Notifications
Clear all

[Closed] Massimo Cancellieri (Coach)

197 Posts
9 Users
190 Reactions
1,841 Views
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Το να μεινει ακομα μια χρονια θα ειναι η μεγαλυτερη κατακτηση μετα απο αυτη του Κυπελλου, που δεν πηραμε!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 25/04/2025 11:09 pm
Bersekeros and nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Είμαστε τρομεροί, η ΑΕΚ θα μας θυμάται για καιρό»

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική εμφάνιση που έκαναν. Φτάσαμε μόλις δυόμισι δευτερόλεπτα από τους ημιτελικούς. Σχεδόν κερδίσαμε το παιχνίδι, αν δε δεχόμασταν το καλάθι στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Παίζαμε χωρίς δύο βασικά μας γκαρντ στα κρίσιμα λεπτά, τον Reynolds που βγήκε με φάουλ και τον Henderson που τραυματίστηκε, αλλά καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι στην παράταση στην έδρα μίας ομάδας που προκρίθηκε στο Final 4 του BCL. Τι άλλο μπορώ να πω; Ήμασταν απίθανοι και αυτό που έκαναν τα παιδιά, να επιστρέψουν μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, που το κερδίσαμε, αλλά χάσαμε το τρόπαιο, είναι απίστευτο. Δείξτε μου πόσες ομάδες θα μπορούσαν να επανέλθουν τόσο γρήγορα και να δείξουν αυτό το πρόσωπο; Από τότε που ήρθα εδώ, κάποιες φορές στο γήπεδο, δεν είναι μόνο δύο ομάδες που παίζουν αλλά τρεις…», είπε ο Ιταλός προπονητής και αναφέρθηκε σε αυτό που έλλειπε από την ομάδα, τόσο στη σημερινό παιχνίδι, όσο και στον αγώνα της Τετάρτης για να κάνει το κάτι παραπάνω… «Εάν μας έλλειπε κάτι σε αγωνιστικό επίπεδο αυτό είναι η εμπειρία. Είναι αυτό που θέλεις, ώστε απέναντι σε τόσο καλές ομάδες να κάνεις ότι ακριβώς πρέπει για να επικρατήσεις. Αν σε ένα δευτερόλεπτο δεν κάνεις το σωστό, αυτό θα έχεις επιπτώσεις, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Είναι κρίμα που μείναμε με αυτό τον τρόπο έξω από την τετράδα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Νομίζω ότι ήταν δύσκολο για αυτούς και σίγουρα θα μας θυμούνται για καιρό».

Αναφερόμενος στα κέρδη που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ mateco από τη φετινή εξαιρετική σεζόν, ο Massimo Cancellieri σχολίασε… «Κανένας δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι θα φτάσουμε ως εδώ. Και το κέρδος είναι όλα τα καλά σχόλια που υπάρχουν πλέον για την ομάδα μας, το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν πλέον πως οι παίκτες που παίζουν στην ομάδας είναι καλοί παίκτες, αλλά και η αυτοπεποίθηση που έχουν οι φίλαθλοί μας και η εμπιστοσύνη στην ομάδα. Σε λιγότερο από δύο μήνες, το τελευταίο διάστημα, έγιναν τέσσερα sold out και αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 27/04/2025 7:37 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τα «θέλω» του Καντσελιέρι για τη νέα χρονιά

Στις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, έχει καταστεί σαφές ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι για να φτάσουν στη συμφωνία πρέπει να γίνουν και κάποια πράγματα.

Ένα θέμα, ίσως όχι το βασικότερο, είναι το οικονομικό. Ο Καντσελιέρι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ με ένα συμβόλαιο όχι ιδιαίτερα υψηλά για τα δεδομένα του και είναι δεδομένο ότι η πλευρά του θέλει μια αύξηση για την επόμενη σεζόν. Αυτό θα συζητηθεί και ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός.

Ο Καντσελιέρι θέλει να ανέβει ο πήχης, να είναι ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός σε ένα πιο υψηλό επίπεδο. Ο Ιταλός θέλει να παίξει σε μια καλύτερη διοργάνωση από το FIBA Europe Cup και το Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν μια διοργάνωση που θα τον ικανοποιούσε. Για να είναι ο ΠΑΟΚ πιο ανταγωνιστικός στην επόμενη διοργάνωση, θέλει να ανέβει και το μπάσκετ, με κάποιους παίκτες από ένα ράφι πιο ψηλά, με περισσότερο βάθος στο ρόστερ, ώστε να υπάρχει η προοπτική της διάκρισης και την επόμενη σεζόν. Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός θέλει να μείνουν κάποιοι από τους βασικούς κρίκους του φετινού ΠΑΟΚ και κοντά σ΄ αυτούς να χτιστεί η ομάδα της επόμενης σεζόν. Θέλει να συνεχίσουν κάποιος ή κάποιοι από τους Αμερικάνους, χωρίς να έχει μπει σε ονόματα ακόμα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει και τον Κατσίβελη στο ρόστερ, μια και είναι ο αρχηγός της ομάδας και χρειάζεται και Έλληνες παίκτες.

Αυτά που θέλει ο Καντσελιέρι για να συζητήσει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, είναι ουσιαστικά πράγματα, που κι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει.

Και η διοίκηση Χατζόπουλου θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξέρει ότι πρέπει να αυξηθεί το μπάτζετ για να γίνει πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Η βάση για να υπάρξει η συμφωνία υπάρχει, το θέμα είναι να συμφωνήσουν πρώτον στο ύψος του συμβολαίου του Ιταλού, και δεύτερον στις λεπτομέρειες σε ότι αφορά την ομάδα της νέας σεζόν.

Posted : 29/04/2025 9:48 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τα αυτονόητα ζητάει...

Posted : 29/04/2025 9:48 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αυτός τα αυτονόητα ζητάει, να δούμε όμως τι μπορούμε να υποστηρίξουμε από αυτά.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 29/04/2025 11:45 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Cancellieri: “Αξίζαμε την 4η θέση, αλλά παίζουμε για την 6η…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri, μετά τον αγώνα με την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ δήλωσε…

«Ήταν ξεκάθαρα θέμα ενέργειας. Από την μία εμείς μετά από 50 παιχνίδι όλη τη σεζόν και συνεχόμενα ματς στο τελευταίο διάστημα και από την άλλη ο αντίπαλος με περίπου 2 εβδομάδες που δεν έπαιζε. Ξέραμε ότι θα έχουμε αυτό το θέμα προσπαθήσαμε να μην το αφήσουμε να συμβεί, αλλά το πρόβλημά μας ξεκίνησε από το πρώτο δεκάλεπτο. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που άξιζε να ήταν πέμπτη, εμείς αξίζαμε να είμαστε τέταρτοι, αλλά είμαστε έκτοι… Ήταν ένας αγώνας κατάταξης, που δεν καταλαβαίνουμε τη χρησιμότητα και τη λογική του, αλλά είναι κάτι που το έχουμε αποδεχτεί και πρέπει να παίξουμε».

Αναφερόμενος στο εάν εκτός από ενέργεια, θα πρέπει να υπάρχει και θέληση στην ομάδα για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης, ο Ιταλός προπονητής τόνισε… «Υπάρχει πάντα θέληση σε αυτήν την ομάδα. Δεν τα παρατήσαμε, ήταν έλλειψη ενέργειας. Με ξεκούραση θα το αντιμετωπίσουμε. Δεν θα κατηγορήσω ποτέ τους παίκτες μου. Δεν ισχύει για μένα το κερδίζουμε είναι καλοί, χάνουμε είναι κακοί και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μιλήσει αρνητικά για την ομάδα αν χάσουμε αυτά τα παιχνίδια. Δε δίνω δεκάρα για τα παιχνίδια αυτά! Η ομάδα αυτή, έκανε ένα υπέροχο πρωτάθλημα και ολόκληρη τη σεζόν. Για τον τρόπο που παίξαμε, για την προσπάθεια που κάναμε αυτή είναι η αντιμετώπιση που έχουμε. Είναι υπέροχοι τύποι και αν είμαστε άτυχοι σε έναν αγώνα κατάταξης, τότε την επόμενη σεζόν, μπορεί να αξίζουμε ένα εισιτήριο για το ΝΒΑ για τέτοιους αγώνες, παίζοντας αγώνες κατάταξης. Και θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε τη Θεσσαλονίκη στην ανατολική περιφέρεια…»

Σε ερώτηση για την επόμενη σεζόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco είπε… «Δεν μιλάω για την επόμενη σεζόν, έστω και με δύσκολες συνθήκες, πρέπει να τελειώσουμε πρώτα τη φετινή. Είμαι αρκετά κουρασμένος, έχουμε παίξει 50 παιχνίδια. Θα χρειαστώ μία εβδομάδα ξεκούρασης και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου για το μέλλον».

Τι να πεις γι αυτον τον Κ Υ Ρ Ι Ο ?

Posted : 04/05/2025 11:11 am
Bersekeros and jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 04/05/2025 4:49 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολλά κιλά ούμπαλα και τα παντελόνια που φοράει τα τιμάει, δεν τα έχει για διακόσμηση.

Για μένα έχει DNA ΠΑΟΚ και μακάρι να πεισθεί να παραμείνει. 

Πρέπει όπως αυτή η ομάδα φέτος έκανε υπέρβαση, όλος ο οργανισμός να βάλει πλάτη και να κάνει την αντίστοιχη υπέρβαση σε αντίστοιχα θέματα, που θα εξασφαλίσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την παραμονή του.

Posted : 05/05/2025 11:48 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Δεν μπορώ να το δω συναισθηματικά»

«Πέρασαν 49 παιχνίδια και θα πω ξανά ευχαριστώ σε όλους εδώ που με έκαναν καλύτερο προπονητή. Σταματήστε να μιλάτε για μένα. Μιλήστε για τους παίκτες μου. Όποιος μιλήσει για μένα τις επόμενες 72 ώρες θα προσλάβω δικηγόρο (σ.σ. γέλια). Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά ευχαριστημένος για όσα πετύχαμε. Δώστε τα συγχαρητήρια στην ομάδα.

Όλη τη χρονιά το λέω. Δεν είμαι ένας προπονητής που θέλω να φαίνομαι καλός στους παίκτες. Είναι αυτό που νιώθω. Το στυλ μου είναι να βελτιώσω τους παίκτες. Όλοι βελτιώθηκαν και σαν παίκτες και σαν άνθρωποι. Δεν διαβάζω τα άρθρα που γράφετε, είναι επιλογή μου. Είστε δίκαιοι εδώ μέσα (σ.σ. οι δημοσιογράφοι). Κάνετε δύσκολες και σωστές ερωτήσεις. Είχαμε καλή συνεργασία και σας ευχαριστώ».

Σε εκείνο το σημείο, την πρώτη ερώτηση την έκανε ο Φρανκ Μπάρτλεϊ, ο οποίος αποθέωσε τον προπονητή του, με τον Ιταλό τεχνικό να απαντά «έχω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου».

Για το τι θα πει στους δικούς του ανθρώπους στην επιστροφή του στην Ιταλία για τη φετινή χρονιά: «Ήταν συναρπαστική. Πολύ δύσκολη. Ξεκινήσαμε νωρίς με ένα γκρουπ ανθρώπων που συναντήθηκαν πρώτη φορά. Έπρεπε να βρούμε έναν κοινό τρόπο επικοινωνίας. Πολλές φορές η δουλειά εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Εμείς συνεχίσαμε να δουλεύουμε. Όλοι ήταν διαθέσιμοι να δουλέψουν και να βελτιωθούν. Το τελευταίο κομμάτι ήταν αρκετά συναισθηματικό. Ευχαριστούμε για την αγάπη που πήραμε».

Για το ποιο ήταν το βασικό κομμάτι που βελτιώθηκε η ομάδα: «Πιστεύω όλοι έχουν ένα ακόμα «όπλο» για το μέλλον τους, που το βελτίωσαν φέτος. Το σημαντικότερο ήταν να καταλάβουν τι μπορούν να κάνουν. Δεν ήταν εύκολο, καθώς είναι άπειροι. Για μένα 
το βασικό είναι να τους βλέπω να συνδυάσουν τις ικανότητες τους μεταξύ τους και αυτό είδα να το κάνουν. Πλέον είναι ικανοί παίκτες για κάθε προπονητή και ομάδα».

Για το πότε θα είναι η στιγμή που θα αποφασίσει για το μέλλον του: «Θα μείνω για ένα διάστημα εδώ λόγω της κόρης μου. Χρειάζομαι χρόνο. Αγάπησα κόσμο και ότι συνέβη φέτος εδώ. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι. Δεν μπορεί να είναι συναισθηματική απόφαση. Είμαι 53 χρονών και πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου. Αυτά είναι στο μυαλό μου και θα με κάνουν να αποφασίσω».

Για το αν έχουν σκοράρει αντίπαλοι παίκτες ξανά 41 πόντους: «Δεν μπορώ να θυμηθώ, νομίζω πως όχι. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά προτιμώ το + στην αξιολόγηση».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην χρονιά: «Όχι γιατί είχαμε την επιλογή μέσα στη χρονιά να αλλάξουμε κάτι, αλλά δεν το κάναμε. Θα άλλαζα κάτι αλλά όχι στην ομάδα. Και δεν θα πω κάτι περισσότερο».

Για το ποιο ήταν το στοιχείο που τον έκανε να νευριάσει φέτος: «Ότι παίξαμε αγώνες κατάταξης. Παίξαμε πλέι οφ ως 6οι και μετά έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε 6οι. Στη λογική μου αυτό δεν βγάζει νόημα. Μετά από αυτή τη χρονιά να τερματίζαμε 7οι θα ήμουν στεναχωρημένος. Μετά από αγώνες με τη Μπιλμπάο και την ΑΕΚ να παίζεις αγώνες κατάταξης δεν είναι σωστό».

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 07/05/2025 9:23 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μακαρι να μεινει.

Αλλα δεν φαινεται κατι τετοιο για την ωρα τουλαχιστον.

Posted : 07/05/2025 9:26 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Θέλει λέει να πάει να τον βάλει κάποιος μια εβδομάδα στο κρεβάτι να ξεκουραστεί και μετά να σκεφτεί τι θα κάνει. Τα έδωσε όλα ο άνθρωπος μέσα στη χρονιά και εγώ τον ευχαριστώ για όλα.

Από τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ και ήταν η πρώτη φορά που είχαμε Ιταλό προπονητή.

Τον ρώτησαν αν θα μείνει και απάντησε χιουμοριστικά, θέλοντας να κάνει λογοπαίγνιο και με την επικείμενη εκλογή Πάπα και απάντησε θα κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και θα περιμένουμε να δούμε αν θα βγει μαύρος ή λευκός καπνός από μέσα.

Posted : 07/05/2025 10:30 pm
teododo and nikolasf4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Νομιζω μας προσγειωνει στην πραγματικοτητα, οσο σκληρη και αν ειναι.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΔΑΣΚΑΛΕ -

RESPECT!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 07/05/2025 10:57 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Αυτός ο άνθρωπος ένιωσε όσο κανένας άλλος προπονητής που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ!

RESPECT

Posted : 08/05/2025 2:54 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Σε ευχαριστούμε για το φετινό ταξίδι Massimo !!

Respect !!

Posted : 08/05/2025 10:10 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Κομματια μας εκανε ο Ιταλος.

Κανενας δεν το περιμενε.

Posted : 08/05/2025 10:58 pm
Page 12 / 14
Share: