Άντε να μπαίνουμε σιγά σιγά - γρήγορα γρήγορα όλοι μέσα.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ποιά ανασυγκρότηση; Διάλυση έχει βαρέσει η ομάδα. Να χαιρόμαστε τα χαΐρια του ιδιοκτήτη....

Ανασυγκρότηση για την τελική ευθεία
Ο τελικός του Βόλου άφησε πληγές, η σεζόν όμως δεν έχει τελειώσει και το αγωνιστικό τμήμα ανασυντάσσεται για να παλέψει στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν στα Play Offs.
27.04.2026
Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και την Δευτέρα (27.04) ξεκίνησε την προετοιμασία του.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του τελικού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, rondo και παιχνίδια 3 Vs 3 υψηλής έντασης.
Ο Μαντί Καμαρά υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε θεραπείες, ενώ με θεραπεία συνέχισαν και οι Ντέγιαν Λόβρεν , Γιώργος Γιακουμάκης και Κίριλ Ντεσπόντοφ .
Την Τρίτη (28.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00.
προσέξτε μην κάψτε κανά @@αρδι από την πολύ προπόνηση!
ρε ουσττττ σκατόφλωροι
In my mind, the power i find
Εγώ ξέρω ότι όταν η ομάδα είχε αγώνα ανά τρεις μέρες, έπαιζε καλύτερα και ήταν πιο ξεκούραστη, γιατί έκανε μία προπόνηση τη βδομάδα, ενώ τώρα κάνει 5.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Εγώ ξέρω ότι όταν η ομάδα είχε αγώνα ανά τρεις μέρες, έπαιζε καλύτερα και ήταν πιο ξεκούραστη, γιατί έκανε μία προπόνηση τη βδομάδα, ενώ τώρα κάνει 5.
κάτι άλλο συμβαίνει φίλε. δεν γίνεται να βλέπεις έναν 22χρονο (ντέλιας) επαγγελματία ποδοσφαιριστή να ξεφυσάει και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του όταν είναι ξεκούραστος για παραπάνω από τρεις μέρες.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
εγώ το είχα πει πριν μήνες και καμιά κότα σε άλλα φόρουμ δεν το λένε.
η προετοιμασία που κάνει ο ρουμάνος είναι για ΤΠΚ. χωρίς σχεδιασμό και στόχους.
βάλε μέσα ιατρικό προσωπικό, φυσιοθεραπευτές ΚΑΙ προπονητικό τιμ επιλογή λούτσε πάλι, φθάσαμε σε αυτό το ΚΑΡΑΜΠ@@ΡΕΛΟ που είμαστε σήμερα και συμβαίνει κάθε χρονιά από τότε που γύρισε η βεντέντα μας.
Μεγάλε καραγατς υπηρέτησες στο πολεμικό ναυτικό;
Γιατί, το ΤΠΚ που γράφεις (ξέρουμε τι σημαίνει), στο ναυτικό σημαίνει ΤορΠιλάΚατος.
Χααχχαχαχααα.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
ΓΤΠΚ βρε εννοούσε. 😆
Η αλήθεια είναι ότι Λούτσος και εργομετρικά δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους.
Αυτός έπαιζε με τους ίδιους παίκτες συνέχεια μέχρι να τα παίξουνε και ο άλλος ο Γούμενιτς ο μπ@τίρης δεν του έπαιρνε παίκτες. Σου λέει καλά πάμε, φτηνά θα τη βγάλουμε και φέτος.
Ε, στο τέλος τα παίξανε οι παίκτες και τελείωσε το πανηγύρι.

Προετοιμασία για Ολυμπιακό
Η δουλειά για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (28.04) στη Νέα Μεσημβρία.
28.04.2026
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, rondo και αναμετρήσεις 4 vs 4.
Οι Γιώργος Γιακουμάκης , Ντέγιαν Λόβρεν , Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μαντί Καμαρά συνέχισαν με θεραπεία.
Την Τέταρτη (29.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.
Μεγάλε καραγατς υπηρέτησες στο πολεμικό ναυτικό;
Γιατί, το ΤΠΚ που γράφεις (ξέρουμε τι σημαίνει), στο ναυτικό σημαίνει ΤορΠιλάΚατος.
Χααχχαχαχααα.!!
ΓΙΑ ΤΟ Π@@@ΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ήθελα να γράψω παίδες! μπερδεύτηκα. έχω χάσει τα μυαλά μου με αυτά που βλέπω.
όχι, στα τεθωρακισμένα ήμουν (μαυροσκούφης) σε πέραμα ιωαννίνων και μετά λαγό έβρου.
Η Πέμπτη (30.04) ήταν μέρα τακτικής, με τους παίκτες να δουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού μέσα από ασκησεις, έπαιξαν παιχνίδι τέσσερις μικρές εστίες, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό.
Οι Γιώργος Γιακουμάκης , Κίριλ Ντεσπόντοφ , Μαντί Καμαρά και Ντέγιαν Λόβρεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Την Παρασκευή (01.05) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Τακτική για Πειραιά
Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.
07.05.2026
Το προπονητικό μενού της Πέμπτης (07.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν μερικές παρτίδες rondo, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (10.05).
Ο Δημήτρης Χατσίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ο Γιώργος Γιακουμάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και οι Ντέγιαν Λόβρεν και Μαντί Καμαρά υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Την Παρασκευή (08.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.
Παλι καλα, επεστρεψε ο Χατσιδης.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ασκήσεις με εμπόδια, τερματοφύλακες και παιχνίδι σε μικρές εστίες
Η προπόνηση της Δευτέρας (11.05) περιελάμβανε δουλειά στο γυμναστήριο και την πισίνα για όσους βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και προπόνηση στο γήπεδο για τους υπόλοιπους, με προθέρμανση, rondo, παιχνίδια κατοχής και δίτερμα για τους υπόλοιπους.
Οι Γιώργος Γιακουμάκης και Χόρχε Σάντσεζ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Μαντί Καμαρά και Ντέγιαν Λόβρεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Την Τρίτη (12.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00.
Αρα ο Γιακουμακης θα παιξει στα δυο τελευταια.