Razvan Lucescu (Coa...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu (Coach) #Reloaded

584 Posts
9 Users
368 Reactions
12.7 K Views
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Τι δηλώνει πριν το σημερινο ματς με τους Ισραηλινούς...

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι πλέον υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερη εμπειρία, αλλά και ένα γκρουπ με μεγαλύτερη χημεία καθώς έχουμε δουλέψει ένα χρόνο

Τι κάνει πριν το ματς...

Μπαμπα (πριν 20 ημερες ηρθε)  στη αμυνα αντι Σοαρες

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 27/07/2023 11:01 am
m01can4 and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ακριβώς.

Πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ αυτών που λέει και αυτών που πράττει. Λέει για να λέει, χωρίς κανένα περιεχόμενο, ασυναρτησίες.

Επίσης πετάει έξω τον Λύρατζη, για να παίξει ο Κεντζιόρα, που δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 27/07/2023 11:40 am
m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

΄Ρωτησα έναν μπετόβλακα ΑΡΔ για την γελοία ερώτηση περί.... "πνευματικής ετοιμότητας" και μου απάντησε...... "οι συν.τύπου είναι προσβάσιμες για εσένα, αν θες μπορείς να πας να ρωτήσεις ότι θέλεις".....

Γελοίο υποκείμενο 😆 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 27/07/2023 7:05 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Εξυπνάδα νομίζει είπε.

Το καλό που τους εύχομαι, είναι να μην χρειαστεί να γίνουν προσβάσιμες από περισσότερο κόσμο για κάποιο λόγο και τότε θα βλέπαμε αν θα είχε όρεξη για εξυπνάδες.

Posted : 27/07/2023 7:31 pm
m01can4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι νιώθω αυτοπεποίθηση»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εξαρτάται από το πώς βλέπετε το παιχνίδι. Εγώ πρώτη φορά αισθάνθηκα στο καλοκαίρι αυτό αυτοπεποίθηση, δεν ήταν και το πιο εύκολο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε, το πέναλτι που μας έδωσε ο αντίπαλος προέρχεται από λάθος αμυντικού. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά συμπαγείς στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάει σε μεταβάσεις. Κρατάω θετικά στοιχεία, ήμασταν συνδεδεμένοι. Σαν προπονητής έχω την ανάλυση στο μυαλό μου της διαδικασίας και της εξέλιξης που πρέπει να υπάρχει. Και οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι θα πάμε στο Ισραήλ να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για τις δηλώσεις Αμπουκασίς πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και την επιστροφή του Αουγκούστο ενόψει της ρεβάνς: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή. Εξέφρασα πριν τη δική μου άποψη για το πώς βλέπω τα πράγματα γενικότερα. Το μοναδικό πράγμα που ίσως να είχαμε διαφορετικό σήμερα είναι η ένταση όταν θ' αλλάζαμε τις πλευρές μεταφέροντας το παιχνίδι από τη μία πλευρά στην άλλη. Αυτό έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση των παικτών, στον ρυθμό που φυσιολογικά χρειάζεται. Είμαι ικανοποιημένος για την παρουσία παικτών με λίγες προπονήσεις, όταν βλέπω αυτή τη συνέπεια και τη συνέχεια με ικανοποιεί. Ελπίζω όλα να είναι απόλυτα καλά στο μυαλό του Ντόουγκλας, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς».

Για το αν είναι ανησυχητικό πως ο ΠΑΟΚ δεν πάτησε αρκετά στην περιοχή της Μπεϊτάρ έχοντας ευκαιρίες εκτός αυτής: «Θεωρώ πως είχαμε αρκετές ευκαιρίες, έξι μεγάλες. Δεν έχει σημασία αν ήταν μέσα ή έξω από την περιοχή. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε ομάδα που αμύνεται τόσο χαμηλά, αν πάρουμε για παράδειγμα τη Μάντσεστερ Σίτι που αντιμετωπίζει τέτοιες άμυνες, δεν είναι εύκολο να διασπαστεί τέτοια άμυνα. Ένα γκολ θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα για να δημιουργούμε 100 ευκαιρίες τελειώνοντας έτσι την κατάσταση».

Για το αν όλη η χρονιά κρίνεται στη ρεβάνς και αν ο ίδιος πιστεύει στους παίκτες του αναφορικά με την πνευματική τους κατάσταση: «Δεν είναι αυτή η γνώμη μου, είναι δική σας γνώμη. Μόνο στην Ελλάδα ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαλύει ή να κρίνει μια χρονιά. Η χρονιά θα κριθεί τον επόμενο Μάιο. Όταν έχεις ποδοσφαιριστές να αμύνονται στα 25-30 μέτρα δεν είναι εύκολο να διασπάσεις αυτή την κατάσταση. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες από κόρνερ, καταστάσεις που η μπάλα δεν μπήκε. Δεν έχουμε τον Πελέ, τον Μαραντόνα και τον Νεϊμάρ στην ομάδα μας. Δεν πρέπει να αποδομούμε τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση».

Για το αν τον προβληματίζει η ποιότητα των τελειωμάτων από τους παίκτες του: «Ενδεχομένως να μην είχαμε την καλύτερη ποιότητα τελειωμάτων. Η δουλειά είναι εκεί και συνεχίζεται, η ομάδα μεγαλώνει καθημερινά. Και ο Νάρεϊ ήταν εκτός για τρεις μήνες, τραυματίστηκε στην προετοιμασία και αυτός του στέρησε μέρες προπονήσεων. Τα πράγματα εξελίσσονται και βρίσκονται σ' ένα σημείο που βλέπουμε την εξέλιξη που θέλουμε. Έχω την αυτοπεποίθηση πως θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παλεύει προσπαθώντας ν' αφήσει έξω οτιδήποτε άλλο».

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του έχει την ικανότητα για να μπει στους ομίλους του Europa Conference League: «Έχω αναφερθεί σε αυτά τα ζητήματα και στην προετοιμασία, ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις, προτιμώ να αφοσιωθώ σε αυτό. Αν πάτε σε έναν ειδικό ψυχολόγο, όπως πάω εγώ, θα σας πει να σκέφτεστε την στιγμή και όχι τόσο το μέλλον. Αυτό κάνω και εγώ στους παίκτες μου, τους λέω να σκέφτονται το τώρα και όχι το μέλλον. Η δουλειά μου είναι να βελτιώσω την εικόνα της ομάδας. Έχουμε μία βδομάδα να δώσουμε χρόνο σε παίκτες που ενδεχομένως να μην είχαν τον αριθμό που θέλαμε, να προσθέσουμε και στους υπόλοιπους με απώτερο στόχο να πάρουμε την πρόκριση στο Ισραήλ χωρίς να σκεφτόμαστε τη Χάιντουκ ή οτιδήποτε άλλο. Ο μήνας Αύγουστος, είναι ο μήνας... Αύγουστος και στο ποδόσφαιρο είναι ένας μήνας μετεγγραφών».

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 27/07/2023 11:30 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Επειδή την άκουσα τη συνέντευξη τύπου στα ακουστικά, ενώ το είχα κόψει με τα πόδια, από το γήπεδο προς το σπίτι, θα κάνω το εξής σχόλιο.

Τις τελευταίες ερωτήσεις αν θυμάμαι καλά, τις έκαναν οι Τσορμπατσόγλου, Τσιομπάνογλου και Πετρωτός.

Οι ερωτήσεις που του έκαναν, ήταν σωστές και τον στρίμωξαν.

Τον ρώτησαν αρχικά για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πάτησε περιοχή. Από πέρυσι τα λέμε εμείς εδώ, ότι ο ΠΑΟΚ δεν πατάει περιοχή και ότι ο σέντερ φορ είναι απελπιστικά μόνος και τρώει ''ξύλο'' από 4-5-6 αντιπάλους. Μετά ακολούθησε η ερώτηση για την ποιότητα των τελειωμάτων και της αναποτελεσματικότητας, που υποτίθεται δουλεύει από πέρσι. Ζορίστηκε από την ερώτηση, καθώς δεν είναι συνηθισμένος να δέχεται ερωτήσεις επί της ουσίας και άρχισε να ''ρετάρει'', πηγαίνοντας να το ρίξει πάλι στους παίκτες, στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση και όχι στην δική του προπονητική ανικανότητα.

Και ακολουθεί η τελευταία ερώτηση από τον Πετρωτό, που του λέει αν θα μπει η ομάδα σε ομίλους και εκεί το ''έχασε'' τελείως ο καλομαθημένος ρουμάνος, που μέχρι τώρα ήταν συνηθισμένος σε ερωτήσεις ''χάδια'' και έχει δυσανεξία σε ''κανονικές'' ερωτήσεις.

Αποτέλεσμα της τελευταίας ερώτησης, ήταν να νευριάσει, να δείξει πόσο ''δύστροπος'' είναι και να τους ειρωνευτεί, λέγοντας τους εμμέσως πλην σαφώς, να πάνε να κοιταχτούν σε ψυχολόγο ή σε μέντιουμ.

Απολαυστικό!! Ξεβρακώθηκε τελείως ο καλομαθημένος - κακομαθημένος ''κορυφαίος''. Μόλις του έκαναν κανονικές ερωτήσεις, άρχισε τις ειρωνείες και την αγένεια επί προσωπικού, σε αυτούς που του έκαναν τις ερωτήσεις.

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης.

Όταν βλέπουμε τους αρδ, που μέχρι τώρα τον ''χάιδευαν'' και δεν του έκαναν ούτε μισή κανονική ερώτηση, από την οποία θα ζοριζόταν....και ξαφνικά βλέπουμε να του γίνονται τρεις συνεχόμενες κανονικές ερωτήσεις, που τον ''στριμώχνουν'' σε λογικά πλαίσια, μπορούμε να συμπεράνουμε πραγματάκια.

Εγώ πιστεύω/θεωρώ ότι αυτό που έγινε δεν ήταν τυχαίο. Θεωρώ ότι ήταν μήνυμα ''άνωθεν'' ότι αν συνεχίσει έτσι, τότε ''τελειώνει''.

Έχω την άποψη, ότι ο Γιώργης ήταν αυτός που του έστειλε το ''μήνυμα'' δια ''αντιπροσώπων'', ότι αν δεν μπει σε ομίλους, θα πάρει τον ''μπούλο'' και θα θεωρηθεί υπεύθυνος των συνεχιζόμενων αποτυχιών, πάνω σε μία σειρά από συγκεκριμένα αγωνιστικά ζητήματα.

Αυτή είναι η άποψή μου και αυτό το συμπέρασμα βγάζω, με τις ερωτήσεις που του έγιναν και τον ενόχλησαν, οι οποίες ήταν σωστές, ήπιες, ποδοσφαιρικές και ούτε καν ιδιαίτερα αιχμηρές.

Ούτε αυτές τις ερωτήσεις δεν άντεξε, ο ''εμμονικός'' ρουμάνος.

Posted : 28/07/2023 12:35 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Για να μας τον αγοράσουν, τον ακριβοπληρωμένο προπονητικό κομφούκιο, ως γνωστόν υπάρχει μία ρήτρα 7 εκατομμυρίων που πρέπει να πληρωθεί.

Αντίστοιχα υπήρχε μία ρήτρα, 3 εκατομμυρίων ευρώ, που έπρεπε να πληρωθεί από την ομάδα, σε περίπτωση απόλυσής του.

Λέω υπήρχε, γιατί έχει βγει μια φήμη, ότι αυτή η ρήτρα μπαίνοντας ο ρουμάνος στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, έχει πάψει να ισχύει. Οπότε και μπορούμε να τον απολύσουμε, χωρίς καμία αποζημίωση και ίσως αυτό έρχεται και προς επίρρωσιν του προηγούμενου πόστ μου.

Ο Γιώργης, έτσι και δεν καταφέρει και φέτος ο ρουμάνος, να οδηγήσει την ομάδα σε ευρωπαϊκούς ομίλους, εκτιμώ ότι θα τον ''σουτάρει''. Και αυτό το έδειξαν ξεκάθαρα οι αρδ χτες, με τις κανονικές ερωτήσεις που του έκαναν και τον στρίμωξαν.

Posted : 28/07/2023 10:11 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

100% προβλεψιμος και στο τροπο παιχνιδιου και στις δηλωσεις του...

Posted : 28/07/2023 10:26 am
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 28/07/2023 12:37 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Αντε τωρα να την ειχε κανει αυτη τη δηλωση ο Αμπελ μετα το τελευταιο ματς που παιξαμε και δεν μπηκαμε ομιλους Τσ.Λ. Γιατι ομιλους Europa ειχαμε εξασφαλισει...Τι θα ειχε γινει...

Posted : 28/07/2023 12:40 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τι πλάκα έχει ο ''γραφικός'' ρουμάνος. 🤣 

Ναι, δεν έχουμε τον Πελέ, τον Μαραντόνα και τον Νεϊμάρ στην ομάδα, για να αποκλείσουμε το ποδοσφαιρικό μεγαθήριο, το Λεβιάθαν του Ισραήλ, την Μπεϊτάρ από την Ιερουσαλήμ.

Αλλά τουλάχιστον έχουμε τον Γκουαρδιόλα και τον Μουρίνιο των Καρπαθίων. Δύο σε ένα. Σαν το σαμπουάν. Να το συζητήσει με τον ψυχολόγο του αυτό. Που ο ίδιος είπε ότι πηγαίνει. Δεν παίζεις με αυτά. Ζητάς βοήθεια....

Αν περάσουμε την Μπεϊτάρ και παίξουμε με την Χάιντουκ Σπλιτ, να δει την ταινία Σπλιτ του 2016 με τον Τζέιμς Μάκαβοϊ....

Posted : 28/07/2023 1:04 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Εκει θα περιμενει να μας γλεντησει ο πρωην βοηθος του Τουντορ που ηταν  και στον ΠΑΟΚ , ο Ιβαν Λεκο..Εκει να δειτε γλεντια...

Posted : 28/07/2023 1:18 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Posted by: @m01can4

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ !! 😡 😡 😡 😡 😡 

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 28/07/2023 2:19 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ο "γραφικός" ρουμάνος, θέλει τον Πελέ, τον Μαραντόνα και τον Νεϊμάρ, για να αποκλείσει μια ομάδα που έχει χαμηλότερη χρηματιστηριακή αξία ρόστερ, από τον Λεβαδειακό, τη Λαμία, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό.

Όχι άλλο σανό ρε.... Μουρίνιο των Καρπαθίων!

Posted : 28/07/2023 2:36 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 28/07/2023 6:35 pm
Page 7 / 39
Share: