Μονο με θαυμα. Μακαρι.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Υπουργός Υγείας Ρουμανίας: «Η κατάσταση του Μιρτσέα Λουτσέσκου επιδεινώθηκε, είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι δύσκολα τα πράγματα. 80 χρονών άνθρωπος ο Μιρτσέα. Μέχρι τελευταία στιγμή μέσα στα γήπεδα. Μου θυμίζει κάποιους τραγουδιστές που δεν μπορούν να αποχωριστούν το σανίδι με τίποτα.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Βαρυ εγκεφαλικο σε μια ηδη επιβεβαρυμενη κατασταση.
Μακαρι να τα καταφερει αλλα αυτο που λεει ο Μπερ ειναι σωστο.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Μόνο με θαύμα...
Τα νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου από το νοσοκομείο - Σκέψεις για μηχανική υποστήριξη
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!
Παγκόσμιος θρήνος: «Έφυγε» ο Μιρτσέα Λουτσέσκου
συλληπητήρια στον ραζβάν. τεράστιος προπονητής, εμβληματική παρουσία στους πάγκους.
μιας που η χρονιά είναι τελείως χαμένη, δεν θα ξαναγράψω ποστ εδώ μέχρι το τέλος των κωλοπλειοφ.
In my mind, the power i find
Συλλυπητήρια Ραζβάν. Να είσαι γερός να τον θυμάσαι.
Rest In Peace.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ένας θρυλικός προπονητής. Ένας σπουδαίος άνθρωπος.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ενέπνευσε γενιές με το ήθος, τη γνώση και την προσωπικότητά του.
Σε αυτές τις δύσκολες… pic.twitter.com/NZVKySmdKu
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 7, 2026
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ραζβάν Λουτσέσκου, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Μιρτσέα.
Η απώλεια ενός πατέρα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά και μια βαριά κληρονομιά αγάπης, αξιών και δύναμης που θα τον συνοδεύει για πάντα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει
Κύριε Μιρτσέα, θα σας θυμάμαι πάντα για όλα όσα έχετε κάνει για τη ζωή μου και για τα μαθήματα σε όλη μου την καριέρα. Ήσουν σαν πατέρας για μένα. Θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Σε ευχαριστώ για όλα, πατέρα. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της οικογένειάς σου τόσα χρόνια. Σ' αγαπώ, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Για πάντα στην καρδιά μου
Δυστυχως το περιμεναμε, φαινονταν οτι δεν υπαρχουν ελπιδες.
Καλο Παραδεισο να εχει, ηταν μια εμβληματικη φυσιογνωμια για το ποδοσφαιρο, μας χαρισε το πρωταθλημα το 2024 με τις συμβουλες του.
Συλληπητηρια στην οικογενεια.
RIP!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Σήμερα έφυγε απο τον Μικρόκοσμό μας, ενας Σταρ του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου... Καλό ταξίδι Μιρτσέα...
Όλοι αυτοί που αγάπησες και βοήθησες, οφείλουν να σε έχουν για πάντα στο Μυαλό και στην Ψυχή τους...
Κουράγιο και Δύναμη σε όλη την Οικογένεια του...
Μάριος Ηλιόπουλος.
«Ο Σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. "ΘΥΡΑ 4" εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ραζβαν Λουτσεσκου για το χαμό του πατέρα του, ενός απ' τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους προπονητές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Στεκόμαστε δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερο θάρρος και πυγμή ώστε στο τέλος της χρονιάς να του αφιερώσει το πολυπόθητο Double!
Κάτι που είμαστε σίγουροι ότι θα ήθελε και ο ίδιος να χαρεί παρέα με τον γιό του.
Καλό παράδεισο
Μετά τιμής
Σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4»