Ισοπεδωτικο το ποστ.
Ναι μεν αλλα.
Δεν αναφερει οτι πηρε πρωταθλημα ξεκινωντας με αφαιρεση βαθμων, κανοντας 4 σερι νικες στα Play offs και ουτω καθεξης.
Ποιος προπονητης δεν εχει κολληματα?
Και ποιος λεει οτι αυτος που θα ερθει δεν θα εχει και χειροτερα?
Στην προκειμενη το θεμα ειναι ο μπατιρης.
Και με αυτον Μ Π Λ Ε Ξ Α Μ Ε.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Και για να τα λεμε και ολα, πηρε τα @@ μας ο μπατιρης γιατι προσπαθησε να τον στειλει στην Αραβια για να παρει τα λεφτα.
Πάντα ήμουν επικριτικός απέναντι στον Λουτσέσκου . Θα ήμουν ευτυχής αν ήξερα ότι θα έρθει καλύτερος... Δεν το πιστεύω όμως
Αφού λοιπόν αντικαταστάθηκαν οι ασπίδες από άλλες , ξεφορτωνόμαστε τον τράγο ... Φταίει για πάρα πολλά αλλά όχι για όλα. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
Η φετινή χρονιά είναι "καμμένη".
Του έκανε τη χάρη ο Λουτσέσκου να μην ζητήσει αποζημίωση, αλλά όχι να βγάλει και χρήματα μεταγραφής ο Ροστοφάρχης.
Το φετινό δράμα που θα παιχτεί θα είναι μόνιμη κατάσταση.
Το κατάλαβε ο Ρουμάνος και τα φασκέλωσε, αφού του χάρισε και την αποζημίωση. Καλά το ζύγισε.
Έρχονται πολλές ποδοσφαιρικές φάπες.
Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ που έμπλεξε....
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
ΦΑΠΕΣ που θα κάνουν κρότο...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Κακως του χαρισε την αποζημιωση.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ο Λουτσέσκου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ
Και κλείνει το τόπικ...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η συνεργασία της με τον προπονητή Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκληρώνεται κοινή συναινέσει. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνέδεσε το όνομά του με μία από τις σημαντικότερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.
Με αφοσίωση, πάθος και αδιάκοπη δουλειά, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση μεγάλων στόχων και στη διαμόρφωση μιας ομάδας που χάρισε μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους μας. Η κοινή μας πορεία σημαδεύτηκε από τίτλους, μεγάλες νίκες, έντονα συναισθήματα και στιγμές που θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Πάνω απ’ όλα, όμως, χαρακτηρίστηκε από αμοιβαίο σεβασμό και μια βαθιά σχέση που χτίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Ράζβαν Λουτσέσκου για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο και του εύχεται υγεία, προσωπική ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του.
Ο Ράζβαν θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Του εκαναν και βιντεο οι ξεφτιλισμενοι
Thank you, Razvan! 🙏🏻 #PAOK pic.twitter.com/AgYA650Eeh
— PAOK FC (@PAOK_FC) June 19, 2026
«Τι μπορώ να πω για εσένα; Ειλικρινά, είναι δύσκολο. Μου λείπουν τα λόγια για να το εκφράσω. Ήμουν μέλος της οικογένειάς σου για πολλά χρόνια — ναι, της οικογένειάς σου — γιατί το ποδόσφαιρο μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σου και με τον πατέρα σου. Τι μεγάλη τιμή ήταν αυτό για μένα!
Κόουτς, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με έκανες να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου, που με έκανες να πιστέψω ότι ήμουν ικανός να ξεκινήσω από την αρχή. Ήσουν καθοριστικός στη ζωή μου και με έκανες να καταλάβω το μεγαλείο του ΠΑΟΚ!
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στον κόσμο. Θα σε θυμάμαι πάντα! Αν σε απογοήτευσα ή σε έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση με οποιονδήποτε τρόπο, σου ζητώ συγγνώμη.
Θα έχεις πάντα μια θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ! Για πάντα στην καρδιά μου!»
Σιγά το βίντεο που το έκαναν και σιγά την ανακοίνωση που τον έβγαλαν. Τους χάρισε και 2 εκατομμύρια τους μπατίριδες.
Τέτοια να λέει και ο Τάισον, στην γωνία τον περιμένουν.
Όλους που ήταν τα ''παιδιά'' του Λουτσέσκου, θα τους σουτάρουν.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Για μπροστινος που ηταν εχοντας την πληρη εγκαταλειψη απο την διοικηση και τον πατερουλη, μια χαρα τα καταφερε.
Φυσικα λογω κολληματων του, χασαμε και τελικους και τιτλους.
Αυτος που τον διαδεχεται, στην πρωτη στραβη θα ακουει το ονομα Λουτσεσκου συνεχεια.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Δημοσιεύματα για την Αλ Σαντ και πρόταση με τρελά λεφτά!