Διαβαστε την συνεντευξη του Αλμειδα που λεει οτι ο γαυρος αλλαξε 6 προπονητες και 70 παικτες σε 3 χρονια και θα καταλαβετε..
Τελος παντων , εγω πιστευω οτι ο Σαββιδης θα τον κρατησει καθοσον δεν ενδιαφερεται πλεον για την ομαδα...Τα υπολοιπα ειναι π@πες...
Θα υπηρχε προπονητης που δεν πηρε ενα ντερμπι και που εχασε απο αυτες τις ομαδες και θα ειχε παραμεινει ?
Εαν ηθελε να γιορτασει τα 100 χρονια θα τιμουσε την ομαδα με την ελευση ενος καταξιωμενου προπονητη και ενος σοβαρου ΤΔ...
Εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινουν και του χρονου...Εχεις και το ορκ που πιστευουν στον καλυτερο προπονητη του αιωνα που ηρθε και καθισε στον παγκο της ομαδας και ολα καλα...
Υ.Γ. Τετοια συζητηση ειχα με εναν μ@λακα το Σαββατο ο οποιος μου ελεγε για τον καλυτερο προονητη της ιστοριας μας...Εδω η Ρεαλ ετοιμαζεται να διωξει τον Αντσελοτι που εχει σηκωσει τα παντα μαζι του και εμεις ασχολουμαστε με τα @ρχιδια μου απο την Ρουμανια...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
ΓΙΔΟ- ΧΩΡΙΟ νοοτροπία....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Απο την ατολμια και την ελλειψη ενδιαφεροντος του προεδρου ξεκινανε ολα...Μην καθομαστε και συζηταμε τα ιδια και τα ιδια...
Γηπεδο, προπονητικο, τμηματα υποδομων (ο ΠΑΟΚ Β' παει καρφι για υποβιβασμο), ΤΔ, προπονητης, μετεγγραφες, CEO (κανονικος οχι το Μαρακι) ολα αυτα ειναι στον αερα...Καποιος θα πει στον "αυτοματο"...Στον αυτοματο για παραδειγμα ειναι η Νοττιγχαμ του χοντρου, ο οποιος αν και λειπει εχει αναθεσει σε κανονικους ειδικους του ποδοσφαιρου την επιμελεια και την λειτουργια της ομαδας και καπως ετσι θα δουμε την Νοττιγχαμ στο επομενο ΤΣ.Λ.
Εδω η ομαδα διοικειται με την παρουσια ενος αλεξικεραυνου (βλ. Λουτσεσκου) και με ενος σοβιετικου τυπου πολιτμπιρο πυ παιρνει τις αποφασεις και με την ευγενικη συνδρομη του Γιωργη...
Τι 100 χρονια και π@παρια μαντορλες...Μαρακι, Λουτσεσκου, Γιωργης και ξερο ψωμι...Τρεις το λαδι, τρεις το ξυδι και στις φαπες "π@υτανα Αθηνα μας κυνηγας"...Μονο στις πωλησεις παικτων εμφανιζονται αντανακλαστικα τυπου τα 100 χλμ σε 2 sec της Φερραρι...
Ετσι δεν πας μακρυα...
Υ.Γ. Και φυσικα ο κοσμος αγκιστρωμενος σε 3 ονοματα...Λουστεσκου, Ιβιτς και Παμπλο....Μετα απο αυτους δεν υπαρχει γυρισμος...Ασπρομαυρα DNA και π@πες....Για γελια και για κλαματα...
Λάθος γιατρέ, ΜΟΝΟ για κλάματα, γιατί σε αυτήν περίπτωση τα γέλια είναι για τους γελοίους δυστυχώς
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Καλά το είπε ο @nikolasf4.
Business as usual....
Δεν πα να χτυπιόμαστε εμείς. Όλα στον αυτόματο πιλότο και το ''εγώ'' του καθενός πάνω από την ομάδα.
Βολεμένος πρόεδρος, βολεμένοι οπαδοί, βολεμένος προπονητής, βολεμένη διοίκηση, βολεμένοι ποδοσφαιριστές.
Βασικά για να μην εξαιρώ τον εαυτούλη μου, ίσως αν ήμουν κι εγώ βολεμένος σε καμιά θέση στην ΠΑΕ και ''μπουκωμένος'' με αρκετά χιλιάρικα το μήνα, έχοντας λύσει το βιοποριστικό μου θέμα, με μόνη έγνοια πού θα διακοπάρω, ίσως τώρα να μην έγραφα αυτά που γράφω.
Αλλά επειδή τόσα χρόνια εμείς δίνουμε από το υστέρημά μας στον ΠΑΟΚ και όχι από αυτά που μας περισσεύουν, χωρίς να βγάζουμε δεκάρα στις πλάτες ή εις βάρος του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι δικαιούμαστε και να εκφράσουμε το παράπονό μας.
Δυστυχώς δεν βλέπω όραμα και προοπτική. Δεν βλέπω όρεξη.
Βλέπω αδιαφορία, κορεσμό, κόπωση και απαξίωση.
Αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ο οσφπ επένδυσε από την προηγούμενη χρονιά και σε προπονητή αλλά και σε παίκτας και λογικά θα γιορτάσει τα 100 του χρόνια όπως το φαντάστηκε κάθε γαύρος.
Θα είναι η μοναδική ομάδα που στα 100 χρόνια θα σαρώσει.
Ειδικα σε αυτο το κομματι πρεπει να ομολογησουμε οτι ο γαυρος εχει πλεον ξεφυγει...Το ειχα ξαναγραψει οτι τους αναγνωριζω οτι οπαδοι-διοικηση δεν συμβιβαζονται με μετριοτητες και ηττες..."Δεν μου εφερες τα αποτελεσματα που θελω ? Τον Πουλο...Να περασει ο επομενος.." Πάνω από όλα θα υπηρετουν το μεγαλειο του θρυλου...Οποιος ερχεται ειτε ειναι παικτης, ειτε προπονητης, ειτε ΤΔ, ειτε διοικητικος υπαλληλος, ο σκοπος ειναι να υπηρετουν την ιδεα του γαυρου... Και οχι μονο αυτο αλλα και οταν φευγουν απο την ομαδα (για παραδειγμα ο Βαλβερδε) η μνημη απο το περασμα του γαυρου δηλωνεται και επανερχεται στην επιφανεια...Δρα σαν διαφημιστικο θα μπορουσε να πει καποιος...
Εμεις μπορει να γελαμε αλλα για τους γαυρους αυτη ειναι η πεμπτουσια της λειτουγριας της ομαδας...Ο βαζελος για παραδειγμα εχει μεινει στις εποχες "ελλας-ευρωπη-παναθηναικος" αλλα με την παροδο του χρονου εχει ξεφτισει...
Να σας δωσω ενα παραδειγμα ? Το κατωθι:
Βλεπεις στον παγκο του γαυρου τον Καρεμπε και σε εμας βλεπεις τον Παντελο και τον Καρυπιδη...Εκμεταλλευτηκαν τον τελικο των under 19 με την Φλαμενγκο και εμεις την ιδια ωρα βλεπουμε τον ΠΑΟΚ Β' να ειναι 3 βαθμους πανω απο την τελευταια θεση...
Δυστυχως - και αυτη ειναι η πικρη αληθεια- ο γαυρος εχει αποκτησει ευρωπαικο λουστρο...Εμεις κοιταμε ποτε θα πουλησουμε τον Κοτταρσκι και τον Ντελια και μην μας πιασει κωτσους ο Μειτε και ζητησει κανα 100αρικο παραπανω...
Και για ποια ευρωπαικη πορεια να μιλησουμε ? Που μας εκανε χωνι 3 φορες η Στεαουα ? Που μας καθαρισε η Μπριζ λες και παιζαμε με την Ναπολι του Μαραντονα ? Στο γαυρο βλεπεις οτι υπαρχει μια αισιοδοξια οτι θα ανατρεψουν το 3-0 του πρωτου αγωνα...Ουαι και αλιμονο και προχωρησουν...Να βρουμε τρυπα να χωθουμε μεσα...
Αλλα εμεις εχουμε μεινει στο αηττητο πρωταθλημα , στο κλεμμενο, στο περσινο μαγκικο και "κατω τα χερια απο τον προπονητη των τιτλων"....Νοοτροπια Λεστερ απεναντι σε Λιβερπουλ...
Είναι, δυστυχώς, αληθή και πολύ σωστά, αυτά που καταγράφει ο @telis-stallone.
Σταχυολογώ, ίσως τα πιο σημαντικά.
- Μη συμβιβασμός με την ήττα και την αποτυχία
- Καθένας συναισθηματισμός, κανένας δεν είναι πάνω από τον σύλλογο
- Ευρωπαϊκό know how, κανείς δεν κλαίγεται για την Ευρώπη και για τα 2 ματς την ομάδα, θεωρείται προαπαιτούμενο
Εμείς, τι ακριβώς από τα από τα παραπάνω διαθέτουμε;
Τίποτα τουναντίον μάλιστα
Είμαστε απλά ΓΕΛΟΙΟΙ σαν ομάδα και κυρίως σαν λαός.
- Ευρωπαϊκό know how, κανείς δεν κλαίγεται για την Ευρώπη και για τα 2 ματς την ομάδα, θεωρείται προαπαιτούμενο
Εμείς, τι ακριβώς από τα από τα παραπάνω διαθέτουμε;
Ας πιασω αυτό το τελευταιο...Ποσες και ποσες φορες δεν ακουσαμε περι κουρασης των παικτων απο τα συνεχομενα παιχνιδια και για την αναγκη μεγαλου ροτεισον ?
Να ενημερωσω οτι αυτος ο ρυθμος παιχνιδιων ειναι προαποφασισμενος απο την ΟΥΕΦΑ και φυσικα εχει υπαρξει και σχετικη μελετη απο την ιδια την ΟΥΕΦΑ για την καταπονηση των παικτων.. Δεν αποτελει και δεν εχει ακουστει ποτε ως δικαιολογια απο κανεναν προπονητη και απο καμμια ομαδα..
Μαλιστα μια φορα ειχαν κανει τετοιου τυπου ερωτηση οι ρεπορτερ του γαυρου στον Μεντιλιπαρ και ο Ισπανος τους εκραξε...Απο τοτε δεν τον ξαναρωτησαν ποτε...
Και ενα τελευταιο χειροπιαστο παραδειγμα...Εχθες επαιζε η Ιντερ στο ΤΣ.Λ. με σκορ υπερ της και ηταν βασικος ο Λαουταρο καθως και αλλοι παικτες...Την Κυριακη η Ιντερ παιζει εκτος εδρας αγωνα - που σχεδον κρινει τιτλο- με την Αταλαντα...Παμε στοιχημα οτι ολοι αυτοι που επαιξαν εχθες θα ειναι βασικοι ?
Εμεις εχουμε μεινει στην δεκαετια του '80 και στις βλαχοδικαιολογιες για κουραση απο συνεχομενα παιχνιδια και μετακινησεις λες και η ομαδα ταξιδευει στο εξωτερικο με το ΚΤΕΛ και οι παικτες οταν τελειωνουν τα ματς δουλεουν σε βενζιναδικα και εστιατορια για να τα βγαλουν περα...
Βάνια ξηλώσου κανονικά για νέο προπονητή, τεχνικό επιτελείο και κανονικούς παίκτες.
Φτάνει πια με τις λογιστικές αυξησεις μετοχικού κεφαλαίου, με την ομάδα που λογιστικά μπαίνει κάθε χρόνο μέσα, με τους ακροβοπληρωμένους ανεύθυνους "κηφήνες" και τα παπαγαλάκια που τη μια μιλάνε για FFP, την άλλη για τρύπα στα οικονομικά, την παρά άλλη για τον πόλεμο της Ουκρανίας.
Εν τη χείρα και ούτω βοήσωμεν.
Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος, αλλά δε θα γίνει τίποτα το ουσιαστικό στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. και τονίζω το "ουσιαστικό", γιατί επικοινωνιακές δηθενιές Λοθα γίνουν, όμως ΜΗΔΕΝ από ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ.
Είμαστε χωριαταραίοι εδώ πάνω και στη σκέψη και στην πράξη, δυστυχώς.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Προσπαθώ να καταλάβω ποιά η σκοπιμότητα αυτών των σεναρίων και από πού πηγάζουν.
Έξω πάμε καλά...