Θανάσης Χατζόπουλος

Notifications
Clear all

Θανάσης Χατζόπουλος

131 Posts
9 Users
99 Reactions
2,460 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Και εμείς είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες για όσα έχεις προσφέρει πρόεδρε.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 24/04/2025 11:25 am
The People
(@the-people)
Noble Member

Το έργο που έχει παράξει μέχρι στιγμής σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, είναι μεγαλύτερο από αυτό της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ..

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 24/04/2025 12:02 pm
teododo and nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Το ηθελα περισσοτερο γι αυτον τον ανθρωπο.

Και περιμενα να του ανταποδωσει ο Θεος οτι εχει προσφερει.

Μαλλον ερχεται κατι καλυτερο.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 24/04/2025 11:08 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες και αυτοί πρέπει να είναι περήφανοι για τους εαυτούς τους και για την προσπάθεια που έκαναν. Και ποτέ να μην σκύβουν το κεφάλι»

«Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Πώς να το πω; Έδωσαν τα πάντα, τα πάντα. Βρεθήκαμε στην κόλαση, γυρίσαμε στον παράδεισο και ξανά πίσω...  Πάλεψαν μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα για τη διαφορά. Κάτι πολύ δύσκολο. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό»

«Περίμενα αυτόν τον παλμό της κερκίδας. Το είχα δηλώσει κιόλας ότι το Παλατάκι θα σείεται γιατί ξέρω τους συνοπαδούς μου. Πάντα αφήνουμε τις φωνές μας στο γήπεδο. Εγώ δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, λόγω της θέσης που έχω, να το πράξω αλλά πιστέψτέ με θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω σε αυτό. Αυτό είναι ΠΑΟΚ. Είναι μία χαρά, πολλές πίκρες. Εμένα με χαροποιεί το γεγονός ότι δεν τα παρατάει αυτή η ομάδα. Χθες κερδίσαμε το ματς, δεν κερδίσαμε τη διαφορά. Πραγματικά το λέω με όλη μου την καρδιά, είμαι περήφανος. Τους λατρεύω, είναι ψυχάρες».

Μία από τις πολύ δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν το κλάμα του Αντώνη Τσαλόπουλου στην αγκαλιά του προέδρου.

«Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολη στιγμή όταν φτάνεις στην πηγή και δεν πίνεις νερό. Ο κ.Τσαλόπουλος ήταν παρών και στα προηγούμενα δύο ευρωπαϊκά που είχε κερδίσει η ομάδα. Η φόρτιση για εκείνον μπορεί να ήταν πολύ μεγαλύτερη. Από κει και πέρα, σαν φίλος μου, σαν αδελφικός μου φίλος, στενός συνεργάτης, όπως θέλετε πείτε το, είναι στιγμές που τις περνάς μαζί. Μαζί στις χαρές, μαζί και στα δύσκολα. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι κοντά του, δίπλα του εκείνη την ώρα και δίπλα σε όλους όσους πραγματικά στεναχωρέθηκαν πολύ.

Μετά το τέλος του αγώνα, είδα και τους παίκτες μας δακρυσμένους. Ήταν κάτι δύσκολο. Ήθελα να έχω τη δύναμη να τους δώσω κουράγιο, να τους εμψυχώσω. Αυτά τα παιδιά αξίζουν τα πάντα. Είναι από τις δύσκολες στιγμές του αθλητισμού. Θέλω να είμαι εγώ ο δυνατός να δώσω κουράγιο στα παιδιά, να σηκώσουν κεφάλι και να συνεχίσουμε.

Δεν είχαν κουράγιο να μιλήσουν γιατί είδαν πόσο κοντά ήταν και τελικά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω τους άξιζε πολύ. Όπως είπα, πληρώσαμε αυτή την απειρία. Πως να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και τη διαφορά για να πάρουμε το τρόπαιο. Σίγουρα τους πείραξε, αλλά είναι ένα μάθημα, να γίνουμε πιο έμπειροι για την επόμενη φορά. Γιατί με τη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ, πιστεύω, ότι θα ξαναπαίξει σε τελικούς».

Σε ερώτηση για το αν αυτή η διαδρομή των υπερβάσεων είναι μια προσωπική δικαίωση της προσπάθειας του ίδιου, απάντησε:

«Δεν ψάχνω για δικαιώσεις. Δεν πρόκειται ποτέ μου να γίνω ο άνθρωπος που ασχολείται με τη δόξα. Εγώ ξέρω την ομάδα πραγματικά από μέσα, από το πώς συμφώνησα με τον κ. Καντσελιέρι και ήρθε στον ΠΑΟΚ, πως χτίσαμε μία ομάδα γύρω του. Γιατί, όπως ξέρετε, παίρνω μέρος σε όλα και ήμουν παρών. Ξέρω πως επιλέξαμε τους παίκτες με τι σκεπτικό, με τη φιλοσοφία του προπονητή. Έναν, έναν. Έγιναν μια φοβερή παρέα. Γίναμε όλοι μια οικογένεια Και αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό και ίσως να είναι και ο λόγος που ήρθε αυτή η επιτυχία. Αυτή η αγάπη, η σύμπνοια μέσα στην ομάδα, μέσα στα αποδυτήρια, από εμένα μέχρι και τον φροντιστή. 

Μέσα στη χρονιά υπήρχαν και δυσκολίες. Δεν ήταν όλα ρόδινα. Και εκεί είμαστε για να διορθώνουμε τα προβλήματα. Βέβαια δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη. Έχουμε παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα όπου κάποιοι τα αμφισβητούν. Σου λένε υπάρχει λόγος να ασχολείσαι; Πρώτον, η βαθμολογική κατάταξη επηρεάζει και τα έσοδα της ομάδας. Επηρεάζει και την επόμενη χρονιά, τη συμμετοχή στην Ευρώπη. Οπότε θα συνεχίσουμε να ζητάμε και να χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Να μη μείνουμε μόνο στον τελικό του Europe Cup».

. «Τεράστια για τα δικά μας δεδομένα για να μπορέσουμε με αυτό τον τρόπο να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις γιατί φέτος αναγκαστήκαμε να έχουμε και αρκετά αυξημένα έξοδα ταξιδίων. Μας ζητήθηκε και από τους παίκτες και από το προπονητικό τιμ να πηγαίνουμε με αεροπλάνο στους αγώνες, γιατί ήταν απανωτά τα παιχνίδια και η κούραση όσο να ναι μετράει... Αυτό το πράγμα αύξησε κατά πολύ τα έξοδα. Έχουν φύγει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ταξίδια συνολικά. Ευρώπη και Ελλάδα.

Σίγουρα μας δίνει ανάσα και μας βοηθάει να συνεχίσουμε. Μην ξεχνάτε ότι έρχεται και ένα καλοκαίρι, στο οποίο οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ συνεχίζονται προς το Δημόσιο. Αποπληρώνουμε τα παλιά και ταυτόχρονα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε και την επόμενη χρονιά, να βρούμε τα έσοδα για να κάνουμε και κάτι καλύτερο στο αγωνιστικό»

«Όσο αφορά το ψυχολογικό, στο κομμάτι του τι χρειάζεται η ομάδα, έχω δηλώσει ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσω μέχρι να ξεχρεώσει η ομάδα. Λοιπόν, από εκεί και πέρα, όσον αφορά το οικονομικό. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για να να βοηθήσω την ομάδα να κάνει το ξεπέταγμά της. Να μπορέσει, δηλαδή, να αλλάξει επίπεδο. Θα χρειαστεί η βοήθεια του κόσμου. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος που θέλει να επενδύσει στο μπάσκετ, γιατί όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Όλοι χθες έπαθαν πλάκα με την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι. Όλοι και οι επιτελείς της FIBA είχαν να το λένε... Δεν ξέρω αν το είχαν ξαναδεί στη ζωή τους. 

Από κει και πέρα χρειαζόμαστε σίγουρα έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα δίπλα μας, αν θέλουμε αυτή η ομάδα να ξεπεταχτεί και να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί. Εγώ δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για μεγάλα πράγματα. Ό,τι μπορώ καλύτερο κάνω, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια...».

Η ερώτηση του εκατομμυρίου αφορά τον Μάσιμο Καντσελιέρι και την προοπτική παραμονής του δεδομένης (και) της λατρείας του κόσμου.

«Εκτιμά πολύ την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο. Είναι κάτι που ίσως στην αρχή δεν το περίμενε σε αυτόν τον βαθμό αλλά νομίζω ότι του αρέσει πάρα πολύ. Είναι δική μου προτεραιότητα, μόλις τελειώσει η σεζόν να κάτσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε για την επόμενη συνεργασία μας.

Έχουμε βρει πολύ καλή χημεία. Συνεργαζόμαστε άψογα. Ως άνθρωπος είναι πραγματικά ειλικρινής και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Λέει τις σκέψεις του, συζητάμε τα προβλήματά μας, προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις που να ικανοποιούν όλες τις πλευρές. Έχουμε μια συνεργασία παραγωγική. Το έδειξαν τα αποτελέσματα. Όταν υπάρχει σε μια σχέση μία κόντρα, αυτό το κλίμα περνάει σε όλη την ομάδα και λειτουργεί ανάλογα. Φέτος καταφέραμε και πετύχαμε λόγω της πολύ καλής οικογενειακής ατμόσφαιρας που είχαμε μέσα στο σπίτι μας, μέσα στην ομάδα. 

Προέχει η ανανέωση Καντσελιέρι και έπειτα ο κορμός: «Η ομάδα έτσι χτίζεται. Θα δούμε τι μπάτζετ θα έχουμε στα χέρια μας. Υπάρχουν σκέψεις να βγάλουμε τα διαρκείας νωρίς φέτος. Θα το συζητήσουμε αυτές τις ημέρες και με τους συνεργάτες μου για να μπορούμε να τα έχουμε και πιο νωρίς. Να ξέρουμε που βαδίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε του χρόνου. Εγώ δεν πρόκειται να ρισκάρω σε καμία περίπτωση την οικονομική υγεία της ομάδας για να αυξήσω το μπάτζετ. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Από κει και πέρα, αν μπορέσουμε καταφέρουμε και αυξήσουμε τα έσοδά μας, τότε πολύ ευχαρίστως να ανεβάσουμε και το μπάτζετ στην ομάδα για να μπορέσει ο κόουτς να δημιουργήσει ένα σύνολο καλύτερο για του χρόνου».

Αναλύοντας ο Θανάσης Χατζόπουλος λίγο περισσότερο τις σκέψεις του για τα διαρκείας, ανέφερε πως: «Υπάρχουν ήδη αιτήματα από φιλάθλους για να βγάλουμε διαρκείας για την επόμενη χρονιά. Είναι κάτι αισιόδοξο και θέλουμε να δούμε που θα φτάσει αυτό το νούμερο. Και άλλες χρονιές είχαμε τέτοια δείγματα, αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως πιστεύαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στη θέση που είναι η ομάδα τώρα, δεν έχουμε άλλη λύση. Να εφαρμόσουμε αυτό που λέμε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και μόνο ο λαός του μπορεί να τον κρατήσει ψηλά».

Ο επίλογος του ανήκει, κατά καιρούς έχει ακούσει διάφορα, αλλά πως θα χαρακτήριζε εκείνος τον εαυτό του; «Ο κ.Χατζόπουλος είναι ένας θεότρελος, ρομαντικός ΠΑΟΚτσής που λατρεύει αυτή την ομάδα. Αν δεν ήμουν θεότρελος δεν θα αναλάμβανα αυτή την αποστολή. Γιατί ήταν μία πραγματική τρέλα. Μου έλεγαν που πας, θα αυτοκτονήσεις, δεν σώζεται η ομάδα. Να που η ομάδα σώζεται, όταν είσαι νοικοκύρης και συμμαζεύεις ό,τι μπορείς. Σιγά σιγά με υπομονή δουλεύεις επτά ημέρες την εβδομάδα αν χρειαστεί για να τα καταφέρεις...».

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 24/04/2025 11:28 pm
jim reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πρέπει να βγουν τα διαρκείας της νέας σεζόν όσο πιο νωρίς γίνεται και να στηρίξει - επιβραβεύσει έμπρακτα ο κόσμος την τιτάνια φετινή αγωνιστική υπέρβαση.

Posted : 25/04/2025 9:44 am
jim and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Το θεωρώ αυτονόητη κίνηση...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 25/04/2025 4:15 pm
jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Το αυτονοητο θα ηταν εδω και χρονια να ειναι ο κοσμος διπλα στην ομαδα, αλλα ο νεοπλουτος ΠΑΟΚτσης, δεν πηγαινε γιατι δεν υπηρχε ....οραμα!

Δεν γ@μιεστε ρε μπουρδελ@, παλευει μονος του ο ανθρωπος τοσα χρονια.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 25/04/2025 11:23 pm
Bersekeros and nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συνέντευξη Τύπου ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco…

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco κ.Θανάσης Χατζόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ενόψει της νέας σεζόν.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου 2025 στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

Posted : 27/05/2025 1:56 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Αυξάνεται το μπάτζετ του ΠΑΟΚ, ζητήσαμε βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη»

Αυξημένο αρχικά κατά 100.000 ευρώ θα είναι το μπάτζετ

«Φέτος είχαμε ένα μπάτζετ κοντά στις 600 χιλιάδες. Φέτος θα ξεκινήσουμε από τις 700 χιλιάδες και θα δούμε με τα διαρκείας και το τελικό νούμερο αν μπορεί να αλλάξει αυτό. Από την στιγμή που θα δούμε τον τελικό αριθμό των διαρκείας που ελπίζω να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Στο μπάτζετ έχουμε ζητήσει και τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη. Ζητήσαμε μια οικονομική βοήθεια. Είχε υποσχεθεί ένα πριμ για το Ευρωπαϊκό. Θέλουμε να τα βάλουμε αυτά τα χρήματα στην ομάδα και να δημιουργηθεί ένα πιο ισχυρό σύνολο. Το 2026 θα γιορτάσουμε και τα γενέθλια και θέλουμε να γιορτάσουμε με ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Μακάρι να βρεθούν και άλλοι ΠΑΟΚτσήδες να βοηθήσουν. Θα είναι μεγαλύτερο το κομμάτι φέτος που θα πάει στον προπονητή σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, Και αυτό θα εξαρτάται μέρα με τη μέρα με τα εισιτήρια» για να προσθέσει:

«Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του γηπέδου τη νέα χρονιά. Θα αλλάξουν οι πίνακες του γηπέδου για να μπει ένα σετ που ίσως δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Είναι μια ακριβή επένδυση και θέλουμε το Παλατάκι να έχει την εικόνα ενός παλατιού. Επίσης να βάλουμε ένα cube δικό μας που θα είναι μόνιμα εδώ. Κάποιες αλλαγές, ξηλώνουμε τα box με 71 θέσεις στο γήπεδο και θα μπουν court side seats με 180 θέσεις.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στις κερκίδες και θα δούμε αν μπορούμε να βάψουμε και την οροφή. Και ο φωτισμός θα αλλάξει, θα μπουν led. Θέλουμε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, να φωτίζεται το γήπεδο και όχι οι κερκίδες τόσο. Θα γίνει μια έδρα πολύ δυνατή. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τα αποδυτήρια για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των φυσιοθεραπευτών και των παικτών».

Σχετικά με τον διάδοχο του Μάσιμο Καντσελιέρι, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει στην ξένη αγορά. «Όλοι έρχονται, το σκεπτικό μας είναι να ξαναπάμε σε ξένο προπονητή, σε πρώτη φάση. Μπορεί να βρεθεί και κάποια περίπτωση, που μπορεί να θεωρήσω ότι αξίζει τον κόπο να πάρουμε το ρίσκο. Θα το δω εκείνη τη στιγμή. Ο καθένας γράφει, λέει… Αν δεν έχω δεδομένα μπροστά μου, να προσπαθήσω με καθαρό μυαλό, να δω τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Δε διαλέγεις μόνος από τα βιογραφικά, γίνεται μια έρευνα από πίσω. Τι μπάσκετ παίζει, τι ονειρευόμαστε, πως θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ μαχητικό, όπως ήμασταν φέτος. Μπορείς να δεις ένα βιογραφικό και να ενθουσιαστείς, αλλά το μπάσκετ να κάνει το γήπεδο να κοιμάται. Το θέμα είναι να βρούμε αυτό που θέλουμε και αυτό, θέλει μελέτη. Δεν είμαστε σε τελικές συζητήσεις τώρα».

Για τα χρέη της ΚΑΕ είπε: «Είναι τα πάντα πληρωμένα, οι μόνοι που έχουν λαμβάνειν είναι οι Έλληνες παίκτες για το μήνα Ιούνιο. Στο δημόσιο είμαστε απόλυτα τακτοποιημένοι. Στο Δημόσιο αυτήν τη στιγμή, το ποσό είναι κάτω από 389.000 στην εφορία και 107.000 στο ΙΚΑ. Τα πράγματα σιγά-σιγά με τα χρέη, εξελίσσονται σε πολύ καλό βαθμό. Δεν έχουμε τελειώσει, δεν τελειώνουν τα χρέη τέλος του 2025. Τελειώνει μία ρύθμιση, που μας «ρουφάει» ένα ποσό της τάξεως ενός πολύ καλού παίκτη. Συνεχίζουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε ως σήμερα. Ο στόχος είναι μια μέρα να πω ότι ξεχρεώσαμε. Οι ομαδάρες και μεγάλες πορείες, εξαρτώνται από έσοδα, χορηγίες, έσοδα από εισιτήρια. Αυτά είναι τα βασικά έσοδα, εκτός αν έχει κάποιο μεγιστάνα ιδιοκτήτη. Δεν έχω τέτοια δυνατότητα, αν την είχα θα το έκανα με την ψυχή μου».

Posted : 28/05/2025 5:19 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Τι άλλο να πει ο άνθρωπος...

Posted : 28/05/2025 5:39 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μια χαρά τα είπε ο Χατζόπουλος. Τα χρέη είναι ήδη κάτω από 500.000 ευρώ και το πλάνο για να ξεχρεώσουμε συνεχίζεται επιτυχημένα. Το πόσο πιο γρήγορα θα γίνει αυτό, αλλά και το πόσο θα αυξηθεί το μπάτζετ, εξαρτάται από την στήριξη του κόσμου.

Μακάρι να πάρει εντέλει την διαχείριση από το Παλατάκι η ΚΑΕ και να το χρησιμοποιήσει ως πολλαπλασιαστή εσόδων, με επιχειρηματικό πλάνο, που θα φέρει έσοδα τόσο στην ομάδα, αλλά θα βελτιώσει και την ίδια την εικόνα του ακινήτου, μιας και ο ΑΣ δείχνει ότι δεν μπορεί / δεν είναι εις θέση να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Posted : 28/05/2025 9:47 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Χρόνια Πολλά Πρόεδρε με υγεία και μιας και πήρες θέση στο "πραξικόπημα", αν χρειαστεί κανένα "ψιλό η Νέα Τούμπα, περιμένω να το ρίξεις εσύ...

Posted : 21/06/2025 11:33 am
nikolasf4 and Bersekeros reacted
The People
(@the-people)
Noble Member

Μόι είσαι δαίμονας.!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 21/06/2025 11:51 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Χρόνια Πολλά Πρόεδρε.

Συντάσσομαι με αυτό που γράφει ο Μοϊκανός.

Τι φοβήθηκε και πήρε θέση; Μην του κάνει απαιτητό το δάνειο των 2 εκατομμυρίων ο Σαββίδης αν δεν μιλήσει;

Φάουλ και ελπίζω να μην το επαναλάβει.

Φτάνουμε τα 4.000 διαρκείας, γιατί επιβραβεύουμε την φετινή προσπάθεια.

Ανανέωσα το διαρκείας από την πρώτη μέρα, αλλά ξενέρωσα τόσο με αυτό που είπε για "πισώπλατα μαχαιρώματα", που αν δεν είχα ανανεώσει, ίσως και να έπαιρνε τα @@ μου.

Θα το κρατήσω στα υπόψιν ομως (και για του χρόνου).

Posted : 21/06/2025 12:22 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Θα ανεβάσουμε το μπάτζετ μας κοντά στο 1.000.000»

«Ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια. Σπάσαμε το ρεκόρ των διαρκείας όλων των εποχών, ξεπεράσαμε τα 4.000 διαρκείας. Θα ανεβάσουμε κι άλλο το αγωνιστικό μας μπάτζετ για να φτάσουμε τον εφταψήφιο αριθμό (1.000.000). Καλωσορίζω τον κόουτς, ο οργανισμός θα σταθεί στο πλευρό του για να έχει η ομάδα μας μια καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και προπονητής. Καταξιωμένος και έμπειρος. Μετά τη συζήτηση που κάναμε αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα».

Τη σκυτάλη πήρε ο Αντώνης Τσαλόπουλος, που είναι μέλος της διοίκησης και εκ των χρηματοδοτών της «ασπρόμαυρης»  ΚΑΕ, ο οποίος ενθυμούμενος το παρελθόν ανέφερε: Έχω νιώσει αρκετές πίκρες στο Ιβανώφειο από λογαριασμό του Ζντοβτς. Ελπίζω φέτος να αντιστραφούν και να έχουμε χαρές. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, με διέψευσε. Δεν πίστευα ποτέ τις 4.000 και μας δημιουργεί υποχρεώσεις.

Posted : 02/07/2025 4:23 pm
nikolasf4 and Bersekeros reacted
Page 5 / 9
Share: