Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Μοναστηρλή μέχρι τις 30.06 του 2027.
Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 από τον ΠΑΟΝΕ και κατάφερε να κερδίσει πρωταθλήματα με την Κ15, την Κ17 και την Κ19, πήρε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ Β, έγινε διεθνής και προπονείται συχνά με την πρώτη ομάδα.
Ο Δημήτρης Μοναστηρλής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι τον Ιούνιο του 2027.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Συγχαρητήρια για το νέο συμβόλαιο και καλή επιτυχία να έχει. Πρέπει κάποια στιγμή οι Ακαδημίες μας να βγάλουν έναν πολύ μεγάλο τερματοφύλακα.

ΥΓ. Αν δεν κάνω λάθος, είχε το νούμερο 41 και γράφεται με δύο ''η'' το επώνυμό του.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Για να δουμε, θα παιξει φετος ΠΑΟΚΒ?
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Νομίζω το ότι τον ανανέωσαν, σημαίνει ότι τον πιστεύουν. Οπότε λογικά θα πρέπει να αρχίσει να παίζει φέτος στον ΠΑΟΚ Β.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πριν δύο μέρες με έπιασε ο προπονητής τερματοφυλάκων, και μου είπε ότι το πλάνο είναι να πάνε με εμένα επειδή ο Τσιφτσής ταλαιπωρούταν από ίωσης. Χθες στην προπόνηση δεν ήρθε ο Αντώνης, ήμουν έτοιμος ψυχολογικά».
Σ’ ερώτηση για το πώς περίμενε αυτήν τη μέρα απάντησε: «Καταρχήν ήταν όνειρο που είχαν από μικρός, δεν φανταζόμουν να έρθει τόσο γρήγορα. Κοιτούσα συνεχώς το ρολόι για να ξεκινήσει το ματς, μόλις μπήκε στο γήπεδο μου έφυγε όλο το άγχος, με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, ήταν ένα απλό ματς σαν όλα τα άλλα».
Κι ολοκλήρωσε ως εξής: «Πολλά συναισθήματα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα καταλήξει έτσι το παιχνίδι, ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο. Ευχαριστώ τον κ. Λουτσέσκου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Ο πατέρας μου με περίμενε στα κάγκελα και κλαίγαμε μαζί. Να ζήσουν όλα τα παιδιά από την ακαδημία. Ευχαριστώ και τον Παβλένκα για την στήριξη. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη στήριξη».
Μπράβο στον πιτσιρικά που μας χάρισε την πρόκριση έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Έγινε ο ήρωας της βραδιάς.
Θα φροντισει να του ανανεωθει το συμβολαιο, αυτος που τον φιλησε στο τελος. 😕
ΥΓ. Να σαι καλα παλικαρε!
Σε λίγο καιρό θα έχει ξεχαστεί και θα βολοδέρνει πάλι...
Αρχίσανε τα καλόπαιδα να λένε ότι "ναι καλός είναι αλλά δεν το έχει με τα πόδια κάτι που χρειάζεται ένας σύγχρονος τερματζής".
Ε ωραία, αφού δεν το έχει να του δείξετε να το μάθει. Μικρός είναι ακόμα. Έλεος.
Μου φαίνεται πως δεν τους αρέσει που βγάζουν οι ακαδημίες διαμαντάκια, γιατί θα θέλουν να τους πουλάνε και ο κόσμος θα τους κράζει. Βλέπε περίπτωση Ντέλια.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Εννοεις αμπαλα ΖΩΑ.
Εχουμε μπολικα τετοια μαλακιστηρια.
Το παλικαρι ειτε ξεχαστει ειτε οχι, αυτο που εγινε θα τον βοηθησει.
Να ναι καλα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Απωθημένο το έχω να βγάλουμε ένα τερματά από τις ακαδημίες μας, που να είναι πολύ καλός και να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.
Μακαρι να τον δουμε και στα επομενα.