Καλό παράδεισο στις 7 ψυχές.
κουράγιο και καλή δύναμη στις οικογένειες τους.
εύχομαι ταχεία ανάρρωση και σιδερένιοι για τα άλλα 3 παλικάρια που είναι νοσοκομείο και ποτέ να μην συμβεί ξανά για όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων.
In my mind, the power i find
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αυριο πηρα αδεια για να παω στο αεροδρομιο.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για αυτα τα παλικαρια.
Καποια απο αυτα ειχαμε βρεθει με κοινους γνωστους.
Οσοι μπορουν, να ερθουν ας το κανουν.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
Μην μπορώντας να πιστέψουμε ακόμα στο τραγικό δυστύχημα με την απώλεια των συνοπαδών μας και προσπαθώντας να μαζέψουμε τα κομμάτια μας ανακοινώνουμε σε όλο το οπαδικό και φίλαθλο κίνημα του ΠΑΟΚ καθώς επίσης και όλο τον απλό κόσμο ότι αύριο το απόγευμα αναμένουμε τον επαναπατρισμό των 7 αδερφών μας με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας . Δίνουμε ραντεβού λοιπόν στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις (θα ανακοινωθεί αύριο πρωι)αποκλειστικά με μηχανάκια για να συνοδεύσουμε τις σωρούς των αδερφών μας έως το γήπεδο της Τούμπας . Για όσους δεν έχουν μηχανές το ραντεβού δίνεται έξω από το πέταλο της θύρα 4 στις (θα ανακοινώθει αύριο πρωί )ώστε να τους υποδεχθουμε για τελευταία φορά .
Καλό παράδεισο και στον ογδοο φίλο της ομάδας που έχασε τη ζωή του μαθαίνοντας τα τραγικά νέα .
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ».
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Κι αν σίγησε η φωνή σου, σ’ ακούω να μου μιλάς, μου λες στη θύρα 4 πως είσαι εσύ με μας.
Μου λες από τα αστέρια, πως τώρα μας κοιτάς, πως χαίρεσαι μαζί μας μαζί μας και πονάς.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
Οι ψυχές θα μείνουν για πάντα εδώ...
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ... pic.twitter.com/703f6ssv9r
— PAOK FC (@PAOK_FC) January 29, 2026
Πολυ δυσκολη μερα και αυριο Σαββατο ακομα πιο δυσκολη.
Ακομα να το συνηδειτοποιησω.
Αυτο που με εχει κανει ομως να τα ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΑ- ΜΑ ΟΛΑ ειναι η σκατοψυχια πολλων πουτανας γιων.
Ακομα δεν εχουν θαφτει τα παλικαρια και εχουν βεβηλωσει την μνημη τους.
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Παρασκευή 22-11-2013 πρωί, κάθε μέρα περνάω από εκεί πηγαίνοντας στη δουλειά.... Κάθε μέρα το ίδιο στοπ. Έτσι και εκείνη την Παρασκευή,.... Στο αίμα μου μόνο καφεΐνη, στο μυαλό μου ένα σωρό, έχω αργήσει στην Δουλειά, θα έρθουν για έλεγχο ΕΣΠΑ .... Δεν είναι κανένας μόνο εγώ γαμώ το .... Σταματάω στο στοπ, κοιτάω δεξιά κανένας , κοιτάω αριστερά, έρχεται ένα φορτηγάκι με ξύλα, ο δρόμος γλυστράει //// ξεκινάω...Μπαμ.... μα το είδα το φορτηγάκι, γιατί ξεκίνησα ;;;; τα μάτια το είδαν .... το μυαλό ποτέ.... Μάλλον είχα πιει χασίσι ;;;;;
Όποιος δεν έχει κάνει μαλακία ποτέ ας το πει καθαρά ...και θα κερδίσει το βραβείο του μεγαλύτερου ψέυτη
Μονο μην ειναι σαν την "μηνυση" κατα της ΕΕΑ.
Κατα τα αλλα Γ@μΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Τι να πεις; Πολύ κρίμα.... 😢
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.
Και ο πατερας δεν επαθε τιποτα, σκοτωθηκε αυτο το αγγελουδι!
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΨΥΧΟΥΛΑ!
Δεν υπαρχουν λογια.
ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ρε γμτ! 😥
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!