Coa...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu (Coach) #Reloaded

584 Posts
9 Users
368 Reactions
12.7 K Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τα μαθήματα Λουτσέσκου σε Κωνσταντέλια: «Είσαι δεκάρι, δεν θέλω πλάτη στην εστία»

«Δεν θέλω να γυρνάς πλάτη προς την αντίπαλη εστία, είσαι δεκάρι, δουλειά σου είναι το γκολ, αυτό να σκέφτεσαι. Θέλω να βλέπεις την αντίπαλη εστία, να κυνηγάς τους χώρους πίσω από τον επιθετικό και να είσαι πιο αποφασιστικός»

Τώρα το κατάλαβε ο ''μπούφος'' ότι ο Κωνσταντέλιας είναι 10άρι. Σε όλα τα πλέι-οφ, που τον είχε εξτρέμ και τον ''χαντάκωσε'', δεν το λέει όμως.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 07/07/2023 11:04 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης και του φιλικού ''φλόκου'' που κάναμε πάλι, μιας και τον τελευταίο καιρό από φλόκο σε φλόκο πηγαίνουμε και έχουμε ξεχάσει τι είναι η νίκη, ο Λουτσέσκου έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Κάποιοι πήραν περισσότερα λεπτά συμμετοχής, κάποιοι λιγότερα, γενικώς κάναμε πολλές αλλαγές. Δεν έχω κάτι περαιτέρω να πω για το σημερινό παιχνίδι.»

Για τον Αουγκούστο: «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όπως φαίνεται απλά χρειάζεται προσοχή με τις ενοχλήσεις των παικτών για να μην επιβαρύνονται. Το μόνο που είναι στενάχωρο είναι ότι δε γίνονται οι προπονήσεις με όλη την ομάδα στο διάστημα της προετοιμασίας μας».

Για την δήλωσή του στην Ρουμανία ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι η ερώτηση που μου έγινε είναι αν μπορεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όπως το 2019 και η απάντησή μου είναι ότι δεν μπορεί γιατί αργήσαμε τις μεταγραφές και έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όλοι γνωρίζουμε στο κλαμπ τι πρέπει να κάνουμε, πρώτος μας στόχος είναι τα ματς με την Μπεϊτάρ. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό».

Για τον Τζίμα: «Θα έρθει εδώ μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική στο EURO και θα μπει κατευθείαν στις προπονήσεις, καθώς πήρε την ξεκούρασή του πριν το ευρωπαϊκό. Δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος όμως να πιστεύουμε ότι θα έρθει ο... καλύτερος επιθετικός του κόσμου, πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια, είναι ένα παιδί 17 χρόνων οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε περισσότερη πίεση».

Για τον Μπάμπα: «Όλες οι μεταγραφές είναι του κλαμπ, όχι δικές μου, όταν θα είναι εδώ θα μπορέσω να μιλήσω».

Έχει ''κόψει καπίστρι / αλυσίδα και τρέχει αχαλίνωτος''. Θέλει να βγάλει το κ@λαράκι του στην απ'έξω, αλλά νομίζω ότι όταν θα ξεσπάσει η μπόρα, θα γίνει ''λούτσα'' από το νερό και ο Λουτσέσκου.

Τον βλέπω να τραγουδάει το γνωστό άσμα: ''Πλάτσα πλάτσα πλούτσα, μ' έχεις κάνει Λούτσα....Πλούτσα πλούτσα πλάτσα....έφαγα χλαπάτσα''.

Ένα σχόλιο μόνο για την ξεκούραση των παικτών. Εάν δεν κάνεις εργομετρικά, θα έχεις τραυματισμούς, γιατί δεν ξέρεις σε τι κατάσταση σωρευμένης κόπωσης, μπορεί να βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά αν δεν ήταν έτσι, όλοι οι καθηγητές εργοφυσιολογίας, θα έπρεπε να έχουν βγει στην ανεργία, αφού δήθεν τα βλέπουν όλα τώρα με τα ''σουτιέν'', του VisTrack.

Σημείωση φωτογραφίας: Χοσέ είμαι χάλια....βλέπω έναν αετό με οχτώ κεφάλια....

Posted : 09/07/2023 12:16 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Αργησαμε στις μεταγραφες!

Περσι που τις ειχαμε κανει, εφταιγε η νεα ομαδα, φετος που φτιαχναμε ομαδα απο περσι, φταινε οι........νεοι παικτες!

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΝΟΥ 2 ΕΚ ΕΥΡΩ!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 09/07/2023 10:27 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Για την δήλωσή του στην Ρουμανία ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι η ερώτηση που μου έγινε είναι αν μπορεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όπως το 2019 και η απάντησή μου είναι ότι δεν μπορεί γιατί αργήσαμε τις μεταγραφές και έχουμε πολλούς νέους παίκτες.

Και η άεχ είχε πολλούς νέους παίκτες πέρσι και πήρε νταμπλ, από 5η που είχε τερματίσει, ρε προπονητικό ''ασβοκούναβο''.

Posted : 09/07/2023 1:38 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Η λέξη "ΓΕΛΟΙΟΣ" είναι πολύ λίγη για τον περιγράψει...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 09/07/2023 9:36 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Για περίπου 40 λεπτά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα έλεγε με τον Κάλεντ Νάρεϊ μετά το τέλος της προπόνησης ενώ προηγήθηκε και το τετ α τετ με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, δείχνοντας ξεκάθαρα πως έχει από κοντά τα... βαριά χαρτιά του.

Αυτη η Μπουτου, θα ξεπερασει και τον τελευταιο ΑΡΔ στην γραφικοτητα.

Posted : 11/07/2023 11:17 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ας μας πει καλύτερα το Λενάκι, ποιοί είναι οι τρεις τερματοφύλακες που κοιτάμε σε περίπτωση που την κάνει και ο Κοτάρσκι για την Άστον Βίλα το πιθανότερο και λιγότερο πιθανό για Γουέστ Χαμ.

Πρώτος στόχος ένας Πορτογάλος. Μετά παίζουν ένας Κροάτης, ένας Σέρβος με διπλή υπηκοότητα και ίσως τέλος ένας Αυστριακός, αλλά για τον τελευταίο δεν έχω ακούσει κάποιο όνομα και αν ευσταθεί.

Posted : 11/07/2023 11:36 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Είχε καλούς "δασκάλους" η Ελενίτσα, όπως την κουρ@δα με πόδια, δεν την παρεξηγώ...

Posted : 12/07/2023 10:03 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τερματισμός Μ@ΛΑΚΙΟΜΕΤΡΟΥ!

Posted : 12/07/2023 10:31 am
(@Anonymous 8)

Posted by: @m01can4

Τερματισμός Μ@ΛΑΚΙΟΜΕΤΡΟΥ!

Ωχχχχχχχχ.

Άρα πωλούνται.

Τελικά αντί να έρθει, φεύγει ο κύριος .......

Posted : 12/07/2023 11:42 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Εντάξει.

Και να φύγει ο Νάρεϊ, θα έρθει....ο Λημνιός.🫤

Posted : 12/07/2023 12:00 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ασπιδα ο "στρατηγος", λες και ειναι στο χερι του.

Και τωρα που τους μιλησε π.χ αυτοι θα κανουν παπαδες!

Πουτ@νες ΑΡΔ! 🤬 

Posted : 12/07/2023 4:31 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Σήμερα κερδίσαμε οπότε είμαι η φυσιολογική έκδοση του εαυτού μου, όταν χάνουμε είμαι λίγο... ηλίθιος».

Συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε δυνατότητα να προσεγγίσουμε τη σειρά των αγώνων με πολύ κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είναι μία καλύτερη επικοινωνία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο χρόνος μοιράστηκε, θέλαμε να έχουν οι ποδοσφαιριστές τον ίδιο χρόνο συμμετοχής. Πραγματικά βιαζόμαστε για να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερη κατανόηση και χημεία μεταξύ τους. Ακόμη και σήμερα οδηγηθήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις, είναι κάτι θετικό που μας δίνει περισσότερες λύσεις και διαφορετική αντιμετώπιση σε κάποιες καταστάσεις».

Για το σημερινό φιλικό, σχολίασε: «Η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να δείχνει σε εμάς πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται, έχουμε κίνητρο, αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες έχουν κατανόηση για το τι θέλουμε να κάνουμε. Έχουμε καλή επικοινωνία. Πήρανε 60 λεπτά κάποιοι παίκτες. Θέλουμε να δώσουμε τον ιδιο χρόνο σε όλους. Θα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και στοχεύουμε κάποιοι να πάρουν μεγαλύτερο όγκο λεπτών, ακόμα και 90 λεπτά για να είμαστε πιο έτοιμοι». 

Για τους Μπάμπα και Κεντζιόρα: «Έχουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στο υπόλοιπο γκρουπ, τους Κεντζιόρα και Μπάμπα, ήταν στις εθνικές τους ομάδες, ζητάμε να κάνουν μία έξτρα προσπάθεια, τους χρειαζόμαστε το συντομότερο. Έχουν εμπειρία και προσωπικότητα, μπορούν να βελτιώσουν το γκρουπ».

Για τις κουβέντες που είχε με τους Νάρεϊ και Κοτάρσκι, αλλά κι άλλους παίκτες μετά τις προπονήσεις: «Πρέπει να έχουμε επικοινωνία με τους παίκτες, είναι σημαντικά τα τετ α τετ. Είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία μεταξύ εμού και των παικτών. Πολλές φορές μιλάμε για το ποδόσφαιρο, άλλες μιλάμε για τις οικογένειές τους, για την ασφάλειά τους, την αυτοπεποίθησή τους. Είναι κάτι που θα συνεχιστεί».

Για τις φήμες που υπάρχουν για πολλούς παίκτες για πιθανές πωλήσεις: «Οι φήμες είναι φήμες, πάντα θα υπάρχουν. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα ματς με την Μπεϊτάρ. Ο Κάλεντ μας έλειψε πέρυσι πολύ. Προσπαθεί να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν και του κάνει καλό να μιλάμε μεταξύ μας για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή του. Ο Κοτάρσκι είναι νεαρός ακόμα, έχει μεγάλη πίεση, ήταν πρόσφατα και στο Euro και ήθελα να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται το μυαλό του. Ξαναλέω οι φήμες υπάρχουν, αλλά τις κρατάμε μακριά από εμάς».

Για το ρόστερ του: «Αυτό που είναι σημαντικό και θέλω είναι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Σκόραραν και από ένα γκολ διαφορετικοί παίκτες και αυτό με κάνει χαρούμενο. Παίρνουν εμπειρίες γιατί αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα στηριχτούμε κυρίως στα ματς με την Μπεϊτάρ».

Για τους λόγους που μπορεί να χαμογελά μετά το αποψινό φιλικό: «Η δουλειά με κάνει να χαμογελάω. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές και μέσω της δουλειάς έρχεται η αυτοπεποίθηση και η καλή εικόνα. Καθετί που συμβαίνει κριτικάρεται ή αποθεώνεται πολύ, δουλειά μας είναι να έχουμε ισορροπία και να διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά και έχουμε ως στόχο να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για τους Τσιγγάρα και Εκόνγκ: «Ο Εκόνγκ είναι νορμάλ, θέλει χρόνο να συνηθίσει το παιχνίδι μας, είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και σαν άτομο, πολύ ποιοτικός. Με τον Τσιγγάρα είχαμε κουβέντες μετά τα φιλικά με πράγματα που πρέπει να διορθώσει, είναι κάτι που έγινε και τον βοηθάει να έχει την σημερινή εικόνα»

Όταν κερδιζουμε, ωραιοποιουμε τις καταστασεις, λεμε ομορφα λογια και δινουμε ελπιδες!

Posted : 12/07/2023 10:11 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Δεν χρειαζεται να συμπληρωσεις κατι, το αναφερει ο ιδιος στην αρχη των δηλωσεων.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 12/07/2023 10:33 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλά, ας μην παίρνει και πολύ αέρα, ένα φιλικό κερδίσαμε και είδαμε την ομάδα να παίζει λίγο μπάλα, μετά από μήνες ολόκληρους.

Επίσης, να μην φουσκώνουν και πολύ πολύ τα μυαλά του και αρχίσει τα πειράματα και τις αλχημείες. Και να προσέξουν το θέμα με τους τραυματισμούς.

Τέλος, να σταματήσει να λέει σε κάθε, μα κάθε συνέντευξη, και από μια ηλιθιότητα, για κάποιο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Posted : 12/07/2023 11:42 pm
Page 4 / 39
Share: