Θανάσης Χατζόπουλος

Notifications
Clear all

Θανάσης Χατζόπουλος

131 Posts
9 Users
99 Reactions
2,453 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Εγώ καταλαβαίνω ότι τα έδωσε όλα, πλην των 2 εκ. του πατερούλη.

Ο άλλος είναι στεγνός προφανώς και γι'αυτό δεν κάνει μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.

Μπορεί να του τα δώσει, μόλις κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών με καθυστέρηση ενός μήνα ξερωγώ ή να το αφήσει να πάει δικαστικά, για να φανεί τότε, στο δικαστήριο πώς δόθηκε η χορηγία, που ήταν δανεισμός.

Ή μπορεί και να τα έδωσε όλα, όπως γράφτηκε από αλλού και να είναι ένα τελείως τυπικό θέμα, των 2 ημερών λόγω ΣΚ, από τις τράπεζες και να ήθελαν οι ΑΡΔ του Ροστοφάρχη να σηκώσουν σκόνη, κατόπιν εντολής.

Όπως και να έχει, στα @@ του Μύστα και ο Ροστοφάρχης και τα σκυλιά του που γαβγίζουν κατά παραγγελίας.

Χατζόπουλε δεν λείπεις καθόλου από το μπάσκετ μας. Και ας γίνουν λάθη επιλογών από τη νέα διοίκηση.

Εσύ δεν λείπεις καθόλου.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 17/01/2026 8:50 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Στον πατερουλη τα εδωσε, αυτα που εφεραν τελευταια στιγμη με "τιμολογια" κτλ, δεν θα παρουν μια.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 17/01/2026 9:15 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Η ΚΑΕ δεν έχει πληρώσει πάνω από το 50% του χρέους - Με πέταξαν από τη θέση στο γήπεδο ως το πάρκινγκ»

«Κοιτάξτε στο συμφωνητικό για τη μεταβίβαση υπήρχε και η λίστα των υπόλοιπων χρεών από το Χαμόγελο του Παιδιού πχ μέχρι δάνεια, το δημόσιο, η εταιρεία φύλαξης, το παλιό το κομμάτι. Αυτά είναι μια λίστα που τα υπέγραψαν και η πλευρά Μυστακίδη και η πλευρά η δικιά μας.

Στείλαμε όλα τα δικαιολογητικά και έπρεπε να εξοφληθούν δεν εξοφλήθηκαν όλα και κυρίως στις εταιρείες του κύριου Σαββίδη υπάρχει μια κόντρα που δεν μπορώ να καταλάβω όταν δώσω το λόγο μου για κάτι το κάνω δεν καταλαβαίνω τον λόγο, τα χρήματα κατατέθηκαν. Θα πρέπει να κινηθούμε αναγκαστικά νομικά, αυτό θέλουν να κάνουμε για να πουν δες ο κακός ο Χατζόπουλος; Εγώ υποσχέθηκα στον κόσμο πως η ΚΑΕ θα ξεχρεώσει, αυτό πρέπει να γίνει, ήταν και η αρχική μου απαίτηση το έχουν υπογράψει όταν βάζεις την υπογραφή σου και κάτι άλλο πρέπει να προσέχεις.

Δεν έχουν δώσει καμία απάντηση, δεν έχουν απαντήσει στο εξώδικο, στάλθηκε γιατί δεν προχωρούσε το πράγμα. Παντελής αγνόηση, με πετάξαν από τις θέσεις που είχα πληρωμένες, με πετάξαν από το πάρκινγκ, με ενδιαφέρει να τηρηθεί η συμφωνία και όχι να αλλάξουμε γνώμη να πούμε παρατάμε τον ΠΑΟΚ και να μείνει με χρέη. Εμένα με πλήρωσαν πρώτο, δεν κατάλαβα γιατί, για να με καλοπιάσουν. Υπέγραψα μια συμφωνία και θα κυνηγήσω με κάθε τρόπο να τηρηθεί, θα το δουν οι δικηγόροι.

Εμένα αυτή η διαδικασία δεν μου άρεσε ποτέ, αφού έτσι θέλουν. Το συμφωνητικό εγώ το υπέγραψα θα πρέπει με μένα να έχει να κάνει, είναι η τελευταία λεπτομέρεια να πληρώσουν και να απαλλαγώ από αυτή την υπόθεση, έχω αποτραβηχτεί, αλλά αυτό το έχω έννοια».

Για το ποσό που έπρεπε να πληρωθεί:

«Τέσσερα εκατομμύρια μέχρι τις 15/1. Πλήρωσαν εμένα και κάποιους δανειστές δεν ξέρουμε γιατί ζητήσαμε να μάθουμε ποιοι πληρώθηκαν δεν μας απάντησαν αν πλήρωσαν το δημόσιο και δεν γνωρίζω ποια από τα υπόλοιπα χρέη. Δεν έχει πληρωθεί πάνω από το 50% των χρεών. Δεν ξεκινάμε καλά δυστυχώς και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Ο ΑΣ είχε να λάβει κι εκείνος ναι. Μέχρι χθες δεν είχε πληρωθεί ο ΑΣ, τώρα τι να πω να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα να ρωτήσω αν πληρώθηκαν; Είναι άσχημα πράγματα. Σας είπα όταν δίνω τον λόγο μας για κάτι και πόσω μάλλον να υπογράψεις ένα συμφωνητικό, τελείωσε το κάνεις, ήμουν διαλλακτικός, ενώ είχαμε πει για τέλος του χρόνου τους έδωσα και 15 μέρες που ζητούσανε, ε μπήκε η νέα διοίκηση όπως πληρώσανε κάποιους έπρεπε να πληρώσουν τα χρέη! Ξέρω από αποπληρωμές δεν μπορεί να λένε δεν προλάβανε! Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά κι ο κόσμος αυτό το έχει δει. Όταν λέμε κάτι το κάνουμε τέλος! Αυτό θα το βρουν μπροστά τους».

Για τη συνάντηση που είχε γίνει και τη δέσμευση Πετμεζά:

«Τότε μιλούσαμε για τέλος Δεκεμβρίου και πριν από τα Χριστούγεννα και δέχθηκα πως με την αλλαγή της διοίκησης και τη διαδικασία που χρειάζεται είχα προτείνει να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΑΜΚ να κάνω τις πληρωμές εγώ για τα χρέη και έλεγχαν αυτοί όχι. Προφανώς δεν είχαν τη διάθεση να πληρώσουν όλα τα χρέη. Έχουμε στα 100 χρόνια αντί να χαιρόμαστε θα καταλήξουμε στα 100 χρόνια στα δικαστήρια, είναι κατάντια».

Για την συμπεριφορά προς το πρόσωπο του:

«Μας μετακίνησαν από εκεί που ήμασταν. Τα καταλαβαίνω αλλά αυτά γίνονται από τη νέα χρονιά. Πήγα μια μέρα και μου άλλαξαν πάρκινγκ. Αυτό δεν πλήρωσα; Αυτό δεν ζήτησα πάνω από 30 διαρκείας πληρωμένα έχω στην οικογένεια. Είναι δυνατόν σε ένα πελάτη να φέρονται έτσι; Αυτά είναι πράγματα που από μάρκετινγκ και εξυπηρέτηση πελατών δείχνουν πως έχουμε μεσάνυχτα. Αν πιστεύουν πως θα με διώξουν από το γήπεδο και θα πάρω δρόμο δεν ξέρουν με ποιον έχουν μπλέξει.

Ακούστηκε από μέλος του ΔΣ για μένα, πως σε λίγο θα πάρει δρόμο αυτός. Μέσα σε εκατομμύρια κόσμου θα υπάρχουν και οι χαζοί του χωριού τους καταλαβαίνεις. Άνθρωποι δίχως γνώση και εμπειρία, μιλάνε. Το 99% του κόσμου έχει εκτιμήσει όσα κάναμε. Κάποτε είχα φωνάξει όποιος θέλει να έρθει να διοικήσει κανείς δεν ήρθε, όλοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο κάνανε μαγκιές. Δεν νομίζω πως έχω χρόνο να μπω στην ΠΑΕ. Έχω τη δουλειά μου. Είναι ένα πιο δύσκολο αντικείμενο που δεν το γνωρίζω τόσο καλά».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 22/01/2026 7:10 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ρε Χατζόπουλε....τράβα γ@μισου...αιντε μας κούρασες

Πάνε στα διακστήρια, αφού πληρώθηκε πρώτος, τι καίγεσαι για τον πατερούλη?

Posted : 22/01/2026 7:11 pm
Bersekeros reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Κλαψε για μια θεση παρκινγκ.

Ποσο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 22/01/2026 7:41 pm
Bersekeros reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Όταν ετρεχες μεσα στην νυχτα να κοβεις "τιμολογια" αριστερα και δεξια για να "δικαιολογησεις" τις "χορηγιες" ηταν καλα?

Τσιμπα ενα @ΡΧΙΔΙ τωρα.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 22/01/2026 7:58 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted by: @m01can4

υπάρχει μια κόντρα που δεν μπορώ να καταλάβω

Οταν ο πατερουλης εδιωχνε απο την Τουμπα και την σουιτα τον Τελη, δεν ειχες ακουσει τιποτα κυρ Θαναση?

Γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις γι αυτο.

Κουβεντιαζε με τα @@ μου τωρα και πιο πολυ με του Τελη, υπαιτη μιας θεσης παρκινγκ.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 22/01/2026 8:15 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Βαρέθηκα να τον ακούω να κλαίει κάθε φορά.

Ζήλεψε την Μάρθα Βούρτση ο Θανασάκος.

Posted : 23/01/2026 3:45 pm
teododo and The People reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ο Μυστακίδης έχει αναγνωρίσει αλλά δεν πληρώνει τα χρέη στον Σαββίδη - Ιδού το συμφωνητικό

Η Voria.gr φέρνει στη δημοσιότητα τα σημεία της σύμβασης που άνοιξε τον δρόμο για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη και στην οποία «αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα» χρέη ύψους 4 εκατ. ευρώ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το συμφωνητικό που άνοιξε τον δρόμο για την αγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη και στο οποίο αυτός, διά του εκπροσώπου του, αναγνωρίζει το σύνολο των χρεών της εταιρείας φέρνει στη δημοσιότητα η Voria.gr.

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, δηλώνει ότι «αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα το σύνολο των χρεών της “ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ”, ύψους 4.002.477,21,…τα οποία θα εξοφλήσει η “ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ” το αργότερο μέχρι τις 15.01.2026 διά της επικείμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».

Μάλιστα, η αγοράστρια εταιρεία, ο Τέλης Μυστακίδης δηλαδή, δηλώνει ότι «έχει προβεί διά εκπροσώπων της επιλογής του (εταιρεία ελεγκτών Deloitte και δικηγορική εταιρεία ZPLAW) σε οικονομικό, φορολογικό και νομικό έλεγχο (due diligence) της "ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ”, αποδέχεται ανεπιφύλακτα την κατάστασή της και διαθέτει την οικονομική δυνατότητα και δικαιοπρακτική ικανότητα να ολοκληρώσει τη συναλλαγή».

Το συμφωνητικό προβλέπει ρητά και τη διαδικασία που τελικά ακολούθησε ο κ. Αθανάσιος Χατζόπουλος, εκ των πωλητών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τους κ.κ. Γαλατσόπουλο και Βιολίδη, δηλαδή την αποστολή εξωδίκου σε περίπτωση μη καταβολής του συνόλου των χρεών, όπως και τις σχετικές ποινικές ρήτρες ανά ημέρα καθυστέρησης.

Πληροφορίες της Voria.gr, πάντως, αναφέρουν ότι στα χρέη που έχει αφήσει ανεξόφλητα ο κ. Μυστακίδης  -άνω του 50% όπως είπε πρόσφατα ο κ. Χατζόπουλος-  είναι κυρίως στον Ιβάν Σαββίδη αλλά και σε εταιρείες συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως πχ το Μακεδονία Παλλάς, και σε λοιπούς πιστωτές, όπως ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Image
Image

Image

Posted : 24/01/2026 1:27 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ούτε ένα λεπτό δεν θα πάρετε λ@μογια.

Στα δικαστήρια πατερούλη μαζί με την ορντινάτσα σου τον Θανασάκη...

Posted : 24/01/2026 1:29 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πλάκα έχει που σκούζουν όλα τα στημένα υπαλληλάκια, μήπως και χάσει κανένα σεντ ο Ιγνατίεβιτς.

Πόσο στα @@ μου τους γράφω!! 

Ας πάει στα δικαστήρια ο κλαψομ@νης εκπρόσωπος του πατερούλη να διεκδικήσει τα νόμιμα.

Posted : 24/01/2026 6:17 pm
Page 9 / 9
Share: