Αύριο (10.00) υπάρχει Γ.Σ υπό τον Μακούλη και θα γίνει αύξηση Μ.Κ από τον Ιβάν , περίπου 5 μύρια ίσως και παραπάνω.
Και θα γίνουν ερωτήσεις για γήπεδο, προπονητικό κτλ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Μέρα που είναι σήμερα να πούμε χαριτολογώντας χρόνια πολλά και καλά, στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ευεργέτη του όλου Π.Α.Ο.Κ..
Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Λαμία, είχα κάνει μια ερώτηση στον αρδ που κάθεται δίπλα μου για τον Μυστακίδη, για το ΟΠΕΝ κτλ....
Μου είχε απαντήσει ότι ΔΕΝ παίζει κάτι τέτοιο, όχι επειδή ξέρει (!) αλλά επειδή ακούγεται καιρό τώρα.
Του απάντησα, να το ψάξει λίγο γιατί δεν είναι ενημερωμένος λέγοντάς του πως ξέρω λεπτομέρειες που ΔΕΝ είναι φήμες....
Χθες λοιπόν, με πλησίασε και μου είπε ότι αυτά που του ανέφερα την Δευτέρα έχουν κάποια βάση ( 😆 ), με την λεπτομέρεια ότι υπάρχει όρος ο ....Γιώργος (!) να είναι στην διοίκηση σαν ....συνδετικός κρίκος με την "υπάρχουσα" 🙄 κατάσταση μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
Του είπα ότι ο Σαββίδης με τα προβλήματα που έχει δεν είναι σε θέση να διοικήσει εξ αποστάσεως και εννοείται ούτε ο Γιώργος που είναι tourist.
(Για τον Γιώργο αντέδρασε, βέβαια όταν του είπα ότι στην συνάντηση ιδιοκτητών πήγε ένας....υπάλληλος, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.)
Με ρώτησε για ποια προβλήματα μιλάω, του απάντησα γι αυτά που ξέρει ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι και δεν μιλάει... 😎
Εν τέλει, εντελώς...."ξαφνικά" μου είπε τι πρόβλημα έχει (δεν το γράφω για ευνόητους λογους) λέγοντας μου πως ότι δημοσιεύσω είναι της...φαντασίας μου, δεν το είπε ποτέ 😆
Την κουβέντα την τελείωσα λέγοντάς του πως την όλη "διαδικασία" την κινεί το US Ambassador 😎 και εννοείται δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και οι business που θα πάρει ο Τέλης.
Μου είπε ότι με την Ελσίνκι, θα μάθει και θα μου πει περισσότερα. 😆
Τον περιμένω να μου ανοίξει τα μάτια 🤪
Ολα τα λεφτα ειναι ο Γιωργης σαν συνδετικος κρικος...Περισσοτερο για συνδετηρας μου κανει... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Για ρωτησε τον ειναι αληθεια οτι το ΟΡΕΝ μπανει μεσα 2,5 εκ, το μηνα και κανει επαφες ο Αρμενης να το πουλησει ή ειναι και αυτα παπάτζες ?
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Λαμία, είχα κάνει μια ερώτηση στον αρδ που κάθεται δίπλα μου για τον Μυστακίδη, για το ΟΠΕΝ κτλ....
Μου είχε απαντήσει ότι ΔΕΝ παίζει κάτι τέτοιο, όχι επειδή ξέρει (!) αλλά επειδή ακούγεται καιρό τώρα.
Του απάντησα, να το ψάξει λίγο γιατί δεν είναι ενημερωμένος λέγοντάς του πως ξέρω λεπτομέρειες που ΔΕΝ είναι φήμες....
Χθες λοιπόν, με πλησίασε και μου είπε ότι αυτά που του ανέφερα την Δευτέρα έχουν κάποια βάση ( 😆 ), με την λεπτομέρεια ότι υπάρχει όρος ο ....Γιώργος (!) να είναι στην διοίκηση σαν ....συνδετικός κρίκος με την "υπάρχουσα" 🙄 κατάσταση μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
Του είπα ότι ο Σαββίδης με τα προβλήματα που έχει δεν είναι σε θέση να διοικήσει εξ αποστάσεως και εννοείται ούτε ο Γιώργος που είναι tourist.
(Για τον Γιώργο αντέδρασε, βέβαια όταν του είπα ότι στην συνάντηση ιδιοκτητών πήγε ένας....υπάλληλος, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.)
Με ρώτησε για ποια προβλήματα μιλάω, του απάντησα γι αυτά που ξέρει ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι και δεν μιλάει... 😎
Εν τέλει, εντελώς...."ξαφνικά" μου είπε τι πρόβλημα έχει (δεν το γράφω για ευνόητους λογους) λέγοντας μου πως ότι δημοσιεύσω είναι της...φαντασίας μου, δεν το είπε ποτέ 😆
Την κουβέντα την τελείωσα λέγοντάς του πως την όλη "διαδικασία" την κινεί το US Ambassador 😎 και εννοείται δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και οι business που θα πάρει ο Τέλης.
Μου είπε ότι με την Ελσίνκι, θα μάθει και θα μου πει περισσότερα. 😆
Τον περιμένω να μου ανοίξει τα μάτια 🤪
Τα είπες όλα!!
Respect @m01can4 !
Πέφτει τρελό δούλεμα από τα ΑΡΔόσκυλα....
Όσο για τα "γίδια", μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους βράχους πέφτει χιόνι.🥹
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Λογικό ακούγεται το συνδετικός κρίκος.
Όλοι αυτοί που "τρώνε" τι θα απογίνουν?
Βέβαια του είπα ότι αυτό μπορεί να είναι προσωρινό.
Μετά τους ρίχνει ένα διαολοστέλμα και τελειώνει η μπουγάδα...
Όσο για το ΟΠΕΝ , τον ρώτησα, δεν ήξερε.
Τον ρώτησα γιατί κόπηκε η αθλητική εκπομπή....ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!
Περιμενουμε με αγωνια τα νεοτερα 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
"Θαρραλεος" ο ΑΡΔ παντως 😆
Του ειπες εσυ πρωτα Μοικ για τον Μυστακιδη και μετα απο μερες ειπε κατι που ξερουμε ολοι, αλλα
"αν το δημοσιευσεις, ειναι της φαντασιας σου" 🤣 🤣 🤣 🤣
Ρε αυτα τα καρναβαλια ακουν και πιστευουν ολοι οι ΑΜΠΑΛΟΙ !!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Αυτοι ειναι τοσο ηλιθιοι που πιστευουν οτι κατι μπορει να κρυφτει την εποχη του διαδικτυου εν ετει 2023 ... 😆 😆 😆 😆
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Θέλουν να ''γλείψουν'' κάποιοι. ''Σφουγγοκ@λάριοι'' προφανώς είναι, το καταλαβαίνω. Αλλά ας το κάνουν με πιο έξυπνο τρόπο και λιγότερο άκομψο.
Πότε έρχεται; Αύριο το πρωί ας πούμε;
Ας σοβαρευτούν λίγο περισσότερο κάποιοι.
Βαθια νυχτωμενοι εκτος και προκειται για τυπους που ζητουν μεροκαματο.
Από γραφικότητες καλά πάμε...
Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Forza, προχωράει το θέμα του προπονητικού της Θέρμης και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Επίσης γράφεται ότι ο Σαββίδης με προσωπικές κινήσεις κλείνει και την ανανέωση του Τάισον.
Ε αμα ειναι με προσωπικες , ΟΚ!