Παραμένει στον πάγκο του Ποδοσφαίρου Σάλας και την επόμενη σεζόν ο Τάσος Αναστασιάδης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Τάσο Αναστασιάδη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο του Δικεφάλου για δεύτερη συνεχή σεζόν, έχοντας πλέον πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις από αυτήν που πέρασε.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Αναστασιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την ανανέωσή μου με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλα τα παιδιά που δουλεύουν για αυτό το γκρουπ, που μου εμπιστεύονται για ακόμη μία χρονιά μια τόσο σημαντική θέση. Είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά εγώ από την πλευρά μου δεσμεύομαι να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, για να τους το ανταποδώσω. Συνεχίζουμε μαζί πιο δυνατοί και τα καλύτερα έρχονται!».
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Βασσάρας!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Βασσάρα, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1998 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα ασπρόμαυρα, έτοιμος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Δικέφαλο, σε μία ακόμα απαιτητική σεζόν.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Βασσάρας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα της καρδιάς μου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθώντας πιστά την ομάδα από τις πρώτες στιγμές δημιουργίας της, έως την καθιέρωση της στην κορυφαία κατηγορία. Προσωπικά, θα τα δώσω όλα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Ταουσάνης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον Κυριακό Ταουσάνη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Έλληνας διεθνής πίβοτ, γεννημένος το 2001 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί αγωνιστική σεζόν στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την περσινή παραγωγική χρονιά του στην οποία πέτυχε 11 γκολ στην Futsal Super League.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Ταουσάνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Θέτουμε πολύ υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά και αντιλαμβάνομαι πλήρως την υποχρέωση να δώσω τον μέγιστο εαυτό μου για αυτόν τον σύλλογο. Με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και καθημερινή προσπάθεια, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να πετύχουμε όσα αξίζει ο ΠΑΟΚ».
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Δήμο Μακρή, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας γεννημένος το 2002 και με ύψος 186cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ασπρόμαυρα.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δήμος Μακρής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον Απόστολο Καΐση και τον Τάσο Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ακόμη μία χρονιά. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ξεχωριστή και πολλά υποσχόμενη. Ανυπομονώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μάριο Ντάτη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στις 20/12/1994, ο Μάριος Ντάτης αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 176cm.
Ο Μάριος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από τη σεζόν 2018-19 έως και τη σεζόν 2025-26, αποτελώντας βασικό πρωταγωνιστή.
Στο διάστημα αυτό κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος, δύο Κύπελλα Ελλάδος και τέσσερα Σούπερ Καπ, ενώ αναδείχθηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας την εκτελεστική του δεινότητα και την ηγετική του παρουσία μέσα στο γήπεδο.
Παράλληλα, ο Μάριος Ντάτης αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος, έχοντας την τιμή να είναι αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η ποιότητα, η προσωπικότητα, η αγωνιστική του συνέπεια και η νοοτροπία νικητή που τον χαρακτηρίζει έρχονται να ενισχύσουν σημαντικά το αγωνιστικό πλάνο και τους πολύ υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μάριος Ντάτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για εμένα να εντάσσομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία, υψηλές φιλοδοξίες και ξεκάθαρους στόχους, στοιχεία που με έκαναν να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο περιβάλλον για να εξελιχθώ και να προσφέρω τα μέγιστα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα πρόκληση, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω καθημερινά με αφοσίωση και επαγγελματισμό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να πετύχει τους στόχους της στη νέα αγωνιστική περίοδο και να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες στον κόσμο της. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να ζήσω τις στιγμές που μας περιμένουν».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μάριε!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Πέδρο Τόρο, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στην Ισπανία στις 24/03/1991, ο Πέδρο Τόρο αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 180cm.
Σε όλη την επαγγελματική του πορεία αγωνίστηκε στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφήνοντας το αποτύπωμά του σε συλλόγους υψηλών απαιτήσεων. Η επαγγελματική του πορεία πέρασε και από την Ιταλία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Feldi Eboli, Napoli και Rieti, τριών ομάδων που πρωταγωνιστούν διαχρονικά σε ένα από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα futsal της Ευρώπης.
Εκεί καθιερώθηκε ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους και παραγωγικούς πίβοτ, ξεχωρίζοντας για την αποτελεσματικότητά του στην επίθεση, τη δύναμη στις μονομαχίες και την ικανότητά του να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα παιχνίδια.
Το 2017 μετέβη στην Ισπανία, εντασσόμενος στη Levante UD, όπου παρέμεινε για έξι συνεχόμενες σεζόν, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας.
Με τη φανέλα της Levante αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις, ενώ συμμετείχε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το UEFA Futsal Champions League, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο των διασυλλογικών διοργανώσεων.
Τη σεζόν 2023-24 φόρεσε τη φανέλα της Real Betis Balompié, πριν επιστρέψει στη Levante, όπου παρέμεινε έως το 2026, συνεχίζοντας να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα και έναν από τους κορυφαίους πίβοτ του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η ποιότητα, η προσωπικότητα και η εμπειρία του Πέδρο Τόρο τον καθιστούν μία μεταγραφή υψηλού επιπέδου για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν πραγματικό ηγέτη μέσα στο γήπεδο, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, σπάνια σωματική δύναμη, υποδειγματικό παιχνίδι με πλάτη στο τέρμα και έμφυτη ικανότητα στο σκοράρισμα.
Η παρουσία του αναμένεται να προσδώσει ποιότητα, εμπειρία και νοοτροπία νικητή στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, αποτελώντας μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ αλλά και στο ελληνικό futsal γενικότερα.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Τόρο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πραγματικά περήφανος και ενθουσιασμένος που έρχομαι σ’ έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Μόλις μου ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό παραπάνω. Έρχομαι γεμάτος με φιλοδοξίες και διψασμένος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς της στόχους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, και να τα δώσω όλα στο γήπεδο!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Πέδρο!
Τεράστιο βιογραφικό ο παίκτης...
Μεγαλη μεταγραφη!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Μπορεί να βοηθήσει και στο 11Χ11;;;;
Ρωτάω εγώ τώρα.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Στο 11Χ11 θα βάλουν τον Βιειρίνια και τον Μάτος να παίξουν.😂

Αλέσιο Τροβάτο: Εμπειρία, τίτλοι και Champions League στον ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέσιο Τροβάτο, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στην Ιταλία στις 07/11/1993, ο Αλέσιο Τροβάτο αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 172cm.
Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του ιταλικού futsal, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει σε κάθε σταθμό της πορείας του και να κατακτήσει πολλούς τίτλους. Στην καριέρα του φόρεσε τις φανέλες των Acireale Calcio a 5, Corigliano Calabro, Sammichele, Augusta, CMB Signor Prestito, Alto Vicentino, Polisportiva Futura, Prato, Recanati, Imolese, Active Network, Came Dosson και Canicattì, αγωνιζόμενος διαχρονικά σε ένα από τα κορυφαία και πιο απαιτητικά πρωταθλήματα futsal της Ευρώπης.
Ξεχωριστό κεφάλαιο στην πορεία του αποτελεί η παρουσία του στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους, κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα Ελλάδος και δύο Σούπερ Καπ. Παράλληλα, συμμετείχε στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League, αποκτώντας ακόμη περισσότερες εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων και επιβεβαιώνοντας την ικανότητά του να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μεγάλων αγώνων.
Ο Αλέσιο Τροβάτο διαθέτει ένα βιογραφικό γεμάτο επιτυχίες και παραστάσεις από κορυφαίες διοργανώσεις, αποτελώντας έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το αποτύπωμά του σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Η υψηλή τεχνική του κατάρτιση, η εξαιρετική τακτική αντίληψη, η πολύχρονη εμπειρία, η ηγετική του προσωπικότητα και η έμφυτη ικανότητά του στο σκοράρισμα τον καθιστούν μία μεταγραφή υψηλού επιπέδου για τον ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές του, έχει αγωνιστεί στην Κ21 της Εθνικής Ιταλίας.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέσιο Τροβάτο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έρχομαι σ’ έναν τόσο ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι να συμβάλλω στους υψηλούς στόχους της ομάδας και να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου και παίρνοντας παράλληλα βοήθεια από τους συμπαίκτες μου!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αλέσιο!

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Παύλος Κεφαλίδης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Παύλο Κεφαλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1990 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στον Δικέφαλο.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Παύλος Κεφαλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για τέταρτη χρονιά να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίζω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα. Πιστεύω πως φέτος η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο κάνουν το κάτι παραπάνω, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια και να διεκδικήσει τους στόχους της. Η δουλειά που γίνεται είναι σημαντική και πιστεύω πως όλα αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!».

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Χριστόφορος Ρακόπουλος!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χριστόφορο Ρακόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο νεαρός εξτρέμ, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την περσινή ικανοποιητική σεζόν του στην Futsal Super League.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χριστόφορος Ρακόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Νιώθω απόλυτα έτοιμος για το επόμενο βήμα, με καθαρό μυαλό, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ακόμη υψηλότερους στόχους για τη νέα σεζόν, τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και πίστη στις δυνατότητές μας, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά».

Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τσόπουλος!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Τσόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο νεαρός φουτσαλιστής, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις του στην Futsal Super League.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Τσόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα είμαι απόλυτα πιστός στο πλάνο του προπονητή για τη νέα σεζόν!».
Ρενάν Νάβας: Ο αρχηγός της νέας γενιάς της «Σελεσάο» στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ρενάν Νάβας, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στην Βραζιλία στις 31/01/2004, ο Ρενάν Νάβας αγωνίζεται ως φίξο και έχει ύψος 184cm.
Ο Ρενάν Νάβας πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του με τη Magnus, όπου αγωνίστηκε από το 2020 έως το 2025, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία σε ένα από τα ισχυρότερα περιβάλλοντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σάλας.
Το 2025 φόρεσε τη φανέλα της Umuarama, ενώ το 2026 αγωνίστηκε με τη Sport, συνεχίζοντας την παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο του βραζιλιάνικου futsal.
Παράλληλα, ο Ρενάν Νάβας έχει διαγράψει σημαντική πορεία με το εθνόσημο της Βραζιλίας. Το 2022 αποτέλεσε μέλος της Εθνικής U18, ενώ το 2024 ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην Εθνική U20, της οποίας διετέλεσε αρχηγός.
Η παρουσία του στα αναπτυξιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βραζιλίας αποτελεί σημαντική επιβεβαίωση της αγωνιστικής του αξίας και της προοπτικής που διέκριναν σε εκείνον οι άνθρωποι του βραζιλιάνικου futsal.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ρενάν Νάβας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που εκπροσωπώ αυτή τη σπουδαία φανέλα του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν, γεμάτη νίκες και τίτλους!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ρενάν!