Γυναικείο βόλεϊ 202...

Notifications
Clear all

Γυναικείο βόλεϊ 2026-27

13 Posts
3 Users
0 Reactions
120 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ F&U τη νέα σεζόν ο Φίλιππο Σκιάβο!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Φίλιππο Σκιάβο, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Γεννημένος στην Ιταλία στις 22/02/1984, ο Φίλιππο Σκιάβο αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόλογους Ιταλούς προπονητές. Η προπονητική του εξέλιξη συνδέεται άμεσα με δύο από τα ισχυρότερα και πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, την ιταλική Serie A1 και τη γαλλική Ligue A Féminine, διοργανώσεις που διαχρονικά τροφοδοτούν το ευρωπαϊκό βόλεϊ με κορυφαίες αθλήτριες, προπονητές και συλλόγους διεθνούς επιπέδου.

Από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ο Φίλιππο Σκιάβο ανέλαβε ως πρώτος προπονητής της Lardini Filottrano, στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού γυναικείου βόλεϊ, τη Serie A1. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας σε ένα από τα πιο απαιτητικά πρωταθλήματα παγκοσμίως αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην προπονητική του πορεία, καθώς κλήθηκε να διαχειριστεί μία δύσκολη αγωνιστική συγκυρία και να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της ιταλικής λίγκας. Η παρουσία του κρίθηκε επιτυχημένη, γεγονός που οδήγησε στην παραμονή του στον σύλλογο και για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, κατά την οποία πραγματοποίησε την πρώτη του πλήρη σεζόν ως πρώτος προπονητής στη Serie A1, εδραιώνοντας την παρουσία του στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Το καλοκαίρι του 2020 έκανε το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Racing Club Cannes. Κατά την πρώτη του χρονιά (2020-21), οδήγησε την ομάδα στην 5η θέση του πρωταθλήματος και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, θέτοντας τις βάσεις για την αγωνιστική της άνοδο. Την περίοδο 2021-22, η Racing Club Cannes παρουσίασε σημαντική αγωνιστική πρόοδο, φτάνοντας στα ημιτελικά των Play Off του γαλλικού πρωταθλήματος, στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup, επιβεβαιώνοντας την ανταγωνιστικότητά του τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ανοδική πορεία της ομάδας συνεχίστηκε και την περίοδο 2022-23, με νέα συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και διατήρηση της παρουσίας της ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες δυνάμεις της Ligue A Féminine.

Το 2023 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Pays d’Aix Venelles. Κατά την πρώτη του σεζόν (2023-24), η ομάδα έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, ενώ παράλληλα τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός συνόλου ικανού να διεκδικήσει υψηλότερους στόχους. Η αγωνιστική περίοδος 2024-25 τον βρήκε ξανά στην Pays d’Aix Venelles όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα, προκρίθηκε στα ημιτελικά των Play Off και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, καθιερώνοντας τον σύλλογο μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της χώρας

Η μέχρι σήμερα πορεία του Φίλιππο Σκιάβο χαρακτηρίζεται από συνεχή παρουσία στην ελίτ του ευρωπαϊκού γυναικείου βόλεϊ, με προπονητική δραστηριότητα σε δύο από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της ηπείρου, την ιταλική Serie A1 και τη γαλλική Ligue A Féminine.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, ο Φίλιππο Σκιάβο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η πρώτη λέξη που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι “τιμή”. Είμαι πολύ περήφανος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αθλητικό οργανισμό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά συνολικά στην Ευρώπη. Το να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας είναι για μένα μεγάλη τιμή και μεγάλο προνόμιο.

Ελπίζω όλοι μαζί να μπορέσουμε να γράψουμε μία όμορφη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση. Πέρσι σταμάτησα, έπρεπε να διακόψω για λίγο την προπονητική μου πορεία. Ωστόσο, μέσα σε αυτή τη χρονιά μακριά από τους πάγκους, είχα την ευκαιρία να μελετήσω, να μάθω πολλά πράγματα και να εξελιχθώ.

Τώρα θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ασχολούμαι καθημερινά με το επιτελείο και τις αθλήτριες. Πιστεύω πραγματικά ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά.

Όσον αφορά αυτή τη νέα περιπέτεια σε μια καινούρια χώρα και σε ένα νέο πρωτάθλημα, θεωρώ πως η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα και ένα εξαιρετικό μέρος για να ζεις και να εργάζεσαι. Νιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Παράλληλα, πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αναπτύσσεται σημαντικά τα τελευταία δύο με τρία χρόνια και κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για μένα, λοιπόν, το να αποτελώ μέρος αυτού του πρωταθλήματος και αυτού του συλλόγου είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ελπίζω πραγματικά ότι μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Είμαι πολύ περήφανος και ευγνώμων που ανήκω πλέον σε αυτή την οικογένεια και αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος. Αν ήταν δυνατόν, θα ήθελα να ξεκινήσω από αύριο κιόλας δουλειά για τον σύλλογο. Θα χρειαστεί βέβαια να περιμένω μερικές εβδομάδες ακόμη, όμως το μυαλό μου βρίσκεται ήδη σε αυτή τη νέα πρόκληση».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, κόουτς Φίλιππο!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/05/2026 3:43 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Άντε να δούμε...

Posted : 30/05/2026 3:44 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Στο πλευρό του Φίλιππο Σκιάβο ο Δημήτρης Εφραιμίδης!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Εφραιμίδη, ο οποίος θα είναι βοηθός του Φίλιππο Σκιάβο, την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης παραμένει στο τεχνικό τιμ του Βόλεϊ γυναικών του Δικεφάλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας στο πλευρό του Ιταλού τεχνικού.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, ο Δημήτρης Εφραιμίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Εύχομαι όλοι μαζί, το σταφ και οι παίκτριες, να έχουμε μια καλή και θετική συνεργασία. Να έχουμε όλοι υγεία και να μπορέσουμε να γεμίσουμε τη χρονιά με πολλές επιτυχίες».

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 07/06/2026 10:47 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ F&U η Έστερ Γιάσπερ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έστερ Γιάσπερ, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Γεννημένη στην Ολλανδία στις 07/05/2001, η Έστερ Γιάσπερ αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 175cm.

Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από την Σνικ (2016-17), ομάδα της γενέτειρας πόλης της, με την οποία μάλιστα έφτασε και στην κατάκτηση του ολλανδικού κυπέλλου. Στη Σνικ παρέμεινε και τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν (2017-2019), αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, παίζοντας στο CEV Cup.

Η σεζόν 2019-20 την βρήκε στην Τούρινγκεν και την γερμανική Μπουντεσλίγκα, στην οποία απέκτησε περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Τη σεζόν 2020-21 παρέμεινε στη Γερμανία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Στουτγάρδης, με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στη Μπουντεσλίγκα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Women’s Champions League.

Στη Στουτγάρδη έμεινε και τη σεζόν 2021-22, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», κερδίζοντας τόσο την Μπουντεσλίγκα, όσο και το κύπελλο Γερμανίας, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στον τελικό του CEV Women’s Cup.

Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στην Πότσνταμ, με την οποία κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ, φτάνοντας παράλληλα έως τα προημιτελικά του CEV Women’s Cup.

Την αγωνιστική σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην Δρέσδη, φτάνοντας και πάλι μακριά στο CEV Women’s Cup, ενώ και στη Μπουντεσλίγκα αγωνίστηκε έως τους ημιτελικούς με την ομάδα της.

Την σεζόν 2024-25 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ F&U, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες οδήγησαν τον Δικέφαλο για πρώτη φορά στους τελικούς πρωταθλήματος.

Την επόμενη σεζόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ F&U, ωστόσο η ατυχία της χτύπησε την πόρτα καθώς τραυματίστηκε με την Εθνική Ολλανδίας το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον, ούσα υγιής, επιστρέφει στον Δικέφαλο για να συνεχίσει εκείνο το οποίο άφησε στην μέση.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει το Savaria Cup το 2021, ενώ παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια της Εθνικής της ομάδας στο Volleyball Nations League.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Έστερ Γιάσπερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ και να παλέψουμε όλοι μαζί για ακόμα μία σεζόν. Ανυπομονώ να σας δω όλους και πάλι!».

Καλώς ήρθες και πάλι στον ΠΑΟΚ, Έστερ!

Posted : 12/06/2026 11:51 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Στον ΠΑΟΚ F&U η Βάσια Θεοδοσίου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Βάσια Θεοδοσίου, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Γεννημένη στις 28/01/2005, η Βάσια Θεοδοσίου αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 175cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα από τον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίο ήταν μέλος του ρόστερ στην συμμετοχή του στην Volley League γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Στην ομάδα του Ευόσμου παρέμεινε έως την σεζόν 2023-24, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες και πολύτιμες παραστάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία.

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές σεζόν (2024-26) αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, πανηγυρίζοντας μάλιστα την περασμένη σεζόν την άνοδο της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία, έχοντας σημαντικό ρόλο στην διάκριση αυτή.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Βάσια Θεοδοσίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη που θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου, θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να διεκδικήσει κάθε δυνατή διάκριση. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να ζήσουμε όλοι μαζί όμορφες στιγμές, προσφέροντας ωραίο θέαμα και επιτυχίες στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Βάσια!

Posted : 17/06/2026 10:47 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Πολύτιμη ενίσχυση στο κέντρο με Τάιρα Άιρελ ο ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Τάιρα Άριελ, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027. 

Γεννημένη στις 28/04/2003 στις ΗΠΑ, η Τάιρα Άριελ αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 185cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο γυναικείο βόλεϊ από το Κολέγιο του USC το 2021, στο οποίο έμεινε έως το 2025, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα. 

Η περσινή σεζόν (2025-26) μοιράστηκε για την ίδια σε δύο ομάδες, ξεκινώντας από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι, και ολοκληρώνοντας στην ουγγρική Βάσας, υπό τις οδηγίες μάλιστα του Έλληνα προπονητή, Γιάννη Αθανασόπουλου. 

Στην Βάσας συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλες τις σειρές των πλέι-οφ. 

Πλέον, έπειτα από μία γεμάτη χρονιά πρωταθλητισμού έρχεται στον ΠΑΟΚ F&U για να βοηθήσει στους στόχους του. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Τάιρα Άριελ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι περήφανη που έχω την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ F&U. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, και είμαι ενθουσιασμένη για τις επιτυχίες που θα έρθουν!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Τάιρα! 

Posted : 25/06/2026 7:31 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολύτιμη ενίσχυση στο κέντρο του ΠΑΟΚ F&U με Αθηνά Δημητριάδη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθηνά Δημητριάδη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Γεννημένη στις 23/06/2000, η Αθηνά Δημητριάδη αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 195cm.

Η πορεία της ξεκίνησε από τις ακαδημίες του γερμανικού προγράμματος ανάπτυξης ταλέντων, όπου αγωνίστηκε διαδοχικά στις VCO Berlin II, VCO Schwerin και VCO Berlin.

Σε πολύ νεαρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο, την αγωνιστική της ωριμότητα και τη συνέπειά της, κερδίζοντας σημαντικό ρόλο στη Bundesliga και επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί μία από τις πλέον υποσχόμενες Ελληνίδες αθλήτριες της γενιάς της.

Το 2019 ακολούθησε το μεγάλο βήμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνδυάζοντας σπουδές και βόλεϊ σε κορυφαία πανεπιστημιακά προγράμματα. Αγωνίστηκε για τρεις σεζόν με το Hofstra Pride, συνέχισε στο Florida International University, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, και ολοκλήρωσε την κολεγιακή της διαδρομή στο University of New Mexico, αγωνιζόμενη στο υψηλότερο επίπεδο του NCAA και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες τόσο αγωνιστικά όσο και ακαδημαϊκά.

Η επιστροφή της στην Ελλάδα το 2024 συνοδεύτηκε από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη διετία στον ΑΟ Θήρας, όπου αποτέλεσε βασικό πυλώνα της ομάδας. Με πρωταγωνιστικό ρόλο συνέβαλε καθοριστικά στις υψηλές θέσεις που κατέκτησε ο σύλλογος, ενώ απέκτησε πολύτιμες παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και ποιότητα στις απαιτήσεις του υψηλότερου επιπέδου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Αθηνά Δημητριάδη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και συγκίνηση. Το να φορέσω την εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν ένα όνειρο που είχα εδώ και χρόνια. Μιλάμε για έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, μεγάλη δυναμική και έναν κόσμο που στηρίζει την ομάδα με πάθος. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη να αποτελώ πλέον μέλος αυτής της οικογένειας. Έρχομαι με πολλή όρεξη για δουλειά και με διάθεση να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις συμπαίκτριές μου, να δουλέψουμε όλες μαζί και να ζήσουμε όμορφες στιγμές με τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αθηνά!

Posted : 06/07/2026 9:51 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ζόι Γουεδέρινγκτον: Η εκρηκτική διαγώνιος στον ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ζόι Γουεδέρινγκτον, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027. 

Γεννημένη στις 07/09/2001 στις ΗΠΑ, η Ζόι Γουεδέρινγκτον αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 188cm. 

Η πορεία της ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, όπου αγωνίστηκε από το 2019 έως το 2022, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας και ξεχωρίζοντας για τη σταθερότητα και την εκτελεστική της δεινότητα.

Το 2022 μετακινήθηκε στο ιστορικό Penn State University, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα του NCAA και σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο πανεπιστημιακό βόλεϊ, συνεχίζοντας την αγωνιστική και προσωπική της εξέλιξη στο υψηλότερο επίπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της κολεγιακής της καριέρας έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στο Πουέρτο Ρίκο με τις Atenienses de Manatí, όπου πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν, αναδεικνυόμενη κορυφαία σκόρερ του πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις της άνοιξαν τον δρόμο για την Ευρώπη και την ΑΕΚ, όπου τη σεζόν 2024-25 συγκαταλέχθηκε στις κορυφαίες διαγώνιες της Volley League Γυναικών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την επιθετική της αποτελεσματικότητα και την ηγετική της παρουσία στο γήπεδο.

Την αγωνιστική περίοδο 2025-26 συνέχισε την καριέρα της στη Νότια Κορέα με τις Gwangju Pepper Savings Bank AI Peppers, αγωνιζόμενη σε ένα από τα πιο απαιτητικά και ποιοτικά επαγγελματικά πρωταθλήματα βόλεϊ στον κόσμο, πριν επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για λογαριασμό των Orlando Valkyries.

Με πλούσιες παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα, εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα και νοοτροπία πρωταθλήτριας, η Ζόι Γουεδέρινγκτον έρχεται στον ΠΑΟΚ για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επίθεση του Δικεφάλου και μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές προσθήκες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Ζόι Γουεδέρινγκτον, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα που χτίζεται. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και πιστεύω ότι θα τα δώσουμε όλες για να τις δικαιώσουμε. Ανυπομονώ να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ζόι! 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 28/07/2026 8:34 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ακάσα Άντερσον: Μία μεταγραφή με… αμερικανική ποιότητα!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ακάσα Άντερσόν, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027. 

Γεννημένη στις ΗΠΑ στις 02/10/2004, η Ακάσα Άντερσον αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 191cm. 

Με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα, δυναμική παρουσία στο φιλέ και σημαντικές παραστάσεις από κορυφαία πανεπιστημιακά προγράμματα των Ηνωμένων Πολιτειών, έρχεται στον Δικέφαλο για να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας.

Η Άντερσον ξεκίνησε την κολεγιακή της πορεία στο Auburn University, όπου αγωνίστηκε τις σεζόν 2022-23 και 2023-24, αποτελώντας βασικό μέλος ενός προγράμματος που συμμετέχει στη Southeastern Conference (SEC), μία από τις πιο ανταγωνιστικές περιφέρειες του NCAA. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Michigan State University για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, συνεχίζοντας να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του αμερικανικού πανεπιστημιακού βόλεϊ, ενώ ακολούθησε η παρουσία της στο ιστορικό Purdue University, ένα ακόμη κορυφαίο πρόγραμμα του NCAA, όπου συνέχισε την αγωνιστική της εξέλιξη.

Παράλληλα, πραγματοποίησε και το επαγγελματικό της ντεμπούτο στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις Columbus Fury, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε μία από τις ανερχόμενες επαγγελματικές λίγκες της χώρας και κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Με υψηλό αγωνιστικό ταβάνι, εντυπωσιακά σωματικά προσόντα, ποιότητα στην επίθεση και μεγάλη προοπτική εξέλιξης, η Ακάσα Άντερσον αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική επένδυση για το μέλλον του ΠΑΟΚ. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Ακάσα Άντερσον, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι είναι μία ιδιαίτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία να είμαι στην Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ και να τα δώσω όλα με την ομάδα και το προπονητικό σταφ». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ακάσα!

Posted : 31/07/2026 10:20 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Δεν τρελάθηκα...

Posted : 31/07/2026 10:21 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Με «μαέστρο» την Ευαγγελία Τάνη τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα, Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευαγγελία Τάνη, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Γεννημένος στις 22/07/2004, η Ευαγγελία Τάνη αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 182cm.

Η Ευαγγελία Τάνη έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από την ομάδα του Περσέα, ξεχωρίζοντας από πολύ νωρίς με τις ικανότητες της.

Η πορεία της συνεχίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε από το 2020 έως το 2023, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και εξελισσόμενη μέσα από τις απαιτήσεις της Volley League Γυναικών.

Οι εμφανίσεις της αποτέλεσαν το εφαλτήριο για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της, με τον Ολυμπιακό να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της τη σεζόν 2023-24.

Το 2024 μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό, όπου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους, μάλιστα οι εμφανίσεις της την περσινή αγωνιστική περίοδο συνέβαλλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στην πορεία έως τον τελικό του Challenge Cup γυναικών.

Παράλληλα, η αγωνιστική της αξία επιβεβαιώθηκε και σε διεθνές επίπεδο, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Ευαγγελία Τάνη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που από φέτος θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ F&U. Είναι μία νέα πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να δουλέψω σκληρά με τις συμπαίκτριές μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, επιτυχίες και γεμάτη Μίκρα!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ευαγγελία!

Posted : 12/08/2026 9:38 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συμπληρώνει το δίδυμο των πασαδόρων με Ελευθερία Μπαρμπαλιού ο ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Μπαρμπαλιού, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Γεννημένη στις 10/01/2000, η Ελευθερία Μπαρμπαλιού αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 176cm.

Η πορεία της ξεκίνησε από τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΠΑΘ Περσέα, με τον οποίο αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα από τη σεζόν 2019-20 έως και τη σεζόν 2024-25. Σημαντικότερο σταθμό αυτής της διαδρομής αποτέλεσε η αγωνιστική περίοδος 2023-24, όταν πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’2 Εθνικής Κατηγορίας, συμβάλλοντας στην ιστορική άνοδο της ομάδας στην Pre League Γυναικών.

Τη σεζόν 2024-25 η Ελευθερία Μπαρμπαλιού αγωνίστηκε στην Pre League, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία και παραστάσεις σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική της εξέλιξη την οδήγησε την επόμενη σεζόν στον ΑΟ Θήρας, όπου το 2025-26 έκανε το μεγάλο βήμα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στο CEV Challenge Cup Γυναικών, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από διεθνείς αναμετρήσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Ελευθερία Μπαρμπαλιού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάει για μένα ένα νέο κεφάλαιο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ για έναν τόσο ιστορικό σύλλογο και ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι πως θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να ζήσουμε όλοι μαζί μια σεζόν γεμάτη όμορφες στιγμές, πάθος και επιτυχίες. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και μια χρονιά που θα μας κάνει όλους περήφανους!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ελευθερία!

Posted : 21/08/2026 10:30 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεύτερη σεζόν στον ΠΑΟΚ F&U η Μαρία Καραμπάση!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Καραμπάση, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Η Ελληνίδα διεθνής λίμπερο, γεννημένη το 2003 και με ύψος 165cm, συνεχίζει στα ασπρόμαυρα για δεύτερη σερί σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Μαρία Καραμπάση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για δεύτερη χρονιά να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ για όσα έχουμε μπροστά μας και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, μέσα και έξω από το γήπεδο. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα, θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες και όμορφες στιγμές!».

Posted : 21/08/2026 10:35 pm
Share: