Το ματσάκι θα το πάρουμε και εύκολα και όλα θα μπουν κάτω από το χαλάκι μέχρι το επόμενο κλαρίνο
Αν δεν πάρουμε κι αυτό σήμερα, τι να πω;
Την Κυριακή όμως, έχουμε την άεχ στην Τούμπα....και πρέπει να ξανακερδίσουμε σε 4 μέρες.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Λοιπόν θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη θα νικήσουμε εύκολα ή δύσκολα Λαμία, ζέλα και τον οαρης. θα κάνουμε μια ήττα και ένα Χ με αεχ και gay. Αυτός που θα μας νικήσει θα πάρει και το πρωκτάθλημα
Χθες βράδυ είχα μια συνάντηση με άνθρωπο της ομάδας.
Μέσα στην ομάδα.
Εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου ανοιχτά.
Φυσικά να τονίσω ότι δεν συμφώνησε και είναι λογικό.
Ανέφερα το ότι ο προπονητής έχει ταβάνι, μου απάντησε πως δεν έχει και τα κατάλληλα εργαλεία.
Ανέφερα τον Ντεσπο, μου απάντησε πως έπαιξε μόνο με Κηφισιες και Πανσερραικούς.
Άντε και κανένα ακόμα. Έκτοτε τίποτα.
Του ανέφερα τον Τατο που είναι παρτάλι, μου είπε "και ποιον να βάλει?"
Του απάντησα τον Τζίμα, μου απάντησε πως όταν τον έβαλε σερνόταν και επειδή είναι μικρός πολύ θέλει να τον προστατεύσει μην καεί. Του χρόνου.
Του απάντησα ότι ο προπονητής ΠΟΤΕ δεν γούσταρε μικρούς παίκτες. Και αυτοί που παίζουν , μπήκαν λόγω ανάγκης.
Του είπα ότι ο γαύρος άλλαξε 10 πάικτες και 3 προπονητές μέχρι να το βρει, μου απάντησε ο μαρινάκης έχει ρίξει εκατ ευρώ. Του είπα "άρα λέμε το ίδιο".
Μου είπε αυτό είναι θέμα Σαββίδη.
Οπότε του είπα "πάμε σε μια win win κατάσταση, όλοι ικανοποιημένοι και με την ησυχία μας"
Όσο για το σημερινό παιχνίδι μου είπε ότι "περιμένουν να τα δώσουν όλα από την αρχή ως το τέλος για να μας κερδίσουν"
Του είπα αυτό θέλω, να τα δώσουν όλα και να μπούμε μέσα και να τους ρίξουμε 3 και τέλος.
Όσο για το πρωτάθλημα, του είπα ότι δεν είμαι αισιόδοξος με βάση την εικόνα.
Μου είπε" θα φανεί".
Αυτά για να ξέρετε τι ακριβώς παίζει μέσα στην ομάδα.
Προσωπικά τον άνθρωπο τον εκτιμώ πολύ και δεν είναι μέρος της κλίκας...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Aυτο που οι αντιπαλοι τα δινουν ολα εναντιον μας και καλα για να μας κερδισουν και να μην μας αφησουν να παρουμε τιτλο, με ξεπερναει... 🤣 🤣 🤣 🤣
Ας δωσουμε τους χωρους που διναμε στην Λαμια στην Τουμπα και μετα ας κατσουμε να κλαιμε...
Η κουλα - που και καλα ελεγχει το παιχνιδι- εχει χασει συνολικα 19 (!!!!) βαθμους σε ματς που προηγηθηκε...Μεσα σε αυτα τα παιχνιδια ειναι τα ματς με Σερρες και Κηφισια που κατα τα λεγομενα εναι δικα της μαγαζια...Ο δε ρουλης που τον ελεγχει, τον πεταξε εξω απο το κυπελλο και εφερε 3-3 την τελευταια αγωνιστικη...
Τον γαυρο τον βαλαμε εμεις στο παιχνιδι με τις ευλογιες μας...
Με το δε βαζελο δεν εχουμε χασει εκτος απο τον ημιτελικο κυπελλου με την επικη μ@λακια του Λουτσεσκου και το ροτεισιον..
Στα υπολοιπα ειναι αυτο που εχουμε γραψει...Ο ενας εχει προβληματα υγειας και ασχολειται με αυτα οποτε στα π@παρια του (και λογικο) και ο αλλος πληρωνεται για να ειναι το αλεξικεραυνο της οικογενειας...Πεταει και κανα τσιτατο με διαιτησεις και τα συναφη και το ποπολο κοιμαται ησυχο...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Δεν ηθελα να του πω ότι τα παιχνίδια με Πανσερραικό π.χ, τα έδωσαν όλα οι αντίπαλοι.
Της Λαμίας μας πείραξε...αλλά οι αλήθειες πειράζουν...
Μόνοι μας στο γήπεδο! 😀
Εμένα, μια λέξη στριφογυρίζει στο μυαλό μου, παρά του αντιθέτου λεγόμενα.
ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.
Συμβιβασμός με την ήττα, συμβιβασμός με την αποτυχία, συμβιβασμός με τις χρόνιες διοικητικές παθογένειες, συμβιβασμός με την μετριότητα.
Ό,τι και να έρθει, θα είναι φυσικά καλοδεχούμενο. Αν δεν έρθει στα 5 παιχνίδια που απομένουν, δεν τρέχει "κάστανο".
Ακόμα και Ευρώπη να μη βγαίναμε....
Κάποιο φτηνό αφήγημα θα εφευρεθεί για να κατευνάσει το "πόπολο" το οποίο στη συντριπτική του πλειονότητα είναι και αυτό συμβιβασμένο και γεμάτο απάθεια.
Δεν είναι ο ΠΑΟΚ που γνωρίσαμε από παιδιά, ο οποίος ακόμα και σε πιο δύσκολες εποχές, με πιο πενιχρά μέσα, είχε πνεύμα ασυμβίβαστο με την ήττα.
Εμένα, μια λέξη στριφογυρίζει στο μυαλό μου, παρά του αντιθέτου λεγόμενα.
ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.
Συμβιβασμός με την ήττα, συμβιβασμός με την αποτυχία, συμβιβασμός με τις χρόνιες διοικητικές παθογένειες, συμβιβασμός με την μετριότητα.
Ό,τι και να έρθει, θα είναι φυσικά καλοδεχούμενο. Αν δεν έρθει στα 5 παιχνίδια που απομένουν, δεν τρέχει "κάστανο".
Ακόμα και Ευρώπη να μη βγαίναμε....
Κάποιο φτηνό αφήγημα θα εφευρεθεί για να κατευνάσει το "πόπολο" το οποίο στη συντριπτική του πλειονότητα είναι και αυτό συμβιβασμένο και γεμάτο απάθεια.
Δεν είναι ο ΠΑΟΚ που γνωρίσαμε από παιδιά, ο οποίος ακόμα και σε πιο δύσκολες εποχές, με πιο πενιχρά μέσα, είχε πνεύμα ασυμβίβαστο με την ήττα.
Όλα τα λεφτά η τοποθέτησή σου
Η αρχική ενδεκάδα στη Λαμία:
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος" #PreGame #PamePAOKARA #LAMPAOK #FightBack #StoiximanSuperLeague #stoiximan #playoffs #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/mYqMtNaId4
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 24, 2024
Το πολυβολο Τανζανιας κορυφη!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Χατ τρικ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ