Notifications
Clear all

0. RaiQuan Gray

10 Posts
6 Users
4 Reactions
109 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

O RaiQuan Gray στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον RaiQuain Gray, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Αμερικανός φόργουορντ μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν σε Stoiximan GBL και Basketball Champions League με την ομάδα της ΑΕΚ, παραμένει στην Ελλάδα, θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική και ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και θα φορά τα ασπρόμαυρα μέχρι και τη σεζόν 2027-28.

Ο RaiQuan Gray γεννήθηκε στο Fort Lauderdale της Florida στις 7 Ιουλίου 1999, έχει ύψος 2μ.03 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουντ και σέντερ.

Αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Florida State και στην τελευταία του σεζόν (2020-21) με τους Seminols είχε κατά μέσο όρο 11,9 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 2,2 ασσίστ και 1,2 κλεψίματα. Επιλέχθηκε από τους Brooklyn Nets στο νούμερο 59 του ΝΒΑ ντραφτ το 2021. Στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τους Nets, είχε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασσίστ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της σεζόν 2021-22 απέναντι στους Sixers.
Έκανε τρία ακόμη παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους San Antonio Spurs, ενώ για τρεις σεζόν (2021-24) αγωνίστηκε (σε 114 παιχνίδια) στη GLeague με Long Island Nets και Austin Spurs. Στην τελευταία του χρονιά (2023-24) με τους Austin Spurs είχε κατά μέσο όρο 15,4 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3,5 ασσίστ σε 41 παιχνίδια.
Τα δύο τελευταία χρόνια (2024-26) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο BCL.
Τη σεζόν 2024-25 αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος με 10,7 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 1,8 ασσίστ και 1,5 κλεψίματα με 57,2% στα δίποντα, ενώ σε 15 αγώνες του BCL είχε 9,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,5 ασσίστ.
Αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος της σεζόν 2025-26, με 12,3 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 2,1 ασσίστ και 1,6 κλεψίματα.
Στη διάρκεια της φετινής σεζόν είχε καθοριστική συμμετοχή στην πορεία της ΑΕΚ ως τον τελικό του BCL. Το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: 12,9 πόντοι, 5,8 ριμπάουντ, 3,1 ασσίστ σε 17 παιχνίδια, ενώ αναδείχθηκε MVP στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 11/06/2026 2:50 pm
Topic Tags
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Πολυ δυνατος!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 11/06/2026 2:50 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Πολυ δυνατος παικτης αλλα περισσοτερο απο ολα γουσταρω που μεχρι περυσι μας επαιρναν τους παικτες για 50 και 60 χιλιαρικα...

Ειχε καταντησει ανεκδοτο να κρατησει ο ΠΑΟΚ τους 4 απο τους 5 της βασικης του πενταδας το καλοκαιρι...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 11/06/2026 8:08 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τώρα όποιον καλό βγάζουν κάτι αεκάκια θα τους τον παίρνουμε εμείς.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 12/06/2026 11:44 pm
jim and Telis Stallone reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

RaiQuan Gray: «Με τον ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο»

Έβαλε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα στο διάστημα της παρουσίας του στο San Antonio και στο Βrooklyn και τώρα, αφού συμπλήρωσε ήδη δύο χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα τα φορέσει ξανά! Ο RaiQuan Gray, επέλεξε ήδη το «0» για την επόμενη διετία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη και σε μία νέα σελίδα για την καριέρα του.

«Ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν η ευκαιρία να αποτελέσω μέρος ενός νέου συνόλου με σχέδιο και φιλοδοξία να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς και η προοπτική να συνεργαστώ με έναν πραγματικά εξαιρετικό προπονητή», εξήγησε ο Αμερικανός φόργουορντ και αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Coach Andrea Trinchieri, αλλά και σε αυτά που φέρνει στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του: «Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω ενέργεια και ηγετικές ικανότητες στην ομάδα. Επίσης, μπορώ να δώσω ευελιξία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Ο προπονητής μου ζήτησε απλώς να είμαι ο εαυτός μου. Νομίζω ότι γνωρίζει πολύ καλά τι μπορώ να προσφέρω».

Αναφερόμενος στις φιλοδοξίες του και την συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής, ο RaiQuan Gray τόνισε… «Οι φιλοδοξίες μου θα είναι πάντα οι ίδιες: να κερδίζω. Θέλω να βοηθήσω ώστε αυτός ο σύλλογος να γνωρίσει επιτυχίες».

Ο RaiQuan Gray γνωρίζει ήδη τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Τα δύο τελευταία χρόνια αντιμετώπισε 8 φορές τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και σε τρία από αυτά τα παιχνίδια έπαιξε στο PAOK Sports Arena, αλλά ως αντίπαλος. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα είναι πλέον στο πλευρό του και το μήνυμα που θέλει να τους στείλεις είναι ξεκάθαρο… «Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά τους. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι με αυτή την ομάδα και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τους χαρίσουμε πολλές νίκες και μεγάλες επιτυχίες!»

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 14/06/2026 6:34 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

ΓΚΑΒΛΑ.

Και ο παικτης, και το οτι τους πηραμε σημαντικο παικτη.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 15/06/2026 10:29 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Έχουμε πλούσιο ρόστερ, ηγέτης ο Όσμαν»

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω τη χώρα, ξέρω το πρωτάθλημα, αλλά είναι λίγο διαφορετικό για μένα τώρα. Θα χρειαστώ ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, να μάθω το προπονητικό επιτελείο, του νέους συμπαίκτες μου, αλλά ανυπομονώ να ζήσω τον κόσμο και το σύλλογο γενικά».

Για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ: «Ο λόγος ήταν για να γίνω μέρος κάτι ξεχωριστού που χτίζεται εδώ. Νομίζω ότι έχουμε τους ίδιους στόχους, να κερδίζουμε παιχνίδια, να πάρουμε τίτλους, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό περιλαμβάνει και τη Euroleague επίσης. Είμαστε στο Eurocup φέτος, σε μία καλή διοργάνωση, αλλά νομίζω ότι διαθέτουμε μια καλή ομάδα. Πρέπει να ακολουθήσω αυτά που έχει ετοιμάσει ο κόουτς για μένα και τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για την ομάδα».

Για την ατάκα του Όσμαν για πρωτάθλημα και EuroCup: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα δώσει υποσχέσεις. Σίγουρα θα παίζω πολύ δυνατά, θα έχουμε μια ομάδα στην οποία θα είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί για να φτάσουμε στο στόχο μας. Το πρώτο πράγμα είναι η προπόνηση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα, από εκεί χτίζονται οι σωστές συνήθειες, να ακούμε τους προπονητές μας και να φτιάξουμε τη χημεία μας ως ομάδα. Το ρόστερ έχει πολύ ταλέντο, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, πολλούς έμπειρους που έχουν κερδίσει τίτλους και ξέρουν πως να κάνουν τη δουλειά, αλλά όλα ξεκινούν από την προπόνηση. Είμαι ενθουσιασμένος για να δουλέψω και ανυπομονώ να κερδίσω τέτοια παιχνίδια. Ο Τσέντι είναι ένας από τους ηγέτες μας. Είμαι μαζί του και ό,τι νιώθει, τον στηρίζω».

Για το γεγονός ότι πλέον έρχεται στη Θεσσαλονίκη ως παίκτης και όχι ως αντίπαλος: «Είναι διαφορετικό όταν παίζεις γι’ αυτήν την ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει για τον ΠΑΟΚ, με τους οποίους μίλησα. Οι φίλοι της ομάδας είναι πολύ παθιασμένοι, θέλουν νίκες και προφανώς αυτό δεν το υπολογίζω ως πίεση. Ο σύλλογος έχει προσδοκίες, είναι ένας σύλλογος που θέλει να κερδίζει, που δεν έχει συνηθίσει να μην έχει επιτυχίες. Ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτόν το σύλλογο».

Posted : 10/08/2026 10:25 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

😎 😎 😎 

Posted : 10/08/2026 10:25 am
The People
(@the-people)
Noble Member

Posted by: @m01can4

😎 😎 😎 

Μόι το γράφω γενικώς. 

Αυτή η κιτρινιάρικη φάτσα με τα μαύρα γυαλιά, πολύ με νευριάζει. Με την καλή την έννοια. 

Πάμε ρε ΠΑΟΚάρα.!! 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 10/08/2026 2:53 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έρχονται όλοι σιγά σιγά.

Μαζεύονται και είναι κ@βλωμένοι.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 11/08/2026 1:33 pm
Share: