Γυναικείο Χάντμπολ ...

Notifications
Clear all

Γυναικείο Χάντμπολ 2026-27

17 Posts
4 Users
1 Reactions
142 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Έκτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Η Μαυροβούνια πίβοτ, γεννημένη το 1995, με ύψος 182cm, θα συνεχίσει για έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ, στην οποία αναδείχτηκε και ως η καλύτερη αμυντικός της Α1. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είμαι μέλος αυτού του συλλόγου εδώ και πέντε χρόνια και το να φοράω αυτή τη φανέλα αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Έχω μεγάλο κίνητρο για όλα όσα έχουμε μπροστά μας και πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και στους στόχους μας. Εύχομαι να πετύχουμε μαζί πολλές ακόμα επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητικό Υπεύθυνο, Δημήτρη Χασεκίδη, και στον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια». 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 09/09/2026 5:29 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

4ο Σούπερ Καπ Χάντμπολ Γυναικών: Στον δρόμο προς το τρεμπλ των 100 χρόνων!

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινά με μία μεγάλη πρόκληση για το Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεκδικήσει το 4ο Σούπερ Καπ Χάντμπολ Γυναικών απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας.

Ο μεγάλος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, με τον Δικέφαλο να θέλει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ θέτει από νωρίς τον πήχη ψηλά, έχοντας μπροστά του την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρεμπλ στην ιστορική χρονιά των 100 χρόνων του Συλλόγου.

Το πρώτο βήμα προς αυτόν τον μεγάλο στόχο περνά από τη Μίκρα.

ΠΑΟΚ – Αναγέννηση Άρτας
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026 | 19:30
«Σπίτι του Χάντμπολ», Μίκρα Θεσσαλονίκης

Στον δρόμο προς το τρεμπλ των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 09/09/2026 5:30 pm
Page 2 / 2
Share: