Ώπα, αρχίσαμε...
«Η Σπόρτινγκ Κριστάλ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Σέρχιο Πένια από τον ΠΑΟΚ»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Δεν έχω την αίσθηση ότι θα μείνει. Μπορεί να θέλει και ο ίδιος να την κάνει, μπορεί να τον είπαν βρες ομάδα.
Δε νομίζω ότι θα βάλει τις πλερέζες ο Ρουμάνος άμα φύγει ο Πένια. Δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει καν.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
«Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για δύο ακόμη χρόνια. Αν μπορώ να μείνω στην Ευρώπη, θα το κάνω για όλη την καριέρα μου. Αγαπώ την Αλιάνζα Λίμα και αν μου προκύψει η ευκαιρία, θα ήθελα να είμαι εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Περού για να αγωνιστεί στην Ουνιβερσιτάριο, τον «αιώνιο» αντίπαλο της Αλιάνζα, ο Πένια απάντησε πως:
«Αν όταν θελήσω να επιστρέψω στην Αλιάνζα δεν με θέλουν, θα εξετάσω προτάσεις και από την Σπόρτινγκ Κριστάλ ή την Ουνιβερσιτάριο. Δεν θα είχα πρόβλημα, παρότι υποστηρίζω την Αλιάνζα.»
Η σεζόν πάντως με τον ΠΑΟΚ δεν κύλησε ιδανικά για τον ίδιο, καθώς κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκ των οποίων δύο ως βασικός και τρεις ως αλλαγή.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό που φορά στη φανέλα του στον ΠΑΟΚ, χάρισε την... ατάκα της βραδιάς:
«Δεν θέλω να ξέρω τίποτα για το νούμερο 4, γιατί αυτό φοράω στον ΠΑΟΚ και δεν παίζω καθόλου!», απάντησε γελώντας
Γελάει ο άνθρωπος, τι να κάνει...με τον κλικαδόρο που έμπλεξε!
Σιγά να μη μείνει. Θα φύγει τρέχοντας.
Ας φυγει, θα μεινει με τα @@ μου ο Ρουμινιο, ακομα δεν εχει παρει χαμπαρι οτι θα γινουν μπαλωματα και οχι μεταγραφες?
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Φευγάτος...
ΜΜΕ Βραζιλίας: «Ο ατζέντης του Πένια περιμένει προσφορά από την Βάσκο»
Θέμα χρόνου να χαιρετήσει.
Ήλθον είδον και απήλθον.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Έτσι ακριβώς...
«Ψάχνει νέα ομάδα ο Πένια, δεν προχώρησε η απόκτηση του από την Βάσκο Ντα Γκάμα»
Ποιός ξέρει τι ζητάμε για να τον ''σπρώξουμε''....
Τουλαχιστον οτι δωσαμε.
Ευτυχως που τον επελεξε ο "ειδικος" Ρουμινιο!
ΜΜΕ Περού: «Μεταγραφή ή δανεισμός – Η Αλιάνσα Λίμα έστειλε πρόταση στον ΠΑΟΚ»
Τελειωνει και αποχωρει.
«Κοντά στην Αλιάνσα Λίμα ο Πένια»
Επιπλέον άδεια μίας εβδομάδας στον Πένια.
Άδεια διάρκειας μίας εβδομάδας εξασφάλισε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Σέρχιο Πένια, εξέλιξη που ενδεχομένως σχετίζεται με το μέλλον του.
Άδεια και τρίχες. Απλά ακόμα δεν τον πούλησαν.