Notifications
Clear all

[Closed] Massimo Cancellieri (Coach)

197 Posts
9 Users
190 Reactions
1,849 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο ρε, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!! ❤️ 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 15/01/2025 11:56 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

TI NA ΠΕΙΣ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΛΕΟΝ?

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 16/01/2025 12:11 pm
nikolasf4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Καντσελιέρι: «Δεν είμαι τίποτα χωρίς τους παίκτες μου - Μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ»

Τι να λεμε ρε παιδια τωρα?

Πειτε μου, τιιιι??

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 18/01/2025 12:06 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Cancellieri: «Τα τρία σημεία που έκριναν το παιχνίδι…»

O προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την CSM Oradea: «Τρία ήταν τα σημεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι και είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα. Η έλλειψη ενέργειας ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα, το γεγονός ότι ο αντίπαλος κυριάρχησε στα ριμπάουντ και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στα τελευταία ματς, αλλά και το γεγονός ότι δεν πήραμε σωστές αποφάσεις. Όχι μόνο στο τέλος του αγώνα, αλλά και νωρίτερα. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, αλλά νωρίτερα υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να σκεφτούμε τώρα»

Ξεκαθαρος και ειλικρινης για ακομα μια φορα.

Posted : 30/01/2025 12:57 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Cancellieri: «Δεν είχαμε ενέργεια, δεν βάλαμε τα σουτ…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα, στην κούραση της ομάδας, στην αστοχία, αλλά και στον τραυματισμό του Devonte Upson.

«Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Περίμενα αυτή την εξέλιξη, όχι ότι θα χάναμε βέβαια. Είναι αυτή η περίοδος της σεζόν, που τα πράγματα είναι δύσκολα. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Όταν σου έρχονται τα σουτ, πρέπει να τα βάζεις. Δεν τα βάλαμε, όπως και τις βολές. Αν συγκρίνω αυτό το παιχνίδι με τον αγώνα μας με την Oradea, ήμασταν καλύτεροι στην αμυντική μας προσπάθεια. Το Λαύριο όμως είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς. Ο Upson είχε ένα πρόβλημα και δεν μπόρεσε από κάποιο σημείο και μετά να μας βοηθήσει κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα, αλλά και στο δύσκολο ταξίδι που προηγήθηκε…
«Δεν φταίει μόνο το ταξίδι. Το κλαμπ μας βοήθησε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στο Μόναχο κάναμε μια προσπάθεια αποκατάστασης, ήταν καλύτερο από το τίποτα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά είμαστε στον Φεβρουάριο. Πριν την πρώτη διακοπή είχαμε πρόβλημα με την ενέργεια τώρα χρειαζόμαστε και πάλι τη διακοπή. Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα με σημαντικά παιχνίδια. Κάναμε λάθη, είχαμε όμως και πολλά άστοχα σουτ. Συνήθως δεν τρώμε τις προσποιήσεις, αλλά σήμερα συνέβη και αυτό. Δεν είναι δικαιολογία, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Upson και την κατάσταση που είναι ο Αμερικανός, τόνισε… «Δεν ξέρω ακόμη. Θα μάθουμε περισσότερα αύριο, αλλά και πόσο σοβαρό μπορεί είναι. Το γεγονός ότι προσπάθησε, δείχνει ότι δεν είναι σοβαρό. Έπεσε κάπως περίεργα στο παρκέ σε προσπάθεια να διεκδικήσει τη μπάλα. Είχε ένα αντίστοιχο πρόβλημα και στο παιχνίδι με την Oradea. Θα ξέρουμε αύριο περισσότερα».

Posted : 02/02/2025 12:54 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ποσο ειλικρινεις και ξεκαθαρος?

Posted : 02/02/2025 12:56 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Είναι απόλυτα προσγειωμένος και ειλικρινής σε όλα.

Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Upson.

Posted : 02/02/2025 1:01 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΟΥΤΣ!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 06/02/2025 12:18 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Είμαστε πρώτοι και στους “8”. Απολαύστε το…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Dijon και την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα μας…
«Σήμερα ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Dijon έχει αλλάξει λίγο. Είχαν έξι από τα τελευταία επτά τους παιχνίδια. Έχουν αυτοπεποίθηση και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις στην έδρα τους. Ήρθαμε εδώ και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες, αλλά ήταν καλό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτός ήταν ο στόχος μας και δεν μας ενδιαφέρει πως τον πετύχαμε. Κανείς δεν πίστευε ουσιαστικά ότι θα είμαστε στα προημιτελικά. Λοιπόν, χαρείτε το και απολαύστε το. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, αλλά δεν πειράζει. Συμβαίνει μέσα στη σεζόν και ειδικά σε μία ομάδα σαν τη δική μας να έχει σκαμπανεβάσματα. Αγαπώ τους παίκτες μου για ότι κάνουν. Σήμερα δεν έχει σημασία ότι χάσαμε. Στη διοργάνωση το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Είμαστε στα προημιτελικά, νομίζω ότι αυτό έχει ιστορική σημασία και για τον ΠΑΟΚ, οπότε πρέπει να είμαστε χαρούμενοι».

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που ήταν δίπλα στην ομάδα και σήμερα στη Γαλλία, όπως και σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι… «Είναι απίστευτοι οι φίλαθλοί μας. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης, γιατί έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μετά την ΑΕΚ, στη συνέχεια το ντέρμπι και μετά τη Fribourg, αλλά περιμένω ότι θα γεμίσουν το γήπεδο και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στην έδρα μας. Περιμένουμε να έρθουν και μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε γιατί η ενέργεια μας δεν είναι όπως ήταν πριν από τέσσερις μήνες, αλλά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Και θέλουμε να γεμίσουν το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια μετά τη διακοπή για να μας δώσουν την ώθηση, όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος».

Posted : 06/02/2025 12:19 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

R E S P E C T 

Posted : 06/02/2025 12:21 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Κύριος με τα όλα του και με το κάππα κεφαλαίο.

Posted : 06/02/2025 12:35 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Το "Είναι τρελός ο Ιταλός" είναι το μεγαλύτερο παράσημο στην καριέρα μου»!

Για το τι θέλει να πετύχει ο Μάσιμο Καντσελιέρι στη δική του καριέρα: «Σίγουρα, υπάρχει ένα κομμάτι μου που λέει ότι θέλω να φτάσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Την ίδια στιγμή, ένα άλλο κομμάτι μου λέει ότι θέλω να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο όπου μπορώ να παραμείνω ο εαυτός μου. Νομίζω ότι βρίσκομαι κάπου ανάμεσα σε αυτά τα δύο, γιατί, για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν, ανεβαίνοντας ψηλότερα, θα μπορέσω να παραμείνω όπως είμαι. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, δεν κρύβομαι πίσω από καμία "κουρτίνα". Είμαι αυτός που είμαι. Γι’ αυτό κρατάω και τις δύο επιλογές ανοιχτές και θα δούμε πού θα με οδηγήσει η ζωή. Όπου και αν καταλήξω, πιστεύω ότι θα είμαι ευτυχισμένος».

Για το αν άναψε ξανά την σπίθα στον ΠΑΟΚ mateco: «Αυτό είναι υπερβολικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπίθα που δεν σβήνει ποτέ. Μερικές φορές είναι λίγο πιο χαμηλά και μερικές φορές πιο ψηλά. Εγώ, είμαι απλά ένα μέρος της διαδικασίας. Αλλά, όπως είπα, είναι μια ομάδα ανθρώπων που το κάνει αυτό. Η ατμόσφαιρα φέτος είναι αυτή που μας φέρνει όλους κοντά. Δεν είναι μόνο ο ένας. Δεν είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε, ούτε ο προπονητής. Και δεν είναι ο πρόεδρος, με όλο τον σεβασμό, ή δεν ξέρω ποιος άλλος είναι. Είναι όλοι μαζί. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα ή με γενικά θέματα. Αυτό είναι που, νομίζω, ότι βγαίνει προς τα έξω. Οι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται και το βλέπουν. Είναι η πρώτη και καλύτερη σύνδεση που μπορεί να έχει η ομάδα με τους οπαδούς της. Να βλέπεις και να λες: "Ω, αυτή η ομάδα... Ναι, μ' αρέσουν. Πάμε"! Νομίζω ότι όλο αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα. Αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο χθες και μου είπε: "Έλεγες ότι χωρίς την ομάδα δεν είσαι τίποτα, αλλά έλεγες ψέματα". Μπορεί να νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος, αλλά χωρίς την ομάδα, δεν είμαι. Αυτό δεν είναι ταπεινότητα, είναι η αλήθεια. Μπορείς να δουλέψεις, μπορείς να κάνεις τα πάντα, μπορείς να είσαι καλός διαχειριστής των συναισθημάτων της ομάδας. Στο τέλος της ημέρας, εκείνοι πάνε και βάζουν το κορμί τους, οι 10 ή 12 παίκτες που παίζουν. Βάζουν τα συναισθήματά τους. Είναι η ίδια ερώτηση που μου κάνεις. Έχουν το ίδιο πρόβλημα. Και επιπλέον, έχουν την μπάλα στα χέρια τους ή δεν την έχουν τις περισσότερες φορές, και πρέπει να είναι χρήσιμοι. Και είναι μια δύσκολη δουλειά. Είναι μια δύσκολη αποστολή. Όλα αυτά διαρκούν μόνο 40 λεπτά. Οπότε όταν βρίσκεσαι εκεί, πρέπει πραγματικά να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Εκείνοι βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, και έχουν έναν προπονητή που πρέπει να είναι καλός. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι διαφορετικό από άλλες χρονιές. Γι' αυτό ο προπονητής ορίζεται από την ομάδα, όχι από τον εαυτό του. Εντάξει, είμαι πιο ήρεμος, απλά επειδή με βοηθούν να παραμείνω ήρεμος».

Για το αν το σύνθημα «είναι τρελός ο Ιταλός» είναι το μεγαλύτερο παράσημο αυτούς τους έξι μήνες στην Ελλάδα: «Για την καριέρα μου, νομίζω, όχι μόνο για την Ελλάδα! Είναι ωραίο. Για πρώτη φορά, οι άνθρωποι αγαπούν αυτό που είσαι! Εντάξει. Συνέβη στη Λιμόζ, αλλά είχαν διαφορετική προσέγγιση. Τους άρεσε ο χαρακτήρας μου, αλλά δεν τραγουδούσαν. Είπαν: "Εντάξει, μπράβο". Στις πρώτες δύο θέσεις για μένα, υπάρχει το: "Είναι τρελός ο Ιταλός" και μια σημαία με το πρόσωπό μου ζωγραφισμένο από τους φιλάθλους της Λιμόζ. Φαντάσου, κάποιος να λέει "Είναι τρελός ο Ιταλός", με το πρόσωπο σχεδιασμένο σαν εικόνα. Αυτά είναι τα δύο καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στην καριέρα μου, πέρα από τα αποτελέσματα, πέρα από την προπονητική και τη γνωριμία με πολλούς όμορφους ανθρώπους, αλλά αυτό είναι μεγάλο».

Για τις εντυπώσεις του από τη Stoiximan GBL: «Είναι δύσκολη. Τρομερά δύσκολη. Όπως είπα, στο πρωτάθλημα που ήμουν πριν, τουλάχιστον είχες μια ευκαιρία να νικήσεις τις ομάδες της EuroLeague. Εδώ δεν έχεις καμία ευκαιρία. Είμαστε 12 ομάδες. Από αυτές, οι δέκα ομάδες παλεύουν για τα πάντα! Για τα play-offs και την παραμονή. Η διαφορά ανάμεσα στην τελευταία θέση και την 4η ή την 3η θέση είναι τόσο λεπτή, που αν κερδίσεις έναν αγώνα, είσαι στα αστέρια. Αν χάσεις έναν αγώνα, είσαι στην κόλαση. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε αυτή τη λίγκα. Είναι δύσκολη, γεμάτη καλούς παίκτες, με πολλή τακτική. Οπότε, αν δεν προετοιμαστείς σωστά, θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Χάνεις το παιχνίδι. Και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ως ομάδα και ως προπονητής».

Για το αν ένας ευρωπαϊκός τελικός με τον ΠΑΟΚ mateco, είναι το απόλυτο όνειρο για του: «Θα μοιραζόμουν αυτή την εμπειρία με υπέροχους ανθρώπους. Απλώς για να διατηρήσουμε τη συζήτηση στην απόλυτη ειλικρίνεια, Θα ήταν όνειρο για μένα. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Θα το ήθελα πολύ. Και ο συνδυασμός με αυτή την ομάδα, με αυτό το κλαμπ, με την κατάσταση τώρα, ναι, θα ήταν τέλειο. Αλλά να βρεθώ εκεί ως πρώτος προπονητής, ναι, για φέτος θα είναι κάτι όμορφο. Νομίζω ότι είναι, ειλικρινά, πολύ δύσκολο για το επίπεδο των ομάδων που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουμε στο τελευταίο στάδιο του FIBA Europe Cup. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι ο τρόπος που προσεγγίζεις τα πράγματα και ο τρόπος που θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί. Ο ενθουσιασμός και το να παραμένεις λίγο φρέσκος, νομίζω ότι θα κάνουν τη διαφορά. Αλλά σήμερα, δεν μπορώ να το πω»

Γουστάρει πολύ ο Ιταλός.

Μακάρι να μείνει...

Posted : 07/02/2025 5:29 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τι έχεις φτιάξει ρε άνθρωπε?

Posted : 13/02/2025 10:57 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ΕΡΩΤΑΣ!!

Posted : 14/02/2025 11:06 am
Bersekeros and nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Οι παίκτες θα πάρουν άδεια έξι ημερών, εγώ θα μείνω σπίτι για να προετοιμάσω την ομάδα»

"Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και χάσαμε και το ματς. Πρέπει να είσαι άριστος για να νικήσεις. Δεν ήμασταν άριστοι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί.

Θα μείνω στο σπίτι, θα ξεκουραστώ και θα προετοιμαστώ για την τελική ευθεία. Δώσαμε μεγάλη μάχη για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήμασταν στους τέσσερις του Κυπέλλου. Ξεκούραση για τους παίκτες, για έξι ημέρες, συγκέντρωση για εμένα για να κάνουμε κάτι σπέσιαλ στο τέλος της περιόδου.

Πρέπει να εκτιμήσουμε όσα κάναμε σε αυτό το τουρνουά, για την ιστορία μας. Τώρα τελείωσε, θα έχουμε θετικά vibes και αυτός ήταν ο στόχος μας, να είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό"

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ....

Posted : 15/02/2025 11:34 am
nikolasf4 and Bersekeros reacted
Page 8 / 14
Share: