Στον πάγκο του ΠΑΟΚ Domus Ergo ο Σάκης Πλατανίτης!
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Σάκη Πλατανίτη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στις 27/02/1974, ο Σάκης Πλατανίτης είναι ένας προπονητής με πλούσιες παραστάσεις και σπουδαίο βιογραφικό.
Από το 2010 δραστηριοποιήθηκε στα αναπτυξιακά τμήματα του ΟΣΦΠ, έχοντας την ευθύνη των ομάδων Νέων Ανδρών και Εφήβων. Με την ομάδα Νέων Ανδρών κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2020, ενώ παράλληλα οδήγησε το σύνολο σε δύο τρίτες θέσεις, το 2017 και το 2018.
Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε και με την εφηβική ομάδα, με κορυφαία τη κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2017. Επιπλέον, στο ενεργητικό του συγκαταλέγονται δύο ασημένια μετάλλια (2013, 2016) και ένα χάλκινο (2015).
Η προπονητική του πορεία περιλαμβάνει επίσης θητεία στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων. Το 2018 συνέβαλε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Εθνική Εφήβων, ενώ το 2019 βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής Παίδων, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Τον Σεπτέμβριο του 2020 ανέλαβε την ομάδα του Βόλου ως τεχνικός σύμβουλος, με βασική αποστολή την αναδιοργάνωση και την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 κλήθηκε να καθοδηγήσει και την ανδρική ομάδα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της στα πλέι άουτ της Α1 κατηγορίας.
Το καλοκαίρι του 2023 επέστρεψε στον βολιώτικο σύλλογο ως πρώτος προπονητής. Στην παρθενική του σεζόν δημιούργησε ένα νέο και ανταγωνιστικό σύνολο από μηδενική βάση, το οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην 6η θέση του Βόρειου Ομίλου της Α2 Ανδρών. Τη σεζόν που ακολούθησε, ο Βόλος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, κατακτώντας την 4η θέση και εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της κατηγορίας.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, o Σάκης Πλατανίτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τους αδελφούς Νικολαΐδη και τον Τάσο Πετρίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, ώστε να οδηγήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά. Είμαι χαρούμενος και αρκετά αισιόδοξος για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα προέρχεται από μια χρονιά στην οποία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη. Τη νέα χρονιά πρέπει να θέσουμε νέους στόχους και, με πολλή δουλειά, να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί όπου αρμόζει στο όνομα και στον κόσμο του, που έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Χτίζεται μια καινούρια ομάδα, με νέους πολύ καλούς παίκτες αλλά και παλιούς που έχουν μοχθήσει φορώντας αυτό το σκουφάκι. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και, χωρίς μεγάλες κουβέντες αλλά μόνο με δουλειά, θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που θα θέσουμε ως στόχους!»
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, κόουτς!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Δεν τρελάθηκα με το βιογραφικό του.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά..
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Μπιτσάκο, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 2004 και με ύψος 182cm, συνεχίζει για τρίτη σεζόν με το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, o Χρήστος Μπιτσάκος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Η νέα σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα ενισχύεται σημαντικά και δημιουργείται ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο. Από εδώ και πέρα, μας περιμένει καθημερινή, σκληρή δουλειά μέσα στο νερό προκειμένου η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo ο Μαρίν Ντέλιτς!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μαρίν Ντέλιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Κροάτης περιφερειακός, γεννημένος το 1996, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ανανέωσή μου στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη για εμάς από την προηγούμενη. Δυστυχώς, την περασμένη χρονιά δεν πετύχαμε τον στόχο μας να βρεθούμε στην πρώτη εξάδα και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πέρυσι, καθώς αρκετοί παίκτες αποχώρησαν. Ωστόσο, έχουμε πραγματοποιήσει κάποιες πολύ καλές μεταγραφές και πραγματικά ελπίζω, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, να φέρουμε ξανά χαρά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον νέο προπονητή και τους νέους παίκτες και είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται».
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νάκο Σιορδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1998 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για τέταρτη σερί χρονιά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ Domus Ergo.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νάκος Σιορδίλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και ξεχωριστή δυναμική και είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος της. Από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, σκληρή δουλειά και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Ο σπουδαίος Γιώργος Δερβίσης στον ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Δερβίση, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στις 30/10/1994, ο Γιώργος Δερβίσης αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 195cm.
Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων πολιστών της τελευταίας δεκαπενταετίας και αθλητή με τεράστια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου πόλο. Η σπουδαία διαδρομή του ξεκίνησε στον Ολυμπιακό το 2010, ενώ ακολούθησαν η Χίος και η Posillipo της Ιταλίας, πριν επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους», όπου παρέμεινε μέχρι το 2024, αποτελώντας βασικό στέλεχος σε μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης, συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και προσθέτοντας ακόμη περισσότερες διεθνείς παραστάσεις στην ήδη πλούσια καριέρα του.
Όσον αφορά το παλμαρέ του, κατέκτησε συνολικά 26 τίτλους, μεταξύ των οποίων έντεκα Πρωταθλήματα Ελλάδος, έντεκα Κύπελλα Ελλάδος, τρία Σούπερ Καπ Ελλάδος και ένα Champions League, αποτελώντας σταθερό σημείο αναφοράς για περισσότερο από μία δεκαετία.
Παράλληλα, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της Εθνικής Ελλάδος, με πέντε συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, έξι συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και παρουσία σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες (Ρίο 2016 και Τόκιο 2021). Με το εθνόσημο έχει πανηγυρίσει το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο, το ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δύο χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και δύο χάλκινα μετάλλια στο World League, αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους διεθνείς αθλητές της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Η εμπειρία, η ποιότητα και η προσωπικότητα του Γιώργου Δερβίση αποτελούν πολύτιμα στοιχεία για τον ΠΑΟΚ. Ηγετική φυσιογνωμία, με αμέτρητες παραστάσεις από τελικούς, κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διεθνείς αγώνες, έρχεται στον Δικέφαλο για να προσθέσει νοοτροπία πρωταθλητή, αγωνιστική σταθερότητα και πολύτιμη καθοδήγηση τόσο μέσα στην πισίνα όσο και στα αποδυτήρια.
Η απόκτησή του συνιστά μία μεταγραφή υψηλότατου επιπέδου, που ενισχύει σημαντικά τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Γιώργος Δερβίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με υψηλές φιλοδοξίες και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να αποτελέσω μέρος του. Με σκληρή δουλειά, σεβασμό και ομαδικό πνεύμα, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο!
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ Domus Ergo:
1η αγωνιστική (26/09)- 14η αγωνιστική
ΝΟ ΧΙΟΥ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
2η αγωνιστική (03/10)- 15η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
3η αγωνιστική (10/10)- 16η αγωνιστική
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
4η αγωνιστική (17/10)- 17η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
5η αγωνιστική (24/10)- 18η αγωνιστική
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
6η αγωνιστική (31/10)- 19η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
7η αγωνιστική (07/11)- 20η αγωνιστική
ΠΑΟK DOMUS ERGO-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
8η αγωνιστική (14/11)- 21η αγωνιστική
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
9η αγωνιστική (21/11)- 22η αγωνιστική
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
10η αγωνιστική (28/11)- 23η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
11η αγωνιστική (05/12)- 24η αγωνιστική
ΥΔΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
12η αγωνιστική (12/12)- 25η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
13η αγωνιστική (19/12)- 26η αγωνιστική
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
Οι ημερομηνίες του Β’ Γύρου θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Στον ΠΑΟΚ Domus Ergo o ταλαντούχος Σπύρος Λυκούδης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Σπύρο Λυκούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στις 25/10/2006, ο Σπύρος Λυκούδης αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 187cm.
Τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα πραγματοποιήθηκαν στον ΝΟ Πατρών, όπου αγωνίστηκε τις σεζόν 2020-2022, ενώ ακολούθησε η μετακίνησή του στη ΝΕ Πατρών. Εκεί πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την αγωνιστική περίοδο 2023-24, όταν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με 105 γκολ, επιβεβαιώνοντας το σπουδαίο επιθετικό του ταλέντο και προσελκύοντας το ενδιαφέρον των κορυφαίων ελληνικών συλλόγων.
Οι επιδόσεις του τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους (2024-2026), αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, αποτελεί σταθερό μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις των τελευταίων ετών.
Το 2021 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Παίδων Κ15 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λουλέ στην Πορτογαλία, αναδεικνυόμενος παράλληλα πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Έναν χρόνο αργότερα πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ16, το οποίο διεξήχθη στον Βόλο, ολοκληρώνοντας τη διοργάνωση ως πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας. Το 2023 πρόσθεσε ακόμη μία σπουδαία διάκριση στο ενεργητικό του, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων Κ17 στη Μανίσα της Τουρκίας, αποτελώντας και πάλι τον πρώτο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Σπύρος Λυκούδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Μπροστά μας έχουμε μια απαιτητική αγωνιστική χρονιά, έναν πραγματικό μαραθώνιο, και είμαι βέβαιος ότι, μέσα από καθημερινή δουλειά, αφοσίωση και ομαδικό πνεύμα, θα καταφέρουμε βήμα-βήμα να πετύχουμε τους στόχους μας».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Σπύρο!

Γιόριτ Βαν Ντερ Βάιντεν: Το ανερχόμενο αστέρι της ολλανδικής υδατοσφαίρισης στον ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιόριτ Βαν Ντερ Βάιντεν, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στην Ολλανδία στις 13/11/2006, ο Γιόριτ Βαν Ντερ Βάιντεν αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 194cm.
Ο Γιόριτ Βαν Ντε Βάιντεν είναι από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα της ολλανδικής υδατοσφαίρισης, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη καταγράψει αξιοσημείωτες επιτυχίες σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο.
Ο Ολλανδός πολίστας ανδρώθηκε αγωνιστικά στη GZC Donk, έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας, όπου παρέμεινε για μία δεκαετία, εξελισσόμενος μέσα από τις ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα. Με το σκουφάκι της GZC Donk πανηγύρισε το 2022-23 την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ολλανδίας τόσο με την Κ18 όσο και με την ανδρική ομάδα, επιβεβαιώνοντας από πολύ νωρίς την ποιότητα και την αγωνιστική του ωριμότητα.
Η ανοδική του πορεία συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό τα επόμενα χρόνια. Τη σεζόν 2023-24 κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2024-25 πρόσθεσε στο πλούσιο παλμαρέ του το Challenger Cup, οδηγώντας την GZC Donk στην κορυφή της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας.
Σε διεθνές επίπεδο, ο Βαν Ντε Βάιντεν εκπροσώπησε την Ολλανδία στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κ17 και Κ19, ενώ ηγετική ήταν η παρουσία του στην Εθνική Κ20, της οποίας διετέλεσε αρχηγός. Η συνεχής εξέλιξή του επιβραβεύθηκε με το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών στις 13 Ιουνίου 2025, ενώ το 2026 αποτέλεσε μέλος της αποστολής της Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες στο κορυφαίο επίπεδο.
Με παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σημαντικούς τίτλους, διεθνή εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά, ο Γιόριτ Βαν Ντε Βάιντεν έρχεται στον ΠΑΟΚ για να προσθέσει ποιότητα, ενέργεια και προοπτική στο ρόστερ του Δικεφάλου.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, o Γιόριτ Βαν Ντερ Βάιντεν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ περήφανος που γίνομαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιόριτ!

Ενίσχυση στην περιφέρεια με Δημήτρη Μπομπό για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Μπομπό, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στις 22/03/2004, ο Δημήτρης Μπομπός αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 187cm.
Η πορεία του ξεκίνησε στον ΟΥΚ Βόλου, όπου αγωνίστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους (2020-21 και 2021-22), πραγματοποιώντας τα πρώτα του βήματα και αναδεικνύοντας τις αγωνιστικές του ικανότητες.
Τη σεζόν 2022-23 μεταγράφηκε στον Ηλυσιακό, ενώ από το 2023 έως και το 2026 αποτέλεσε βασικό μέλος του ΑΝΟ Γλυφάδας, συνεχίζοντας με σταθερά βήματα την εξέλιξή του.
Παράλληλα, ο Δημήτρης Μπομπός έχει φορέσει το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων, έχοντας καταγράψει διεθνείς παραστάσεις και αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία μέσα από τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Δημήτρης Μπομπός, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική σεζόν και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα, εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και όμορφες στιγμές».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη!

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ Domus Ergo ο Μπάμπης Τάτσης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μπάμπη Τάτση, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στις 17/01/1992, ο Μπάμπης Τάτσης αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 186cm.
Η πορεία του ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, πριν μετακινηθεί στον Άρη, όπου έκανε τα πρώτα σημαντικά βήματα της καριέρας του. Σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε για τρεις έως τέσσερις αγωνιστικές περιόδους, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις και εξελισσόμενος αγωνιστικά.
Στη συνέχεια φόρεσε διαδοχικά τα σκουφάκια του ΝΟ Λάρισας και του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην καριέρα του, καθώς αγωνίστηκε με τα ασπρόμαυρα για δύο σεζόν. Ακολούθησε η επιστροφή του στον Άρη, ενώ τα τελευταία χρόνια της πορείας του μοιράστηκε μεταξύ Άρη και ΟΦΘ, έχοντας σημαντική συμβολή στις προσπάθειες των ομάδων. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πανηγύρισε συνολικά τρεις ανόδους στην Α1 Εθνική Κατηγορία, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του συνέπεια και την ικανότητά του να αποτελεί σημείο αναφοράς σε απαιτητικές προσπάθειες πρωταθλητισμού.
Ο Μπάμπης Τάτσης επιστρέφει πλέον στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία και έχοντας διανύσει μία μακρά διαδρομή στις ελληνικές πισίνες.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Μπάμπης Τάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ! Νιώθω μεγάλη τιμή που θα φορέσω ξανά το σκουφάκι της ομάδας που αγαπώ από μικρό παιδί. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην πισίνα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, όμορφες στιγμές και χαρές για τον σύλλογό μας και τον κόσμο του ΠΑΟΚ!».
Καλώς ήρθες και πάλι στον ΠΑΟΚ, Μπάμπη!

Επέστρεψε στο Σπίτι του ο Πόλυς Προσινικλής!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Πόλυ Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Γεννημένος στις 21/08/1998, ο Πόλυς Προσινικλής αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει ύψος 188cm.
Ο Πόλυς Προσινικλής έκανε όλα τα αναπτυξιακά του βήματα στα ασπρόμαυρα, ακολουθώντας ολόκληρη τη διαδρομή από τα τμήματα υποδομής μέχρι την ανδρική ομάδα. Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ Domus Ergo έως και τη σεζόν 2024-25, αποτελώντας για πολλά χρόνια μέρος της ανδρικής ομάδας και αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Την αγωνιστική περίοδο 2025-26 αγωνίστηκε στον ΟΦΘ. Πλέον, ο Πόλυς Προσινικλής επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε αθλητικά, γνωρίζοντας όσο λίγοι το περιβάλλον και τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟK Domus Ergo, ο Πόλυς Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Μια ιδιαίτερη χρόνια η φετινή, με νέους παίκτες και νέο προπονητή. Με σκληρή δουλειά και υπομονή όμως θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Εύχομαι καλή σεζόν με επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ!»
Καλώς ήρθες στο Σπίτι σου, Πόλυ!