Θανάσης Χατζόπουλος

Notifications
Clear all

Θανάσης Χατζόπουλος

131 Posts
9 Users
99 Reactions
2,457 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ερασιτεχνισμος και υπολειτουργια.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 27/09/2024 4:05 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Ο ανθρωπος  αυτος ειναι ΗΡΩΑΣ...Πολεμαει με λιανοντουφεκα σε μια εποχη ακρατου επαγγελματισμου..Το λαθος του ειναι οτι καθεται και ακουει και διαβαζει ολα τα τρολ του διαδικτυου...

Βλεπει ο αλλος ο τελεμες το βαζελο στην Ευρωλιγκα και στραβωνει με τον ΠΑΟΚ που δεν μπορει να τον κερδισει ή που δεν παιζει στην Ευρωλίγκα...

Ο αλλος ο τρομπας βλεπει τις μετεγγραφες του γαυρου και στραβωνει γιατι εμεις παιζαμε με τον Μαργαριτη μεχρι τα 40 του..

Αλλα να τους πεις οτι θα αυξηθει το εισιτηριο και να πανε να παρουν διαρκειας αρχιζουν τις μανουρες..

Να τον εχει καλα ο Θεος τον ανθρωπο που ακομα καθεται και ασχολειται...

Υ.Γ. Φανταστειται οτι θεωρουμε επιτυχια οτι τελειωσαμε με τις 100 (!!!!!) δοσεις και θα μας μενουν 8.000 ευρω το μηνα για το μπατζετ...Τοσα θελει ο Δημητρακης για πουρα το μηνα και εμεις πανηγυριζουμε...Και υπαρχουν αλλα ζωντοβολα που θελουν μετεγγραφαρες και μπατζετ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ...Να'ναι καλα ο ανθρωπος που κραταει τη σημαια του μπασκετικου ΠΑΟΚ ψηλα και τιποτα αλλο...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 27/09/2024 8:20 pm
teododo and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συμφωνώ, ότι είναι ήρωας που κρατάει το τμήμα, αλλά στο θέμα των εισιτηρίων, του site της ΚΑΕ και στο πώς παρουσιάζεται η ομάδα στα MME, δεν θέλει κάποιο ιδιαίτερο κόστος, για να δουλεύουν τα πράγματα μη ερασιτεχνικά.

Καλά το έπιασε ότι υπάρχει θέμα και πρέπει να το βελτιώσει.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 27/09/2024 11:00 pm
teododo reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 18/01/2025 6:50 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολύχρονος και δυνατός να είναι ο Πρόεδρος, που παλεύει σχεδόν μόνος του!

Posted : 19/01/2025 1:32 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στις 26/2/2025 στο PAOK Sports Arena η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της οποίας τονίστηκε η συνεχιζόμενη βελτίωση της οικονομικής θέσης της εταιρίας, σε συνδυασμό με την υλοποίηση της δέσμευσης της διοίκησης για την οριστική διευθέτηση του θέματος των χρεών.
Ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Χατζόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε… «Συνεχίζουμε για μία ακόμη χρονιά να ακολουθούμε κατά γράμμα τις δεσμεύσεις μας και ότι είπαμε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε. Οι χρήσεις παρουσιάζουν πλέον κερδοφορία, οι υποχρεώσεις έχουν μειωθεί σημαντικά και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο μέχρι να μηδενίσουμε τα χρέη».

Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε το 71,81% των μετόχων της εταιρίας.

Το σώμα της ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής…

1.Την έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική

χρήση 01/07/2023-30/06/2024.

2.Την έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας από το ΔΣ και την απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01/07/2023- 30/06/2024 καθώς και την απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών και του λογιστή

3.Την εκλογή της ελεγκτικής εταιρείας για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/2024- 30/06/2025

Δεν υπήρξε υποψηφιότητα για τον διορισμό αιρετής διοίκησης.

Posted : 27/02/2025 10:39 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Ενθαρρυντικές οι πρώτες συζητήσεις με Καντσελιέρι!»

Για την ευρωπαϊκή πρόκριση και το κατάμεστο γήπεδο: 

«Τα συναισθήματα είναι ωραία, ευχάριστα. Το να πηγαίνεις σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση στους τέσσερις είναι επιτυχία, αλλά βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να πάμε στον τελικό.

Το κατάμεστο γήπεδο ήταν καταπληκτικό. Ο κόσμος έδωσε ρεσιτάλ. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, οι Ελβετοί έπαθαν την πλάκα τους, έβγαζαν φωτογραφίες, Δεν το είχαν ξαναζήσει και ο προπονητής τους είπε ότι θα το θυμάται για μια ζωή».

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια και το παιχνίδι με τη Σολέ και την πιθανότητα να ταξιδέψει η ομάδα με πτήση τσάρτερ:

«Θα προσπαθήσουμε, γιατί είναι ένα δύσκολο ταξίδι με πολλούς σταθμούς , και θέλουμε η ομάδα να πάει ξεκούραστη και να μπορέσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Βέβαια προηγείται ο αγώνας στο Παλατάκι. Βήμα- βήμα τα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε το καλύτερο στο καθένα από αυτά, όπως έχει πει ο κόουτς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ:

«Αν δούμε τα μπάτζετ η διαφορά είναι τεράστια, αλλά πολλές φορές αυτά δεν μετράνε. Τα παιδιά μας είναι μαχητές, παλεύουν σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα δύο παιχνίδια με τη Σολέ, και γιατί όχι να προκριθούμε κι εμείς στον τελικό. Δεν θα παρατήσουμε τον αγώνα».

«Και σήμερα είναι σημαντικό το ματς, θέλουμε να εδραιωθούμε στην έκτη θέση. Παλεύουμε σε όποια διοργάνωση για το καλύτερο δυνατό».

Για το μέλλον του Μάσιμο Καντσελιέρι:

«Θεωρώ ότι ειναι ευχαριστημένος ο κοουτς, και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι. Οι πρώτες συζητήσεις είναι ενθαρρυντικές, πρέπει να μπούμε στις λεπτομέρειες. Για να μπούμε όμως στις λεπτομέρειες θα πρέπει πρώτα να ηρεμήσουμε από το αγωνιστικό, και μετά να δούμε τη συνέχεια»

Μακάρι...

Posted : 15/03/2025 6:38 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πιστεύω ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για παραμονή του Καντσελιέρι και στο τέλος θα ευοδωθεί.

Posted : 16/03/2025 12:12 am
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Δακρυσμένος ο Χατζόπουλος: «Τα παλικάρια έδωσαν την ψυχή τους - Το κύπελλο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη»

Κάνοντας ένα σχόλιο για το «θαύμα» του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν έγινε το θαύμα, αλλά εμείς κάναμε ότι υποσχεθήκαμε. Ήρθαμε εδώ, παλέψαμε και τα δώσαμε όλα. Τα παλικάρια έδωσαν την ψυχή και το είναι τους. Στον τελικό θα τα δώσουμε όλα και το κύπελλο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Τέλος».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο αυτή η πορεία: «Είναι μία στιγμή χαράς. Είναι απερίγραπτο. Δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε. Έχω συγκινηθεί. Τα παιδιά δίνουν ρεσιτάλ, δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν. Το πιστεύαμε όλοι και φέραμε την πρόκριση. Θα παλέψουμε για το τρόπαιο»

Το αξιζεις ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!

Posted : 02/04/2025 11:40 pm
Billysm-4 and m01can4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Όταν θα σηκώσουμε την ευρωπαϊκή κούπα στο Παλατάκι στις 23 Απριλίου, θα είναι η απόλυτη Δικαίωση για όλο τον αγώνα που έχει κάνει.

Σε ευχαριστούμε για όλα Πρόεδρε!!

Posted : 02/04/2025 11:52 pm
Billysm-4 and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Το αξίζει γιατί έχει δώσει τα ΠΑΝΤΑ χωρίς να έχει λάβει κάτι...

«Αν χρειαστεί θα κάνουμε ανακαίνιση στο μουσείο για το τρίτο ευρωπαϊκό»

«Σίγουρα περάσαμε στον τελικό, αλλά η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια με το δεύτερο στην έδρα μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να τα δώσουμε όλα και να φέρουμε το Κύπελλο! Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Περάσαμε στον τελικό μετά από πάρα πολλά χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η δουλειά μας.

Ο τρόπος που ήρθε η νίκη. Στο -14 πραγματικά έλεγα δεν μπορεί τα παιδιά θα παλέψουν, θα προσπαθήσουν να το γυρίσουν. Τους παροτρύναμε, οι οδηγίες του προπονητή, πήγαμε στο -9 ξεκίνησε η τέταρτη περίοδος, αλλά πραγματικά αυτά τα παιδιά δεν σταματάνε, οι αντοχές τους είναι το κάτι άλλο.

Δηλαδή, όσο κούραση και να έχουν τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα όταν μπήκε το τρίποντο και πήγαμε στην παράταση είπα θα είναι αμαρτία άμα χάσουμε την πρόκριση.

Έχουμε κι άλλα παιχνίδια τώρα. Θέλουμε να προλάβουμε να ξεκουραστούμε, γιατί αύριο πετάμε για Αθήνα, πρέπει να πάμε να ξανά παίξουμε. Από εκεί και πέρα στο μουσείο υπάρχει χώρος, αν χρειαστεί θα το κάνουμε ανακαίνιση να μπει και το τρίτο ευρωπαϊκό.

Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά εδώ πέρα που δεν ξέρω αν έζησαν τη δεκαετία του 90. Ευτυχώς εγώ τα είχα προλάβει. Περάσαμε πάρα πολλά χρόνια χωρίς διάκριση, που όντως μπορείς να πεις ότι είναι και κουραστικό, αλλά βάλαμε έναν στόχο να ξεχρεώσουμε την ομάδα και ξεχρεώνοντας η ομάδα σιγά-σιγά να ξεκινήσει να αναπτύσσεται αγωνιστικά και να ανεβαίνει. Νομίζω είμαστε σε αυτόν τον δρόμο. Ίσως να ήρθε και πιο νωρίς η επιτυχία. Μπροστά μας είναι το μέλλον, θα συνεχίσουμε τη δουλειά, για να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερες επιτυχίες».

Posted : 03/04/2025 8:55 am
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Πιο πολυ απο ολους για αυτον τον ανθρωπο θα ηθελα να παρουμε την ΚΟΥΠΑ.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 03/04/2025 11:39 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Πιστεύω θα τον κρατήσουμε»

«Δεν είμαι επαγγελματίας πρόεδρος ή παράγοντας. Με το συναίσθημα μόνο λειτουργώ και γι΄ αυτό ήρθαν και τα κλάματα μετά την μεγάλη πρόκριση μέσα στη Γαλλία. Εγώ και οι συνεργάτες μου αυτά τα πέντε χρόνια έχουμε περάσει πολλά. Η μεγάλη πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 29 ολόκληρα χρόνια το είχε ανάγκη η ομάδα, εμείς και φυσικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που υποδέχτηκε χθες την ομάδα στη Θεσσαλονίκη με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος»: «Ο κόσμος θα κρίνει αν είμαι...τρελός. Η αναγνώριση του κόσμου με κάνει να χαίρομαι για να συνεχίσω» και είπε ενόψει του πρώτου τελικού με την Μπιλμπάο: «Θα μπει ξανά τσάρτερ για τον πρώτο τελικό στην Ισπανία, θα έχουμε περίπου 500 εισιτήρια στην Ισπανία».

«Έλαβα ένα μήνυμα από τον κύριο Σαββίδη ότι θα δοθεί πριμ στην ομάδα εφόσον πάρουμε το ευρωπαϊκό. Ο κύριος Σαββίδης βοηθάει συνεχώς το τμήμα μπάσκετ και τον ευχαριστούμε. Θα σας αποκαλύψω ότι το πριμ του κύριου Σαββίδη είναι ύψους 250.000 ευρώ εφόσον σηκώσουμε το ευρωπαϊκό. Στην ερώτηση που μου κάνατε αν μου ζήτησε εισιτήριο ο Ιβάν για τον αγώνα στο Παλατάκι; Θα του δώσω όλο το γήπεδο (σ.σ. γέλια). Έχουν γίνει κρατήσεις ήδη για τον τελικό με την Μπιλμπάο. Αυτοί που έχουν διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα. Τιμές πάντως δεν έχουμε οριστικοποιήσει ακόμα για τον τελικό».

Για τις τιμές των εισιτηρίων: «Η FIBA ορίζει την τιμή στα 20 ευρώ, αλλά θα είναι πιο πάνω (35 με 40 ευρώ). Υπάρχει και απαίτηση από τον κόσμο να μπει πιο ψηλά από 20 ευρώ το εισιτήριο για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα και να παραμείνει ο προπονητής μας, Μάσιμο Καντσελιέρι. Νομίζω και ο Καντσελιέρι θέλει να μείνει. Με τη λήξη της χρονιάς θα τα βάλουμε κάτω μαζί και πιστεύω θα τον κρατήσουμε τον Ιταλό».

Για τα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει πραγματική ανάγκη τα έσοδα για να μπορέσει να λειτουργεί. Ο στόχος μου είναι να ξεχρεώσει η ομάδα και να βρεθεί ένας επενδυτής για να πάει τον ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο. Ο Θεός βλέπει τη δουλειά μας και μας ανταμείβει με μία μεγάλη πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από τόσα χρόνια. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά τα χρέη και με μία τέτοια αγωνιστική επιτυχία, οπότε όποιος έχει την οικονομική βαρύτητα μπορεί να έρθει να πάρει την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στα μεγάλα σαλόνια και εκεί πρέπει να είναι. Δεν μπορούσα να κάνω σκέψεις ότι ο ΠΑΟΚ θα εξαφανιστεί και γι΄ αυτό μπήκα μπροστά σε μία δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την ιστορία του. Είμαι ένας στρατιώτης της ομάδας και αυτό θα κάνω κι όταν φύγω από την προεδρία».

Posted : 04/04/2025 6:12 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Το ποσό που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης ως πριμ κατάκτησης του ευρωπαϊκού κυπέλλου (250 χιλιάδες ευρώ), μπορεί για τον ίδιο να είναι ''στραγάλια'', αλλά για το μπάσκετ είναι ένα απίστευτα τεράστιο ποσό, δεδομένου ότι το φετινό μπάτζετ της ομάδας μπάσκετ, ήταν μόλις 600 - 650 χιλιάρικα.

Posted : 04/04/2025 10:03 pm
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

«Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, απλά σήμερα πληρώσαμε την απειρία μας. Εκεί που ήμασταν μπροστά με δέκα πόντους δεν είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας και τον αγώνα, για να κρατήσουμε τη διαφορά και τη νίκη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, δεν έχω κανένα παράπονο και να έχουν ψηλά το κεφάλι. Έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε»

'Αξιζε μια χαρά....

Posted : 24/04/2025 7:08 am
Page 4 / 9
Share: