Notifications
Clear all

[Closed] PAOK - Bilbao 84-82 (Fiba Europe Cup Finals)

45 Posts
7 Users
39 Reactions
472 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Πάμε να σηκώσουμε την ευρωπαϊκή κούπα μέσα στο Παλατάκι!!

Και ο Λαός μας
που θα χορεύει
Όπως το 91 στη Γενεύη!!!!

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 03/04/2025 12:17 am
nikolasf4 and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τεο, βγάλε μου ένα εισιτήριο ρε 😜 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 03/04/2025 8:52 am
teododo and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Κατσε σπιτι ρε , μην ανοιγεσαι. 😎 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 03/04/2025 4:32 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Τη Δευτέρα 7/4 κυκλοφορούν τα εισιτήρια του τελικού ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους δύο τελικούς του FIBA Europe Cup ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει την Bilbao Basket με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2025 στη Bilbao Arena, το χωρητικότητας 10.000 θεατών γήπεδο της Βilbao Basket. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδας, δηλαδή στις 20:00 τοπική ώρα).
Ο δεύτερος τελικός, που θα κρίνει και την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου 2025 στο PAOK Sports Arena, στο σπίτι μας.
Ο δεύτερος τελικός θα ξεκινήσει στις 20:15 και τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία από το τις 10:00 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 7 Απριλίου 2025. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο OnLine.

Σχετική ανακοίνωση για τις τιμές των εισιτηρίων και όλες τις λεπτομέρειες θα υπάρξει την Κυριακή (6/4).
Υπενθυμίζεται ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25.
Θα υπάρξει ωστόσο ένα διάστημα δύο (2) ημερών, στο οποίο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στις θέσεις τους.
Σε αυτό τον αγώνα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Posted : 04/04/2025 6:14 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

ΒΟΥΡ!!

Posted : 04/04/2025 6:18 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Από την Πέμπτη με όποιον ΠΑΟΚτσή μιλάω, ψάχνει εισιτήριο για αυτό το παιχνίδι.

O Psyxras έγραψε ότι θα έχει 35 ευρώ και τα εισιτήρια διαρκείας, όπως είπε ο Χατζόπουλος, θα έχουν προτεραιότητα (οι θέσεις θα παραμείνουν δεσμευμένες για 2 μέρες και αν δεν παρθεί εισιτήριο θα ανοίξουν).

Πιστεύω ότι το sold-out θα γίνει εν ριπή οφθαλμού.

Posted : 04/04/2025 10:10 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 7 Απριλίου 2025, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Bilbao Basket.
Ο δεύτερος τελικός του FIBA Europe Cup, θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 23 Απριλίου 2025 στις 20:15.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2024-25, θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου και θα μπορούν από αύριο Δευτέρα (07/04) από τις 10:00 μέχρι και την Τετάρτη (09/04) στις 16:00, να προμηθευτούν το εισιτήριο που αντιστοιχεί στη θέση τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να επιλέξουν το πεδίο ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (κάνοντας κλικ στο… οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανανεώνουν τη θέση τους για τον αγώνα με τη Cholet ΕΔΩ) και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην αγορά του εισιτηρίου τους, αφού καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμό τους και τα στοιχεία του διαρκείας τους (διάζωμα, σειρά, θέση).
Οι μη κάτοχοι διαρκείας, στο ίδιο χρονικό διάστημα (από την Δευτέρα 07/04 στις 10:00 μέχρι και την Τετάρτη 09/04 στις 16:00), μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για όλες τις υπόλοιπες θέσεις του γηπέδου, επιλέγοντας τη λέξη ΑΓΟΡΑ, κάτω από τα στοιχεία του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Bilbao Basket και ακολουθώντας τη διαδικασία που κάνουν σε κάθε παιχνίδι.
Οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δεν θα διατεθούν μέχρι τις 16:00 της Τετάρτης (09/04), θα ελευθερωθούν αμέσως μετά, οπότε και δεν θα υπάρχει καμία δέσμευση και καμία προτεραιότητα στη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Bilbao Basket.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

tickets paok bilbao

-ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

-ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για αυτό τον αγώνα.

Τρόποι διάθεσης
Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση…
https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html
Τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 10:00 για πληροφορίες και επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Posted : 06/04/2025 3:52 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

Τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα το πρωί για τον δεύτερο τελικό ΠΑΟΚ mateco – Bilbao Basket της 23ης Απριλίου 2025, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ σε χρόνο ρεκόρ.
Παραμένουν δεσμευμένες μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης (09/04 στις 16:00) οι θέσεις των κατόχων διαρκείας, οι οποίοι μπορούν ως τότε να αγοράσουν τα αντίστοιχα εισιτήρια OnLine στη διεύθυνση  https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html
Εάν υπάρξουν διαρκείας που δεν θα διατεθούν, θα βγουν προς πώληση από το απόγευμα της Τετάρτης (09/04), αλλά για αυτό θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Η τεράστια ζήτηση που υπήρξε και τα δεκάδες χιλιάδες αιτήματα για εισιτήρια από όλο τον κόσμο, είχαν ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του συστήματος, αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουν την αγάπη τους για την ομάδα μας και κατανοούμε απόλυτα το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει και την επιθυμία να δουν όλοι από κοντά τον τελικό της 23ης Απριλίου.

Posted : 07/04/2025 12:11 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Καπνός τα εισιτήρια, μόνο ο Τεο πήρε ρε π@στη μου... 😡 

Posted : 07/04/2025 12:12 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Εξαφανίστηκαν με την ταχύτητα του φωτός.

Πήρα κι εγώ το δικό μου, στη θεσούλα μου και μακάρι να πάνε όλα καλά, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Posted : 07/04/2025 1:48 pm
The People reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted by: @m01can4

Καπνός τα εισιτήρια, μόνο ο Τεο πήρε ρε π@στη μου... 😡 

Εσυ μπορεις να μπεις οτι ωρα θες, σε εμενα επεσε το ματι σου ρε? 😆 

Posted : 07/04/2025 4:37 pm
jim and Bersekeros reacted
The People
(@the-people)
Noble Member

Δεν πειράζει ρε Μόι, εμείς δεν είμαστε πανηγυρτζήδες, εμείς θα πάμε Λευκό Πύργο.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 07/04/2025 6:15 pm
Billysm-4, m01can4, jim and 1 people reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, παμε να το σηκωσουμε!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 07/04/2025 11:32 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Posted by: @the-people

Δεν πειράζει ρε Μόι, εμείς δεν είμαστε πανηγυρτζήδες, εμείς θα πάμε Λευκό Πύργο.

Εννοείται Πιπολ, ας το πάρει η ομάδα και ας μείνω και σπίτι μου.

Μόνο το ότι ορισμένοι δεν ντράπηκαν να με πάρουν τηλ για να τους βρω εισιτήριο, που είχαν χρόνια να μου μιλήσουν ,δείχνει πόσο ξεφτιλισμένος είναι ο άνθρωπος.

Όσες φορές πήγα φέτος (5-6) πήγα με εισιτήριο, τώρα δεν θα γίνω ΞΕΦΤΙΛΑΣ να σηκώσω τηλέφωνο να πω ότι έρχομαι λόγω forum γιατί έχω αυτή την δυνατότητα.

Ας το κάνουν άλλοι, εγώ προσωπικά δεν το κάνω.

Posted : 08/04/2025 4:02 pm
Bersekeros and Billysm-4 reacted
The People
(@the-people)
Noble Member

Εύγε Μόι.

Κι εγώ είχα διαρκείας 3 χρόνια, αλλά φέτος για έναν ανεξήγητο λόγο δεν μπόρεσα να ανανεώσω, ούτε από την ΚΑΕ μπόρεσαν να δώσουν λύση όταν απευθύνθηκα σε αυτούς και έτσι εχθές δεν προκάμαμε (όπως έλεγε κι ένας "σύντροφος"), να αγοράσουμε το μαγικό χαρτάκι.

Αλλά ας γράψει το ταμπλό Π.Α.Ο.Κ. WINNER 🏆 κι όλα καλά.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 08/04/2025 4:20 pm
Page 1 / 3
Share: