συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. βελτιώθηκε. το κυριότερο είναι έλληνας και οι ελεύθερες επιλογές αξιόλογων γηγεγών είναι μετρημένες στα δάχτυλα, οι 2 μα@@λακες αιώνιοι αφού. εννοείται τον κρατάς + άλλους 2 καλούς έλληνες θέλουμε. δύσκολο.
In my mind, the power i find
ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ!
🇬🇷Ο Νίκος Περσίδης κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Συγχαρητήρια Νίκο! #PAOKBC pic.twitter.com/sWJgwBTqBp— PAOK BC (@PAOKbasketball) November 21, 2025
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Καμία σχέση με πέρυσι. Φέτος είναι πυλώνας της ομάδας.
Συγχαρητήρια για την κλήση στην εθνική ομάδα.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Μπράβο στο παλικάρι...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Μπραβο παικταρα!
Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Νίκο Περσίδη με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών. Πέτυχε 17 πόντους, χωρίς να χάσει σουτ (1/1 βολές, 5/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα) σε 13’26’’ στη νίκη (91-64) της @HellenicBF επί της Ρουμανίας.
Μπράβο Νίκο 👏🏼👏🏼 pic.twitter.com/bvi8ngUdpc— PAOK BC (@PAOKbasketball) November 27, 2025
100% ευστοχία. Μπράβο μεγάλε. Καταπληκτική χρονιά.
Τον γνωρίζω από πιτσιρικά, όταν τον έφερνε ο επίσης πανύψηλος πατέρας του στην Τούμπα. Καλό παιδί, ευγενικό και δουλευταράς.
Καλή επιτυχία σε ότι κι κάνει.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
Νιώθει το παλικάρι. Τον πάω φουλ.
Μακαρι τυχερος. Καλη χρονια Νικολα!
"Θα γίνουν αρκετές αλλαγές, εντός και εκτός γηπέδου. Και στις εγκαταστάσεις και σε πολλά άλλα πράγματα. Εμένα ο ΠΑΟΚ μου έχει δώσει την ευκαιρία και με έχει βοηθήσει πολύ να αναδειχθώ σαν παίκτης και να δείξω τι μπορώ να κάνω.
Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Θα το δείτε τις επόμενες ημέρες. Έχουμε μιλήσει με τον κόουτς Τρινκιέρι. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα αναγνωρίζει τη φετινή μου προσπάθεια και θα δούμε τις επόμενες μέρες".
Θεωρώ πως θα μείνει...
Κι εγώ θεωρώ πως θα μείνει. Το αξίζει.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με το Νίκο Περσίδη, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για δύο ακόμη χρόνια.
Ωραίος ο Νικόλας.